Háromgólos a hátrány, de még van egy visszavágó (2016.06.11.)

Bár háromgólos vereséget szenvedett csapatunk a jó erőkből álló Kaposvár otthonában az NB III-as osztályozó első meccsén, de hazai pályán még javíthatunk.

Kaposvár–Ibrány 3–0 (1–0)

Kaposvár, 1800 néző, v.: Zierkelbach P.

Kaposvár: Somodi B. – Vadas Z., Lakatos G., Petrók V., Hadaró V., Márton A., Dominic (Kozics B.), Nagy K. (Godzsajev), Jovánczai Z., Házi B., Hampuk Á. (Pallósi R.). Edző: Házi László.

Ibrány: Tóth N. – Balogh Gy., Dajka L., Bodó G. (Lukács B.), Csáki J. (Kiss T.), Gergely B., Orosz D., Kristófi S., Vinicius (Varga A.), Szabó R., Somogyi T. Edző: Gerliczki Máté.

Gól: Jovánczai Z. (44.), Dominic (47.), Hampuk (48.)

Házi László: – Az osztályozó első félidejét sikerrel vettük, de hátravan még a második. Egy nagyszerű csapatot győztünk le megnyugtató eredménnyel, de a párharc még nem lefutott. A visszavágón szeretnénk megtartani az előnyünket, és ha ilyen fegyelmezetten játszunk, mint a mai napon, sikerülni is fog. Gratulálok a játékosaimnak és köszönjük szurkolóink buzdítását!

Gerliczki Máté: – Nekünk egy fantasztikus megyei első osztályú bajnokcsapatunk, az ellenfélnek viszont egy NB II-es szintű együttese van. Nagyon jól helytálltunk, büszke vagyok a fiaimra. Nehéz helyzetbe kerültünk, de csak az első felvonás ment le, addig van esélyünk a feljutásra, amíg le nem fújják az ibrányi visszavágót.