Egy góllal alulmaradtunk (2018.09.23.)

Az Ibrány a sok lehetősége ellenére nem tudott a kapuba találni.

Szépszámú szurkolótábor kísérte el az Ibrányt a Bács-Kiskun megye I. osztályban szereplő Kalocsa otthonába, nagy várakozás előzte meg a mérkőzést mindkét részről. Az első félidő a ibrányiaknak állt, ám a sok helyzetet nem tudta gólra váltani a vendégcsapat.

Ez gyorsan megbosszulta magát a fordulást követően, amikor egy szöglet után gólt szerzett a hazai együttes. A kalocsaiak ezután foggal-körömmel ragaszkodtak az eredményhez, lelkesedésük továbbjutást ért.

Kalocsai FC–Ibrány SE 1–0 (0–0)

Kalocsa, 250 néző, v.: Lovas (Zahorecz, Belicza).

Kalocsai FC: Hegedűs – Melcher, Szabó, Pintér, Zorván – Kollár (Pandúr) – Salacz, Dostyicza, Márkus, Mátyás (Vuits) – Follárdt (Busa). Edző: Kohány Balázs.

Ibrány SE: Tóth N. – Somogyi, Pócsi, Majoros (Szabó M., 72.), Balogh G., Nagy D., Kiss T., Csáki, Kovács G. (Gergely, 61., Kiss P. 65.), Jeddi, Farkas M. Edző: Madalina György.

Gól: Pintér (49.).

Madalina György: – A mérkőzésen támadólag léptünk fel, szinte felbillent a pálya. Megvoltak a lehetőségeink, de sajnos nem tudtunk élni velük. Ez meg is bosszulta magát, mert a Kalocsa egy szögletet követően fejesből eredményes tudott lenni. Ezután három csatárral rohamoztunk, eredménytelenül. A hazai csapat néha a sportszerűség határait is súrolva védekezett és ennek köszönheti sikerét. Én is vastagon benne vagyok a vereségben, nem kellett volna hagynom ennyire offenzívan fellépni a csapatomat, cseréim sem sikerültek.