12. forduló (2014.11.01-02.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

 
SE Kemecse

Ibrány SE
Kezdés: 2014.11.01. 14:00


 

Kemecse (1.)–Ibrány (2.)

Hokk Béla, kemecsei edző: – A mezőny talán legjobb játékoskeretével rendelkező csapatával találkozunk, ami úgy gondolom, kellő motiváció arra, hogy megmutassuk: mi és érünk valamit. Természetesen győzelemre játszunk.

Gerliczki Máté
, ibrányi edző: – Egyáltalán nem meglepő a Kemecse jó szereplése, ugyanis szinte kivétel nélkül magasabb osztályból érkező, tehetséges fiatalokkal alakítottak ki a keretüket. Mi kedvező pozíciót foglalunk el a tabellán, viszont egyet még szeretnénk előzni, ami csakis győzelemmel lehetséges. Nagyon nehéz lesz, de egyértelműen látok rá esélyt!

További mérkőzések:

Nyírgyulaj (9.)–Cellspan-Balkány (11.)

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – A hét végi sikerünk, akkor ér valamit, ha a következő meccsünket tudjuk befejezni.
Dán Ferenc, balkányi játékos-edző: – Olyan csapathoz látogatunk, amely hasonló cipőben jár, mint mi. Szeretnénk megszerezni első idegenbeli győzelmünket. Egy éve sikerült Gyulajban nyerni, amit most sem tartok lehetetlennek.

Nyírmada (3.)–Mándok (4.)

Szőke István, nyírmadai edző: – Szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat. Tudjuk, nem lesz könnyű, de ha az elmúlt hetekben tapasztalt hozzáállást, teljesítményt nyújtja a Mándok ellen is a csapat, akkor bizakodhatunk.
Csoma Dezső, mándoki edző: – Nagy meccset játszottunk legutóbb a Halász ellen. Igazság szerint az ilyen rangadó jellegű meccseket szeretem, mert így legalább tisztán felmérhetjük, mire vagyunk képesek. Nem kell külön ecsetelnem, a Mada rendkívül jó csapat, ettől függetlenül szeretnék minimum pontot szerezni, annál is inkább, mivel ott ez már régen sikerült.

Tuzsér (5.)–Dombrád (15.)

Dancs Béla, tuzséri játékos-edző: – Nincs mese, győzni kell! Pihentünk egy hetet, sikerült átbeszélni az elmúlt időszak történéseit, bízom benne, hogy minden játékos nagy akarással, motiváltan fog pályára lépni.
Borza László, dombrádi edző: – A körülményeinkhez képest az utóbbi öt meccsen nagyon jól szerepeltünk, éppen ezért Tuzsérra sem feltartott kezekkel megyünk.

Tiszalök (12.)–Nagykálló (16.)

Kovács János, tiszalöki edző: – Bár a kötelező feladat mindig nehéz, ezen a meccsen nem hibázhatunk.
Budaházi László, nagykállói edző: – Balkányban hatvan percig kifejezetten jól futballoztunk, egyesül a gól hiányzott – de az nagyon. Lehet, egyébként is kikaptunk volna, de most is tartom a véleményemet: a játékvezető a jogtalan büntető megítélésével befolyásolta a meccs kimenetelét. Ezúttal remélem, az őszi Tiszalök fogad minket és nem a tavaszi…

Nagyhalász (6.)–Szatmár Unió FC (13.)

Kiss Gábor, nagyhalászi edző: – A csapat joggal lehet büszke a bajnokságban eddig mutatott teljesítményére, minden egyes pontért kőkeményen megdolgozott. A fiúkkal megbeszéltük, hogy nem a tabellán elfoglalt helyezésünket kell nézni – azt ráérünk majd tavasszal – hanem a megszerzett pontjaink számát. Kitűztünk egy közös célt a hátralévő fordulókban megszerezni kívánt pontok vonatkozásában, amit biztos vagyok, hogy teljesíteni is fogunk. Ennek első lépéseként az kell, hogy az uniós fiatalokat, hazai közönségünk előtt legyőzzük.
Virovecz Pál, az SZUFC edzője: –Ahhoz, hogy elkerüljünk a veszélyes zónából, idegenbeli bravúrra is szükség lesz. A jól szereplő Nagyhalász otthonában is próbát teszünk.

Szakoly (14.)–Baktalórántháza (8.)

Madalina György, szakolyi edző: –Vasárnap óta tudom, mindegy, hogy tíz vagy tizenegy fővel játszik egy csapat… Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, amikor az is mindegy, hogy vidd ki a bilit, vagy idd ki a bilit. A különbség utóbbi esetben csak egy kis v betű… A Baktalórántháza elleni mérkőzésről annyit, különös érzés minden találkozás ezzel a csapattal, hisz mai szerepelnek olyan játékosok, Illés Laci, Kozma Józsi, Rakóczi Zsolt, valamint Szabó Robi, akikkel csodálatos eredményeket értünk el. No és még ott van a nagy mágus, Kozma Attila elnök úr is. Úgy gondolom, adtunk az életünkből egymásnak négy évet. Azt hiszem, az akkori siker egyszeri és megismételhetetlen mindannyiunk életében. Mindent félre téve a hét végén pontot, vagy pontokat kell szereznünk, mert lassan a tabella aljára szorulunk.
Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – Remélem, a kicsit hosszabb pihenő, amit tartalmasan töltöttük el, nem zavarta meg a csapatot. A masszív, szervezett csapatjátékot bemutató Szakoly otthonában is a győzelemre törekszünk.

Tiszakanyár (10.)–Tiszavasvári (7.)

Koskovits György, tiszakanyári edző: – Olyan helyzetbe hoztuk magunkat, hogy megint csak a győzelem elfogadható eredmény, ami úgy gondolom, nem lesz könnyű feladat. Ugyanakkor érzek annyit erőt játékosaimban, hogy ezt a feladatot meg tudják oldani.
Mirgai László, tiszavasvári edző: – A Nyírmada ellen nagyon sokat dolgoztunk a pályán, mégsem jártunk sikerrel, mert nem voltunk elég higgadtak a kapu előtt. Bár ez sok meccsünkre jellemző volt, hogy a ziccereknél rossz döntéseket hoztunk. Bízom a fiúkba, noha tudom, nehéz mérkőzés vár ránk, de ha céljainkat el akarjuk érni, csak a győzelem elfogadható.

 

A Baktalóránháza–Tuzsér mérkőzést november 5-re halasztották.


Tudósítások, eredmények

Kemecse–Ibrány 1–1 (0–0)

Kemecse, 450 néző, v.: Csáki L.

Kemecse: Pintér L. – Simon D., Szűcs F., Hokk Á., Iván Zs., Szaffián Sz., Lakatos L., Majoros Á., Orgován Gy., Ruska T., Gömze A. (Lukács B.). Edző: Hokk Béla.

Ibrány: Tóth N. – Papp M., Deme A., Bodó G., Csáki J., Islony (Bíró Cs.), Orosz D., Kiss T. (Lakatos B.), Torma T., Makai I. (Kiss P.), Kristófi S. Edző: Gerliczki Máté.

A szépszámú közönség igazán jó mérkőzést láthatott. Valódi rangadó volt, amely a labdarúgás minden szépségét felvonultatta.

Gól: Lakatos L. (75'), illetve Islony (73').

Ifi: 1–0.

Hokk Béla: – Szépszámú közönség előtt kiváló mérkőzést játszottunk. Megítélésem szerint a döntetlen igazságos. Gratulálok csapatomnak.

Gerliczki Máté: – Először is szeretném megköszönni szurkolóink biztatását, fantasztikusak voltak. Játékosaimnak gratulálok, mert nagyon jól futballoztak. Jobban játszottunk ellenfelünknél, mivel egy gólt szereztünk, egyet pedig kaptunk, ezért egy pontot érdemeltünk. Kiváló propagandája volt az összecsapás az amatőr focinak!


További eredmények:

Mándok–Nagyhalász 4–3 (2–2)

Mándok, 300 néző, v.: Veres J.

Mándok: Pécsi V. – Sallai M., Nikita V., Révész Z. (Szilágyi R.), Szabó T., Zsidó L., Dancs A., Schellenperger, Stef, Zhoffcak (Galambos L.), Dascal. Edző: Csoma Dezső.

Nagyhalász: Jakocska Cs. – Kóder L. (Kondior M.), Tilki M., Orosz T., Kovács N., Boros I. (Szabó B.), Turóczi Cs. (Csire G.), Horváth M. (Szitai R.), Tóth N., Anderka R. (Kosztik D.), Mocsár Cs. Edző: Kiss Gábor.

Az első félidőben kétgólos előnyt szórakozott el a hazai csapat, majd a a szünet után mindent egy lapra feltéve fordított a taktikusan, jól játszó Halász ellen.

Gól: Dancs A. 3, Nikita V., illetve Orosz T., Tóth N., Tilki M. Ifi: 0–11.

Csoma Dezső: – Először is gratulálok Dancs Attilának a három góljához és az újszülött gyermekéhez. A születésnapomra szép ajándékot kaptam a fiúktól. Korrekt játékvezetés mellett nagyon nehezen nyertünk a jó csapat benyomását keltő Nagyhalász ellen, amelynek további sok sikert kívánok!

Kiss Gábor: – Olyan mérkőzést veszítettünk el, amelyet a helyzeteink alapján meg is nyerhettünk volna – és ennyi…

Szatmár Unió FC–Kemecse 1–3 (0–2)

Fehérgyarmat, 250 néző, v.: Major O.

Szatmár Unió: Kőrősi N. – Gégény M., Bartha T., Gál R., Juhász B., Rigó A., Póti M., Balogh P., Baksa Á., Veress L. (Kemenczei J.), Császár T. Edző: Virovecz Pál.

Kemecse: Kromplák Gy. – Simon D., Szűcs F., Hokk Á., Iván Zs., Szaffián Sz. (Csomány Ö.), Lakatos L., Majoros Á., Orgován Gy., Ruska T. (Birovecz J.), Gömze A. (Oláh A.), Edző: Hokk Béla.

Bágyadt őszi napsütésben lendületes, ügyes labdarúgók gyűrték egymást Fehérgyarmaton. Inkább forradalmi hevület, mint Mindenszentek nyugalma jellemezte a titánokat. A roppant szimpatikus listavezető önbizalommal telve futballozott, de a Virovecz-bébik is beleadtak apait-anyait. A vége vendégsiker lett, de így ki lehet kapni, és nem szidással, hanem tapssal búcsúztatták a játékosokat a szurkolókat. Fehérgyarmaton nagyon büszke mindenki az amatőr válogatott tagjára, Gál Ricsire, és innen gratulálnak Marics Gabinak is.

Gól: Császár T., illetve Szaffián Sz., Majoros Á., Lakatos L. Ifi: 3–6.

Virovecz Pál: – Súlyos védekezési hibáinkat könyörtelenül kihasználta az ellenfél, de a mérkőzés összképe alapján akár szebb eredmény elérése is benne volt a pakliban.

Hokk Béla: – A szezon leggyengébb játékával igaz, hogy elvittük a három pontot, de odafentről ma erősen fogták a kezünket.

Cellspan-Balkány–Nagykálló 3–0 (0–0)

Balkány, 250 néző, v.: Valu.

Balkány: Lovas B. – Turbucz T., Dán F., Vass Z., Marozsán Zs., Ferenczi M. (Nagy D.), Szabó P., Szilágyi Z., Marozsán M., Csáki R. (Csizmarik Á.), Vasas T. (Málik J.). Játékos-edző: Dán Ferenc.

Nagykálló: Menyhárt N. – Bacskai A. (Jaczkó Gy.), Farkas L. (File Z.), Bordás G. (Kriser Sz.), Svelta Z., Papp M., Madar T., Rakaczki J., Brátán L., Kerecsen J., Szabó D. (Csáki Cs.). Edző: Budaházi László.

A háromnapos esőzés következtében irreális talajú pályán nem alakulhatott ki folyamatos játék, sok hibával futballozott mindkét csapat.

Gól: Vass Z. (11-esből), Nagy D., Marozsán M. Ifi: 1–2.

Dán Ferenc: – Az első félidőben csak a mezt küldtük a pályára, azt hittük, ez is elég lesz, akár vezethetett is volna a Kálló. A szünetben rádöbbentünk, hogy ennyi nem lesz elég, elkezdtünk futballozni. Egy-két játékosnak el kell gondolkoznia a mai teljesítményén.

Budaházi László: – Az első félidő alapján kettő nullra kellett volna vezetnünk, a szünet után a játékvezetőnek sikerült belenyúlnia a mérkőzésbe egy olyan büntető megítélésével, amikor a szabálytalanság legalább két méterrel a 16-oson kívül történt, ezt a hazai játékos is elismerte. Azt nem értem, a kettes számú asszisztens ilyenkor miért nem segít? Azt már nem is mondom, hogy szándékos, vérző sérülést okozó ütésért miért nem jár piros lap, holott játékosom az eset következtében cserére szorult…

A Baktalórántháza–Tuzsér mérkőzést november 5-re halasztották.


Tabella:

1.  TUZSÉR SE  13 9 2 2 31 14 29
2.  NYÍRMADAI ISE  12 8 2 2 33 19 26
3.  TISZAVASVÁRI SE  13 8 1 4 29 12 25
4.  SE KEMECSE 13 7 4 2 27 19 25
5.  IBRÁNY SE  12 7 3 2 28 8 24
6.  NAGYHALÁSZI SE 12 7 2 3 23 12 23
7.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 13 7 1 5 36 20 22
8.  MÁNDOK KSE  12 6 2 4 28 16 20
9.  NYÍRGYULAJ KSE  13 5 2 6 17 18 17
10.  TISZALÖK VSE  12 4 1 7 20 23 13
11.  TISZAKANYÁR SE  12 4 1 7 13 21 13
12.  SZAKOLY 12 3 4 5 21 28 13
13.  BALKÁNYI SE  12 3 3 6 16 18 12
14.  SZATMÁR UNIO SE  12 3 1 8 14 34 10
15.  DOMBRÁD SE 12 2 3 7 10 20 9
16.  NAGYKÁLLÓI VSE  13 0 0 13 4 68 0

 

Fel Következő