Bohács emléktorna Tiszavasváriban (2013.07.31.)

A tragikus körülmények között elhunyt népszerű futballista nevét viselő tornát augusztus 3-4-én Tiszavasváriban rendezik meg.

Immár kilencedik alkalommal rendezik meg a Bohács Sándor emléktornát ezúttal augusztus 3-4-én Tiszavasváriban (korábban Tiszalök is volt házigazda). A kétnapos eseményen azok a csapatok lépnek pályára, amelyekben „Bohi”, a kiváló és népszerű labdarúgó játszott. 2004. február 2-án, munkavégzés közben, tragikus körülmények között vesztette életét az aktív, még Tiszalökön szereplő futballista.

Szombaton 16 órától a Tiszalök–Ibrány mérkőzéssel kezdődik, majd 18 órától a Tiszavasvári–Rakamaz találkozóval folytatódik a torna. Vasárnap, 16 órától az előző napi vesztesek csapnak össze a harmadik helyért, 18 órakor a győztesek vívják a finálét.

A mérkőzések megtekintése díjtalan, a „becsületkasszában” összegyűjtött összeget az elhunyt családjának ajánlja a hazai egyesület. A kétnapos rendezvény minden bizonnyal jól illeszkedik a bajnoki rajtra készülő együttesek programjába.