7. forduló (2015.09.26-27.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

 
Tiszalöki VSE

Ibrány SE
2015.09.26 15:00


Kovács János, tiszalöki edző: – Jó állománnyal, nagyszerű edzővel, nagy célokkal rendelkező csapatot fogadunk a hétvégén. Ezzel szemben nekünk nem kis gondokkal kell megküzdenünk minden téren. Legnehezebb dolgunk hiányzóink pótlása, és elhinnünk, hogy lehet keresnivalónk, ne feltartott kézzel menjünk a pályára. Most nem csak a mezeknek kell a pályán lennie, nekünk is bele kell bújnunk.

Gerliczki Máté, ibrányi edző: – A Tiszalök ellenünk mindig nagyon összekapja magát! Ezért és azért, mert ott tavasszal három nullra kikaptunk, mi is extra motiváltan érkezünk.


További mérkőzések:

Szombat:

Mátészalkai MTK (13.)–Sényő-Carnifex (4.)

Siska Attila, mátészalkai edző: – Bízom benne, hogy a formánk tovább javul, a sérültjeink száma nem gyarapodik és a csapatjáték tovább fejlődik.

Ember Roland, sényői edző: – Nem téveszt meg minket a szalkai csapat eddigi szereplése, tudjuk, nehéz meccs elé nézünk. Ennek ellenére egyetlen célunk lehet, mégpedig a három pont megszerzése és az, hogy a múlt heti vereség csak egy botlás volt.

Tuzsér (5.)–Szakoly (11.)

Dancs Béla, tuzséri játékos-edző: – A Szakoly képzett, jó futballistákból álló csapat, bár jelenleg nem azt hozzák, amit tudnak, nem szabad, hogy ez megtévesszen minket. Más meccs lesz, mint legutóbb a Sényő ellen: ezúttal nekünk kell kézben tartani és irányítani a játékot, ami nem ígérkezik könnyűnek. De vagyunk annyira erősek, hogy meg tudjuk oldani.

Hokk Béla, szakolyi edző: – Remélem ennyi pofon elég volt, és most már talpra állunk.

Kemecse (14.)–Tiszavasvári (10.)

Falatovics László, kemecsei edző: – Újjászületve készülünk a következő hazai mérkőzésünkre.

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – Ahhoz, hogy az elmúlt hetek nagy pofonjai után lábra tudjunk állni, mindenkinek magába kell néznie. Miután ez megtörtént, és csak az adott feladatukra koncentrálnak az egyének, abban az esetben számíthatunk előre lépésre. Nem kezdtük jól a bajnokságot, de együtt kell kijavítani a hibáinkat!


Vasárnap:

Nagyhalász (15.)–Nyírgyulaj (1.)

Nagy Lajos, nagyhalászi edző: – Jobbnál jobb, kecsegtetőnél kecsegtetőbb szituációk…

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – A játék minőségében mindenképpen előre kell lépnünk, ha a sikeresen akarjuk venni a következő akadályt.

Gyulaháza (9.)–Mándok (6.)

Deák Béla, gyulaházi játékos-edző: – Minőségi légiósokat felvonultató vendégcsapatot fogadunk, amelynek játékosai közül jó néhányan az NB III-ban is letették névjegyüket, ráadásul többen külföldi tapasztalatokkal is rendelkeznek. Ettől függetlenül otthon győzelmi szándékkal lépünk pályára. Ha továbbra is azzal a szemlélettel futballozunk, ami eddig jellemezte a csapatot, akkor elérhetjük céljainkat.

Borza László, mándoki edző: – Sajnos, a múlt héten elbuktunk két pontot, nem szeretnénk újra ebbe a hibába esni. Egy idegenbeli siker nagyot lendítene rajtunk.

Szatmár Unió FC (8.)–Baktalórántháza (12.)

Siti Ferenc, az SZUFC edzője: – A héten megpróbálunk valamit kitalálni az örök mumus Baktalórántháza ellen. Annál is inkább. mert a vendégek kispadján a megye egyik legfelkészültebb, egyben legrafináltabb szakvezetője ül és valószínűleg ő is megpróbál valamit kifőzni a boszorkánykonyhában. Egyáltalán nem téveszt meg minket a Bakta pontmennyisége.

Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – Úgy érzem, kezdünk kiegyenesedni. Bár felhívtam játékosaim figyelmét, hogy a hét végén jól felkészített, jó formát mutató csapathoz látogatunk, ahol a hetven százalékon pörgünk, ez egészen biztosan kevés lesz. Így visszaváltottunk és odaléptünk a gázra.

Tiszakanyár (2.)–Nagyecsed (7.)

Koskovits György, tiszakanyári edző: – Újonccsapat ugyan az Ecsed, de talán az egyik legrutinosabb kerettel rendelkezik. A múlt heti vereséget megpróbáljuk feledtetni, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak, főleg annak fényében hogy hét közben egy kupameccs is szerepelt a programban. Ehhez létszámban kevesen vagyunk!

Opre Mihály, nagyecsedi edző: – Nem tudom, mennyit vett ki a csapatból a szerdai kupameccs, mindenesetre a lehető legjobb eredmény elérésére törekszünk. Hazai pályán nyilván ellenfelünk is nyerni akar, mi pedig ponttal vagy pontokkal szeretnénk távozni, meglátjuk, ebből a párharcból mi sül ki.

 


Tudósítások, eredmények

Tiszalöki VSE–Ibrány SE 0–12 (0–7)

Tiszalök, 80 néző, v.: Benkő R.

 

Gagyi Sándor sokszor került kiszolgáltatott helyzetbe
(Fotó: KM-Sport
)

 

Tiszalök: Gagyi S. – Jónás D., Bognár A. (Varga Z.), Jónás G., Kovács J., Kosztik D., Csizmarik Á., Hódi G., Körei Zs. (Majoros P.), Balogh A. (Tánczos G.), Szabó M.

Edző: Kovács János.

Ibrány: Tóth N. (Bodnár I.) – Balogh Gy., Bodó G., Dajka L., Csáki J., Torma T., Kántor T., Somogyi T. (Somogyi M.), Kiss T. (Petics Gy.), Kristófi S., Lukács B. (Flavio).

Edző: Gerliczki Máté.

Tóth Norbert 11-esével már az első percben vezetést szerzett az Ibrány, s ezután beindult a gólgyártás, nem is akármilyen mértékben. A későbbiekben csak a gólkülönbség volt kérdéses.

Gól: Kristófi S. 4 (19., 22., 41., 84. 11-esből), Tóth N. 2 (1., 27., mindkettőt 11-esből), Kiss T. (33.) , Kántor T. (34.), Körei Zs. (58., öngól), Somogyi T. (62.), Torma T. (76.), Flavio (86.).

Ifi: 3–3.

Kovács János: – Ehhez sok mindent nem lehet hozzáfűzni szakmailag. Padló, K.O.! A többit meglátjuk…

Gerliczki Máté: – Gratulálok a játékosaimnak, ügyesek voltak.


További eredmények:

Szombat:

Mátészalkai MTK–Sényő-Carnifex 4–2 (1–1)

Mátészalka, 100 néző, v.: Kiss L.

Mátészalka: Pindzsula P. – Kocsán G. (Docsa I.), Rézműves F., Sarkadi L., Magyari M., Szántó Z., Petrohai G. (Batizi-Pócsi N.), Botos A., Stef, Petrohai M. (Katona R.), Drabik M. (Soltész B.). Edző: Siska Attila.
Sényő: Szabó Z. – Fiumei V. (Ruska T.), Oláh D., Klepács K., Gégény I., Farkas M., Haburcsák B., Lakatos L., Orosz M., Toldi A. (Kléninger L.), Horváth N. Edző: Ember Roland.

Rendkívül nehéz talajon a türelmesen játszó szalkai csapat erőfeszítéseit siker koronázta és két kontratámadással a hajrában teljesen megérdemelten harcolta ki a győzelmet.

Gól: Petrohai M. 2, Rézműves F., Batizi-Pócsi N., illetve Toldi A., Haburcsák B.

Siska Attila: – Nagyon jó mérkőzés volt, kár, hogy a játékvezető nem látta…
Ember Roland: – Jól játszó Mátészalkától kaptunk ki úgy, hogy kettő egyes vezetésnél „rúgtunk egy gólt” magunknak. Utána pedig több lehetőségünk volt lezárni a mérkőzést, mivel nem tettük meg, megérdemelten győzött a hazai csapat. A hazai szurkolóknak jelezném, a Sényő volt az ellenfél!


Tuzsér–Szakoly 1–0 (0–0)

Tuzsér, 200 néző, v.: Ésik I.

Tuzsér: Szűcs L. – Zán P. (Dancs B.), Nagy K., Setét R., Tott R., Iván A., Markos J. (Gergely I.), Dallos L., Hriskevics, Szaffián Sz., Bagoly Z. Játékos-edző: Dancs Béla.
Szakoly: Szobonya G. – Sándor D., Daru R., Buka B., Babják Cs., Madzin I., Hokk B. (Bodai K.), Patalenszki J., Kiss I. (Módis D.), Majoros Á., Rédei M. Edző: Hokk Béla.

Szomorkás időben meglehetősen álmosan kezdtek a csapatok, de a Tuzsér a végén felőrölte ellenfelét.

Gól: Setét R. Ifi: 4–2.

Dancs Béla: – Nagyon összeszedett, taktikus ellenféllel találtuk szembe magunkat. Ezért nem volt könnyű megnyerni a mérkőzést. A teljes képhez tarozik, hogy pontatlanul, körülményesen játszottunk, ezen változtatni kell, a győzelemhez viszont gratulálok a fiúknak.
Hokk Béla: – Nehéz talajon jó mérkőzést láthatott a közönség. A szerencse nem volt mellettünk.


Kemecse–Tiszavasvári 1–0 (1–0)

Kemecse, 200 néző, v.: Papp F.

Kemecse: Kromplák Gy. – Birovecz J. (Éles Cs.), Sárközi D. (Oláh A.), Kiss M., Bodó I. (Bódi V.), Lábas P., Soós G., Dócs N., Csatári Á., Kovács M., Pap M. (Hornyai D.). Edző: Falatovics László.
Tiszavasvári: Polgári L. – Lakatos Bence, Esze B., Balogh N., Lakatos I., Tudja D., Lakatos Barna (Bodnár A.), Kóka R., Bakos T., Fazekas V. (Gyurján R.), Szolyka G. (Nagy I.). Edző: Kiss Gábor.

Egyenlő erők küzdelmében az első félidőben a Tiszavasvári, a másodikban a Kemecse alakított ki többet helyzetet.

Gól: Sárközi D. Ifi: 2–2.

Falatovics László: – Nagy küzdelemben megérdemelten nyertünk a szimpatikus vendégek ellen.
Kiss Gábor: – Gratulálok a Kemecse győzelméhez. Nagyon sok olyan erényt mutattak fel a mérkőzés során, melyekből csak tanulhatunk. Dolgozunk tovább.


Vasárnap:

Nagyhalász–Nyírgyulaj 1–4 (0–2)

Nagyhalász, 100 néző, v.: Tóth Sz.

Nagyhalász: Kmetz T. – Nagy R., Tilki M., Mocsár Cs., Horváth Á., Kállai Á., Asztalos G., Barzó G., Tóth Zs., Tóth N. (Sándor K.), Fabu R. (Csorba K.). Edző: Nagy Lajos.

Nyírgyulaj: Kecskés G. – Tóth B., Vass I., Lovas N. (Szép T.), Czerula Zs., Pénzes Á. (Papp A.), Erdei Z., Gózner K., Oxi R., Fekete G., Berecz Zs. (Varga A.). Edző: Lukács Tibor. Nem sikerült megszorongatni a listavezetőt, megérdemelten nyert a Gyulaj.

Gól: Tóth Zs., illetve Fekete G., 2, Oxi R., Erdei Z. Ifi: 1–0.

Nagy Lajos: – Nem mondok inkább semmit, de mivel már mondtam valamit, az már nem semmi.

Lukács Tibor: – A lelkesen játszó hazaiak ellen megérdemelten nyertünk.


Gyulaháza–Mándok 0–0

Gyulaháza, 250 néző, v.: Bíró Cs.

Gyulaháza: Bandor F. – Éles I., Gáti S., Balogh K., Gáti Sz., Lévai Cs., Deák Z., Tóth D., Tóth G., Tóth F., Deák B. Edző: Bardi Béla.

Mándok: Pécsi V. – Turbucz T., Tempfli I., Bárány T., Till J., Szabó T., Dancs A., Costea, Dascal (Galambos L.), Varga D. (Zoffcsák V.), Balás G. Edző: Borza László. Végig küzdelmes, nagy iramú mérkőzésen a kapuk ritkán forogtak veszélyben, így reális eredmény született.

Kiállítva: Bárány T. (65. perc). Ifi: 0–1.

Deák Béla: – Ma célfutballt kellett játszanunk a bajnokság egyik legjobb csapata ellen, amit úgy gondolom, sikeresen teljesítettünk.

Borza László: – Két véleményes szituációból számunkra negatív ítélet született, ami nagyban befolyásolta a mérkőzést. Ettől függetlenül támadásban nagyon pontatlanok voltunk, sok labdát elpasszoltunk, így nem sikerült a tervezett győzelem.


Szatmár Unió FC–Baktalórántháza 3–6 (3–3)

Fehérgyarmat, 250 néző, v.: Major O.

Szatmár Unió: Juhász S. – Bodó R., Gégény M. (Bátyi L.), Osváth S., Szatke M. (Baksa Á.), Balogh P., Szathmári S. (Bartha T.), Csáki R. (Veress L.), Rus A., Rigó A., Balogh Á. Edző: Siti Ferenc.

Baktalórántháza: Tóth K. – Marics G., Csordás G., Lakatos I., Rakóczi Zs., Balogh G., Miskolczi L., Szabó G., Szabó R. (Sitku Á.), Kántor F., Balogh Zs. (Geda G.). Játékos-edző: Illés László. „Ilu” mesternek óvodás korában az édesapja mesélt talán utoljára arról, hogy volt egy Fehérgyarmat nevű csapat, amely le tudta őket győzni. A tudósító már azon agyal, hogy alighanem úgy fog meghalni, hogy nem látja kedvencei által legyőzni a Baktát. A mumus, mumus maradt. Az álomszerű ősz csattanós hazai pofonját kapta a fiatal csapat, de innen szép felállni. Azért volt egy olyan tényezője a meccsnek, akiről vagy jót, vagy semmit… Ja, és Marics Gabi sci-fibe illő képességű csatár. „Csita”, nyugodj békében!

Gól: Szathmári S., Osváth S., Gégény M., illetve Marics G. 4, Miskolczi L., Szabó R. Ifi: 1–2.

Siti Ferenc: – Nem tudtunk élni a lélektani előnnyel, amikor kétgólos hátrányból visszajöttünk a meccsbe. Kilencven perc alatt leromboltuk azt, amit hónapok óta építgetünk, viszont ez nem a világvége. Új hetek, új mérkőzések. Azt gondolom, elaltatnánk magunkat, ha most a játékvezetői hármassal kezdenénk el foglalkozni.

Illés László: – A szatmári fiatal gladiátoroknak a leöregezett, lesajnált csapat egy nyílt mérkőzésen oktatást tartott.


Tiszakanyár–Nagyecsed 0–1 (0–1)

Tiszakanyár, 100 néző, v.: Tomori P.

Tiszakanyár: Szabolcsi M. – Szathmári D., Kovács I., Pócsi B., ifj. Koskovics Gy., Phrakonkham, Terjék Z., Illés A., Toronyi G. (Bencs B.), Kiss P. (Kató I.), Mátrai N. Edző: Koskovits György.

Nagyecsed: Makó R. – Dobos Z., Vámosi Cs., Gyöngy T. (Homann R.), Czifrák R., Bulyáki A. (Nyíregyházi G.), Ascsillán L., Ladányi D., Bodogán Z. (Ricsei F.), Somlyai G. (Ádámszki R.), Marinas V. Edző: Opre Mihály. A döntetlen igazságosabb lett volna.

Gól: Ladányi D. Ifi: 1–5.

Koskovits György: – Visszafogottan és bátortalanul játszottunk. Az első félidőben az ellenfél kihasználta a szél támogatását, a másodikban pedig taktikusan őrizte az eredményt, ami támadójátékunk, sajnos semmit nem ért.

Opre Mihály: – Úgy érzem, magabiztos játékkal, sok gólhelyzetet kialakítva teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést – kitűnő játékvezetés mellett.


Tabella:

1.  NYÍRGYULAJ KSE  7 6 0 1 24 9 18
2.  IBRÁNY SE  7 5 1 1 30 8 16
3.  TUZSÉR SE  7 4 3 0 13 9 15
4.  NAGYECSED RSE  7 4 2 1 11 5 14
5.  TISZAKANYÁR SE  7 4 1 2 15 3 13
6.  SÉNYŐ FC  7 4 1 2 17 10 13
7.  MÁNDOK VSE  7 3 3 1 19 9 12
8.  GYULAHÁZA KSE  7 2 4 1 9 8 10
9.  SZATMÁR UNIÓ FC 7 2 3 2 17 18 9
10.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 7 2 1 4 16 15 7
11.  TISZAVASVÁRI SE  7 2 1 4 8 8 7
12.  SZAKOLY SE 7 2 1 4 5 14 7
13.  MÁTÉSZALKAI MTK  7 2 0 5 10 16 6
14.  KEMECSE SE  7 1 3 3 4 13 6
15.  NAGYHALÁSZI SE  7 0 2 5 5 22 2
16.  TISZALÖKI VSE  7 0 0 7 0 36 0

 

Fel Következő