Hírek archívum

2000. június

2000.06.26.

Fecsku István  távozott a csapattól, a hírek szerint Baktalórántházán folytatja. Ajánlatot kapott Sényőről és Kisvárdáról is, de ő a baktalórántházi folytatás mellett döntött.

Fecskura csak játékosként számítanak

Váltanak Ibrányban. Az NB III-as labdarúgócsapat vezetősége összedugta a fejét, és arra az elhatározásra jutott, hogy az eddigi játékosedzőre, Fecsku Istvánra csak az egyik minőségében számít. Játékosként. A 39 esztendős labdarúgóval szerdán este közölte a döntést a vezetőség.

- Igaz, korábban éppen mi voltunk azok, akik ragaszkodtunk ahhoz, hogy Fecsku István mindkét posztot töltse be - kezdett a döntés magyarázatába Trencsényi Imre, az ibrányiak elnöke.
Mostanra azonban beláttuk, hogy óriási teher ezt a kettősséget ellátni, ezért úgy döntöttünk: új edzőt kérünk majd fel a munkára. Fecskura játékosként számítunk, hiszen teljesítményével nagy hasznunkra volt, és még akár két-három jó éve is lehet a pályán. Számítunk a játékára, az új edző személyét pedig várhatóan egy héten belül megnevezzük.

Mindeközben Fecsku István éppen az UEFA B-licences tanfolyam vizsgafeladatait teljesítette. Immár csak játékosként...


Távozott Bardi Gábor és Polgári László is. Előbbi féléves időtartamban a Nyírség Spartacus kölcsönjátékosaként szerepelt az ibrányi csapatban.

Abbahagyta az aktív játékot Kató Gábor és Nagy Károly. Reméljük, csak ideiglenesen.

Az új edző Falatovics László, aki Sényőn, illetve Gávavencsellőn ért el sikereket.