12. forduló (2018.10.27-28.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Vásárosnamény SE

Ibrány SE
2018.10.27. szombat, 14:00

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Nagyon sokba került nekünk a múlt heti fontos győzelem, szombaton nem kell attól tartanom, hogy többet fogok cserélni a megengedettnél. Az Ibrány remek mutatókkal rendelkező jó csapat, szeretném, ha játékosaim bebizonyítanák, mi sem vagyunk rosszak.

Madalina György, az Ibrány edzője: – Egy vereséget túl lehet élni, mert gyorsan jön a javítás lehetősége. Viszont a tehetetlenség az megviseli az embert, van még négy mérkőzésünk, megpróbáljuk kihozni belőle a legtöbbet.


További mérkőzések:

Nyírgyulaj (5.)–Mátészalka (14.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Két vereség után hazai pályán nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.

Tempfli Imre, a Mátészalka játékosedzője: – Közösen jutottunk idáig, talán a szerencse is elpártolt tőlünk, egy viszont biztos, nagyon nehéz helyzetben vagyunk. Nekünk nincs mit veszteni Nyírgyulajban, a becsületes játék, a tisztes eredmény elérése a legfőbb célunk, ennek érdekében megpróbálom a fiúkat kicsit felrázni.

Tiszavasvári (15.)–Nagyecsed (2.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – A múlt héten buta hibákat vétettünk, melyeket a bajnokságnak ebben a szakaszában már nem engedhetünk meg magunknak. Hazai pályán pontot akarunk szerezni, ennek érdekében hátul jobban kell koncentrálnunk.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékosedzője: – A tabellán elfoglalt helyezések alapján könnyű mérkőzésnek tűnhet, azonban az ilyen meccsek szoktak balul elsülni. Nem lebecsülve a hazaiakat, a győzelem igényével lépünk pályára Vasváriban.

Tarpa (6.)–Fehérgyarmat (9.) (kezdés: 17.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Fájó volt a hétvégi vereség, főleg 3 győzelem után, de úgy gondolom, ez Nagyecseden a bőven belefér kategória, nekünk nem ott kell nyerni! Tudnék sok mindent mondani, de felesleges panaszkodni mindenkinek megvan a saját problémája, a lényeg úgyis az, amit kiviszünk a pályára! Megye egyről beszélünk, nincsenek 22–es keretek, itt 2–3 játékos kiesése szinte pótolhatatlan, rengeteg befolyásoló tényező van! Valaki reggel rosszul kel fel, sérülten játszik, nem edzett vagy dolgozik, összeveszett a párjával, esetleg közbejön valami “külső” tényező, ez az amatőr osztály “szépsége”! Céljaink nem változtak, a tabella sűrű, de a Gyarmat ellen egy olyan rangadó következik amin nagyon fontos lenne a három pont megszerzése és nem csak a csapatnak, de az értünk szorítóknak is!

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Két hasonló pozícióban levő csapat találkozik, ellentétes előjelekkel. Mi nyilván a hétvégi formánkat szeretnénk átmenteni, ha ez megvalósul akkor sikeresen térhetünk haza a szomszédból.

Kisvárda II. (11.)–Tiszakanyár (3.)

Erős Gábor, a Kisvárda II. edzője: – Az utóbbi hetek gyenge szereplését szeretnénk javítani, de tudom, hogy nem lesz egyszerű dolgunk a remek formában lévő Tiszakanyár ellen.

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: – Magas lóról lehet nagyot esni. Mi magasan vagyunk, de nem lovon ülünk, így leesni sem tudunk. Tisztában vagyok vele, hogy a jelenlegi pozícióink nem a realitás, de mi jól érezzük itt magunkat, és minél tovább szeretnénk megőrizni ezt az állapotot. A három idegenbeli mérkőzésünkön négy pontot terveztem, most hatnál járunk, úgyhogy veszíteni már nem sokat tudunk szombaton, úgyhogy ennek szellemében megyünk Kisvárdára.

Csenger (13.)–Gyulaháza (16.)

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Szeretnénk folytatni a pontok gyűjtögetését, amire reális esélyünk is van, ha a hozzáállásunk olyan lesz mint a legutóbbi hétvégén a Mátészalka ellen.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Próbálunk a mérkőzésre felkészülni , bízom benne, hogy tisztességesen helyt tudunk állni az egyre jobb formába lendülő Csenger ellen.

Mándok (10.)–Balkány (12.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Nem lesz egyszerű mutatvány, de ha a balkányi kulcsjátékosokat semlegesíteni tudjuk, akkor sikeresek lehetünk.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Lelkileg padlón vagyunk mindannyian, sokadik meccsünket bukjuk el úgy, hogy simán három pontot kellett volna szereznünk. Vagy a védelemben, vagy a kapuban hibázunk, amivel eldöntjük a meccseket, de a legnagyobb probléma az, hogy rengeteg helyzetet puskázunk el. Innentől kezdve azt tudom mondani a fiúknak, hogy a becsületükért játszanak; én mindent megpróbáltam. Kíváncsian várom a hátralévő mérkőzéseinket.

Nagyhalász (4.)–Baktalórántháza (8.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékosedzője: – Elsősorban a védekezésünket kell rendbe raknunk, ekkor lehet esélyük egy igen jó ellenfél ellen a pontok megszerzéséhez.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Hosszú idő után sikerült hazai pályán nyernünk, szeretnénk folytatni ezt a sorozatot idegenben is.


Tudósítások, eredmények

Vásárosnamény–Ibrány 1–3 (0–1)

Vásárosnamény, 200 néző, v.: Ésik.

Vásárosnamény: Kasza – Géci, Szabó (Bartha), Nagy D., Puskás, Tóth, Nagy M. (Berecz), Deskó, Lakatos, Schmidt, Ács. Edző: Dudás Zoltán.

Ibrány: Félegyházi – Majoros, Balogh, Kiss T. (Pápa), Csáki, Somogyi T., Szabó, Kovács (Gergely), Jeddi, Somogyi M. (Boros), Pócsi. Edző: Madalina György.

Gól: Puskás, illetve Majoros 2, Pócsi.

Ifi: 6–1.

A foghíjas hazaiak mindent megtettek a győzelemért, ma ez ennyire volt elég.

Dudás Zoltán: – Az ibrányi csapat teljesítményén kevésbé látszódott, hogy sok a hiányzója, nem úgy mint a miénken. Néhány játékosomból hiányzott a tűz és az akarat, így teljesen megérdemelten nyert a vendégcsapat.

Madalina György: – Nagyszerűen játszottunk, különösen az első félidőben. Sok helyzetet alakítottunk ki, megérdemelten nyertünk.


További mérkőzések:

Nyírgyulaj–Mátészalka 1–1 (0–0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Veres.

Nyírgyulaj: Oláh – Angyalos, Tóth B., Orosz, Fekete, Kántor (Vass), Haburcsák, Mezei, Lovas, Sánta (Gömze), Török. Edző: Lukács Tibor.

Mátészalka: Somogyi – Szántó (Farkas), Hevele, Barnucz, Lyáh (Gábor), Petrohai (Tóth), Bodó, Magyr, Ozsváth (Csák), Tempfli, Simonka. Edző: Tempfli Imre.

Gól: Török, illetve Simonka.

Gyenge színvonalú mérkőzésen a vendégek megérdemelten vittek el egy pontot.

Lukács Tibor: – Három mérkőzés óta az ellenfél kapusainak van a legkönnyebb dolga, még el sem kell dőlniük. Még szerencse, hogy van egy Törökünk.

Tempfli Imre: – Gratulálok a fiúknak a hozzáállásához. Egy pontért jöttünk, de helyzetek alapján nyerhettünk volna, remélem ez nem csak egy fellángolás volt, hanem ez a hozzáállás lesz a meghatározó a jövőben is.

Tiszavasvári–Nagyecsed 0–1 (0–1)

Tiszavasvári, 50 néző, v.: Tordai.

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka T., Bakos, Bodnár, Lajos, Lakatos, Huszti (Holozsnyák), Szolyjka G., Ujj L. (Szabó G.), Bolgár, Tóth (Vadász). Edző: Nagy István:

Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G., Marinas, Ascsillán, Nyíri, Bulyáki K. (Bujáki A.), Kóka, Dobos, Bodogán (Roszel), Erdős, Török. Edző: Ádámszki Róbert.

Gól: Marinas. Kiállítás: Erdős.

Alacsony színvonalú mérkőzésen a szerencsésebb vendégcsapat nyert.

Nagy István: – Játékosaimnak el kell gondolkozniuk a folytatást illetően, mivel minden minden mérkőzésen egy félidő előnyt adunk az ellenfélnek. A mérkőzés leggyengébbje mégis a játékvezetői hármas volt, az edzőket a szabály tiszteletére, a fair play szabályainak betartására tanítják, vajon a játékvezetői képzésen mi folyhat?

Ádámszki Róbert: – Hurrá, nyertünk!

Kisvárda II–Tiszakanyár 3–2 (2–0)

Kisvárda, 200 néző, v.: Oláh.

Kisvárda: Cherepko – Hej, Lukiancuk, Országos, Elek, Szőr (Severnyok), Khmil, Rácz, Gyüre (Bálint), Negrut, Partsvaniia. Edző: Erős Gábor.

Tiszakanyár: Takács – Tóth N., Bodnár, Varga, Illés, Nagy, Pukis, Soós (Vicickó), Csáki P., Jánvári, Rézinger (Dobrai). Edző: Csáki Róbert.

Gól: Khmil, Negrut 2., illetve Pukis, Csáki P.

A hazai csapat megérdemelten jutott három gólos előnyhöz, a végén azonban a jobban játszó Kanyár majdnem elcsípett gy pontot.

Erős Gábor: – Annak nagyon örülök, hogy hosszabb idő után újra nyerni tudtunk. Úgy gondolom, hogy az első félidőben megérdemelten szereztünk két gólos vezetést, ami akár lehetett volna több is. Viszont a második játékrészben rosszul futballoztunk, a Tiszakanyár jobban játszott, így örülnünk kell az győzelmünknek.

Csáki Róbert: – Sajnos nekünk nincsenek profi labdarúgóink, főleg nem hat. Nekünk csak profi egyetemistáink, mozdonyvezetőnk, vámosunk, rendőrünk, hivatalnokunk és hasonló civil foglalkozást űző játékosaink vannak, akiknek ez volt a harmadik mérkőzésük a héten. Ennek következtében az első negyvenöt percben nagyon tompán játszottunk, a másodikban átvettük az irányítást, nyomás alá helyeztük az ellenfelet, de egyenlítenünk sajnos nem sikerült. Gratulálok a csapatomnak az elmúlt heti teljesítményéhez.

Csenger-Gyulaháza 1-3 (1-1)

Csenger, 250 néző, v.: Hegedűs.

Csenger: Juhász – Katona P. (Lengyel), Péter (Varga), Vereytsi (Mosdóczi), Stef, Mona, Orosz, Pálfi, Balogh Á., Osváth (Lázin), Gaál (Császár). Edző: Csík Tibor.

Gyulaháza: Bandor – Lakatos T., Kozma (Tóth D.), Horváth M., Tóth F., Bacsó, Éles (Bardi B.), Radvánszky (Szabó), Gáti, Kovács B., Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Gól: Vereytsi, ill. Éles 3. Ifi: 0-1.

A vendégek megérdemelt győzelmet arattak a Mátészalkán aratott sikerbe belekényelmesedett Csenger ellen.

Csík Tibor: – A múlt heti és a mai meccsünk között ég és föld a különbség. Ez az eredménye az amatőr hozzáállásnak.

Bardi Gábor: – Gratulálok a csapatnak a fegyelmezett és alázatos futballhoz! Úgy érzem, megérdemelten hoztuk el Csengerből a három pontot. Külön gratulálok Éles Istvánnak a mesterhármasához, és Bandor Ferencnek a „debütálásához”.

Mándok-Balkány 4-1 (3-0)

Mándok, 150 néző, v.: Takács A.

Mándok: Csáki – Kohutka (Nagy K.), Ari, Bátyi (Bodnár), Baglyos, Szabó T., Buda, Pallai (Tudja), Vezhdel, Ryavorin (Dallos), Hegedüs. Edző: Kiss Gábor.

Balkány: Tóth D. – Vajda, Kállai (Hamar), Bogdanovic, Molnár F., Csehil (Oniszyko), Ohár, Tóth Z. (Parádi), Csatári, Potornai (Posta), Gelsi. Megbízott edző (elnök): Obsitos Norbert.

Gól: Bátyi, Vezhdel 2, Bodnár, ill. Vajda. Ifi: 6-2

A hazaiak mérsékelt teljesítménnyel is biztosan nyertek.

Kiss Gábor: – Gratulálok játékosaimnak a győzelemhez! Az első félidőben nagyszerű játékkal megérdemelt vezetést szereztünk, a második félidőben az eredmény megtartására törekedtünk, ekkor a Balkány többet kezdeményezett.

Obsitos Norbert: –

Nagyhalász-Baktalórántháza 3-0 (1-0)

Nagyhalász, 200 néző, v.: Vitkai.

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh, Varga D. (Mátrai), Barzó (Bognár), Ladányi (Kató), Gégény, Bartha (Csáki J.), Nagy N. (Reinaldo), Hudák, Tóth G. Edző: Ludánszki István.

Baktalórántháza: Kőrösi N – Kántor (Molnár L.), Ráti, Csordás (Pénzes), Fábri, Rakóczi, Lakatos I., Lakatos L. (Balogh Zs.), Sitku, Nagy T., Toldi. Edző: Gebri Pál.

Gól: Nagy N. 2, Reinaldo. Kiállítva: Rakóczi (41. – Baktalórántháza) Ifi: 11-2

Folyamatos játék nem nagyon alakult ki az első félidőben, a hazaiak vezetése és a kiállítás után megpecsételődött a vendégek sorsara.

Ludánszki István: – Minden a terv szerint alakult, a meccs során volt szerencsénk is, de most tettünk is érte. Gratulálok a felnőtt, és az ifi csapatnak egyaránt!

Gebri Pál: – Ez is a mi csapatunk. Egyéni hibákkal tarkítva segítettünk a hazaiakon. Gratulálok a Nagyhalásznak!

 


Tabella:

1. IBRÁNY 12 8 3 1 33 6 27 27
2. NAGYECSED 12 8 2 2 24 17 7 26
3. NAGYHALÁSZ 12 7 2 3 29 19 10 23
4. TISZAKANYÁR 12 7 1 4 24 25 -1 22
5. TARPA 12 7 0 5 27 23 4 21
6. NYÍRGYULAJ 12 5 5 2 22 13 9 20
7. MÁNDOK 12 5 4 3 21 11 10 19
8. KISVÁRDA II. 12 4 5 3 20 14 6 17
9. VÁSÁROSNAMÉNY 12 5 2 5 28 25 3 17
10. FEHÉRGYARMAT 12 4 5 3 24 21 3 17
11. BAKTALÓRÁNTHÁZA 12 5 2 5 22 22 0 17
12. BALKÁNY 12 3 4 5 20 28 -8 13
13. CSENGER 12 3 2 7 19 27 -8 11
14. MÁTÉSZALKA 12 2 2 8 16 28 -12 8
15. GYULAHÁZA 12 1 3 8 11 30 -19 6
16. TISZAVASVÁRI 12 1 0 11 12 43 -31 3

 

 

Fel Következő