Kupagyőztes az Ibrány! (2019.01.27.)

Január 27-én a Nyíregyházi Filo Focicsarnokban rendezték a VI. Nyírerdő Kupa megyei teremlabdarúgó torna nyolcas döntőjét, ahol a címvédő Ibrány SE magabiztosan védte meg címét.

Csapatunk veretlenül jutott a döntőbe, csoportjában megelőzve a Tarpát, Gyulaházát és Csengersimát. A csoportelsők döntőjén Balkánnyal találkoztunk, amely csapatnak egészen a kezdő sípszóig volt esélye... Csapatunk gólt sem kapva, megérdemelten hozta haza újra egy évre a vándorkupát. Hab a tortán, hogy a sorozat gólkirálya Somogyi Márk lett!

Madalina György valamit nagyon sejthet! Sorrendben harmadszor hódította el a kupát: előbb a Rakamazzal, utóbb kétszer az Ibránnyal diadalmaskodott. Hogy mit jelent ez a győzelem? Egy évvel ezelőtt megnyertük a tornát, majd bajnokok lettünk...

Nyírerdő Kupa, döntő, Nyíregyházi Filo Focicsarnok

A csoport: Balkány–Kemecse 3–1, Apagy–Nyíribrony 2–1, Kemecse–Apagy 3–2, Balkány–Nyíribrony 3–1, Apagy–Balkány 2–1, Kemecse–Nyíribrony 3–1.
A csoport végeredménye: 1. Balkány 6 pont, 2. Apagy 6, 3. Kemecse 6, 4. Nyíribrony 0.

B csoport: Tarpa–Gyulaháza 2–1, Ibrány–Csengersima 6–0, Ibrány–Tarpa 5–0, Gyulaháza–Csengersima 7–3, Tarpa–Csengersima 4–2, Ibrány–Gyulaháza 0–0.
A csoport végeredménye: 1. Ibrány 7 pont, 2. Tarpa 6, 3. Gyulaháza 4, 4. Csengersima 0.

A 3. helyért: Apagy–Tarpa 3–2.

Döntő: Ibrány–Balkány 4–0.
Gól: Kiss T. 2, Somogyi M. 2.

Különdíjasok:

A legjobb kapus: Polgári László (Apagy).
A legjobb mezőnyjátékos: Gelsi László (Balkány).
Gólkirály: Somogyi Márk (Ibrány, 15 góllal).
A legsportszerűbb csapat: Nyíribrony.

A díjakat Baracsi Endre és Borsodi László a megyei labdarúgó szövetség tagjai, valamint Papik Zoltán a Szi-Zo Sport tulajdonosa adták át.