8. forduló (2016.10.01-02.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Mátészalkai MTK

Ibrány SE
2016.10.01. 16:00


Siska Attila, mátészalkai edző:
– Az ibrányiak az elmúlt két mérkőzésen öt gólt szereztek, ezért olyan érzésem van, hogy fel kell kötnünk a gatyát!

Nagy Sándor, ibrányi edző: – Elkezdtünk egy munkát, a jelek szerint ez működőképes, de van még hova fejlődnünk.


További mérkőzések:

Szombat

Tuzsér (7.)–Fehérgyarmat (11.)

Dancs Béla. tuzséri edző: – A Naményban aratott győzelem ellenére sem mondanám azt, hogy kimásztunk a gödörből. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, több meccset kell nyernünk! Szeretném, ha a csapat a hazai nézők előtt is megszakadna a pályán a sikerért!

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Valamilyen úton-módon javítani kell az idegenbeli mérlegünkön. Igazából nem tudom a módszert, de innen is üzenem a játékosaimnak: ha továbbra is ennyire gólképtelenek leszünk, akkor beállok én is! Komolyra fordítva a szót, nehéz, ugyanakkor nem lehetetlen küldetés előtt állunk.

Tiszavasvári (3.)–Nyírgyulaj (8.)

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – Az elmúlt heti – megérdemelt – vereségünkből nagyon sokat tanultam, melyeket a jövőben kamatoztatni tudok. Viszont nem gondolom, hogy az előző beharangozómban bárkit is lenéztem vagy kritizáltam volna, csupán – sportszerű keretek között – önbizalom teli nyilatkozatot adtam, amit kollégám kiforgatva valami „nagyképű zsokénak” állított be. Úgy látszik egyes edzők már zokon veszik azt is, ha ellenfelük le meri nyilatkozni, hogy győzni szeretnének náluk. Természetesen most „szerényebb” beharangozót adok és remélem, hogy a jó erőkből álló Nyírgyulaj ellen, ha kis szerencsével is, de sikerül itthon tartanunk a három bajnoki pontot, feledtetve ezzel a balkányi kisiklásunkat.

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Hatalmas csalódás az eddigi szereplésünk, de amíg nem egy irányba húz mindenki, ilyen eredményeket fogunk elérni.

Vasárnap

Mándok (14.)–Cellspan-Balkány (1.)

Dancs Attila, mándoki edző: – Ha ugyanolyan fegyelmezetten tudunk játszani, mint Fehérgyarmaton, és az egyéni hibák is eltűnnek, akár meglepetés is születhet.

Mirgai László, balkányi edző: – A Mándok játékosállománya sokkal jobb annál, mint a táblázaton elfoglalt helyezés mutat. Éppen ezért nehéz mérkőzésre számítok.

Nagyhalász (5.)–Sényő-Carnifex (6.)

Opre Mihály, nagyhalászi edző: – Az én értékítéletem alapján négy csapatot emeltem ki, amelyek komoly bajnokesélyesek, a Sényő ebbe a körbe tartozik. Egyik edzőkollégám nyilatkozta korábban, hogy a nagyhalászi csapatban nincsenek sztárjátékosok, márpedig mondhatom, a vendégeknél viszont négy-öt olyan futballista szerepel, akik magasabb osztályban is megállnánk a helyüket. Gondolom, győzni jönnek, de azon leszünk, hogy ezt megakadályozzuk.

Ember Roland, sényői edző: – Halászban rendszerint nagyszerű közönség előtt játszanak a csapatok, aminek örülök, mert ez is hozzátartozik egy focimeccshez, nem utolsósorban pedig jó hatással van a játékosokra. Remélem, a meccs végén nekünk is fognak tapsolni…

Gyulaháza (13.)–Nagyecsed (2.)

Bardi Béla, gyulaházi elnök: – Az első pofon után felálltunk, reméljük, a másodikat követően hasonlóan cselekszünk. Közhelynek hangzik, de ismét nagyon jó csapattal játszunk, nincs más választásunk, fel kell nőnünk a feladathoz.

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékos-edző: – Jelenlegi helyezünkben nem tudok más elképzelni, minthogy a srácok odateszik magukat és három ponttal térünk haza.

Szakoly (16.)–Baktalórántháza (9.)

Csoma Dezső, szakolyi edző: – Nem is tudom mit mondjak? Kimegyünk a pályára és játszunk.

Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – A táblázat kicsit csalóka, nem szabad, hogy becsapjon bennünket a Szakoly jelenlegi helyezése. Nehéz mérkőzés vár ránk, de egyértelműen győzelmet várok.

Rakamaz (4.)–Vásárosnamény (12.)

Madalina György, rakamazi edző: – A legutóbbi két idegenbeli mérkőzésen fontos pontokat vesztettünk, ahhoz, hogy az élmezőnyhöz közel maradjunk, a hét végén mindenképpen nyerni kell. Ez azért is nehéz lesz, mert olyan csapattal találkozunk, amely ismeretlen számunkra.

Tivadar András, vásárosnaményi edző: – Lassan mi leszünk a Máltai Szeretetszolgálat: annyi pontot ajándékoztunk már az ellenfeleknek, amennyivel az élcsoportban lehetnénk. Remélem, a fiúk összekapják magukat és jó meccset játszunk Rakamazon.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SEMátészalkai MTK 0–0

Mátészalka, 100 néző, v.: Kósa Gy.

Mátészalka: Pindzsula P. – Drabik M., Robas, Jeddi B., Stef, Magyari M., Sándor D., Botos D. (Horváth Á.), Szántó Z. (Batizi-Pócsi N.), Dascal, Botos A. (Lyáh A.). Edző: Siska Attila.

Ibrány: Tóth N. – Hornyai D., Esze B., Kiss P., Erdős B., Bertók D., Boros M. (Berecz Zs.), Flavio (Pápa S.), Engi D., Nagy N., Vinicius. Megbízott edző: Paulik István.

Magabiztos győzelem helyett a hazaiaknak örülnünk kellett a pontszerzésnek, mivel Berecz Zsolt a lefújás előtti pillanatokban tizenegyest hibázott.

Ifi: 0–2.

Siska Attila: – Mindenki láthatta, hogy győzelemre játszottunk, a helyzeteink bőven meg is voltak ehhez. Nyomtunk, mint süket a csengőt, de egy kis higgadtság hiányzott a befejezéseknél. Az utolsó percben pedig el kell ismerni, nagy szerencsére volt szükség ahhoz, hogy legalább egy pontot itthon tartsunk.

Paulik István: – A kezünkben volt a három pont, mindenesetre a csapat érzékelhetően fejlődik. Reméljük, legközelebb jön a győzelem is.


További mérkőzések:

Tuzsér–Fehérgyarmat 2–4 (1–0)

Tuzsér, 200 néző, v.: Veres J.

Tuzsér: Zán K. – Veress L., Tott R., Szaffián Sz., Hriskevics, Bagoly Z., Setét R., Gergely I., Iván A., Dallos L., Zán P. Edző: Dancs Béla.

Fehérgyarmat: Ovszijenko – Bátyi L., Szatke M., Popovics N., Rigó A. (Istrate), Petrohai M. (Pankotai I.), Csáki R. (Baglyos L.), Imre Zs., Bodó R., Osváth S. (Csatári Á.), Petrohai G. (Balogh Á.). Edző: Siti Ferenc. A hazai csapat ismét gyalázatos teljesítménnyel rukkolt elő a hazai közönség előtt!

Gól: Hriskevics, Setét R., illetve Baglyos L. 2, Osváth S., Petrohai G. Ifi: 1–5. (Tudósító: Lakatos Tibor)

Dancs Béla: – Lehet, minden meccsünket idegenben kellene játszani…

Siti Ferenc: – Megtaláltuk a kulcsot az idegenbeli győzelemhez, a fő az volt, hogy a szünetben elkezdtem melegíteni… Ráadásul a mérkőzés előtti taktikai értekezletet Csáki Róbert tartotta. Gratulálunk az ificsapat jó szerepléséhez, illetve a győzelmet az új elnökségnek ajánlja, valamint a minket tűzön-vízen keresztül elkísérő szurkolóinknak.

Tiszavasvári–Nyírgyulaj 0–0

Tiszavasvári, 150 néző, v.: Losonczki.

Tiszavasvári: Jakocska Cs. – Csáki V. (Lakatos Bence), Balogh N., Kántor Zs., Szolyka T., Szőllősi D. (Lakatos Barna), Horváth N. (Nagy I.), Tudja D. (Szabó M.), Gál N., Gyurján R. (Szolyka G.), Cseh K. Edző: Kiss Gábor.

Nyírgyulaj: Opre R. – Varga D., Angyalos A., Lovas N., Czerula Zs. (Nagy I.), Pénzes Á. (Oxi R.), Orosz D., Erdei Z., Siska G., Gömze A., Pálvölgyi B. (Nagy T.). Edző: Lukács Tibor. Ragyogóan előkészített pályán, jó időben a hazaiak a helyzeteket tekintve közelebb álltak a győzelemhez. Ifi: 0–6.

Kiss Gábor: – A mai mérkőzés után nem tudom elmarasztalni a srácokat, mindent megtettek a győzelem érdekében. Sajnos, nem volt szerencsénk, és a játékvezető egy a 16-oson belüli eseményt is rosszul, a mi kárunkra ítélt meg…

Lukács Tibor: – Jelenlegi helyzetünkben meg kell becsülni ezt az egy pontot is, még akkor is, ha hiányérzetem van. Nem is kicsi…

Mándok–Cellspan-Balkány 0–1 (0–0)

Mándok, 250 néző, v.: Bendik T.

Mándok: Pécsi V. – Kovács I., Hegedüs T., Varga D., Angyal Á., Illés A., Balogh Gy., Csáki P., Szabó T. (Galambos L.), Balogh Zs. (Győri J.), Hidi N. (Mátrai N.). Edző: Dancs Attila.

Balkány: Oláh D. – Simon Sz. (Lakatos T.), Lippai T., Szabó P., Hortó A., Iván Zs. (Jakab R.), Kállai G., Ohár R., Szabó M., Somogyi T., Bogdanovics. Edző: Mirgai László. A hazaiak nem érdemeltek vereséget, de a 90. percben kihagyott 11-es miatt megbűnhődtek Gól: Szabó M. Ifi: 1–1. (Tudósító: Tamás Zoltán)

Dancs Attila: – Jó csapat ellen úgy gondolom, a helyzeteink alapján minimum a döntetlent megérdemeltük volna.

Mirgai László: – El kell ismernem, edzőkollégám ragyogóan felkészítette csapatát ellenünk. Ez egy közönségszórakoztató ki-ki meccs volt, mindkét oldalon helyzetekkel. Ami igazán bánt, hogy a spori főszereplő akart lenni a végén, pedig neki hagyni kellene, hogy a csapatok döntsék el a meccset!

Nagyhalász–Sényő-Carnifex 0–0

Nagyhalász, 250 néző, v.: Bíró Cs.

Nagyhalász: Gagyi S. – Bodnár A., Ludánszki I., Barzó G., Bene L., Gyügyei Z. (Turbucz T.), Bartha Z. (Gábor P.), Simon D., Ladányi D. (Kerti L.), Böszörményi D., Pataki E. (Fábri Z.). Edző: Opre Mihály.

Sényő: Félegyházi V. – Fiumei V., Oláh D., Ruska T., Klepács K., Phrakonkham, Makai I., Haburcsák D., Orosz M., Toldi A. (Gégény I.), Potornai M. Edző: Ember Roland. Az első félidőben gólokkal vezethettek volna a hazaiak, a helyzetek kimaradtak, így be kellett érniük az egy ponttal. Ifi: 1–2.
Opre Mihály: – Nagyon jó csapat ellen az első félidőben kihagyott három nagy helyzetünk alapján nyerhető lett volna a mérkőzés. A szünet után az ellenfél is jól futballozott, így nem tudtuk kicsikarni a győzelmet. Gratulálok a pontszerzéshez a fiúknak, a Sényőnek további sok sikert.

Ember Roland: – Egy „végtelenül sportszerű ”közönség előtt mindkét csapat megszerezhette volna a három pontot. Mivel mi a kapu előtt rendre rossz döntéseket hoztunk, nekünk ezért nem sikerült, ugyanakkor az biztató, hogy eddig az ilyen döntetlenszagú meccseket sorra elbuktuk, ma viszont azt gondolom, megérdemelten vittük haza egy pontot.

Gyulaháza–Nagyecsed 2–1 (2–1)

Gyulaháza, 150 néző, v.: Papp F.

Gyulaháza: Bandor F. – Juhász L., Deák Z., Gáti S., Deák B. (Kapin M.), Tóth G., Tóth D., Éles I. (Gáti Sz.), Szőlősi L., Farkas G. (Lévai Cs.), Bombera M. (Tóth F.). Játékos-edző: Deák Béla.

Nagyecsed: Makó R. – Homann R., Pócsi B., Dobos Z. (Bulyáki K.), Zámbó K., Bulyáki A. (Ádámszki R.), Sarkadi G. (Puskás G.), Czifrák R., Ascsillán L., Somlyai G. (Nyíregyházi G.), Marinas. Játékos-edző: Ádámszki Róbert. A hazai csapat nem tisztelte ellenfelét, hátrányban sem adta fel és nagyszerű játékkal fordítani tudott.

Gól: Éles I., Deák B., illetve Ascsillán L. Ifi: 3–3.

Bardi Béla egyesületi elnök: – A tudásbeli különbséget ilyen elszánt játékkal lehet ellensúlyozni! Gratulálok minden játékosunknak.

Ádámszki Róbert: – Először is gratulálok a hazaiak győzelméhez. Azt gondolom, az első félidőben megnyerhettük volna a meccset, a hazaiak két „talált” góllal fordítottak, majd kiütköztek azok a hibák, amelyek hetek óta jellemeznek minket. Elnökünknek, Fodor Andrásnak sok boldog születésnapot kívánunk, viszont az ajándék átadásával a következő mérkőzésig várni kell.

Szakoly–Baktalórántháza 2–8 (0–6)

Szakoly, 150 néző, v.: Tordai M.

Szakoly: Tóth N. – Buka B., Juhász B. (Bacsó O.), Lakatos I., Baumgartner Á., Szilágyi Z., Hornyák M., Fábri D. (Bodai K.), Kiss I., Dobos J., Módis D. (Gyöngy T.). Edző: Csoma Dezső.

Baktalórántháza: Marics I. – Csordás G., Murguly Cs. (Szabó R.), Lakatos I., Pálfi I., Sitku Á. (Molnár L.), Balogh P., Rakóczi Zs., Kozma J., Ráti G., Marics G. Edző: Illés László. Jobbak voltak a vendégek.

Gól: Kiss I., Gyöngy T., illetve Sitku Á. 2, Szabó R. 2, Marics G. (11-esből), Csordás A., Balogh P., Murguly Cs. Ifi: 1–18.

Csoma Dezső: – Több, mint valószínű velem van a probléma… Akármit gyakorolunk az edzéseken, vasárnapra mindent elfelejtünk. Sajnos, csak néhány ember izzad vért a siker érdekében, a többiek el vannak a langyos vízben.

Illés László: – Megérdemelt győzelmet arattunk.

Rakamaz–Vásárosnamény 4–1 (1–1)

Rakamaz, 200 néző, v.: Tomori P.

Rakamaz: Hajzer T. – Csáki J., Deme A., Hokk Á., Suskó Á., Kóka R. (Venczel I.), Majoros Á., Gelsi L. (Petruska A.), Lukács B. (Filetóth I.), Anderka R. (Mihali F.), Galambosi G. (Gégény M.). Edző: Madalina György.

Vásárosnamény: Csordás A. – Fejes J., Lizák B., Bancsi G., Illés P., Danku J., Deskó D. (Balázs G.), Bicskó G. (Balogh T.), Szabó J., Peregrin R. (Sebestyén G.), Mándi L. Edző: Tivadar András. A hazaii szurkolók nagykülönbségű győzelmet vártak, amiért meg kellett szenvednie a rakamazi csapatnak.

Gól: Gelsi L., Gégény M., Anderka R., Petruska A., illetve Hokk Á. (öngól). Ifi: 2–7.

Madalina György: – Minden csapat annyit játszik, amennyit az ellenfél enged. Mi engedtük a Naményt, ők viszont nem bennünket. Ráadásul korán öngólt vétettünk, ami zavarólag hatott a teljesítményünkre, rengeteget rontottunk. Ellenfelünk végig rendkívül motiváltan, fegyelmezetten és jól játszott. Kellemesen csalódtam a Naményban, sok csapatnak meg fogja még keseríteni a dolgát.

Tivadar András: – Ennyivel jobb volt a Rakamaz. Gratulálok az ifik győzelméhez.


Tabella:

1.  BALKÁNY 8 7 1 0 27 6 21 22
2.  NAGYECSED 8 6 0 2 18 8 10 18
3.  RAKAMAZ 8 5 2 1 20 4 16 17
4.  TISZAVASVÁRI 8 5 1 2 12 14 -2 16
5.  NAGYHALÁSZ 8 4 3 1 15 6 9 15
6.  SÉNYŐ 8 4 2 2 18 12 6 14
7.  BAKTALÓRÁNTHÁZA 8 4 1 3 21 15 6 13
8.  TUZSÉR 8 4 0 4 13 13 0 12
9.  NYÍRGYULAJ 8 3 2 3 16 14 2 11
10.  FEHÉRGYARMAT 8 3 2 3 9 10 -1 11
11.  MÁTÉSZALKA 8 3 1 4 6 7 -1 10
12.  GYULAHÁZA 8 3 0 5 14 25 -11 9
13.  VÁSÁROSNAMÉNY 8 2 0 6 12 25 -13 6
14.  MÁNDOK 8 1 2 5 8 14 -6 5
15.  IBRÁNY 8 1 1 6 11 26 -15 4
16.  SZAKOLY 8 0 0 8 8 29 -21 0

 

Fel Következő