30. forduló (2016.06.04-05.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Mándok VSE
2016.06.05. 17:00

Gerliczki Máté, ibrányi edző: – Néhányan azért már elmondhatjuk magunkról, hogy sokat megéltünk a futballban, de a szerdaihoz hasonlót még nem sikerült! Azt kívánom, hogy a vasárnapi mérkőzés sérülés és eltiltás nélkül fejeződjön be, hiszen az osztályozót is szeretnénk eredményesen megvívni. Természetesen szeretnénk megörvendeztetni szurkolóinkat egy szép győzelemmel.

Matyi András, mándoki edző: – A bajnokság végére a létszámot tekintve teljesen elfogytunk, eltiltás miatt újabb két ember esett ki, azt gondolom, vasárnap Mourinho tudása is kevés lenne…


További mérkőzések:

Szakoly (4.)–Nagyecsed (2.)

Hokk Béla, szakolyi edző: – A dobogón végző csapatot mindig nagy kihívás fogadni, de úgy gondolom, az utolsó meccsen a fiúk megmutatják, nem véletlenül állunk ott, ahol.

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékos-edző: – A célt teljesítettük, minden elismerésem a srácoké! Remélem, az utolsó meccsre még maradt bennünk annyi, hogy folytassuk jó szériánkat.

Sényő-Carnifex (3.)–Tiszavasvári (9.)

Ember Roland, sényői edző: – Mindenekelőtt a múlt heti nagyecsedi vendéglátást köszönjük szépen Nyíregyházi Attilának és feleségének! Van miért visszavágnunk a Tiszavasvárinak, de nem szabad, hogy a revansvágy hajtson minket. Sokkal inkább az, hogy elérhető közelségben van a harmadik hely, amit nagyon szeretnénk megszerezni, csak úgy, mint a jövő heti kupagyőzelmet. Ezért mindkét hátralévő meccsünkön győzelemre fogunk játszani. Nagyon bízom a srácokban, remélem szépen tudjuk zárni a szezont.

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – Az utolsó forduló következik a bajnokságban, ennek ellenére – a megyei kupadöntővel együtt – még két nagyon fontos mérkőzése van a Sényőnek, ezért motivált ellenfélre számítok. Számunkra a lényegi kérdések már régen eldőltek, és ez alapot kell, hogy szolgáltasson a nyugodt, felszabadult játékhoz.

Szatmár Unió FC (11.)–Gyulaháza (14.)

Siti Ferenc, az SZUFC edzője: – Minden megteszünk annak érdekében, hogy a mellettünk mindvégig kiálló szurkolóknak örömet szerezzünk, az összes többi csak duma lenne részemről.

Bardi Béla, gyulaházi elnök: – Szeretnénk szépen búcsúzni ettől a bajnoki évadtól, pontot, esetleg pontokat remélek.

Tuzsér (6.)–Nyírgyulaj (5.)

Dancs Béla, tuzséri játékos-edző: – A Nyírgyulaj jó formában van, ráadásul jól bírja a kettős terhelést, mindemellett képzett játékosok alkotják a keretet. Ebben a szezonban ez lesz az utolsó meccs, amelyen illik nyerni – bárki legyen az ellenfél!

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Aludva egyet az Ibrány ellen történtekre még inkább úgy érzem, ez a meccs sokkal jobb teljesítményt nyújtó játékvezetői hármast érdemelt volna! Az utolsó bajnoki találkozón szeretnénk szépen búcsúzni, de most már meglehetősen kifacsart állapotban vagyunk, a feladat nehézségéről pedig csak annyit: Tuzséron eddig még gólt sem tudtunk szerezni.

Mátészalkai MTK (7.)–Tiszakanyár (12.)

Siska Attila, mátészalkai edző: – Van tétje az utolsó mérkőzésnek, nevezetesen az, hogy a hetedik helyet meg kell tartanunk. Minden játékosomtól elvárom, hogy széppé varázsolja a hazai búcsút.

Koskovits György tiszakanyári edző: – Legalapvetőbb célunkat, a biztos bennmaradást teljesítettük, de maradt hiányérzetünk is bőven. Köszönöm mindenkinek, aki a munkánk során támogatott és kitartott mellettünk! További sok sikert a kanyári focinak. Én még most is bízok a fiúkban.

Baktalórántháza (8.)–Nagyhalász (13.)

Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – Taktikus, labdabiztos csapatot fogadunk a hét végén, a kispadján egy rutinos, sokat megélt edzővel, akinek lelkesedését, és futballszeretetét csak irigyelni lehet. Remélem, csapatom hozza az utóbbi időben megszokott formáját, és győztesen hagyjuk el a pályát. Azért a vendégek sportszerű és kitartó szurkolótáborát is meg kell említenem, sok ilyen csoportra lenne szükség!

Opre Mihály, nagyhalászi edző: – Azt tudjuk, milyen csapathoz megyünk. Barátként érkezünk, úgy is szeretnénk távozni, de nem barátságos meccset akarunk játszani!

Szabadnapos: Kemecse

 

Tudósítások, eredmények

Ibrány–Mándok 2–0 (1–0)

Ibrány, 600 néző, v.: Valu.

Ibrány: Tóth N. (Molnár Cs.) – Balogh Gy., Dajka L., Bodó G., Csáki J. (Vinicius), Gergely B., Varga A., Kiss T. (Somogyi T.), Torma T. (Orosz D.), Szabó R., Lukács B. (Szabó M.). Edző: Gerliczki Máté.

Mándok: Oláh D. – Pécsi V., Hidi N., Bárány T., Szabó T., Tudja D., Galambos L., Ráduly R., Matócsi A., Révész Z., Varga D. Edző: Matyi András.

Az ibrányi egyesület teljesítette ígéretét: megnyerte a bajnokságot!

Gól: Tóth N. (11-esből), Vinicius.

Ifi: 13–0.

Gerliczki Máté: – A bajnoki cím ünneplését beárnyékolja Torma Tomi sérülése, mielőbbi gyógyulást kívánunk neki! Köszönjük szurkolóink egész éves biztatását, az osztályozón mindent megteszünk Ibrányért és saját magunkért is, hiszen egy célunk van, mégpedig az, hogy NB III-as csapatunk legyen!

Matyi András: – Először is gratulálok az Ibránynak a bajnok cím megszerzéséhez. Ugyanakkor maximálisan elégedett vagyok azzal a tizenegy játékossal, aki pályára lépett. Köszönöm a bizalmat ifjabb Pekó Lászlónak és mándoki vezetőségnek.


További eredmények:

Szakoly–Nagyecsed 0–2 (0–1)

Szakoly, 200 néző, v.: Kocsis Zs.

Szakoly: Szobonya G. – Majoros Á. (Kiss T.), Módis D., Csomány Ö., Babják Cs., Hokk B., Buka B, Sándor D., Szathmári S. (Baumgartner Á.), Madzin I., Bodai K. (Kerekes A.). Edző: Hokk Béla.

Nagyecsed: Makó R. – Homann R., Zámbó K. (Ádámszki R.), Puskás D., Somlyai G., Ladányi D., Ascsillán L., Czifrák R., Marinas, Vámosi Cs., Bodogán Z. (Bulyáki K.). Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Szép időben megérdemelt vendégsiker.

Gól: Vámosi Cs., Bulyáki K. Kiállítva: Szobonya G. (27. perc). Ifi: 1–9.

Hokk Béla: – Először is gratulálok az Ecsednek az ezüstéremhez. Szeretném megköszönni mindazok támogatását, akik segítették a munkámat. Itt a búcsú ideje, ennyi volt, köszönöm!

Ádámszki Róbert: – Az utolsó meccsen is odatette magát a csapat, gratulálok a megérdemelt győzelemhez. Jó szabadságot mindenkinek! A súlyos sérülést szenvedett Bodogán Zoltánnak mielőbbi gyógyulást kíván az egész csapat!

Sényő-Carnifex–Tiszavasvári 3–0 (3–0)

Sényő, 200 néző, v.: Tomori P.

Sényő: Kerekréti G. – Fiumei V., Klepács K., Oláh D., Szűcs F. (Bernáth M.), Farkas M., Kléninger L., Horváth N. (Kovács I.), Haburcsák B. (Timák Cs.), Orosz M. (Ruska T.), Toldi A. Edző: Ember Roland.

Tiszavasvári: Polgári L. – Lakatos I., Kántor Zs., Esze B., Szolyka T., Lakatos B., Szikszai Sz. (Szabó M.), Bakos T., Bodnár A. (Bolega S.), Szolyka G., Szabó M. (Nagy I.). Edző: Kiss Gábor.

Ennyivel jobb volt a hazai csapat.

Gól: Kléninger L. 2, Haburcsák B. Ifi: 6–1.

Ember Roland: – Az első félidőben szép gólokat szereztünk és eldöntöttük a mérkőzést. A szünet után pedig tudat alatt már készültünk a szerdai kupadöntőre. Gratulálok a csapatnak a harmadik helyhez és köszönjük mindazoknak, akik bármit is hozzátettek ehhez a szerepléshez.

Kiss Gábor: – Reális képet kaptunk arról, hogy miért küzd egy csapat a dobogóért, a másik pedig azért, hogy az első tízben maradjon. A mérkőzésen a döntetlen megszerzésére sem volt esélyünk, a második félidőben csupán azért tudtunk passzolni néhányat, mert az ellenfél csak annyit játszott, amennyi éppen szükséges volt.

Szatmár Unió FC–Gyulaháza 3–1 (1–0)

Fehérgyarmat, 200 néző, v.: Kosztyu J.

Szatmár Unió: Juhász S. (Pankotai E.) – Bakó G. (Kanyó Sz.), Ráti K., Bodó R., Rigó A., Bátyi L., Csáki R., Balogh Á., Veress L., Osváth S., Borsi D. (Szilágyi D.). Edző: Siti Ferenc.

Gyulaháza: Bandor F. – Gáti S. (Kun Á.), Lévai Cs., Deák Z., Kállai Á. (Molnár T.), Deák B. (Kapin M.), Tóth D., Tóth G., Bagi T., Farkas G., Éles I. Játékos-edző: Deák Béla.

Az Uniónál a szezon előtt az a volt a cél, hogy végre ne egy „szakadék szélén táncolós” bajnoki évad következzen. A jól sikerült ősz után egy bizonyos szinten érthetően gyengébb tavasz következett, de a biztos bennmaradást teljesítette a fiatal csapat. Amiben bízni lehet, hogy a jövőben többször lesz csapat „undok győztes”, mint végtelenül szimpatikus vesztes.

Gól: Osváth S., Deák Z. (öngól), Borsi D., illetve Tóth D. Ifi: 6–1. (Tudósító: Papp Attila)

Siti Ferenc: – Hosszú, fárasztó volt a szezon. Voltak jó és rossz pillanatok, de meg kell köszönnöm a csapat éves teljesítményét, a szurkolók odaadó buzdítását, és a támogatóink, külön kiemelve az önkormányzat segítségét,.

Bardi Béla egyesületi elnök: – Az első félidőben gólokkal kellett volna vezetnünk, két kapufát rúgtunk, kihagytuk a kihagyhatatlant, majd kaptunk két buta gólt és így elintéztük magunkat.

Tuzsér–Nyírgyulaj 1–2 (1–0)

Tuzsér, 250 néző, v.: Csáki L.

Tuzsér: Szűcs L. – Tott R., Dancs B., Dallos L., Iván A., Nagy K., Hriskevics., Szaffián Sz., Dolhai T., Setét R. (Gergely I.), Bagoly Z. (Zán P.). Játékos-edző: Dancs Béla.

Nyírgyulaj: Opre R. – Tóth B., Lovas N., Siska G. (Berecz Zs.), Vass I., Gózner K. (Erdei Z.), Kovács I., Varga D., Nagy T. (Nagy I.), Pálvölgyi B. (Czerula Zs.), Oxi R. (Fekete G.). Edző: Lukács Tibor.

A kihagyott hazai tizenegyes döntőnek bizonyult, majd az emberelőnnyel sem tudott mit kezdeni a Tuzsér.

Gól: Hriskevics, illetve Berecz Zs., Pálvölgyi B. Ifi: 1–3. Kiállítva: Tóth B. (63 perc). (Tudósító: Lakatos Tibor)

Dancs Béla: – Ez a mérkőzés hűen tükrözte a teljes szezont. Megjártuk a mennyet és poklot is, ennek ellenére köszönöm a csapat egész éves munkáját és a vezetőségnek azt, hogy korrekt feltételeket biztosított számunkra.

Lukács Tibor: – A mérkőzés képe alapján megérdemelt győzelmet arattunk, még úgy is, hogy csaknem harminc percet emberhátrányban játszottunk. Sok sikert kívánok Csáki sporinak a civil élethez!

Mátészalkai MTK–Tiszakanyár 1–2 (0–1)

Mátészalka, 150 néző, v.: Takács Á.

Mátészalka: Vakarcs I. – Drabik M., Robas, Stef, Magyari M., Szántó Z. (Lyáh A.), Sarkadi G., Botos A., Soltész B. (Botos D.), Dascal, Petrohai M. (Batizi-Pócsi N.). Edző: Siska Attila.

Tiszakanyár: Szabolcsi M. (Kanyári G.) – Kovács I., Jeddi B., Pócsi B., ifj. Koskovits Gy., Sinka D. (Kiss P.), Terjék Z., Gégény M., Pap M., Szathmári D. (Kató I.), Mátrai N. (Illés A.). Edző: Koskovits György.

Szégyen és gyalázat! Ez a közönség kiszolgálása, sokkal inkább arcul csapása volt.

Gól: Dascal (11-esből) illetve Szathmári D. 2. (Tudósító: Plesu Ádám)

Siska Attila: – Sikerült véghez vinnünk azt a bravúrt, hogy „rendes” kapura lövés nélkül lehoztunk egy meccset.

Koskovits György: – Úgy gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk. Ma okosan és lendületesen fociztunk.

Baktalórántháza–Nagyhalász 3–2 (1–1)

Baktalórántháza, 200 néző, v.: Tóth J.

Baktalórántháza: Tóth K. – Balogh G., Sitku Á. (Szabó R.), Csordás G., Kántor F., Lakatos I., Kozma J., Miskolczi L., Murguly Cs. (Marics I.), Marics G., Rakóczi Zs. (Bökönyi L.).Játékos-edző: Illés László.

Nagyhalász: Gagyi S. – Szőlősi L. (Ludánszki I.), Böszörményi D., Bognár A., Simon D., Gyügyei Z., Bene L., Kerti L., Fábri Z., Gömze A. (Fábri D.), Barzó G. (Bartha Z.). Edző: Opre Mihály.

A nagy melegben változatos mérkőzésen nyertek a hazaiak.

Gól: Marics G. (11-esből), Murguly Cs., Csordás G., illetve Gömze A., Kerti L. Ifi: 3–4.

Illés László: – Kicsit színvonalasabb meccset vártam, ettől függetlenül gratulálok csapatomnak a győzelemhez. A sikert a legszenvedélyesebb szurkolónknak, Csillának ajánljuk, mielőbbi felépülése érdekében.

Opre Mihály: – Döntetlenszagú mérkőzésen ismét a 92. percben kapott góllal maradtunk alul. Ilyen a futball!

Szabadnapos: Kemecse

Tabella:

1.  IBRÁNY SE  27 19 3 5 71 29 42 60
2.  NAGYECSED RSE  27 16 7 4 47 24 23 55
3.  SÉNYŐ FC  27 14 4 9 61 42 19 46
4.  SZAKOLY SE 27 14 4 9 51 45 6 46
5.  NYÍRGYULAJ KSE  27 13 6 8 63 47 16 45
6.  TUZSÉR SE  27 12 8 7 45 39 6 44
7.  MÁTÉSZALKAI MTK  27 12 4 11 48 47 1 40
8.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 27 11 6 10 66 43 23 39
9.  TISZAVASVÁRI SE  27 9 7 11 42 35 7 34
10.  MÁNDOK VSE  27 9 6 12 48 54 -6 33
11.  SZATMÁR UNIÓ FC 27 8 7 12 42 54 -12 31
12.  TISZAKANYÁR SE  27 8 5 14 38 41 -3 29
13.  NAGYHALÁSZI SE  27 7 6 14 33 61 -28 27
14.  GYULAHÁZA KSE  27 4 8 15 24 63 -39 20
15.  KEMECSE SE  28 2 9 17 24 79 -55 15
16.  TISZALÖKI VSE*
  *visszalépett

 

Fel Következő