11. forduló (2016.10.22.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Tuzsér SE
2016.10.22. 15:00


Nagy Sándor, ibrányi edző
: – A Mándokon történteket átbeszéltük, alaposan kiértékeltük, a hibáinkat javítjuk és szombaton szeretnénk eredményesen szerepelni.

Dancs Béla, tuzséri edző: – Vagy a leves görbe, vagy a tányér nem egyenes…


További mérkőzések:

Szombat

Vásárosnamény (13.)–Nagyhalász (5.)

Tivadar András, vásárosnaményi edző: – Van két eltiltott, egy sérült játékos, azon kell törjem a fejem, hogy állítsam össze a csapatot. Ráadásul erős ellenfél látogat hozzánk, ettől függetlenül megpróbáljuk pozitív eredménnyel zárni a mérkőzést.
Opre Mihály, nagyhalászi edző: – Számomra a Namény teljesen ismeretlen. Ugyanakkor abból kiindulva, hogy Gyulaházán egy félidő alatt négy gólt tudott szerezni, nos erre mindent mondhatunk csak azt nem, hogy gyenge csapat lenne. Komolyan készülünk az év egyik legnehezebb meccsére.

Mátészalkai MTK (11.)–Mándok (14.)

Siska Attila, mátészalkai edző: – Sokakkal ellentétben én úgy ítélem meg, hogy a mezőnyben jól futballozunk, csupán a gólok hiányoznak. De azok nagyon. Természetesen a hét végén arra törekszünk, hogy ezen a mutatón feltétlenül javítsunk.
Dancs Attila, mándoki edző: – A Mátészalka kiszámíthatatlan csapat, mondhatnám, hogy nekünk idegenben elég az iksz, de ez nem igaz.

Cellspan-Balkány (2.)–Szakoly (16.)

Mirgai László, balkányi edző: – Szomszédvári rangadóval folytatjuk. Ilyenkor nem számít a tabellán elfoglalt helyezés, a Szakoly pedig a legutóbbi meccsén is megmutatta, hogy nem szabad lebecsülni: a jó Fehérgyarmatot képes volt legyűrni. Ez figyelmeztető jel számunkra is, nagyon nehéz meccsre számítok, de hazai pályán nem tudok más eredményt elképzelni, csak a győzelmet.
Szilágyi Zoltán, szakolyi edző: – A bajnokesélyeshez megyünk, tisztában vagyunk erőviszonyokkal, de mindent megpróbálunk megtenni a pontszerzés érdekében.

Fehérgyarmat (9.)–Gyulaháza (12.)

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Véleményem szerint két fajta pofon létezik: az egyik az, amit apádtól kapsz, a másikat pedig discóban. A szakolyi vereségünk inkább az előbbivel ér fel, mivel ez jobban fáj, de a futballnak többek közt az is a szépsége, hogy hétről hétre új kihívásoknak kell megfelelni. Nincs idő a sebek nyalogatására, éppen ezért elvárom a csapattól, illetve magamtól, hogy okulva a hibákból teljes harci szettben korrigáljuk az elkövetett hibákat.
Bardi Béla, gyulaházi edző: – Ismerjük a gyarmati csapatot, láttuk szenzációsan futballozni, ugyanakkor meglepő vereséget is produkált. Mint az utóbbi időben bebizonyosodott, ha tisztességesen oda tesszük magunkat, lehet keresnivalónk.


Tudósítások, eredmények

Ibrány–Tuzsér 2–0 (2–0)

Ibrány, 500 néző, v.: Kocsis Zs.

Ibrány: Menyhárt N. – Hornyai D., Esze B., Kiss P., Erdős B., Dudás B., Boros M., Flavio (Pápa S. 89.), Engi D. (Csizmarik Á. 86.), Nagy N., Vinicius (Bertók D. 81.). Edző: Nagy Sándor.

Tuzsér: Zán K. – Veress L., Tott R., Dolhai M., Hriskevics, Nagy K. (Gergely I. 77.), Setét R., Bagoly Z., Iván A., Szaffián Sz. (Soós T. 56.), Zán P. (Dallos L. 46.). Edző: Dancs Béla.

Az ibrányi csapat nagyszerű közönsége előtt magabiztos győzelmet aratott a nehéz talajú pályán.

Gól: Boros M. 13. és 42.

Ifi: 2–1.

Nagy Sándor: – Alaposan felkészültünk a Tuzsérból, ismertük erősségeit és gyengéit, amit nagyon jól tudtunk kamatoztatni. Akár a gólkülönbségünket is tudtuk volna kozmetikázni, de így sem vagyunk elégedetlenek, mert magabiztosan nyertünk. Sok sikert kívánok a vendégeknek a folytatásban!

Dancs Béla: – Ha így folytatjuk, az őszi szezon végére szépen lassan a tabella aljára kerülünk.


További mérkőzések:

Mátészalkai MTK–Mándok 0–1 (0–1)

Mátészalka, 100 néző, v.: Losonczki F.

Mátészalka: Pindzsula P. – Drabik M., Robas, Jeddi B., Magyari M., Botos S., Sándor D. (Szathmári S.), Stef, Szántó Z. (Lyáh A.), Szathmári D. (Botos A.), Dascal. Edző: Siska Attila.

Mándok: Pécsi V. – Hegedűs T., Illés A., Balogh Gy., Csáki P., Kovács I., Szabó T., Balogh Zs. (Győri J.), Varga D., Angyal Á., Galambos L. (Mátrai N.). Edző: Dancs Attila. Alacsony színvonalú mérkőzésen a mándokiak találtak egy gólt, és ezzel nyertek. Abban a helyzetben van a szalkai csapat, amikor semmi nem sikerül…

Gól: Galambos L. Kiállítva: Botos A. (75. perc). Ifi: 6–0. (Plesu Ádám)

Siska Attila: – Indokolatlan volt a játékvezető részéről ránk nehezedő nyomás, ami azért is érthetetlen, mert mi a folyamatos játékra törekedtünk. Úgy tűnik, amíg én vagyok az edző, addig helyzetekig jutunk, de gólig nem. Gondolom, ennek megoldása napokon belül megtörténik…

Dancs Attila: – Gratulálok a csapatnak, ilyen hozzáállással bárkit le tudunk győzni. Gratulálok továbbá a szalkai kapusnak, mert ha nem ilyen formában véd, több góllal nyerünk.

Cellspan-Balkány–Szakoly 4–1 (3–0)

Balkány, 300 néző, v.: Valu T.

Balkány: Oláh D. – Lakatos T., Lippai T., Szilágyi K. (Szabó P.), Hortó A., Somogyi M. (Simon Sz.), Ohár R. (Jakab R.), Kondor M., Szabó M. (Rozsik K.), Kállai G. (Kerezsi K.), Bogdanovics. Edző: Mirgai László.

Szakoly: Polgári L. – Buka B., Lakatos I., Juhász B. (Tóth N.), Bazsó O., Hornyák M., Módis D., Kiss I., Baumgartner Á., Szilágyi Z., Dobos J. (Vinnai K.) Játékos-edző: Szilágyi Zoltán. Játékra alkalmatlan pályán a futball háttérbe szorult…

Gól: Ohár R., Szabó M., Bogdanovics, Kállai G., illetve Tóth N. Ifi: 12–2.

Mirgai László: – Kicsit ideges vagyok, mert csak szerencsének tudható be, hogy több játékosom nem szenvedett súlyos sérülést. A vendégcsapat összetévesztette a futballt a pankrációval, de teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Szilágyi Zoltán: – Igazi szomszédvári csata volt, de akadnak olyanok, akiknek fel kell még fogni, hogy ez soha nem lesz puha meccs…

Fehérgyarmat–Gyulaháza 1–2 (0–1)

Fehérgyarmat, 150 néző, v.: Rajzinger R.

Fehérgyarmat: Ovszijenko – Pankotai I., Popovics N., Bátyi L. (Csatári Á.), Rigó A. (Szatke M.), Petrohai M., Petrohai G. (Istrate), Imre Zs. (Baglyos L.), Balogh Á., Osváth S., Csáki R . Edző: Siti Ferenc.

Gyulaháza: Bandor F. – Juhász L., Deák Z., Gáti S., Deák B. (Farkas G.), Lévai Cs., Tóth D., Éles I. (Kapin M.), Szőlősi L., Tóth G. (Tóth F.), Bombera M. (Gáti Sz.). Edző: Bardi Gábor. A Mándok ellen döcögött szekere a Fehérgyarmatnak, Tuzséron szilajon száguldoztak a csikók, a Rakamaz ellen élmény volt látni a nemes paripákat, Szakolyban tengelytörést szenvedett a szekér, össze-vissza rúgkapáltak a lovak. Ezek után ma beleragadt a csapat szekere a sárba és ezt a szívós ellenfél kihasználta. Remélhetőleg, többé a tabellán lejjebb álló csapattal nem fog játszani a Gyarmat, de ez nem jelenti azt, hogy utolsó szeretnének lenni…

Gól: Petrohai M., illetve Éles I. 2. Kiállítva: Szőllősi L. (78. perc). Ifi: elmaradt.

Siti Ferenc: – Nehéz ezt kimondani, teljesen megérdemelt ellenfelünk győzelme. A brusztolásból jobban jöttek ki, ráadásul a pályánkat pár hétre hazavágtuk…

Bardi Gábor: – Megérdemelt győzelmet arattunk, amit két nagyszerű sportembernek, akik csapatunk futballistái, ajánlunk.

Sényő-Carnifex–Tiszavasvári 0–1 (0–1)

Sényő, 200 néző, v.: Homonai P.

Sényő: Szabó Z. – Klepács K., Oláh D., Gégény I., Phrakonkham, Farkas M., Toldi A. (Kovács I.), Fiumei V., Haburcsák B., Ruska T. (Ádám D.), Dankó Zs. Edző: Ember Roland.

Tiszavasvári: Jakocska Cs. – Csáki V., Baklogh N., Szőllősi D., Szolyka T. (Lakatos Bence), Szolyka G. (Tudja D.), Horváth N. (Nagy I.), Lakatos Barna (Kántor Zs.), Gyurján R. (Bakos T.), Cseh K., Gál N. Edző: Kiss Gábor. Mély talajú pályán, küzdelmes mérkőzésen nem érdemtelenül vitte el a három pontot a vendégcsapat.

Gól: Horváth N. Ifi: 4–3.

Ember Roland: – Megint egyéni hibából kaptunk gólt, ezt követően lett volna lehetőségünk megfordítani a mérkőzés, mivel nem tettük meg, megérdemelten győzött a Vasvári.

Kiss Gábor: – A pálya talaja miatt folyamatos játék nem alakulhatott ki, a küzdelem dominált. Óriási elismerés és gratuláció jár játékosaimnak, hogy meg tudták nyerni a mérkőzést.

Nyírgyulaj–Rakamaz 1–1 (0–1)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Gálfi F.

Nyírgyulaj: Opre R. – Varga D. (Nagy T.), Angyalos A., Lovas N., Czerula Zs., Vass I. (Pénzes Á.), Erdei Z. (Siska G.), Nagy I., Orosz D., Pálvölgyi B., Gömze A. (Oxi R.). Edző: Lukács Tibor.

Rakamaz: Szobonya G. – Csáki J., Deme A., Venczel I., Suskó Á., Kóka R., Majoros Á., Gelsi L. (Varga A.), Gégény M. (Galambos G.), Anderka R., Filetóth I. (Lukács B., Petruska A.). Edző: Madalina György. A körülmények ellenére a két csapat színvonalas, a helyezéséhez méltó, jó mérkőzést játszott.

Gól: Nagy I. (11-esből), illetve Suskó Á. (11-esből). Ifi: 2–1.

Lukács Tibor: – Ezt a meccset gólokkal kellett volna megnyerni, de mivel tizenegyest is hibáztunk, így meg kell elégednünk az egy ponttal.

Madalina György: – A félpályán kellett volna játszanunk, mert mindkét térfél alkalmatlan volt a játékra. Eddig mindenkivel szemben védtem a hajdúsági játékvezetőket – ezentúl már nem fogom.

Baktalórántháza–Nagyecsed 1–1 (0–0)

Baktalórántháza, 300 néző, v.: Tóth I.

Baktalórántháza: Tóth K. – Kozma J. (Illés L.), Lakatos I., Kántor F., Pálfi I., Sitku Á. (Molnár L.), Balogh P., Rakóczi Zs., Miskolczi L., Murguly Cs. (Szabó R.), Marics G. Játékos-edző: Illés László.

Nagyecsed: Makó R. – Dobos J., Ricsei F., Sarkadi G., Puskás D., Bulyáki A., Czifrák R., Ascsillán L., Nyíregyházi G. (Bulyáki K.), Somlyai G., Marinas (Ádámszki R.). Játékos-edző: Ádámszki Róbert. Paprikás hangulatú mérkőzésen, irreális körülmények között, alacsony színvonalú játékvezetés mellett a közönség jól szórakozott.

Gól: Pálfi I., illetve Somlyai G. Kiállítva: Bulyáki A. (52. perc). Ifi: 1–2.

Illés László: – A körülményeket figyelembe véve, amibe mindent beleértek, színvonalas, küzdelmes mérkőzésen mindkét csapat szerencsés gólt szerzett, igaz, mi az utolsó percben. Remélem, ez jelent valamit…

Ádámszki Róbert: – Ezért Borsodból felesleges játékvezetőt küldeni, remélem, a szövetség elküldi őket is a válogatott meccsre gyakorolni. Csapatom – tíz emberrel is – mindent megtett a siker érdekében, ugyanakkor volt a pályán egy úr, aki addig vezette a meccset, hogy iksz legyen…

Vásárosnamény–Nagyhalász félbeszakadt

Vásárosnamény, 250 néző, v.: Pethő P.

Vásárosnamény: Csordás A. – Fejes J., Lizák B., Danku J., Sebestyén G., Mándi L., Balázs G., Peregrin R., Szabó J., Illés P., Horváth M. Edző: Tivadar András.

Nagyhalász: Gagyi S. – Bognár A., Hajzer L., Barzó G., Ludánszki I., Gyügyei Z., Turbucz T. (Hudák M.), Simon D., Ladányi D., Kerti L., Pataki E. Edző: Opre Mihály. Gól: Lizák B., illetve Kerti L. 2 (mindkettő 11-esből), Simon D., Pataki E. Kiállítva: Peregrin R. (41. perc), Horváth M. (45. perc), Fejes J. (45. perc). Ifi: 3–6.

A mérkőzés 1–4-es állásnál a 60. percben félbeszakadt, mert a naményi csapat létszáma a szabály által előírt minimális hét fő alá csökkent.


Tabella:
 

1.  BALKÁNY 11 8 3 0 32 8 24 27
2.  NAGYECSED 11 8 1 2 23 11 12 25
3.  TISZAVASVÁRI 11 7 1 3 16 16 0 22
4.  RAKAMAZ 11 5 4 2 23 8 15 19
5.  NAGYHALÁSZ 10 5 3 2 19 7 12 18
6.  NYÍRGYULAJ 11 5 3 3 21 16 5 18
7.  SÉNYŐ 11 4 3 4 22 18 4 15
8.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 11 4 3 4 22 20 2 15
9.  FEHÉRGYARMAT 11 4 2 5 14 16 -2 14
10.  GYULAHÁZA 11 4 2 5 20 30 -10 14
11.  TUZSÉR 11 4 1 6 14 17 -3 13
12.  MÁTÉSZALKA 11 3 2 6 8 12 -4 11
13.  MÁNDOK 11 3 2 6 11 17 -6 11
14.  VÁSÁROSNAMÉNY 10 3 1 6 20 29 -9 10
15.  IBRÁNY 11 3 1 7 16 29 -13 10
16.  SZAKOLY 11 1 0 10 12 39 -27 3

 

Fel Következő