27. forduló (2017.05.14-15.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Rakamaz SSE
 2017.05.14. 17:00

Trencsényi Imre, ibrányi egyesületi elnök: – Nem adjuk fel! Versenyben akarunk maradni a végsőkig. Ahhoz, hogy erre esélyünk legyen, a hátralévő mérkőzéseken a maximumot fogja nyújtani a
csapatunk.

Madalina György, rakamazi edző: – Annak idején Ibrányban olyan játékosokkal futballoztam együtt, mint Imre Dezső, Kató Pista, Kovács Tibi, Teschmayer István és Ajler József, amely egy nagyon jó csapat volt. Utánunk is akadt még szép korszak, hisz az Ibrány mindig meghatározó szerepet játszott a megyében, sőt az NB III-ban is. Nagyon sajnálnám, ha kiesnének. Ugyanakkor rajtunk a kézrátétel, a több, netán kevesebb edzés már nem segít, a gyógyír valószínűleg egy győzelem lenne.


További mérkőzések:

Szombat

Mátészalkai MTK (11.)–Tuzsér (10.)

Plesu Ádám, mátészalkai technikai vezető: – A tabellán azonos pontszámmal álló csapatok mérkőzésén szeretnénk végleg megnyugtató pozícióba kerülni.

Gergely István, tuzséri játékos-edző: – A hét végi győzelem után egy kicsit nyugodtabban készülhetünk, remélem, a görcs végre feloldódik és idegenben is eredményesek leszünk.

Vásárosnamény (12.)–Nagyecsed (2.)

Farkas Béla, vásárosnaményi edző: – Elérkeztünk, oda hogy mindenképpen nyerni kell!

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékos-edző: – Úgy kell készülnünk, hogy a Namény hazai pályán tavasszal mindenkit legyőzött. Adott a feladat, hogy ezen mi próbáljunk változtatni.

Tiszavasvári (4.)–Mándok (13.)

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – Az elmúlt heti sikerünknek akkor lesz igazán értéke, ha a Mándok ellen is győzni tudunk hazai pályán. Bízom a srácokban, mert olyan öltözői hangulatot tapasztaltam a héten, mint amikor sikeresebb időszakunkban voltunk.

Dancs Béla, mándoki edző: – Két kiszámíthatatlan csapat találkozik. A heti edzés munka után nem tudom, mit „kapok vissza” a hét végén, hogy fognak-e futni és párharcot nyerni a fiúk? Vagy tátott szájjal fognak ácsorogni a pályán, várva, hogy a sült galamb a szájukba repüljön, amit a Vasvári aligha fog nekünk megsütni.


Vasárnap

Sényő-Carnifex (6.)–Baktalórántháza (8.)

Ember Roland, sényői edző: – Remélem, mindenki átérzi a hátralévő négy meccs súlyát!

Illés László, baktalórántházi edző: – Egy kicsit megtorpant a Sényő is, de tisztában vagyok azzal, hogy erős kerettel rendelkező jó csapat, ahol nem könnyű nyerni. Remélem, fel tudunk nőni a feladathoz és megnyerjük a mérkőzést.

Fehérgyarmat (9.)–Nagyhalász (7.)

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Veretlenségi sorozatunkat kívánjuk minél tovább tolni, ugyanakkor az igazi mégiscsak az lenne, ha nyernénk, mert hazai pályán ez még nem sikerült. Mert nem szeretnénk, ha szurkolóink leszoknának a győzelem mámorától.

Ludánszki István, nagyhalászi játékos-edző: – A múlt heti győzelmünk után ezúttal sem lehet más a célunk mint pontokat szerezni. Ehhez legalább olyan hozzáállás szükséges, mint az előző mérkőzésen.

Cellspan-Balkány (1.)–Gyulaháza (15.)

Mirgai László, balkányi edző: – Annak ellenére, hogy a Gyulaháza ilyen helyzetben van, természetesen nem becsüljük le. Szeretnénk tovább folytatni jó sorozatunkat, biztos vagyok abban, hogy a fiúk mindent meg fognak tenni ennek érdekében.

Bardi Gábor, gyulaházi edző: – Mit lehet erre mondani? A bajnokkal játszunk, megyünk és tesszük a dolgunkat.

Szabadnapos: Nyírgyulaj


Tudósítások, eredmények

Ibrány–Rakamaz 0–1 (0–0)

Ibrány, 300 néző, v.: Kiss L.

Ibrány: Vattai P. – Berecki S., Esze B., Hruska Á., Kiss P., Nagy N., Tóth Zs., Bertók D., Vidoven M., Kovács G., Vinicius. Megbízott edző: Veress János.

Rakamaz: Szobonya G. – Majoros Á., Deme A., Venczel I. (Anderka R.), Csomány Ö. (Gelsi L.), Galambosi G., Gégény M., Csáki J., Suskó Á., Kóka R., Tóth T. (Lotz Á.). Edző: Madalina György.

Alacsony színvonalú mérkőzésen a szerencsésebb csapat nyert.

Gól: Gelsi L. Ifi: 2–5.

Trencsényi Imre egyesületi elnök: – Hiába reménykedünk riválisaink botlásában, ha hazai pályán egyetlen mérkőzést sem tudunk megnyerni,

Madalina György: – Megtört a jég! Küzdelmes mérkőzésen végre nyertünk.


További eredmények:

Szombat

Mátészalka–Tuzsér 3–0 (0–0)

Mátészalka, 100 néző, v.: Papp F.

Mátészalka: Pindzsula P. – Drabik M., Szántó Z., Lyáh A., Botos S. (Batizi-Pócsi N.), Dascal (Gergely M.), Sándor D. (Szathmári D.), Stef, Jeddi B., Magyari M., Botos D. Megbízott edző: Papik Zoltán.

Tuzsér: Zán K. – Bagoly Z., Nagy K., Tott R., Setét R. (Zán P.), Pálinkás T. (Veress L.), Iván A., Lakatos B., Dallos L., Soós T., Hriskevics. Játékos-edző: Gergely István

Az első játékrészben a Tuzsér mezőnyben jól futballozott, mégis a Szalka hibázott 11-est. A második félidőben a szakadó eső felébresztette a hazai csapat, amely értékes győzelmet aratott.

Gól: Szántó Z., Dascal, Lyáh A. Ifi: 2–6.

Plesu Ádám technikai vezető: – Folytattuk nagyszerű sorozatunkat, ami azért is rendkívül fontos, mert újabb rivális csapatot győztünk le.

Gergely István: – A nagy fogadkozások ellenére az első félidőben még elfogadható teljesítményt nyújtottunk, a szünet után nyújtott játékért viszont mindenki szégyellje magát!

Vásárosnamény–Nagyecsed 5–3 (3–1)

Vásárosnamény, 280 néző, v.: Losonczki.

Vásárosnamény: Kardos Z. – Fejes J., Illés P., Danku J., Mándi L. (Szeles L.), Balogh Gy., Deskó D., Bancsi G., Lizák B., Lakatos I., Bíró J. (Szabó J.). Edző: Farkas Béla.

Nagyecsed: Makó R. – Zámbó K., Marinas (Puskás D.), Ascsillán L. (Bornemsiza I), Homann R., Bulyáki K. (Nyíri Gy.), Bulyáki A. (Bodogán Z.), Pócsi B., Czifrák R., Dobos Z., Somlyai G. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Férfias küzdelemben, korrekt játékvezetés mellett megérdemelt hazai siker született.

Gól: Illés P., Lizák B., Fejes J., Deskó D., Bancsi G., illetve Marinas 2, Somlyai G Kiállítva: Zámbó K. (71. perc). Ifi: 5–3.

Farkas Béla: – Az első félidőben szerzett kétgólos vezetés után „csodálatosat szenvedtünk” a másodikban – de legalább nyertünk!

Ádámszki Róbert: – Gratulálok a Naménynak a győzelemhez. Csapatomnak pedig azért, mert egy három után talpra állt, idő kérdése volt, hogy mikor szerezzük meg a vezetést, de volt egy úriember, aki úgy gondolta, itt mi nem nyerhetünk. Nekem tiszta a lelkiismeretem, remélem viszont neki van egy jó nagy tükre otthon…

Tiszavasvári–Mándok 1–3 (0–1)

Tiszavasvári, 100 néző, v.: Valu.

Tiszavasvári: Kanócz B. – Szolyka T. (Csáki V.), Balogh N., Kántor Zs., Cseh K., Nagy I., Gyurján R. (Horváth M.), Szolyka G. (Szőllősi D.), Lakatos B. (Orosz T., Ujj L.), Gál N., Tudja D. Edző: Kiss Gábor.

Mándok: Pécsi V. – Kohutka M., Hídi N., Galambos L. (Angyal Á.), Szabó T., Buda P. (Katkó M.), Vezdel I., Riasko (Dancs A.), Bodnár L., Csáki P., Hegedűs T. Edző: Dancs Béla.

Szomorkás időben még szomorúbb produkciót mutatott a hazai csapat.

Gól: Gál N. (11-esből), illetve Riasko 3 (kettőt 11-esből). Kiállítva: Kántor Zs. (70. perc), Balogh N. (76. perc), illetve Kohutka (50. perc). Ifi: 3–2.

Kiss Gábor: – A veszélyzónában lévő csapatok ellen „sikerült” összesen két pontot szereznünk tavasszal. Ez megengedhetetlen egy olyan csapatnál, amely a dobogóért hajt. Ha hajt…

Dancs Béla: – Ha valaki ránéz az újságban erre a meccsre, azt hihetné, hogy ez egy „hentes mérkőzés” volt, ami nem igaz. Az elmúlt hetet hasznosan töltöttük, a játékunk egy kicsit fejlődött, de még mindig sok a hiba.


Vasárnap

Sényő-Carnifex–Baktalórántháza 3–1 (1–1)

Sényő, 300 néző, v.: Homonai P.

Sényő: Szabó Z. – Fiumei V., Bodó G., Klepács K., Fábri Z. (Madzin I.), Ács Á., Toldi A. (Oláh D.), Makai I., Haburcsák B., Phrakonkham, Szűcs F. Edző: Ember Roland.

Baktalórántháza: Tóth K. (Marics I.) – Lakatos I., Kozma J., Marics G., Ráti G. (Bökönyi L.), Csordás G., Geda G. (Bodnár G.), Sitku Á., Miskolczi L. (Illés L.), Pénzes Á., Pálfi I. Játékos-edző: Illés László.

Kitűnően előkészített pályán látványos mérkőzést láthatott a közönség.

Gól: Haburcsák B., Phrakonkham, Ács Á., illetve Marics G. Kiállítva: Szűcs F. (51. perc), illetve Kozma J. (71. perc). Ifi: 8–5.

Ember Roland: – A mérkőzés elején nem tudtunk mit kezdeni a Bakta előreívelt labdáival, amiből a helyzeteket tudott kialakítani az ellenfél. Ettől függetlenül játékban már ekkor is jobbak voltunk, majd a második félidőre nagyon jól felfogásban jött ki a csapat és a szokásos kiállításunk ellenére is jól futballozva megérdemelt győzelmet arattunk.

Illés László: – Nagyon jól kezdtünk, de súlyos egyéni hibákat vétettünk, amit a jól játszó ellenfél kihasznált és megérdemelten nyert.

Fehérgyarmat–Nagyhalász 2–1 (1–0)

Fehérgyarmat, 250 néző, v.: Veres J.

Fehérgyarmat: Ovszijenko – Imre Zs., Bátyi L., Osváth S. (Baráth G.), Petrohai M. (Petrohai Gy.), Csáki R. (Vass O.), Pankotai I., Balogh Á. (Bodó R.), Baglyos L. (Máté Á.), Szatke M., Popvocs N. Edző: Siti Ferenc.

Nagyhalász: Gagyi S. – Simon D. (Verner M.), Turbucz T., Gábor P. (Csorba K.), Böszörményi D., Nagy D., Hajzer L., Hudák M. (Mátrai N.), Bognár A., Bene L., Ludánszki I. Játékos-edző: Ludánszki István.

A héten annyi eső esett Fehérgyarmaton, ami egy afrikai ország éves vízellátását megoldotta volna. Pénteken az ifi meccs időpontjában Nagy Lali a fejét fogta, hogy miért nem hozta el a fiát úszóedzésre. Ehhez képest vasárnap remek játéktéren izgalmas meccset játszhatott egymással a két csapat. Ebben az évben a hazai szurkolók először ízlelhették meg győzelem ízét, s ez az ízvilág felért egy velős pacallal. Ezzel a sikerrel kíván boldog születésnapot a hazai csapat képviselő és elnök úrnak. Most már hajrá, Csenger Futsal!

Gól: Imre Zs., Bodó R., illetve Hajzer L. (Tudósító: Papp Attila)

Siti Ferenc: – Velünk együtt az új elnök úr, Bereczki Attila is kiböjtölte az első hazai győzelmünket tavasszal. A küzdeni tudásunktól csak mindkét szurkolótábor nyújtott nagyobbat, köszönet érte, mert igazi futballhangulatot teremtettek. A meccsről annyit: húsz percig játszottunk jól, de ma ez is elég volt.

Ludánszki István: – Több gyenge teljesítmény is hozzájárult a mai vereséghez, jelen pillanatban ennyit tudunk. Mérkőzést csak akkor tudunk nyerni, ha mindenki megtesz mindent a győzelemért.

Cellspan-Balkány–Gyulaháza 6–1 (2–1)

Balkány, 300 néző, v.: Csikai.

Balkány: Hegyes B. – Lakatos T., Borsi D. (Sazbó P.), Vass Z., Szabó M., Bogdanovics, Kállai G., Buka B. (Kerezsi K.), Bereczki T. (Iván Zs.), Lippai T., Jakab R. (Simon Sz.). Edző: Mirgai László.

Gyulaháza: Mucsicska – Gáti Sz., Deák Z., Bombera M., Tóth D., Éles I., Tóth F. (Deák B.), Juhász L., Gáti S., Kovács B. (Kapin M.), Lévai Cs. Edző: Bardi Gábor.

A hazaiak gyenge első félidő után magabiztosan nyertek.

Gól: Bogdanovics 4, Szabó M., Szabó P., illetve Tóth F. Ifi: 4–2.

Mirgai László: – Az első félidőben küszködtünk, a folytatásban feljavultunk és rengeteg helyzetet kidolgozva kiharcoltuk a győzelmet.

Bardi Gábor: – Hihetetlen, de igaz, az első félidőben gólokkal kellett volna vezetnünk. A szünet után viszont a hazaiak igazi örömfutballt bemutatva ilyen különbséggel is megérdemelten nyertek.

Szabadnapos: Nyírgyulaj


Tabella

1. BALKÁNY 25 20 5 0 82 24 58 65
2. NAGYECSED  25 14 3 8 46 35 11 45
3. RAKAMAZ 25 11 6 8 39 30 9 39
4. NYÍRGYULAJ 25 11 6 8 48 45 3 39
5. TISZAVASVÁRI 26 11 6 9 38 40 -2 39
6. SÉNYŐ 25 11 5 9 46 43 3 38
7. FEHÉRGYARMAT 25 10 7 8 36 35 1 37
8. NAGYHALÁSZ 25 9 8 8 34 25 9 35
9. BAKTALÓRÁNTHÁZA 25 10 4 11 40 48 -8 34
10. MÁTÉSZALKA 26 8 8 10 32 31 1 32
11. VÁSÁROSNAMÉNY 25 9 2 14 60 67 -7 29
12. TUZSÉR 25 8 5 12 36 42 -6 29
13. MÁNDOK 25 8 5 12 34 43 -9 29
14. IBRÁNY 26 6 4 16 38 63 -25 22
15. GYULAHÁZA 25 3 6 16 33 71 -38 15

 

Fel Következő