Magyar Kupa: főtáblán az Ibrány! (2022.05.18.)

A Magyar Kupa megyei selejtező negyedik fordulójában újra idegenben, újfent a megye másik végén futottunk neki a főtáblára jutásért - sikerrel! Hatalmas izgalmak közepette Csengerben bizonyára megemlegetik Tóth Norbi nevét!

A rendes játékidőben 22-re végeztek a csapatok és jöhettek a 11-esek, ahol Tóth Norbi 3 büntetőt is védett, így elmondhatjuk, hogy híven a hagyományokhoz Ibrány újra ott van a Magyar Kupa főtábláján!

Csenger FC (megyei I.)–Ibrány SE (megyei I.) 2–2 (0–1), büntetőkkel 3–4

Csenger, 104 néző, v.: Papp F. 

Csenger: Korompai M. – Katona P. (Péter Gy.), Popovics N. (Henkel M.), Szedlacsek Á., Bartha B. (Barcsay D.), Antal R., Stef, Osváth S., Oláj E. (Pocsai A.), Gaál K., Bence L. Edző: Szilágyi Sándor. 

Ibrány: Tóth N. – Szőllősi P., Buka B., Mészáros M., Somogyi T., Kiss P., Gergely B., Pápa Sz., Molnár Z., Kállai G. Edző: Kiss Tamás. 

Gól: Katona P., Bence L., illetve Kiss P., Somogyi T.Pápa Szabolcs a védekezésből is kivette a részét
(Fotó: ifj. Kulcsár Béla)

Barcsay István: – Úgy gondolom, ilyen összeállításban is egyenrangú ellenfelek voltunk. Sajnos, a tizenegyeseknél a fiataloknak megremegett a lábuk, de nem tudom elmarasztalni őket. sőt, gratulálok az egész csapatnak.

Kiss Tamás: – Két úgymond toldozott-foltozott csapat mérkőzésén mi voltunk a végjátékban szerencsésebbek, de ezért nagyon sokat dolgoztak a fiúk, amiért jár a hatalmas gratuláció!

Kiss Péter szabadrúgásgólja
(Video: Ifj. Kulcsár Béla)

 

A tizenegyespárbaj
(Video: Ifj. Kulcsár Béla)