25. forduló (2016.04.30-05.01.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

 
Kemecse SE

Ibrány SE
2015.04.30. 16:00

Falatovics László, kemecsei edző: – Komoly csapat érkezik hozzánk.

Gerliczki Máté, ibrányi edző: – Győzni kell!


További mérkőzések:

Szombat

Nyírgyulaj (3.)–Mándok (8.)

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Az elmúlt hetek döntetlenjei után szeretnénk végre három ponttal gazdagodni, amit a feljövőben lévő Mándok ellen kell megszerezni.

Matyi András, mándoki edző: – Nem szeretném ragozni a témát, mindent meg fogunk tenni azért, hogy a három hete tartó veretlenségünket megőrizzük.

Nagyecsed (2.)–Tiszavasvári (12.)

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékos-edző: – Tudjuk, hogy a Vasvárinak minden pontra szüksége van, de számunkra, ahogy eddig is, hazai pályán a győzelem a legfőbb célunk.

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – Ha a bajnoki tabellát nézzük, nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de semmiképpen nem feltartott kézzel fogunk pályára lépni. Minden játékosomat arra ösztökélek, hogy legyen ez az „ünneprontók ünnepe”, és rontsuk el a nagyecsedi születésnapot – vendéggyőzelemmel.


Vasárnap

Nagyhalász (14.)–Mátészalkai MTK (7.)

Opre Mihály, nagyhalászi edző: – A Mátészalka újonc, nagyon lelkes csapat, amely gyors játékra törekszik, nem utolsósorban figyelemre méltó módon szerepel. Megint fel kell kötnünk a gatyánkat, hogy pontot, pontokat szerezzünk. Márpedig természetesen ez a célunk.

Siska Attila, mátészalkai edző: – Aligha mondok újdonságot azzal, hogy ez a Nagyhalász már nem az a csapat, amellyel ősszel találkoztunk, éppen ezért rendkívül nehéz mérkőzésre számítok vasárnap.

Tiszakanyár (10.)–Baktalórántháza (11.)

Koskovits György, tiszakanyári edző: – Ritka hét vége elé nézünk, mert az a csapat érkezik hozzánk, amelyben olyan játékosok és vezetők szerepelnek, illetve dolgoznak, akikkel még én is együtt fociztam. Nem sok ilyen van még! Ugyanakkor eredménytől függetlenül az édesanyákat is illik köszönteni! Mindezek ellenére a két csapatot ismerve nem kisasszony foci lesz, az biztos!

Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – Ez a meccs is rázósnak ígérkezik a hazai pályán mindig jól szereplő Tiszakanyár ellen. Mindig érdekes mérkőzéseket szoktunk vívni, úgy gondolom, így lesz ez most is. Remélem, győzelemmel tudunk jobbulást kívánni Geda Gábornak!

Gyulaháza (13.)–Sényő-Carnifex (5.)

Bardi Béla, gyulaházi egyesületi elnök: – Ősszel nagyon csúnyán kikaptunk Sényőn, de nem csak ezért, sokkal inkább a helyzetünkből fakadóan a három pont megszerzése a célunk.

Ember Roland, sényői edző: – Egyértelmű tapasztalat: a csapatom akkor érzi igazán jól magát a pályán, ha támadhat, ezért nehogy valaki rossz hangulatba kerüljön, a hét végén is erre fogunk törekedni.

Szatmár Unió FC (9.)–Szakoly (4.)

Siti Ferenc, az SZUFC edzője: – A héten az volt a legfőbb feladatunk, hogy a játékosokat kibillentsük a jól megszokott komfortzónájukból, mert tetszik, nem tetszik, még nem értünk el semmit. Ugyanakkor a mérkőzéseknek az a sajátosságuk, hogy le kell játszani, amelyeken oda kell tenni magunkat, és persze a harcos énünket kell elővennünk. Ha ez sikerül, szép eredményt érhetünk el a saját közönségünk előtt.

Hokk Béla, szakolyi edző: – Feri barátomnak azt üzenem, én viszem a sört, ő hozza a pálinkát! Közben megváltjuk a világot, a meccsről pedig csak annyit: győzzön a jobb!

Szabadnapos: Tuzsér


Tudósítások, eredmények

Kemecse SE–Ibrány SE 0–3 (0–2)

Kemecse, 200 néző, v.: Tomori P.

Kemecse: Virágh Cs. – Soós G., Kovács M. (Dócs N.), Csizmarik Á., Sándor L., Hruska Á., Birovecz J. (Sárközi D.), Karkusz A. (Kiss M.), Phrakonkham, Csatári Á., Iván Zs. (Kiss R.). Edző: Falatovics László.

Ibrány: Tóth N. – Csáki J., Balogh Gy., Dajka L., Szabó R., Gergely B. (Orosz D.), Varga A. (Makai I.), Kristófi S., Lukács B., Somogyi T. (Flavio), Kiss T. (Vinicius). Edző: Gerliczki Máté.

Az Ibrány végig mezőnyfölényben játszott, és megérdemelten nyert.

Gól: Lukács B. 2 (11. és 50.), Varga A. (37.).

Resán Attila szakosztályvezető: – Gratulálok az Ibránynak a győzelemhez és szorítunk neki, hogy sikerrel vegye az osztályozót. Anyák napja alkalmából nekünk legalább van virágunk…

Gerliczki Máté: – Szerényen érkeztünk, még szerényebben távozunk. Rendkívül örülünk a görcsoldó idegenbeli sikernek.


További eredmények:

Szombat

Nyírgyulaj–Mándok 2–1 (0–1)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Tordai.

Nyírgyulaj: Opre R. – Pénzes Á. (Angyalos A.), Lovas N., Siska G. (Tóth B.), Vass I., Nagy I., Pálvölgyi B., Fekete G. (Gózner K.), Erdei Z., Berecz Zs. (Oxi R.), Nagy T. Megbízott edző: Csoba Zsolt.

Mándok: Oláh D. – Costea, Turbucz T., Hidi N., Varga D. (Csürök Cs., Galambos L.), Tempfli I., Szabó T., Balás G., Orgován Gy., Bárány T., Tudja D. (Győri J.). Edző: Matyi András.

Ellentétes félidők után a hazaiak az utolsó másodpercekben csikarták ki a győzelmet.

Gól: Erdei Z. (11-esből), Nagy T. illetve Balás G. Kiállítva: Bárány T. (81.), Orgován Gy. (89.) Ifi: 3–0.

Csoba Zsolt: – A ballagóknak sok sikert. Egyenlő erők küzdelmében értékes győzelmet arattunk. Gratulálunk a Mándoknak is.

Matyi András: – Az első félidőben a helyzetek alapján meg kellett volna nyernünk a mérkőzést. A szünet után kettős emberhátrányba kerültünk és egy szerintünk jogtalan tizenegyest ítéltek ellenünk, ráadásul az ötperces hosszabbítás végén kaptuk a második gólt.

Nagyecsed–Tiszavasvári 1–2 (1–1)

Nagyecsed, 200 néző, v.: Losonczki.

Nagyecsed: Makó R. – Dobos Z., Homann R., Ricsei F., Puskás D. (Ádámszki R.), Bulyáki A., Somlyai G., Ladányi D., Ascsillán L., Marinas, Bodogán Z. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Tiszavasvári: Kanócz B. – Lakatos I., Balogh N., Szolyka T., Lakatos Barna, Bodnár A. (Bakos T.), Lakatos Bence (Ésik Z.), Nagy I., Péntek A. (Esze B.), Szolyka G. (Gyurján R.), Fazekas V. (Kántor Zs.). Edző: Kiss Gábor.

Hiába játszott a hazai csapat óriási mezőnyfölényben, a gólokat a Tiszavasvári szerezte.

Gól: Somlyai G., illetve Bodnár A., Fazekas V. Kiállítva: Balogh N. (83. perc). Ifi: 11–2.

Ádámszki Róbert: – Ilyen is van, amikor semmi nem sikerül. Két gólt ajándékoztunk az ellenfélnek, a második félidőben pedig hiába tettünk meg minden a győzelemért, sajnos, így alakult.

Kiss Gábor: – A mai teljesítményért maximális dicséret illet minden egyes játékosomat. Úgy gondolom, nem érdemtelenül nyertük meg a mérkőzést, és a továbbiakban azért dogozunk, hogy folytassuk ezt a sikeres szereplést.


Vasárnap

Tiszakanyár–Baktalórántháza 0–5 (0–3)

Tiszakanyár, 150 néző, v.: Bíró Cs.

Tiszakanyár: Szabolcsi M. – Kovács I., ifj. Koskovits Gy., Pócsi B., Jeddi B., Gégény M. (Nagy R.), Illés A., Terjék Z. (Kiss P.), Szathmári D. (Sinka D.), Kató I., Mátrai N. Edző: Koskovits György.

Baktalórántháza: Tóth K. – Balogh G., Sitku Á. (Szabó R.), Csordás G., Kántor F., Lakatos I., Ráti G., Miskolczi L., Kozma J. (Murguly Cs.), Marics G. (Marics I.), Rakóczi Zs. Játékos-edző: Illés László. A hazaiak nagyon gyenge produkcióval rukkoltak ki.

Gól: Marics G. 3, Miskolczi L., Szabó R. Ifi: 3–2.

Koskovits György: – Gratulálok az ifjúsági csapat győzelméhez. Egyben elnézést kérek mindenkitől a mai játékért.

Illés László: – Az első félidőben nagyon jó futballal, a másodikban pedig taktikus játékkal rukkoltunk elő. Ezen a meccsen kijött a lépés, gratulálok a csapatnak.

Nagyhalász–Mátészalkai MTK 1–0 (1–0)

Nagyhalász, 150 néző, v.: Pap E.

Nagyhalász: Gagyi S. – Szőlősi L., Böszörményi D., Bene L., Simon D., Ludánszki I., Kiss R. (Barzó G.), Mocsár Cs. (Kerti L.), Bartha Z. (Bognár A.), Gyügyei Z. (Tóth Zs.), Hajzer L. (Fábri Z.). Edző: Opre Mihály.

Mátészalka: Pindzsula P. – Botos D., Robas, Rézműves F., Magyari M. (Drabik M.), Botos A. (Kosztyu M.), Stef, Sarkadi G., Petrohai G (Kocsán G.)., Batizi-Pócsi N. (Gergely M.), Dascal (Lyáh A.). Edző: Siska Attila. Az első félidőben a hazaiak gólokkal vezethettek volna, ehelyett az utolsó pillanatig izgulni kellett a győzelemért.

Gól: Kiss R. (11-esből). Kiállítva: Sarkadi G. (18. perc), Lyáh A. (91. perc).

Opre Mihály: – A mezőnyben nagyon jól játszó csapatot sikerült legyőznünk, a helyzetek alapján úgy gondolom, megérdemelten.

Siska Attila: – A két kiállítás ellenére tökéletes játékvezetést láthattunk. Emberhátrányban is jól futballoztunk a mezőnyben, de most hiányzott igazán a három csatárunk.

Gyulaháza–Sényő-Carnifex 0–2 (0–2)

Gyulaháza, 120 néző, v.: Kocsis Zs.

Gyulaháza: Bandor F. – Bardi B. (Bagi T.), Deák B., Deák Z., Tóth D., Tóth F., Mizsák R., Éles I., Kun Á. (Farkas G.), Gáti S., Lévai Cs. (Tóth G.). Játékos-edző: Deák Béla.

Sényő: Szabó Z. – Fiumei V., Klepács K., Oláh D., Gégény I., Farkas M. (Kléninger L.), Horváth N., Haburcsák B., Orosz M., Kovács I. (Bernáth M.), Toldi A. (Ruska T.). Edző: Ember Roland. Megérdemelt vendégsiker.

Gól: Kovács I., Haburcsák B. Ifi: 5–0.

Bardi Béla egyesületi elnök: – Igazából az bosszant, hogy a csapat könnyen megadta magát.

Ember Roland: – Tettük a dolgunkat, helyenként tetszetősen futballozva megérdemelt három pontot szereztünk.

Szatmár Unió FC–Szakoly 1–1 (1–1)

Fehérgyarmat, 300 néző, v.: Hegedűs Cs.

Szatmár Unió: Juhász S. – Bátyi L., Szatke M., Doros M., Rigó A., Osváth S., Veress L., Balogh Á., Bodó R., Andruh (Istrate), Baglyos L. (Csáki R.). Edző: Siti Ferenc.

Szakoly: Szobonya G. – Sándor D., Módis D., Csomány Ö., Babják Cs., Hokk B., Buka B., Majoros Á., Szathmári S. (Bodai M.), Kiss T. (Kiss I.), Bodai K. (Baumgartner Á.). Edző: Hokk Béla.

Mindig jó a majális, van ott sör meg virsli is, körhinta meg céllövölde, jó hangulat délben, este. Jó csapat volt az ellenfél, nagy csata dúlt a pályán, a hazaiak nem bánkódtak Madzin István hiánya miatt. Volt helyzet itt is, ott is, nem vitás, ez jutott a két csapatnak, azaz egy-egy pont.

Gól: Szatke M., illetve Szathmári S. Ifi: 22–0.

Siti Ferenc: – Ha idősebb és rutinosabb edző lennék, akkor azt mondanám, nem játszottunk elég jól, de mivel fiatal vagyok és nem elég rutinos, azt mondom, rúgtunk két szabályos gólt és csak egyet kaptunk, ami a matematika jelen állása szerint három pont a mi javunkra.

Hokk Béla: – Először is minden édesanyát köszöntök. Számunkra ilyen összeállításban ajándék ez az egy pont.


Szabadnapos: Tuzsér SE


Tabella:

1.  IBRÁNY SE  23 16 3 4 63 25 38 51
2.  NAGYECSED RSE  23 12 7 4 37 21 16 43
3.  NYÍRGYULAJ KSE  23 12 5 6 52 41 11 41
4.  SÉNYŐ FC  23 11 4 8 52 35 17 37
5.  SZAKOLY SE 23 11 4 8 40 34 6 37
6.  TUZSÉR SE  23 9 7 7 35 33 2 34
7.  MÁTÉSZALKAI MTK  24 10 3 11 37 41 -4 33
8.  MÁNDOK VSE  23 9 6 8 44 40 4 33
9.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 23 9 5 9 52 38 14 32
10.  SZATMÁR UNIÓ FC 24 8 7 9 37 44 -7 31
11.  TISZAVASVÁRI SE  23 8 6 9 38 27 11 30
12.  TISZAKANYÁR SE  23 8 5 10 37 31 6 29
13.  NAGYHALÁSZI SE  24 5 5 14 26 58 -32 20
14.  GYULAHÁZA KSE  24 4 7 13 16 51 -35 19
15.  KEMECSE SE  24 2 8 14 19 66 -47 14
16.  TISZALÖKI VSE                 

 

Fel Következő