28. forduló (2016.05.21-22.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Nagyecsed RSE
2016.05.22. 17:00

Gerliczki Máté, ibrányi edző: – Merőben más stílust képvisel a két csapat, de a tabella is mutatja, hogy végeredményben mindkettő eredményes lehet. Eddigi szereplésünkkel megteremtettük magunknak az esélyt, hogy megnyerjük a bajnokságot, ezzel mindenképpen élni szeretnénk vasárnap!

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékos-edző: – Először is gratulálok a keleti válogatott sikeréhez, amelyből tevékeny részt vállaltak a szabolcsi futballisták, köztük jó néhány ibrányi játékos! Mivel számukra is van, nem is kis tétje a mérkőzésnek, úgy készülünk, hogy a hazaiak még ne tudjanak ünnepelni…


További mérkőzések:

Szombat

Tuzsér (6.)–Kemecse (15.)

Dancs Béla, tuzséri játékos-edző: – Ismét egy olyan csapattal játszunk, amely a bennmaradásért küzd, de én hazai pályán csak a győzelmet tudom elképzelni.

Resán Attila, kemecsei szakosztályvezető: – Nincs más választásunk, fejjel kell menni a falnak, mert rajtunk csak a győzelem segít.

Mátészalkai MTK (7.)–Gyulaháza (14.)

Siska Attila, mátészalkai edző: – Remélem, a jó forma kitart a most már a szezon végéig, más célunk nem lehet, mint hazai pályán begyűjtsük a három pontot.

Bardi Béla, gyulaházi egyesületi elnök: – Lassan már csak az Ibrányban és a Nyírbátorban bízhatunk…

Baktalórántháza (9.)–Tiszavasvári (8.)

Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – A nagyecsedi meccsre visszatérve, az összképet tekintve a hazaiak győzelme megérdemelt volt és akadt egy-két helyzetük is, de nem mindegy, mikor… A véleményes kiállításig uraltuk a játékot, és azt se tudták, merre van a kapunk. Erről ennyit. A hét végén pedig úgy néz ki, kiegyenesedünk, ha csak ezen múlik, akkor egyértelmű győzelmet várok.

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – A következő mérkőzésünket nagyon nehéz közegben kell megvívni, mindemellett a tavaszi eredmények mutatják, hogy a Bakta többre érdemes annál, ahol jelenleg áll a tabellán. Minimális célunk az, hogy a lefújás után a két csapat közötti távolság megmaradjon.


Vasárnap

Mándok (10.)–Nagyhalász (13.)

Matyi András, mándoki edző: – Nem tudjuk, mivel érdemeltük ki a játékvezetők sajátos bánásmódját az idegenbeli meccseinken? Egymás után másodszor, akkor, amikor vezettünk, két játékosunkat állították ki, és szerintünk jogtalan tizenegyeseket ítéltek ellenünk, így mindannyiszor kikaptunk. Ugyanakkor nem csak ezeket a mérkőzéseket tették tönkre, hanem a közben játszott hazait is, mert nem olyan erős a keretünk, hogy egyszerre több kezdőembert minőségileg pótolni tudjunk. Remélem, a hét végén képesek leszünk kiállni…

Opre Mihály, nagyhalászi edző: – Láttam a mándokiak meccsét legutóbb Tiszavasváriban. Igaz, hogy több hiányzójuk lesz, azért az ördög nem alszik, jó lesz vigyázni. Megpróbálunk pontot, pontokat szerezni.

Sényő-Carnifex (3.)–Nyírgyulaj (5.)

Ember Roland, sényői edző: – Rangadó elé nézünk, és bár számunkra nem jött jól, hogy elmaradt a hét végi Nyírgyulaj–Ibrány meccs, ezért is most győznünk kell.

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – A vasárnapi mérkőzéssel erőltetett menetelés kezdődik számunkra, tizenöt nap leforgása alatt kilenc tétmeccset fogunk játszani. Aki ennek végkimenetelét előre megmondja, aminek a végén örülni szeretnénk.

Szakoly (4.)–Tiszakanyár (12.)

Hokk Béla, szakolyi edző: – Masszív, jó csapat érkezik hozzánk, de úgy gondolom, hazai pályán nyerni kell.

Koskovits György, tiszakanyári edző: – Tesszük a dolgunkat, ahogy korábban és reménykedünk, talán ezen a hét végén sikerül valami nekünk is. Persze, ehhez megfelelő körülmények is kellenének!

Szabadnapos: Szatmár Unió FC


Tudósítások, eredmények

Ibrány–Nagyecsed 0–2 (0–0)

Ibrány, 700 néző, v.: Kiss L.

Ibrány: Tóth N. – Balogh Gy. (Kiss T.), Dajka L., Bodó G., Csáki J., Gergely B., Makai I. (Vinicius), Kristófi S., Varga A. (Orosz D.), Szabó R., Lukács B. (Flavio). Edző: Gerliczki Máté.

Nagyecsed: Makó R. – Dobos Z., Homann R., Ricsei F., Zámbó K., Puskás D. (Bulyáki K.), Somlyai G. (Gyöngy T.), Ladányi D. (Vámosi Cs.), Ascsillán L., Czifrák R., Marinas. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

A hazai csapat szerette volna lezárni a bajnokságot, ez most nem sikerült.

Gól: Puskás D., Marinas.

Ifi: 4–3.

Gerliczki Máté: – Senki nem erre az eredményre számított. Az első félidőben öt óriási helyzetet kihagytunk, a vendégek pedig szereztek két gólt, ezért megérdemelten nyertek, amihez gratulálok. Együtt fogjuk kijavítani ezt a vereséget.

Ádámszki Róbert: – Amiért jöttünk teljesítettük. Gratulálok a fiúknak, mert óriási küzdöttek és játszottak, hozzátenném, a megye legjobb csapatát vertük meg.

A mérkőzés az M4 Sport jóvoltából megtekinthető ITT!


További eredmények:

Tuzsér–Kemecse 3–3 (1–1)

Tuzsér, 150 néző, v.: Paráda.

Tuzsér: Kőrösi N. – Tott R., Dancs B., Dallos L., Iván A., Nagy K., Hriskevics, Szaffián Sz., Zán P. (Gergely I.), Setét R., Bagoly Z. (Setét E.). Játékos-edző: Dancs Béla.

Kemecse: Sinka Gy. – Soós G., Sándor L., Csatári Á., Karkusz A. (Kiss M.), Dócs N., Phrakonkham (Hruska Á.), Bodó I. (Sárközi D.), Iván Zs., Kovács M. (Kiss R.), Csizmarik Á. Játékos-edző: Kovács Mihály.

A hazai csapat akaratgyenge játékának csak ez lehetett a következménye.

Gól: Szaffián Sz. 2, Setét R. (11-esből), illetve Kovács M., Sárközi D., Iván Zs. Ifi: 1–2. (Tudósító: Lakatos Tibor)

Dancs Béla: – Ma egyáltalán nem érdemeltünk volna győzelmet, ha nagyon kritikus akarok lenni, akkor még egy pontot sem. Olyan érzésem van, hogy a játékosok nem igazán készültek erre a meccsre…

Resán Attila szakosztályvezető: – Jó csapat otthonában ez számunkra egy megnyert meccs volt, erősen lejtett a hazai pálya… Kovács Mihály a gólját Rebeka kislányának ajánlja. Köszönjük a tuzsériak sportszerű hozzáállását, mert kisegítettek minket egy garnitúra sportszárral.

Mátészalkai MTK–Gyulaháza 4–4 (2–2)

Mátészalka, 100 néző, v.: Kocsis Zs.

Mátészalka: Pindzsula P. – Drabik M. (Rézműves F.), Stef, Robas, Magyari M., Botos D., Botos A. (Petrohai G.), Petrohai M. (Batizi-Pócsi N.), Dascal (Soltész B.), Kocsán G. (Sarkadi G.), Szántó Z. Edző: Siska Attila.

Gyulaháza: Bandor F. – Tóth F., Lévai Cs., Deák Z., Kállai Á., Deák B. (Molnár T:), Tóth D., Bardi B., Bagi T., Farkas G., Éles I. Játékos-edző: Deák Béla.

A hazaiak 4–2-es vezetés után elhitték, hogy már megnyerték a mérkőzést, a hajrában viszont a tíz emberrel játszó Gyulaháza taktikailag és lelkesedésben is föléjük nőtt, így pontot mentett.

Gól: Dascal, Robas (11-esből), Szántó Z., Petrohai M., illetve Tóth D. 2, Deák Z., Deák B. Kiállítva: Tóth F. (32. perc). Tudósító: Plesu Ádám)

Siska Attila: – Az elmúlt héten túledzettem a csapatot, ezért ma hiába dolgoztuk ki a helyzeteinket, a fáradság és tompaság miatt – a négy szerzett gól ellenére – a többségét kihagytuk. Az életéért küzdő Gyulaháza pedig minden eszközt a siker érdekében.

Bardi Béla egyesületi elnök: – A csapat a mai odaadó játékával a mérkőzés napjának délelőttjén elhunyt Király Géza, sportegyesületünk elnökségi tagjának emléke előtt kívánt adózni.

Baktalórántháza–Tiszavasvári 4–0 (1–0)

Baktalórántháza, 150 néző, v.: Molnár G.

Baktalórántháza: Marics I. – Balogh G., Sitku Á. (Bökönyi L.), Csordás G., Kántor F. (Murguly Cs.), Lakatos I., Kozma J., Miskolczi L. (Szegedi B.), Ráti G., Marics G., Rakóczi Zs. (Szabó R.). Játékos-edző: Illés László.

Tiszavasvári: Kanócz B. – Lakatos I. (Kántor F.), Balogh N., Szolyka T., Lakatos Barna, Bodnár A., Lakatos Bence, Szolyka G., Péntek A. (Fazekas V.), Nagy I. (Nagy D.), Szabó M. Edző: Kiss Gábor.

Ragyogó időben, jó pályán a hazaiak végig uralták a mérkőzést és tetszetős játékkal rukkoltak elő, ami eredményességgel is párosult, ezt pedig a vendégek nem igazán tudták megemészteni.

Gól: Ráti G., Marics G., Csordás G., Miskolczi L. Kiállítva: Balogh N. (33. perc), Szolyka G. (71. perc), Nagy D. (86. perc). Ifi: 3–2.

Illés László: – Kulturált futballal azt kaptam a játékosaimtól, amit vártam. Az ellenfél néhány játékosa rendezvényt tévesztett, csak a játékvezető jóindulatának köszönhető, hogy még elegendő létszámban le tudták játszani a kilencven percet…

Kiss Gábor: – A mérkőzésnek voltak fordulópontjai, amikor még csak „sima” emberhátrányban játszottunk, ugyanis ekkor, a második félidő első tíz percében magunk javára fordíthattuk volna a mérkőzést. A további kiállításokat követően viszont már nem lehet értékelni a látottakat… A játékvezetővel nem kívánok foglalkozni, azt majd megteszik a mások.

Mándok–Nagyhalász 1–3 (1–0)

Mándok, 300 néző, v.: Tomori P.

Mándok: Oláh D. – Costea, Turbucz T., Hidi N., Bárány T., Győri J. (Matyi A.), Szabó T., Balás G., Galambos L., Varga D., Tudja D. Játékos-edző: Matyi András.

Nagyhalász: Gagyi S. – Szőlősi L. (Fábri D.), Barzó G. (Tóth Zs.), Gyügyei Z., Böszörményi D., Bene L., Simon D., Hajzer L., Bartha Z. (Fábri Z.), Gömze A. (Mocsár Cs.), Kerti L. Edző: Opre Mihály.

A hazaiak „sztárjai” csődöt mondtak, a vendégek megérdemelten nyertek.

Gól: Győri J., illetve Kerti L. 2 (egyet 11-esből), Hajzer L. Ifi: 1–2. (Tudósító: Tamás Zoltán)

Matyi András: – Nyerhető mérkőzésen vereséget szenvedtünk – csak tudnám, hogy miként…

Opre Mihály: – A szakadékot elkerültük, de a hátralévő két meccset szeretnénk minél sikeresebben zárni. A csapatnak gratulálok a győzelemhez és persze, a bennmaradás kiharcolásához.

Sényő–Nyírgyulaj 2–1 (1–0)

Sényő, 200 néző, v.: Kosztyu.

Sényő: Szabó Z. – Fiumei V., Bernáth M., Oláh D., Szűcs F., Farkas M., Kléninger L., Horváth N. (Timák Cs.), Kovács I. (Gubek J.), Orosz M., Toldi A. (Dankó Z.). Edző: Ember Roland.

Nyírgyulaj: Opre R. – Tóth B. (Czerula Zs.), Lovas N., Siska G., Vass I., Nagy I., Pálvölgyi B., Gózner K. (Nagy T.), Erdei Z., Oxi R. (Angyalos A.), Fekete G. Edző: Lukács Tibor.

Két jó csapat mérkőzését a nézők is élvezhették, mert a játék dominált.

Gól: Oláh D., Kovács I., illetve Siska G. Kiállítva: Farkas M. (68. perc). Ifi: 1–4.

Ember Roland: – A játékban talán fölénk nőtt a Nyírgyulaj, de a nagy helyzeteket mi dolgoztuk ki, melyek többségét kihagytuk, ezért ahelyett, hogy a második félidő közepén eldőlt volna a meccs, a végén izgulnunk kellett. Gratulálok minden játékosunknak, mert maximálisan oda tették magukat.

Lukács Tibor: – Az ellenfél hozzáállása, akarása példaértékű volt, ezért nyert.

Szakoly–Tiszakanyár 2–0 (2–0)

Szakoly, 200 néző, v.: Bendik T.

Szakoly: Szobonya G. – Sándor D. (Baumgartner Á.), Módis D., Buka B., Babják Cs., Hokk B., Csomány Ö. (Rédei M.), Majoros Á., Szathmári S. (Bodai K.), Madzin I., Nagy D. (Kiss T.). Edző: Hokk Béla.

Tiszakanyár: Szabolcsi M. – Gégény M., Jeddi B., Kató I., ifj. Koskovits Gy., Pap M. (Nagy R.), Illés A., Terjék Z., Kiss P., Szathmári D., Sinka D. Edző: Koskovits György.

Szép időben csendes hazai győzelem.

Gól: Nagy D 2. Ifi: 0–19.

Hokk Béla: – Úgy gondolom, rászolgáltunk a győzelemre, sok sikert kívánok a Tiszakanyárnak.

Koskovits György: – Volt, aki tőlünk gyengébb teljesítményt nyújtott, mégis mosolyogva hagyta el a pályát… Számunkra az utolsó fordulókra a tisztes helytállás marad, mert búcsúzunk és elmegyünk!

Szabadnapos: Szatmár Unió FC


Tabella:

1.  IBRÁNY SE  25 17 3 5 66 27 39 54
2.  NAGYECSED RSE  26 15 7 4 43 23 20 52
3.  SÉNYŐ-CARNIFEX FC  26 14 4 8 60 38 22 46
4.  SZAKOLY SE 26 14 4 8 51 37 14 46
5.  NYÍRGYULAJ KSE  25 12 6 7 54 44 10 42
6.  TUZSÉR SE  26 11 8 7 43 39 4 41
7.  MÁTÉSZALKAI MTK  26 11 4 11 44 46 -2 37
8.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 26 10 6 10 59 42 17 36
9.  TISZAVASVÁRI SE  26 9 7 10 41 33 8 34
10.  MÁNDOK VSE  26 9 6 11 47 47 0 33
11.  SZATMÁR UNIÓ FC 26 8 7 11 40 50 -10 31
12.  TISZAKANYÁR SE  26 8 5 13 38 39 -1 29
13.  NAGYHALÁSZI SE  26 6 6 14 29 59 -30 24
14.  GYULAHÁZA KSE  27 4 8 15 24 63 -39 20
15.  KEMECSE SE  27 2 9 16 23 75 -52 15
16.  TISZALÖKI VSE *                
* visszalépett                

 

Fel Következő