15. forduló (2015.11.21-22.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

 
Mándok VSE

Ibrány SE
2015.11.22. 13:00


Borza László, mándoki edző: – Tudjuk, hogy az Ibrány a bajnoki cím esélyese, éppen ezért, ha pontot vagy pontokat szerzünk, az már bravúr lenne. A múlt heti fegyelmezett játékunkra alapozva ez nem elérhetetlen. Szeretnénk megőrizni hazai veretlenségünket.

Gerliczki Máté, ibrányi edző: – Nehéz mérkőzésre számítok, de szeretnénk őszi szereplésünket megkoronázni egy szép eredménnyel.


További mérkőzések:

Szombat

Tiszavasvári (11.)–Sényő-Carnifex (2.)

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – Nem ígérkezik könnyű feladatnak az előttünk álló mérkőzés, ennek ellenére mindent el kell követünk, hogy győztesen hagyjuk el a pályát szombaton.
Ember Roland: – Az őszi szereplésünkkel felépítettünk egy i betűt, amire a hét végén szeretnénk feltenni a pontot.

Nyírgyulaj (7.)–Tuzsér (6.)

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Búcsúzni csak győzelemmel szabad.
Dancs Béla, tuzséri játékos-edző: – A Nyírgyulaj hazai pályán nagyon veszélyes, de jó lenne megszakítani végre a rossz sorozatot: ott ugyanis még nem sikerült nyerni. Szeretnénk pontokkal zárni az őszt.

Nagyecsed (4.)–Szakoly (3.)

Opre Mihály, nagyecsedi edző: – Ez is rangadónak nevezhető mérkőzés. Nyilván, hazai pályán győzelemmel szeretnénk lezárni ezt a fél évet. Remélem, a vendégeknek is megszakad a nagyon szép sorozatuk, akárcsak az elmúlt héten nekünk…
Hokk Béla, szakolyi edző: – Nagyszerű csapat otthonában lépünk pályára, amely irigylésre méltó eredménysort tudhat maga mögött. Célratörően fogunk futballozni, ebből remélhetőleg színvonalas meccs kerekedik.


Vasárnap

Kemecse (14.)–Tiszalök (16.)

Falatovics László, kemecsei edző: – Becsülettel készülünk az utolsó őszi feladatra, akárcsak a korábbi tizennégy mérkőzésre.
Kovács János, tiszalöki edző: – Még egy utolsó ütközet. Nem lesz könnyű mérkőzés, a siker érdekében mindenkinek erején felül kell teljesítenie.

Gyulaháza (12.)–Szatmár Unió FC (9.)

Deák Béla, gyulaházi játékos-edző: – Az elmúlt két fordulóban nem olyan eredményeket értünk el, ami elnyerte volna tetszésünket. Ezen az utolsó hazai fellépésünkön mindenképpen változtatni szeretnénk. Remek formát mutatót, lelkes szurkolótáborral rendelkező csapat látogat hozzánk, ugyanakkor, ha sikerül, normálisan „összeállnunk”, képesnek tartom a társaságot akár a győzelemre is.
Siti Ferenc, az SZUF edzője: – Szeretnénk szép eredménnyel zárni az évet, bár nem lesz egyszerű a masszív Gyulaháza otthonában. Épp ideje lenne egy idegenbeli sikernek.

Nagyhalász (15.)–Baktalórántháza (13.)

Nagy Lajos, nagyhalászi edző: – Fura, testidegen naptári évet zárunk, amely az utolsó meccs eredményétől függetlenül is méltatlan Nagyhalász tradícióihoz, hírnevéhez. Olyanok voltunk, mint a Parlament politikusai: ígérgettünk fűt-fát, aztán semmi, bár mi legalább próbáltunk jók lenni. Nagyon szeretném, ha csapatunk az önbecsüléséért is játszana, megtisztelve ezzel is a rutinos, jó erőkből álló ellenfelet és kitartó, bizakodó drukkereinket.
Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – Ha a hét végén visszatalálunk a régi kitaposott ösvényre, vagyis a ránk jellemző racionális célfutballt játsszuk, akkor győztesen jövünk le a pályáról. Ellenkező esetben, mint a futballban már oly sokszor, bármi megtörténhet.

Tiszakanyár (11.)–Mátészalkai MTK (8.)

Koskovits György, tiszakanyári edző: – Végre egy olyan meccs, amely után lesz mire örömködni egy kicsit. Vagy az eredmény miatt vagy azért mert vége van!
Siska Attila, mátészalkai edző: – Nem lehet más célunk, mint szépen befejezni az őszt, de gondolom, ehhez a hazaiaknak is lesz egy-két szavuk.

 


Tudósítások, eredmények

Mándok VSE–Ibrány SE 1–3 (1–0)

Mándok, 300 néző, v.: Homonai.

Mándok: Pécsi V. – Turbucz T., Iván Zs. (Zoffcsák V.), Varga D., Bárány T., Szabó T. (Csürök Cs.), Galambos L. (Till J.), Costea, Tempfli, Dancs A., Balás G. Edző: Borza László.

Ibrány: Tóth N. – Balogh Gy., Bodó G., Dajka L., Torma T., Orosz D. (Kiss T.), Kántor T. (petics Gy.), Kristófi S. (Somogyi M.), Makai I., Somogyi T. (Csáki J.), Lukács B. (Flavio). Edző: Gerliczki Máté.

Nagy iramú mérkőzésen megérdemelt ibrányi győzelem született.

Gól: Balás G. (28.), illetve Kiss T. 2 (53., 77.), Torma T. (72.)

Ifi: 1–0.

Borza László: – Az első félidőben jól játszottunk, vezetést szereztünk, sajnos, a folytatásban bedarált minket az Ibrány. Talán, ha később egyenlítenek a vendégek, akkor kis szerencsével pontot csíphettünk volna, de így a szünet utáni teljesítményével megérdemelten nyert az Ibrány.

Gerliczki Máté: – Nagy gratuláció jár csapatomnak ehhez a bravúros győzelemhez. Édesapám annak idején egy Szpari-meccsen azt mondta Kurmai spori teljesítményére, hogy már csak az hiányzik, hogy gólt rúgjon a vendégek helyett. Ma ugyanilyen érzésem volt. Köszönjük csodálatos szurkolótáborunk támogatását.

A mérkőzésről készült felvétel megtekinthető itt: ITT!


További eredmények:

Szombat

Tiszavasvári–Sényő-Carnifex 7–1 (3–0)

Tiszavasvári, 100 néző, v.: Bíró Cs.

Tiszavasvári: Kanócz B. – Lakatos I. (Szabó M.), Kántor Zs., Balogh N., Lakatos Bence, Nagy I., Kóka R. (Fazekas V.), Bakos T. (Szolyka T.), Bodnár A. (Lakatos Barna), Nagy D., Szolyka G. (Gyurján R.). Edző: Kiss Gábor.

Sényő: Szabó Z. – Fiumei V., Oláh D. (Toldi A.), Klepács K. (Karaffa I.), Szűcs F., Horváth N., Kléninger L., Lakatos L., Haburcsák B., Kovács I., Gégény I. (Orosz M.). Edző: Ember Roland.

A 4. percben az első szögletből gólt szerzett a hazai csapat, majd meddő fölényt harcolt ki a Sényő. A második félidő első percében ismét gólt ért el a Vasvári, a kiállítást követően még nagyobb erővel támadott a látogató, de a házigazda kontrái továbbra is veszélyt rejtettek a mély talajú pályán.

Gól: Nagy D. 4, Nagy I., Szolyka G., Fazekas V., illetve Kovács I. Kiállítva: Lakatos Bence (52. perc). Ifi: 4–4.

Kiss Gábor: – Ezen a meccsen nekünk sikerült feltenni az i-re azt a bizonyos pontot. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy ilyen különbség nincs a két csapat között. Gratulálok minden egyes játékosunknak.

Ember Roland: – A játék minden elemében jobb volt a hazai csapat, teljesen megérdemelt a győzelme, még ilyen különbséggel is. Sőt, lehetett volna több is.

Nyírgyulaj–Tuzsér 2–1 (1–0)

Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Hegedűs Cs.

Nyírgyulaj: Kecskés G. – Pénzes Á., Vass I., Czerula Zs. (Siska G.), Bakró R., Tóth B., Gózner K., Fekete G. (Nagy T.), Erdei Z. (Lovas N.), Oxi R., Berecz Zs. (Varga A.). Edző: Lukács Tibor.

Tuzsér: Kőrösi N. – Dolhai M., Nagy K., Dallos L., Iván A., Tott R., Hriskevics, Bagoly Z., Szaffián Sz., Setét R. (Gergely I.), Markos J. Játékos-edző: Dancs Béla. A mély talajon a két csapat becsületesen gyűrte egymást.

Gól: Oxi R., Berecz Zs., illetve Iván A. Ifi: 4–0.

Lukács Tibor: – Minden jó, ha jó a vége!?

Dancs Béla: – Azt kaptam a meccstől, amire számítottam és nem az én csapatomra gondolok… Mi próbáltunk játszani, igaz a körülmények nem futballhoz méltóak voltak, persze, ezt már megszoktunk az elmúlt években. Ennek ellenére nem kell elkeseredni a vereség miatt.

Nagyecsed–Szakoly 2–1 (2–0)

Nagyecsed, 200 néző, v.: Bendik T.

Nagyecsed: Makó R. – Dobos Z., Ricsei F., Zámbó K., Czifrák R., Ascsillán L., Marinas, Nyíregyházi G. (Bornemisza I.), Homann R., Ladányi D. (Ádámszki R.), Bulyáki K. (Bodogán Z.). Edző: Opre Mihály.

Szakoly: Szobonya G. – Sándor D., Módis D., Csomány Ö. (Daru R.), Babják Cs., Madzin I., Majoros Á., Patalenszki J., Rédei M., Buka B., Kiss I. Edző: Hokk Béla. Mély talajú pályán a helyzetek alapján megérdemelten nyert a Nagyecsed.

Gól: Czifrák R., Nyíregyházi G., illetve Majoros Á. Ifi: 7–0.

Opre Mihály: – Egy neves játékvezetőnk, Hajdó Attila mondta, ha száz emberből egy-kettő utál, az jó. Engem csak egy nem szeret, az meg nagyon jó. Ötvenkilenc tétmérkőzésen irányítottam a csapatot: tizenkét kupameccsen egyszer kaptunk ki, a Fraditól, negyvenöt bajnokin két vereséget szenvedtünk. Ez jó vagy nem jó, majd eldönti a közvélemény. Szeretném megköszönni Kovács Lajos polgármester úrnak, hogy bizalmat szavazott nekem. Jó egészséget kívánok a szurkolóknak az Ecsednek pedig sok sikert!

Hokk Béla: – Nagyon bosszant ez a vereség, mert ettől jóval többet érdemeltünk volna. Talán az őszi szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk, sajnálom, hogy ez még a pontszerzéshez is kevés volt.


Vasárnap

Gyulaháza–Szatmár Unió FC 0–1 (0–0)

Gyulaháza, 50 néző, v.: Takács I.

Gyulaháza: Bandor F. – Tóth F., Gáti S., Deák B., Gáti Sz., Bardi B. (Majoros I.), Deák Z., Lévai Cs., Tóth G., Tóth D., Farkas G. (Molnár T.). Játékos-edző: Deák Béla.
Szatmár Unió: Juhász S. – Szatke M. (Bátyi L.), Rus A., Bodó R., Rigó A., Osváth S., Veress L., Balogh P. (Makszim G.), Balogh Á., Gégény M., Csáki R. (Bartha T.). Edző: Siti Ferenc.

A körülményeknek megfelelő küzdelmes játék közepette az Unió talált egy gólt és ezzel megnyerte a meccset.

Gól: Balogh Á. Ifi: 3–4.

Deák Béla: – Játékra alkalmatlan pályán gyömöszölte egymást a két csapat. Kis szerencsével akár itthon tarthattunk volna egy pontot.
Siti Ferenc: – Azt gondolom, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk egy szimpatikus csapat otthonában. Méltóképpen búcsúztunk „Szivartól”, aki előtt az ajtónk mindig nyitva áll.

Kemecse–Tiszalök 5–0 (2–0)

Kemecse, 100 néző, v.: Kosztyu J.

Kemecse: Kromplák Gy. (Sinka Gy.) – Csatári Á., Hruska Á., Soós G., Dócs N., Hornyai D. (Lábas P.), Kovács M., Birovecz J., Sárközi D., Pap M. (Bodó I.), Bódi V. (Éles Cs.). Edző: Falatovics László.
Tiszalök: Gagyi S. – Papp R., Puncsák Cs., Balogh A., Szabó M., Jónás G., Kovács I J., Kovács II J., Tánczos G., Szabó T., Kiss R. Edző: Kovács János.

Az első félidőben – remek kapusteljesítménnyel – jól tartotta magát a Tiszalök, majd a Kemecse felőrölte ellenfelét.

Gól: Birovecz J. 2, Sárközi D. 2, Soós G. Ifi: elmaradt.

Resán Attila szakosztályvezető – Remek hozzáállású ellenféllel szemben rengeteg gólhelyzetet alakítottunk ki, Gagyi Sándor kapus akadályozta meg, hogy még nagyobb legyen a győzelem különbsége.
Kovács János: – Annak örülünk, hogy itt a vége…

Tiszakanyár–Mátészalkai MTK 2–1 (0–0)

Tiszakanyár, 70 néző, v.: Tordai.

Tiszakanyár: Szabolcsi M. – Kovács I., Kató I., Jeddi B., ifj. Koskovits Gy., Phrakonkham (Pócsi B.), Kiss P., Illés A., Terjék Z., Szathmári D. (Ablonczy D.), Mátrai N. Edző: Koskovits György.
Mátészalka: Pindzsula P. – Drabik M., Sarkadi G., Rézműves F., Magyari M. (Lyáh A.), Botos D., Szántó Z. (Kocsán G.), Stef (Docsa I.), Petrohai M. (Batizi-Pócsi), Botos A., Petrohai G. Edző: Siska Attila.

Két óvatos csapat küzdelméből a hazaiak kerültek ki győztesen.

Gól: ifj. Koskovits Gy., Toronyi G., illetve Petrohai G. Kiállítva: Drabik M. (92. perc).

Koskovits György: – Lesz dolgunk bőven a téli időszakban, ehhez a meccshez viszont gratulálok a fiúknak, mert mindent megtettek a győzelem érdekében. Lehet, unokám születésnapja hozott számunkra szerencsét…
Siska Attila: – A mai nap után újra kell olvasnom a szabálykönyvet, hogy megértsem a játékvezető ténykedését. A körülményekhez jobban alkalmazkodtak a hazaiak, ezért gratulálok nekik.

Nagyhalász–Baktalórántháza 1–7 (0–3)

Nagyhalász, 110 néző, v.: Papp F.

Nagyhalász: Kmetz T. – Kiss T. (Tóth N.), Nagy B., Kállai Á., Csáki J., Boros I., Barzó G., Fabu R. (Molnár Cs.), Tóth Zs., Tilki M., Asztalos G. (Horváth Á.). Edző: Nagy Lajos.
Baktalórántháza: Tóth K. – Balogh G., Lakatos I., Geda G., Csordás G., Kozma J. (Szabó G.), Miskolczi L., Molnár L. (Sitku Á.), Rakóczi Zs., Szabó R. (Marics I.), Marics G. Játékos-edző: Illés László.

Óriási bombagóllal szerzett vezetést a Bakta, ami után megrogyott a hazai csapat.

Gól: Csáki J., illetve Marics G. 2, Balogh G. 2, Lakatos I., Szabó R., Kozma J. Ifi: 2–4.

Nagy Lajos: – Tukacs Laci barátom ma biztos mondta volna: „Vót bél a baktai fiúkban.”
Illés László: – Gratulálok a csapatnak ehhez a győzelemhez. Minden tiszteletem a gyengébb szezon ellenére a mellettünk kitartó szurkolóinknak, és emelem kalapom a kiváló szezont felmutató ifjúsági csapatunk előtt.


Tabella:

1.  IBRÁNY SE  15 12 2 1 63 15 48 38
2.  NAGYECSED RSE  15 9 4 2 25 13 12 31
3.  SÉNYŐ FC  15 9 2 4 43 22 21 29
4.  SZAKOLY SE 15 9 1 5 30 22 8 28
5.  NYÍRGYULAJ KSE  15 8 1 6 38 33 5 25
6.  SZATMÁR UNIÓ FC 15 7 4 4 42 26 16 25
7.  MÁNDOK VSE  15 7 4 4 39 26 13 25
8.  TUZSÉR SE  15 7 4 4 31 21 10 25
9.  TISZAVASVÁRI SE  15 7 2 6 29 19 10 23
10.  MÁTÉSZALKAI MTK  15 7 1 7 29 28 1 22
11.  TISZAKANYÁR SE  15 6 2 7 26 19 7 20
12.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 15 4 4 7 34 28 6 16
13.  GYULAHÁZA KSE  15 3 5 7 13 37 -24 14
14.  KEMECSE SE  15 2 5 8 16 37 -21 11
15.  NAGYHALÁSZI SE  15 0 2 13 12 50 -38 2
16.  TISZALÖKI VSE  15 1 1 13 5 79 -74 1

 

Fel Következő