Pótolni kell a hiányzókat (2010.08.06)

Öt játékost is pótolni kell az Ibránynak, hiszen Marcsek Zoltán távozott, Tóth Zoltán leállt, hárman pedig komoly sérüléssel bajlódnak.

Szabó Mihály (jobbra) Baktáról érkezett Fotó: KM-Sport

Más csapathoz csak egy játékos igazolt Ibrányból, az NB III-as gárdánál mégis összesen öt futballista pótlását kell megoldani az ősszel. Marcsek Zoltán Nagyecsedre szerződött, a tavaszi keretből rajta kívül azonban a pályafutását felfüggesztő Tóth Zoltán, illetve a sérüléséből lábadozó Imre Győző, Horváth Norbert és Polényi Tamás szolgálataira sem számíthat egy darabig Kató István edző. Utóbbi három futballista közül Polényi mielőbbi felépülésére van a legtöbb remény, a 20 esztendős futballista már bekapcsolódott az edzésmunkába.

Hogy kik pótolhatják a hiányzókat? A remek fizikummal megáldott támadó, a baktalórántházi színekben az NB II-ben is megfordult Szabó Mihály Mándokról érkezett, Babják Csaba, Hangácsi Tamás és Korsoveczki Ádám pedig a szomszédból költözött Ibrányba: előbbi Nagyhalászból, utóbbi kettő Kótajból állt egy házzal odébb. Új szerzemény még Reszler Zsolt, aki a Nyíregyháza Spartacus II játékosaként már beleszagolt a harmadosztály levegőjébe.