Kezdődik a felkészülés (2018.07.07.)

Az edzőmérkőzések során magasabb osztálybeli csapatokkal is találkozunk.

– A jövő hét kedden kezdjük a felkészülést, több edzőmérkőzést lekötöttünk már, olyanokkal is találkozunk, mint az NB III-as Tállya és a Nyírbátor – mondta el érdeklődésünkre Trencsényi Imre, az ibrányi egyesület elnöke.

– A legnagyobb erősítésünknek azt tartjuk, hogy egy-két távozó kivételével nagyjából együtt tartottuk a keretet, a szakmai munkát továbbra is Madalina György látja el.

Érkezett a képen balról jobbra – Somogyi Tibor (Nyíradony), Tóth Norbert (Tiszavasvári), Pócsi Balázs (Nagyecsed), Félegyházi Viktor (Tuzsér) és Nagy Dávid (Tiszaújváros). Tudjuk, hogy az első osztályban magasabb a színvonal, de szeretnénk minél tovább megőrizni a veretlenségünket és az élmezőnyben végezni. A Magyar Kupa idei kiírásában is szeretnénk minél tovább menetelni, és közönségszórakoztató játékkal megajándékozni lelkes szurkolótáborunkat.

Érdekességként még elmondhatjuk, hogy a tisztelt szurkolóknak ebben az évben lehet ismerkedni az NB III-as légkörrel is, ugyanis az őszi szezonban az NB III-ban szereplő Tállya városunkban játssza "hazai" bajnoki mérkőzéseit.