11. forduló (2018.10.20-21.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Tiszakanyár SE
2018.10.20. szombat, 14:00

Madalina György, az Ibrány edzője: – Ha az elmúlt heti mérkőzésen szerencsésnek mondható, hogy fizikálisan rendben voltunk, szervezetten és fegyelmezetten játszottunk, akkor ezt a hétvégi mérkőzésen is meg kell ismételni. Csupán annyit kell hozzátenni, hogy a támadásainkban több tudatosság legyen és a támadók egyéni kreativitást tegyenek a játékba, akkor ismét egy "szerencsés" győzelmet tudunk aratni.

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: – Szombat, szerda, szombat. Egy hét, három mérkőzés, mindhárom idegenben. Ez vár most ránk. Sorrendben Ibrány, Balkány, Kisvárda. Szerintem nem sokan irigykednek ránk emiatt a sorozat miatt, de mi állunk elébe. Jó csapat az Ibrány, láttam őket játszani, tudom, hogy sok a sérült játékosuk, de mi csak saját magunkra szeretnénk koncentrálni.


További mérkőzések:

Mátészalka (14.)–Csenger (13.)

Marius Botan, a Mátészalka edzője: – Egyik csapat sem a tudásának megfelelően szerepel. Remélem, egy esetleges győzelemmel megfelelő lendületet kapunk az ősz hátralévő részére.

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Három kínos vereség után szeretnénk javítani.

Vásárosnamény (7.)–Nyírgyulaj (4.)

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Nehéz mérkőzés vár ránk, remélem, a fiúk elég motiváltak lesznek, ugyanis a Gyulajtól tavaly kétszer is kikaptunk, van tehát törleszteni valónk. Kellene egy olyan teljesítmény és eredmény, amit hazai pályán elvárnak tőlünk.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Egy jó csapat otthonában szeretnénk az elmúlt héten elhullajtott pontokat pótolni.

Baktalórántháza (8.)–Kisvárda Master Good SE (9.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Újra hazai környezetben fogadhatunk egy nagyon erős ellenfelet, de mindent megteszünk azért, hogy hosszú idő után eredményesek legyünk.

Erős Gábor, a Kisvárda edzője: – Rendkívül nehéz mérkőzésre számítok, mindkét csapat kisebb hullámvölgybe került. Abban bízom, hogy mi lábalunk ki előbb belőle.

Nagyecsed (3.)–Tarpa (5.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékosedzője: – A Tarpával általában jó derbiket játszunk, most ráadásul mindkét csapat jó formában van. Remélem, megismételjük múlt heti játékunkat, akkor itthon tarthatjuk a három pontot, ami borzasztó nehéz lesz.

Márton István, a Tarpa edzője: – Ha az Ecseddel eddig lejátszott meccseinkből indulok ki ez döntetlen lesz, kezdhetnénk egyből a kajával! Persze ettől függetlenül szeretnénk nyerni, ami nem lesz egyszerű! A pályán biztos harakiri lesz, de bármi lesz is a végeredmény, a barátság megmarad!

Balkány (12.)–Tiszavasvári (15.)

Obsitos Norbert, a Balkány elnöke: – Egy edző sosem számít arra, hogy hirtelen öt meghatározó játékosa kiesik a csapatból, ráadásul fél szezonra, sajnos mi így jártunk. Ezt a nehéz feladatot kell most megoldanunk a hátralévő fordulókban, mindent megteszünk, meglátjuk mire lesz elég.

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – A múlt hétvégén megtört a jég, de tudjuk, sokat kell még dolgoznunk, hogy elérjük a céljainkat. A következő mérkőzés sem lesz sétagalopp a nagyon rapszodikusan teljesítő balkányiak katlanjában, ugyanakkor ha fegyelmezetten és pontosabban játszunk, akkor újra győzelemnek örülhetünk.

Gyulaháza (16.)–Mándok (11.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Tudjuk, hogy egy nagyon jó csapattal játszunk, sajnos, még nagyon kevesen vagyunk. Megpróbáljuk a hétvégén a lehető legjobb eredményt elérni.

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Tartom annyira intelligensnek a játékosaimat, hogy az első fordulóban elkövetett hibákat nem fogják megismételni, hanem az elmúlt hetek játékával és hozzáállásával fognak előrukkolni. Már csak azért is mert a Gyulaháza jelenleg az utolsó a tabellán, hazai pályán minden ellenfelének megnehezítette a dolgát, szoros meccseket vívtak és már pontokat is szereztek.

Fehérgyarmat (10.)–Nagyhalász (2.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – A tabellán előttünk lévő csapatot fogadunk, hazai mutatónk nem valami acélos, ezen változtatnunk kell. Amennyiben sikerül, tapadhatunk a táblázat első harmadához, ellenkező esetben marad a középszer.

Ludánszki István, a Nagyhalász játékosedzője: – Az első találatnak kiemelt jelentősége lesz, hazai botlásunkat szeretnénk feledtetni. Bízok a játékosaimban.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SETiszakanyár SE 0–1 (0–0)

Ibrány, 300 néző, v.: Sipos.

Ibrány: Félegyházi – Majoros, Balogh G., Kiss T., Csáki, Somogyi T. (Pápa), Szabó, Kovács, Jeddi, Somogyi M., Pócsi. Edző: Madalina György.

Tiszakanyár: Takács – Tóth N., Bodnár, Vicickó (Varga), Illés, Csáki R., Horváth (Nagy Á.), Soós (Matisz), Csáki P., Jánvári, Rézinger (Pukis). Edző: Csáki Róbert.

Gól: Pukis (77.).

Ifi: 9–1.

Küzdelmes mérkőzésen szakadt meg az Ibrány hosszú bajnoki veretlenségi sorozata.

Madalina György: – Várható volt, hogy előbb-utóbb ki fogunk kapni, minden sorozat megszakad egyszer. Megvoltak a helyzeteink, de nem tudtunk élni velük, ellenfelünk ezt megbüntette. Gratulálok nekik.

Csáki Róbert: – Nagyon sokat tettünk ezért a győzelemért, nemcsak ma, hanem az elmúlt hetekben is. Lehet, hogy szerénységnek hangzik, de nekünk továbbra is a bennmaradás a célunk, holnaptól ismét van mire szerénynek lennünk. További sok sikert az Ibránynak.


További mérkőzések:

Mátészalka–Csenger 1–6 (0–3)

Mátészalka, 100 néző, v.: Szabó Á.

Mátészalka: Somogyi – Hevele (Tóth P.), Barnucz, Lyáh (Csák M.), Petrohai, Bodó (Szántó), Magyar, Ozsváth, Makszim (Gábor), Tempfli, Simonka. Edző: Marius Botan.

Csenger: Juhász – Veréczi (Lázin), Péter (Mosdóczi), Stef, Mona, Orosz, Kövesligeti (Lengyel), Pálfi, Balogh, Osváth (Katona), Gaál. Edző: Csík Tibor.

Gól: Csák M., illetve Kövesligeti 2, Pálfi, Balogh Á., Mosdóczi.

A vendég Csenger esélyt sem adott a hazai csapatnak.

Marius Botan: – Ez volt az utolsó csepp a pohárban! Utoljára ültem a Mátészalka kispadján, köszönöm szépen Papik Zoltánnak a bizalmat, további sok sikert a csapatnak!

Csík Tibor: Gratulálok a csapatnak, nem az edzőkön múlott az eredmény…

Vásárosnamény–Nyírgyulaj 1–0 (0–0)

Vásárosnamény, néző, v.: Major.

Vásárosnamény: Kasza – Géci, Nagy D., Illés (Bartha), Tóth T., Nagy M., Deskó, Filep, Bancsi (Ács), Puskás. Edző: Dudás Zoltán.

Nyírgyulaj: Oláh – Czerula, Buka, Sárga, Orosz, Fekete (Vas), Kántor (Erdei), Gömze (Angyalos), Mezei, Oxi, Török (Nagy). Edző: Lukács Tibor.

Gól: Deskó. Kiállítás: Filep, illetve Czerula, Buka. Ifi: 2–1.

A csapatok a mezőnyben gyűrték egymást, a tizenegyest hibázó hazaiak a végén vitték dűlőre a mérkőzést.

Dudás Zoltán: – Kiegyenlített első félidő után, a második játékrészben volt minden, mint a búcsúban, három kiállítás, kihagyott büntető. Gratulálok a csapatomnak, mert nagyot küzdöttek. A csapat a győzelmet Sebestyén Geri nemrég született kisfiának ajánlja.

Lukács Tibor:– Múlt héten elveszítettünk őszi veretlenségünket, most az egy éves idegenbeli veretlenségünket, ráadásul két emberünket is kiállították. Nem igazán a mi napunk volt ez a mai.

Baktalórántháza–Kisvárda II. 1–0 (0–0)

Baktalórántháza, 150 néző, v.: Kósa.

Baktalórántháza: Kőrösi – Ráti, Kántor, Kozma (Molnár), Toldi, Lakatos I., Fábri, Balogh, Lakatos L., Rákóczi, Nagy (Pénzes). Edző: Gebri Pál.

Kisvárda II: Cherepko – Lukianchuk, Országos, Elek, Kovácsréti (Bálint), Rácz, Szőr, Erős, Köblös, Gosztonyi, Gyüre (Ötvös). Edző: Erős Gábor.

Gól: Pénzes. Nagy. Ifi: 8–0.

Nagy iramú mérkőzése jobbára a mezőnyben folyt a játék.

Gebri Pál: – Maroknyi csapatom hősiesen küzdött egymásért, melynek meglett az eredménye. Minden elismerés a fiúké.

Erős Gábor: – Borzasztóan szégyellem magam, remélem sokan teszik ugyanezt a csapatból. Gratulálok a Baktának.

Nagyecsed–Tarpa 3–1 (0–0)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Kosztyu.

Nagyecsed: Makó (Sarkadi Zs.) – Sarkadi G., Zámbó (Nyíri), Marinas, Homann, Bulyáki K., Bulyáki A. (Bodogán), Kóka, Dobos, Erdős, Török. Edző: Ádámszki Róbert.

Tarpa: Molnár – Ricsei, Madzin (Losonczi), Törtei, Szilágyi (Rácz), Rozman, Illés (Szidor), Kacsó, Stefán (Ködöböcz), Djácsenkó (Sütő), Balogh Gy. Edző: Márton István.

Gól: Bulyáki A., Marinas, Sarkadi G., illetve Törtei.

A hazaiak sokat tettek a győzelemért, megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Ádámszki Róbert: – Huszonöt percig bent maradtunk az öltözőben, addig a Tarpa jobban futballozott, aztán átvettük a játék irányítását. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki és 0–1-ről is megérdemelten győztünk.

Márton István: – Az első félidő nekünk állt, a másodikban a hazaiak fölénk kerekedtek, de azért arra kíváncsi lettem volna, hogy mi történik, ha a hazaiak tíz emberre fogyatkoznak.

Balkány–Tiszavasvári 4–3 (0–0)

Balkány, 120 néző, v.: Csikai.

Balkány: Tóth D. – Hamar (Csehil), Kállai, Bogdanovics, Ohár (Kerezsi), Vajda, Gelsi, Csatári (Posta), Potornai (Dudás M.), Tóth Z., Molnár F. (Huszár). Megbízott edző: Obsitos Norbert.

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka T., Ujj L. (Huszti), Bolgár, Lakatos Gy., Bodnár A., Lajos, Szolyka G., Bakos, Bolega (Száraz), Tóth L. Edző: Nagy István. A hazaiak nagyon fontos győzelemt arattak.

Gól: Kállai G., Ohár, Vajda, Gelsi, illetve Szolyka 2, Száraz. Ifi: 1–3.

Gólzáporos mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó hazaiak megérdemelten nyertek.

Obsitos Norbert: – Köszönjük a vendégeknek, hogy hozzájárult az időpont módosításhoz. Egy sportszerű mérkőzésen azt hittük, hogy már zsebünkben a három pont, de a Tiszavasvári nem adta fel, helyzetek alapján azért megérdemelten nyertünk. Ezt a győzelmet Mirgai László születésnapjára ajánlja a csapat. Boldog születésnapot, mester!

Nagy István: – Az első félidőt átaludtuk, a szünet után mutatott teljesítményért jár a gratuláció a fiúknak. A helyzetek alapján az eredmény az ellenfélre nézve hízelgő.

Gyulaháza-Mándok 1-5 (0-2)

Gyulaháza, 100 néző, v.: Resán.

Gyulaháza: Kovács E. – Tóth, Kovács B., Éles, Radvánszky (Juhász), Bacsó, Kozma (Bardi B.), Szabó (Tóth D.), Lakatos, Lévai, Darvai. Edző: Bardi Gábor.

Mándok: Kohutka (Bodnár) – Ari, Dallos (Nagy), Baglyos (Győri), Szabó, Buda (Bátyi), Pallai (Fábián), Vezhdel, Ryavoriv, Fedynyshynets, Hegedűs. Edző: Kiss Gábor.

Gól: Radvánszky, illetve Vezhdel, Buda, Baglyos, Dallos, Győri. Kiállítás: Kovács. Ifi: 4-3.

Bardi Gábor: – Már a találkozó előtt tisztában voltunk vele, hogy nehéz dolgunk lesz. Soha nem látott felállásban léptünk pályára, sajnos már az első tíz percben eldőlt a sorsunk. A Mándok első gólja háromméteres les után született, ugyanakkor az ellentámadásból egy szabályos találattól fosztott meg bennünket az asszisztens. Kis csapat vagyunk, rengeteg sérülttel, nem bírunk el ilyen játékvezetői hibákat, ettől függetlenül a Mándok megérdemelten nyert.

Kiss Gábor: – A heti felkészülésünk hűen tükrözi a mérkőzésen nyújtott teljesítményünket, nem a rúgott gólok számával vagyok elégedetlen, hanem a kihagyott helyzetek bosszantani. Ennek ellenére jár a gratuláció a játékosaimnak.

Fehérgyarmat-Nagyhalász 4-0 (2-0)

Fehérgyarmat, 300 néző, v.: Gergely.

Fehérgyarmat: Jakocska – Gál, Popovics (Farkas), Orosz, Veress (Mihalovics), Barta (Lengyel), Istenes (Imre), Antal, Szatke, Mócsán. Edző: Siti Ferenc.

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh, Varga (Mátrai), Barzó (Bognár), Ladányi (Kató), Gégény, Bartha (Csáki), Nagy, Hudák, Tóth. Edző: Ludánszki István.

Gól: Nagy, Szatke, Barta, Farkas. Ifi.:1-2.

Siti Ferenc: – Tökéleteshez közelítő mérkőzést játszottunk egy nagyon jó csapat ellen. Örülök a négy találatunknak, dicséretes, hogy nem kaptunk gólt, talán még ennél is jobb, hogy hosszú idő után lelkes szurkolótáborunknak kellemes délutánt tudtunk szerezni. Ifistáinknak üzenem, le a kalappal az eddigi teljesítményük előtt, néha becsúszik egy-egy vereség.

Ludánszki István: – A hazai csapatban a játék minden elemében fölénk kerekedett.


Tabella:

1. IBRÁNY 11 7 3 1 30 5 25 24
2. NAGYECSED 11 7 2 2 23 17 6 23
3. NAGYHALÁSZ 11 6 2 3 26 19 7 20
4. NYÍRGYULAJ 11 5 4 2 21 12 9 19
5. TISZAKANYÁR 10 6 1 3 20 21 -1 19
6. TARPA 11 6 0 5 24 22 2 18
7. VÁSÁROSNAMÉNY 11 5 2 4 27 22 5 17
8. FEHÉRGYARMAT 11 4 5 2 23 18 5 17
9. BAKTALÓRÁNTHÁZA 11 5 2 4 22 19 3 17
10. MÁNDOK 11 4 4 3 17 10 7 16
11. KISVÁRDA II. 11 3 5 3 17 12 5 14
12. BALKÁNY 10 3 4 3 18 22 -4 13
13. CSENGER 11 3 2 6 18 24 -6 11
14. MÁTÉSZALKA 11 2 1 8 15 27 -12 7
15. GYULAHÁZA 11 0 3 8 8 29 -21 3
16. TISZAVASVÁRI 11 1 0 10 12 42 -30 3

 

 

Fel Következő