13. forduló (2018.11.03-04.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Kisvárda II.
2018.11.03. szombat, 13:00

Madalina György, az Ibrány edzője: – Elvitathatatlan érdeme van Révész Attilának abban, ami Kisvárdán létrejött, a második számú csapat is az ő ötlete volt. Különösen akkor, ha az eredeti céltól nem térnek el, később biztos profitálnak belőle. Hétvégén szeretnék szurkoló lenni a mérkőzésen, mert taktikailag és technikailag biztosan jó színvonalú összecsapás várható.

Erős Gábor, a Kisvárda II. edzője: – Úgy gondolom, hogy két nagyszerű csapat fog egymásnak feszülni, mindkét gárda játssza a focit, és abban bízom, hogy mi kerülünk ki győztesen.


További mérkőzések:

Mátészalka (14.)–Vásárosnamény (8.)

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Remélem, hogy múlt heti akarásunk ezen a hétvégén is meglesz. Eltiltás miatt vannak hiányzóink, de ez egy lehetőség azoknak, akik eddig kevesebbet léptek pályára, hogy bebizonyítsák, lehet rájuk számítani.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Az Szalka jobb csapat annál, mint amit a tabella mutat. Múlt héten már be is bizonyították, hogy nem felejtettek el focizni, mi pedig bízunk abban, hogy két-három ­játékossal kiegészülve tudjuk hozni az idegenbeli formánkat.

Tiszakanyár (4.)–Nagyhalász (3.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: – A hétvégén hosszú idő után maradtunk ismét pont nélkül, de ennek ellenére optimistán várjuk a Nagyhalász elleni mérkőzést. A vereség ellenére a csapat második félidei játékával elégedett voltam, de negyvenöt perc jó játék kevés volt a pontszerzéshez. Szombati ellenfelünk stabil csapat benyomását kelti, aki nemcsak az előző, hanem ebben a szezonban is kiegyensúlyozottan szerepel, így szoros mérkőzésre számítok.

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – A múlt heti akaratunkat kell kivinni a pályára, akkor lesz esélyünk egy igen jó ellenfél ellen.

Baktalórántháza (9.)–Tarpa (5.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Az utóbbi időben hullámzó a csapat teljesítménye, hétvégén szeretnénk újra megörvendeztetni közönségünket, ami nem lesz egyszerű a jó formában lévő Tarpa ellen.

Márton István, a Tarpa edzője: – Ha elmegyünk idegenbe, általában egy pár embernek csokis lesz a gatyája! De most megpróbálom átverni a fiúkat, viszek magammal egy Tarpa-táblát…

Nagyecsed (2.)–Mándok (7.)

Ádámszki Róbert, A Nagyecsed játékos-edzője: – Jó formában lévő, régóta veretlen Mándokkal csapunk össze. Mi sem vagyunk rossz formában, remélem, egy jó mérkőzésen itthon tartjuk a három pontot.

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Egy rutinos és nagyon jó csapat otthonába látogatunk, amit bizonyít a nagyecsedi együttes tabellán elfoglalt helyezése is. Ennek ellenére eredményesen szeretnénk lezárni a szombati mérkőzést.

Gyulaháza (15.)–Nyírgyulaj (6.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – A múlt heti sikerünket meglovagolva szeretnénk újra meglepetést szerezni. Bízom a három pont megszerzésében.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az elmúlt hetek sikertelen szereplése után mély gödörbe taszítottuk magunkat, amiből jó lenne minél hamarabb kimászni.

Fehérgyarmat (11.)–Tiszavasvári (16.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – A tabella hazai győzelmet sejtet, csak nekünk ezek a meccsek okozzák a legtöbb gondot, ezért a héten úgy készülünk, hogy ne érjen minket kellemetlen meglepetés.

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Elérkeztünk a bajnokság azon szakaszához, ahol a jó játékon túlmenően égetően fontos a pontok megszerzése. Ennek szellemében készülünk a héten, s mindent megteszünk annak érdekében, hogy tovább gyarapítsuk pontjaink számát.

Balkány (12.)–Csenger (13.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Sajnos bebizonyosodott, amit már említettem, hogy képtelenek vagyunk pótolni négy hiányzónkat, akik hosszú távra kiestek a védelemből. Most tizenkilencre lapot húzok erre a három meccsre, megpróbálok a középpályásokból védőt faragni, hátha ők nem fognak annyit hibázni, és végre elöl is berúgjuk a helyzeteinket. Mert az legalább akkora probléma, mint a védekezésünk.

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Nehéz helyzetben vagyunk, mert a kötelező pontokat sem tudjuk megszerezni. Megpróbáljuk összeszedni magunkat az utolsó három fordulóra, hogy minél több ponttal kezdhessük meg majd a tavasz szezont.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Kisvárda II. 3–1 (2–1)

Ibrány, 200 néző, v.: Fehér.

Ibrány: Félegyházi – Majoros, Balogh G. (Gergely 82.), Kiss T., Csáki J., Somogyi T. (Pápa 92.), Szabó M., Kovács G., Jeddi, Somogyi M., Pócsi. Edző: Madalina György.

Kisvárda II: Cherepko – Parcvanija, Elek, Kovácsréti (Khimich 87.), Khmil (Severnyov 80.), Szőr, Erős, Lukianchuk, Rácz (Avetisyan 46.), Hej, Gyüre. Edző: Erős Gábor.

A végig szervezetten játszó vendégek ellen megérdemelt győzelmet aratott az éllovas.

Gól: Pócsi (4.), Balogh G. (41.), Somogyi T. (72.), ill. Erős (6.).

Madalina György: – A szezon mérkőzését játszottuk egy nagyon jó csapat ellen, mivel nyertünk, így óriási értéke van ennek a sikernek.

Erős Gábor: – Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, de sajnos a visszajátszók ellenére most is megmutatkozott, hogy még csak gyerekcsapat vagyunk. Az Ibrány kíméletlenül kihasználta a hibáinkat, ezáltal jár nekik a gratuláció, megérdemelten nyertek. Halkan megjegyzem, az ilyen mérkőzés jobb játékvezetést érdemelne.


További mérkőzések:

Mátészalka–Vásárosnamény 3–1 (1–0)

Mátészalka, 150 néző, v.: Bíró.

Mátészalka: Somogyi – Szántó, Hevele, Barnucz, Lyáh (Farkas), Gábor (Csák), Tóth P. (Szabó D.), Magyari, Ozsváth, Tempfli, Simonka. Edző: Tempfli Imre.

Vásárosnamény: Kasza – Géci, Nagy D., Illés, Puskás, Tóth M., Nagy M. (Bancsi), Deskó, Filep (Ács), Lakatos I., Schmidt. Edző: Dudás Zoltán.

Régen várt jó teljesítménnyel megérdemelt győzelmet aratott a hazai csapat.

Gól: Deskó (öngól), Simonka (11-esből), Ozsváth, ill. Puskás. Kiállítva: Illés (Vásárosnamény).

Tempfli Imre: Nagyon örülök a győzelemnek és annak, hogy a fiúk meghallgatták a kérésemet. Úgy érzem a helyzetek alapján rászolgáltunk a sikerre, bár olykor még becsúsztak hibák a játékba.

Dudás Zoltán: Egy szerencsétlen, megpattanó öngóllal hátrányba kerültünk. Utána sokat tettünk az egyenlítésért, amit a hazaik átvészeltek, a tizenegyes és a kiállítás után pedig megpecsételődött a sorsunk, csak a szépítésre futotta. Gratulálok a hazaiaknak!

Tiszakanyár–Nagyhalász 2–3 (1–2)

Tiszakanyár, 200 néző, v.: Pethő.

Tiszakanyár: Takács Á. – Csáki P., Jánvári, Bodnár (Matisz), Vicickó (Kanyári), Illés, Rézinger (Dobrai), Tóth N. (Pukis), Soós, Csáki R. (Varga D.), Nagy Á. Edző: Csáki Róbert.

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh N., Varga D., Barzó, Ladányi, Gégény (Reinaldo), Kató (Mátrai), Nagy N. (Ludánszki), Hudák, Tóth G. Edző: Ludánszki István.

Egyforma erők küzdelméből a vendégek jöttek ki győztesen.

Gól: Csáki P., Illés, ill. Tóth G., Ladányi 2 (mindkettőt 11-esből) Kiállítva: Takács Á. (Tiszakanyár). Ifi: 0-5

Csáki Róbert: – Nem egyszerű hazai pályán széllel szemben futballozni, nekünk ez majdnem sikerült, de összességben nem ezen múlott. Két hasonló játékerőt képviselő csapat csatájából a szerencsésebb vendégek jöttek ki győztesen. Mert ők berúgták a részükre megítélt két büntetőt, mi viszont hasonló szituációban hibáztunk. További sok sikert az ellenfélnek!

Ludánszki István: – Hátárnyból nyertük meg a meccset, ezért nagy gratuláció jár a csapatnak. Hátul sokat hibáztunk, ezért lett a vége izgulós, de ma mellénk állt a szerencse.

Baktalórántháza–Tarpa 1–3 (1–1)

Baktalórántháza, 150 néző, v: Paráda.

Baktalórántháza: Kőrösi (Borkó) – Lakatos L., Csordás, Kozma, Toldi, Molnár L. (Nagy T.), Ráti, Balogh Zs., Kántor, Lakatos I., Sitku (Fábri). Edző: Gebri Pál.

Tarpa: Molnár Cs. – Ricsei, Illés, Djácsenkó (Andrijovics), Törtei, Szilágyi (Losonczi), Rozman (Szidor), Nádimov (Rácz), Kacsó, Lakatos B., Balogh Gy. Edző: Márton István.

Gól: Csordás, ill. Rozman 3.

Gebri Pál: – Gratulálok a vendégeknek, megérdemelten győztek.

Márton István: – Sokkal jobb nyerni, mint kikapni.

Nagyecsed–Mándok 1–5 (1–1)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Sipos.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi, Zámbó, Marinas, Ascsillán, Homann, Bulyáki, Kóka (Nyíri), Dobos, Roszel (Nyíregyházi), Török (Bodogán). Edző: Ádámszki Róbert.

Mándok: Csáki – Kohutka, Ari, Dallos (Fábián), Bátyi (Tudja), Baglyos (Győri), Szabó T., Buda, Pallai (Nagy K.), Vezhdel (Bodnár), Hegedüs. Edző: Kiss Gábor.

Alacsony színvonalú mérkőzésen nem biztos, hogy a hazaiak voltak a leggyengébbek a kilencven perc alatt.

Gól: Marinas, ill. Dallos, Baglyos (11-esből), Vezhdel, Győri, Bodnár. Kiállítva: Ascsillán, Homann (mindkettő Nagyecsed). Ifi: 2–6.

Ádámszki Róbert: – Gratulálok a Mándok győzelméhez. A mérkőzésről: Nagyecsed–Sipos úr 1–5. Ilyen döntően befolyásoló hibákkal nagyon régen találkoztam, mint ahogy ilyen nagyképű játékvezetéssel is. „Mackó” asszisztensnek üzenném, el kellene gondolkodnia egy mérlegelésen, mert a kis felesleg miatt tíz-tizenöt méterrel folyamatosan le van maradva, a meccs alatt egy sprintet tudott tenni, azt is hozzám, a kispadhoz.

Kiss Gábor: – Mérhetetlenül büszke vagyok a játékosaimra, akik nagyszerű teljesítménnyel, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Gyulaháza–Nyírgyulaj 3–2 (3–0)

Gyulaháza, 150 néző, v.: Belicza.

Gyulaháza: Bandor – Lakatos T., Tóth F., Horváth M., Kovács B. (Juhász), Bacsó, Éles (Tóth D.), Kozma, Szabó Cs. (Bardi B.), Gáti, Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Nyírgyulaj: Oláh – Buka, Szabó Á. (Orosz), Tóth B., Haburcsák (Mezei), Nagy B. (Fekete), Gömze, Lovas, Erdei, Oxi (Czerula), Török. Edző: Lukács Tibor.

A hazai csapat akaratban felülmúlta a nagyobb tudású vendégeket.

Gól: Tóth F., Kovács R., Éles, ill., Fekete, Török. Kiállítva: Buka B. (Nyírgyulaj). Ifi: 4–4.

Bardi Gábor: – Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert ismét bebizonyította, hogy fegyelemmel, alázattal és összefogással bárki ellen meglepetést tud okozni.

Lukács Tibor: – A hazaiak lelkesedésben felülmúltak bennünket, ezért megérdemelt győzelmet arattak.

Fehérgyarmat–Tiszavasvári 2–1 (1–0)

Fehérgyarmat, 300 néző, v.: Major.

Fehérgyarmat: Jakocska – Gál, Popovics, Orosz (Nagy Z., Farkas), Veress, Barta (Lengyel), Istenes (Imre M.), Antal, Imre Zs. (Dascal), Szatke M., Mócsán. Edző: Siti Ferenc.

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka T., Szabó G., Vadász, Bodnár, Holozsnyák (Bolega), Lajos, Lakatos Gy., Száraz, Szolyka G. (Nagy I.), Ujj. Edző: Nagy István.

Olyan fiatal a tiszavasvári csapat, hogy Nagy Pistának majdnem kézzel fogva kellett a játékosait a pályára kivezetnie. A fehérgyarmati csapat zömének is még csak most pelyhedzik az álla, de ők már többször ehetnek töményebb kajákat, s talán a minimális korkülönbségtől erősebbek is kicsit. Nagyobbakat is bírnak a labdába rúgni és ők lettek a győztesek, mikor a játékvezető bácsi lefújta a meccset, valamint a nagyobb tapsot is ők kapták a néniktől és a bácsiktól.

Gól: Barta, Nagy Z., ill. Vadász. Ifi: 4-1.

Tudósított: Papp Attila.

Siti Ferenc: – A győzelmen kívül másnak örülni nem tudunk, de mindenféleképp pozitívum, hogy az idén nem is egy ehhez hasonló meccs volt, amit nem sikerült megnyernünk. A szimpatikus vendégeknek sok sikert kívánok a továbbiakban.

Nagy István: – Ezen a délutánon mindent megtettünk annak érdekében, hogy pontot vigyünk el Gyarmatról, de a szerencsésebb hazaiak itthon tartották a három pontot.

Balkány–Csenger 3–0 (1–0)

Balkány, 120 néző, v.: Kosztyu.

Balkány: Tóth D. – Posta, Csehil, Gelsi, Csatári (Onisziko), Potornai (Molnár F.), Ohár (Huszár), Vajda A., Tóth Z., Kállai, Bogdanovics (Viscsák). Edző: Mirgai László.

Csenger: Juhász – Mona, Pálfi, Orosz, Stef, Osváth, Péter, Kövesligeti, Lengyel, Gaál, Veréczi. Edző: Csík Tibor.

A hazaiak szép győzelmére árnyékot vett, hogy Csatári Áront mentő szállította el – a balkányi játékos rosszul lett a pályán. (Mirgai László elmondása szerint a helyszínen történt mérések alapján a futballistának nem a szívével és a vérnyomásával volt probléma.)

Gól: Vajda, Ohár, Posta.

Mirgai László: – Végig kézben tartottuk a mérkőzést, a játékosaim mentálisan nagyon jól álltak hozzá ehhez meccshez. Elöl is, hátiul is hiba nélkül játszottunk, helyzetet sem engedtünk az ellenfélnek. Nagyon sportszerű meccsen megérdemelten nyertünk.

Csík Tibor: – Egyesek hozzáállása óriási kérdőjel a számomra. Gratulálok az ellenfélnek!

 


Tabella:

1. IBRÁNY 13 9 3 1 36 7 29 30
2. NAGYHALÁSZ 13 8 2 3 32 21 11 26
3. NAGYECSED 13 8 2 3 25 22 3 26
4. TARPA 13 8 0 5 30 24 6 24
5. MÁNDOK 13 6 4 3 26 12 14 22
6. TISZAKANYÁR 13 7 1 5 26 28 -2 22
7. NYÍRGYULAJ 13 5 5 3 24 16 8 20
8. FEHÉRGYARMAT 13 5 5 3 26 22 4 20
9. KISVÁRDA II. 13 4 5 4 21 17 4 17
10. VÁSÁROSNAMÉNY 13 5 2 6 29 28 1 17
11. BAKTALÓRÁNTHÁZA 13 5 2 6 23 25 -2 17
12. BALKÁNY 13 4 4 5 23 28 -5 16
13. MÁTÉSZALKA 13 3 2 8 19 29 -10 11
14. CSENGER 13 3 2 8 19 30 -11 11
15. GYULAHÁZA 13 2 3 8 14 32 -18 9
16. TISZAVASVÁRI 13 1 0 12 13 45 -32 3

 

 

Fel Következő