18. forduló (2019.03.09-10.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Balkányi SE

Ibrány SE
2019.03.10. vasárnap, 14:00

 

Mirgai László, a Balkány edzője: – A megyei első osztály szerintem legjobb csapata látogat hozzánk. Biztos vagyok benne, hogy sokan kilátogatnak a mérkőzésre, és nem fognak csalódni, mert az Ibrány támadószellemű csapat, mi pedig a legutóbbi két mérkőzésünket megnyertük, szerintem nagyon színvonalas találkozó lesz. Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de mindent meg fogunk tenni, hogy jó eredményt érjünk el.

Madalina György, az Ibrány edzője: – Ahhoz, hogy ne csússzunk le a dobogóról, pontokat kellene szereznünk, ami egy jó csapat ellen egy rossz talajú pályán nehéz lesz.


További mérkőzések:

Nagyecsed (5.)–Gyulaháza (15.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos- edzője: – Nincs miről beszélni, csak a győzelem elfogadható hazai pályán.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Nem vagyunk egyszerű helyzetben, de remélem, a játékosaim mindent megtesznek a pont vagy a pontok megszerzéséért.

Baktalórántháza (12.)–Vásárosnamény (8.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Remélem hétvégére a lehető legjobb összeállításban tudjuk fogadni a jó erőkből álló vendégcsapatot.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Nehéz mérkőzésre számítunk. Abban biztos vagyok, hogy a nem azzal a Baktával fogunk találkozni, amely a Nyírgyulajtól kikapott, már csak azért sem, mert négy hiányzójuk volt. Viszont abban reménykedem, hogy én sem a múlt heti csapatomat látom a pályán, akkor eredményesek tudunk lenni.

Tiszakanyár (7.)–Nyírgyulaj (3.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos- edzője: – Az az igazság, hogy játékban közel sem nyújtjuk azt a teljesítményt, amit tud, és ami elvárható ettől a csapattól. Ami pozitívum ebben az egészben az az, hogy rajtam kívül a játékosaim is teljesen tisztában vannak ezzel. Amennyiben javul a formánk – melyre a héten már voltak utaló jelek – , akkor hazai pályán reális esélyünk van egy számunkra megfelelő eredmény elérésére egy remekül rajtoló, a rajttól függetlenül is jó csapat ellen.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Ismét idegenben lépünk pályára, de ahhoz, hogy továbbra is az élmezőny tagjai maradhassunk, pontot, pontokat kell szereznünk.

Tarpa (6.)–Tiszavasvári (16.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Nem lehet más célunk, csak a három pont megszerzése!

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Nagy meglepetést szereztünk legutóbb, de ennek ára van: be kell bizonyítsuk a kételkedőknek, hogy nem fellángolás volt csupán az elért eredmény. A Tarpa felemásan kezdte a tavaszi szezont, ettől függetlenül jó mérkőzésre számítok, fontos, hogy „pontos” legyen a hétvégénk, mivel csak így érhetjük el célunkat.

Fehérgyarmat (9.)–Mátészalka (13.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Egy esetleges győzelem esetén a Mátészalkától mindenféleképpen meglépnénk, ez feltétlenül szükséges nekünk ahhoz, hogy a céljainkat abszolváljuk. Nem számítok sziporkázó játékra, viszont akarati tényezőkben nem maradhatunk alul.

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos- edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Az ellenfelünk kiszámíthatatlan, egyik fordulóan kikap otthon, utána nyer idegenben, de mi ezzel nem foglalkozhatunk, azért megyünk, hogy pontot, pontokat szerezzünk.

Kisvárda II. (11.)–Csenger (14.)

Erős Gábor, a Kisvárda edzője: – Kiköszörülnénk a hétvégi csorbát, bár tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, de szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Kisvárdára megyünk, ahol nagy hangsúlyt fektetnek az ifi részlegre. Jó képességű, technikás játékosokból álló csapattal fogunk játszani, fontos, hogy a maximumot nyújtsuk, más­különben nem lesz esélyünk a pontszerzésre.

Nagyhalász (1.)–Mándok (2.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos- edzője: – Lényegesen jobb hozzáállásra lesz szükségünk, hogy pontokat tudjunk szerezni. Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen ellenfelünk igen jó játékerőt képvisel.

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Az előttünk álló hétvégén ismételten egy nagyon nehéz feladat vár ránk, a bajnoki tabellát vezető Nagyhalász otthonában. Mindent elmond ellenfelünk erejéről, hogy az első helyen állnak, és tudjuk, abba a pozícióba „csak úgy” véletlenül nem kerül csapat. Ettől függetlenül készülünk, hogy becsülettel helyt tudjunk állni.


Tudósítások, eredmények

Balkány SE–Ibrány SE 2–1 (1–0)

Balkány, 250 néző, v.: Belicza (Majoros, Tóth).

Balkány: Tóth D. – Zagiev, Bátyi, Kiss, Gelsi, Kállai, Bogdanovic (Tóth Z.), Potornai (Oniszyko), Csehil, Ohár, Takács. Edző: Mirgai László.

Ibrány: Félegyházi – Haburcsák (Kiss T.), Majoros, Balogh, Nagy, Csáki, Szabó, Gergely (Kiss P.), Somogyi M. (Somogyi T.), Farkas, Pócsi. Edző: Madalina György.

Nagy iramú, izgalmas mérkőzésen a nagyot küzdő hazaiak bravúrgyőzelmet arattak.

Gól: Kállai, Gelsi (11-esből), ill. Majoros (11-esből).

Ifi: 0-3.

Mirgai László: – Azt gondolom, megérdemelten nyertünk, mivel az ellenfelünk szinte helyzetekig sem nagyon tudott eljutni. Ettől függetlenül azt mondom, a győzelemhez szükség volt a taktikus, fegyelmezett, nagyon koncentrált játékunkra. A pálya talaja láthatóan nem ízlett a vendégeknek, de továbbra is tartom, ők a bajnokság esélyesei.

Madalina György: – Ezt a pályát nem nekünk találták ki…

 


További eredmények:

Nagyecsed-Gyulaháza 4–0 (1–0)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Takács (Lipcsei, Szilágyi).

Nagyecsed: Makó – Somlyai, Sarkadi, Zámbó, Marinas, Ascsillán, Bulyáki, Kóka, Erdős, Török (Roszel), Nyíregyházi (Nyíri). Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Gyulaháza: Bandor – Lakatos, Gáti Sz., Tóth F. (Mezei), Bacsó, Tóth D. (Molnár), Éles, Németh (Szilágyi), Gáti S., Lévai, Savrnoh (Radvánszky). Edző: Bardi Gábor.

A nagy szélben játszott meccsen egy percig sem forgott veszélyben a hazaiak győzelme.

Gól: Marinas 3, Török. Ifi: 0–1.

Ádámszki Róbert: – Nem a legszebb játékkal, de magabiztos győzelmet arattunk, amihez gratulálok a csapatnak.

Bardi Gábor: – Ennyire futotta, gyengék voltunk. Gratulálok a Nagyecsed győzelméhez, ilyen különbséggel is megérdemelten győztek.

Baktalórántháza–Vásárosnamény 3–3 (1–1)

Baktalórántháza, 300 néző, v.: Kosztyu (Hegedűs, Piskóczi).

Baktalórántháza: Kőrösi – Lakatos L., Csordás (Fábri), Kántor, Ráti, Kozma, Toldi, Lakatos I., Hajdu, Rakóczi, Nagy T. (Sitku). Edző: Gebri Pál.

Vásárosnamény: Kasza – Géci, Nagy D., Tóth, Nagy M. (Ács), Deskó, Filep, Bancsi (Bartha), Lakatos I., Schmidt, Németh. Edző: Dudás Zoltán.

Szeles, fordulatos, izgalmas mérkőzésen mindkét csapat győzelemre játszott.

Gól: Toldi 2, Ráti, ill. Filep (11-esből), Géci, Deskó. Ifi: 0–6.

Gebri Pál: – Büszke vagyok a játékosaimra, három egyes hátrányban sem adták fel, sokat tettek a siker érdekében ezen a változatos mérkőzésen.

Dudás Zoltán:

Tiszakanyár–Nyírgyulaj 0–1 (0–1)

Tiszakanyár, 100 néző, v.: Pethő (Oláh, Demeter).

Tiszakanyár: Takács – Csáki P., Matisz, Jánvári, Bodnár (Tóth), Varga (Vicickó), Illés, Rézinger (Dobrai), Molnár, Soós (Timkó), Nagy. Játékos-edző: Csáki Róbert.

Nyírgyulaj: Oláh – Buka, Tóth, Orosz, Fekete, Kántor (Szabó), Haburcsák, Mezei, Vass, Nagy (Vass), Sánta (Oxi). Edző: Lukács Tibor.

Szoros mérkőzésen egy talált góllal nyertek a vendégek.

Gól: Fekete. Ifi: 1–0.

Csáki Róbert: – Az ellenfélnek is volt egy kaput eltaláló lövése, nekünk is, az övék bemenet, a miénk nem. Ez mindent elmond a mérkőzés színvonaláról és a mi teljesítményünkről. Gratulálok a Gyulajnak!

Lukács Tibor: – Viharos szélben nagyon sok helyzetet kihagytunk, de megérdemelt győzelmet arattunk a lelkes hazaiak ellen.

Tarpa–Tiszavasvári 3–1 (2–0)

Tarpa, 80 néző, v.: Gergely (Homonai, Kozma).

Tarpa: Sas (Molnár) – Ricsei, Batrin (Balogh), Madzin (Rácz), Törtei, Szilágyi (Károly), Nádimov (Kiss), Illés, Stefán, Djácsenkó, Szidor. Edző: Márton István.

Tiszavasvári: Susányszky, Szolyka T., Tóth (Szabó), Bakos, Bodnár (Mészáros), Lajos, Lakatos (Holozsnyák), Száraz, Vadász (Huszti), Szolyka G., Bolgár. Edző: Nagy István.

Irreálisan nagy szélben a hazai csapat már sokkal hamarabb lezárhatta volna a mérkőzést.

Gól: Djácsenko, Balogh, Ricsei, ill. Bakos.

Márton István: – Igaz, hogy az esti meccseknek jobb hangulata van, de ezt jó, hogy letudtuk délután, mert szétfőtt volna a kolbász. Így legalább mindenki tud menni bulizni, ki jobb, ki kevésbé jó szájízzel.

Nagy István: – Irreális körülmények között, nagyvonalú játékvezetés mellett tizenkilencre lapot húztunk, ami nem jött be. Dolgozunk tovább.

Fehérgyarmat–Mátészalka 2–1 (1–0)

Fehérgyarmat, 200 néző, v.: Paráda (Kósa, Frindik).

Fehérgyarmat: Jakocska – Gál, Orosz, Veress, Popovics, Barta, Istenes (Farkas), Antal, Imre (Lengyel), Nagy (Lakatos), Dascal (Kóczé). Edző: Siti Ferenc.

Mátészalka: Somogyi – Szántó (Makszim), Hevele, Barnucz, Lyáh, Botos A., Botos D., Petrohai (Tóth), Magyari, Tempfli P., Tempfli I. Játékos-edző: Tempfli Imre.

Siti Ferinek ezúttal nem kell békaügetésben körbeszaladnia a pályán, csapata munkás győzelmet aratott egy jól futballozó ellenféllel szemben a hazai közönség nagy örömére.

Gól: Antal, Nagy, ill. Botos D.

Siti Ferenc: – Nagyszerű győzelmet arattunk a szívünknek köszönhetően is. A mérkőzés fordulópontjaira jól reagáltunk, bár hamarabb is lezárhattuk volna a mérkőzést. Sok sikert kívánok a mátészalkai barátainknak!

Tempfli Imre: – Nagyon csalódott vagyok, mert kihagytuk a kihagyhatatlant is. Igaz, az ellenfél tizenegyest hibázott, de úgy gondolom, a helyzetek alapján ezt a meccset meg kellett volna nyernünk.

Kisvárda II.–Csenger 3–1 (3–0)

Kisvárda, 100 néző, v.: Papp (Kiss, Kornis).

Kisvárda: Odyntsov – Hej, Avetisyan, Országos, Mevoungou, Negrut (Kolozsi), Ötvös (Barta), Kovácsréti, Gyüre (Atamas), Misic (Bálint), Severnyov (Gulyás). Edző: Erős Gábor.

Csenger: Juhász – Katona (Osváth), Balogh (Stef), Péter, Srjuba (Lázin), Varga (Orosz), Pankotai, Mona, Margitics, Pálfi, Gaál (Csorvási). Edző: Csík Tibor.

Nem férhet kétség a hazai győzelemhez.

Gól: Avetisyan, Kovácsréti, Negrut, ill. Lázin.

Erős Gábor: – Természetesen örülök a győzelemnek, de azért hozzá kell tenni, a mérkőzés egyes peridusaiban rendkívül sok hibával játszottunk. Sajnos, a helyzetkihasználással is adódtak problémáink.

Csík Tibor: – Megérdemelt a kisvárdai győzelem. Minőségileg és mennyiségileg is ez a különbség a két csapat között.

Nagyhalász–Mándok 1–2 (1–1)

Nagyhalász, 220 néző, v.: Sipos (Fehér, Papp).

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh (Mátrai), Varga (Hajzer), Barzó, Gégény (Homonai), Bartha, Kató (Ladányi), Hudák, Bognár (Ludánszki), Nagy. Játékos-edző: Ludánszki István.

Mándok: Csáki (Virágh) – Kohutka, Ari, Hidi, Dallos (Bodnár), Baglyos, Dávid, Szabó (Hegedüs), Buda (Ryavoriv), Pallai, Vezhdel (Győri). Edző: Kiss Gábor.

Hazai fölényben haladt a mérkőzés, a kiállítások után aztán felborult a pálya, és ki-ki meccs lett belőle.

Gól: Kató, ill. Vezhdel, Dallos. Kiállítva: Dukát, Hajzer, ill. Baglyos. Ifi: 4–1.

Ludánszki István: – Sok helyzetet dolgoztunk ki a mérkőzésen, amiket rendre ki is hagytunk. Ellenfelünk kevesebb helyzetéből megnyerte a mérkőzést.

Kiss Gábor: – Az összképet nézve egy közepes színvonalú mérkőzést ilyen különbséggel megérdemelten nyertük meg. Hiába küldtek el a kispadtól, a hazai szurkolók „b.zi Kiss Gabi” rigmusa nekem is plusz motivációt jelentett. Köszönöm a fantasztikus játékosaim hozzáállását!

 


Tabella:

1. MÁNDOK 18 11 4 3 39 16 23 37
2. NAGYHALÁSZ 18 11 3 4 43 26 17 36
3. NYÍRGYULAJ 18 10 5 3 36 17 19 35
4. NAGYECSED 18 10 3 5 31 24 7 33
5. TARPA 18 10 2 6 40 36 4 32
6. IBRÁNY 17 9 4 4 39 13 26 31
7. FEHÉRGYARMAT 18 7 5 6 32 32 0 26
8. TISZAKANYÁR 18 8 2 8 35 38 -3 26
9. VÁSÁROSNAMÉNY 18 7 4 7 38 37 1 25
10. BALKÁNY 18 7 4 7 34 37 -3 25
11. KISVÁRDA II. 18 6 6 6 30 25 5 24
12. BAKTALÓRÁNTHÁZA 18 6 3 9 31 38 -7 21
13. MÁTÉSZALKA 18 4 3 11 22 34 -12 15
14. CSENGER 18 4 3 11 26 42 -16 15
15. GYULAHÁZA 17 3 4 10 18 42 -24 13
16. TISZAVASVÁRI 18 2 1 15 20 57 -37 7

 

 

Fel Következő