1. forduló (2018.08.11-12.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Gyulaháza KSE

Ibrány SE
2018.08.12. vasárnap, 17:00

Bardi Gábor, gyulaházi edző: – Nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy egy év után sikerrel mutatkozzunk be az első osztályban.

Madalina György, ibrányi edző: – Érdekes mérkőzésre számítok, hiszen két megye II.-es bajnok találkozik rögtön a nyitányon. Az első mérkőzések általában hordoznak magukban nehézségeket, de remélem, meg tudjuk oldani és jó eredményt érünk el a hétvégén.
 


További mérkőzések:

Szombat

Tiszavasvári–Kisvárda Master Good II.

Nagy István, tiszavasvári játékosedző: – Új csapat új edzővel, az első meccs hazai pályán, így mindent megteszünk majd azért, hogy itthon tartsuk a három pontot. Ehhez megfelelő hozzáállás és önbizalom kell.

Erős Gábor, kisvárdai edző: – Kíváncsian várom, hogy fiatal csapatom mit fog tudni produkálni a felnőtt bajnokságban.

Mátészalkai MTK–Balkány SE

Marius Botan, mátészalkai edző: – Hazai pályán debütálunk, fiatal csapat vagyunk, a bajnokságra nézve óriási lendületet adna egy jó játékkal elért győzelem. Nem lesz könnyű, mert jó csapat az ellenfelünk.

Mirgai László, balkányi edző: –A kupában lejátszott mérkőzésünk megmutatta a hibákat, amiket mindenképpen javítanunk kell ahhoz, hogy pontokat szerezzünk. Egyébként a felkészülés alatt elégedett voltam a játékosaimmal, kíváncsian várom, hogy ez a fiatal társaság mire lesz képes.

Austria Juice Vásárosnamény–Nagyecsed

Dudás Zoltán, vásárosnaményi edző: – A főpróbát rendesen elbaltáztuk, egy olyan mérkőzést engedtünk ki a kezünkből, amit úgy éreztünk, hogy megvan. A hibákból tanulni kell, de az első félidei játékra lehet építeni. Nem mehetünk fejjel a falnak, mert az Ecsed az előző szezonban több pontot szerzett idegenben, mint odahaza.

Ádámszki Róbert, nagyecsedi edző: – Rangadónak tűnő mérkőzéssel kezdjük a szezont, remélem pontosan.

Nyírgyulaj–Fehérgyarmat

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Nem szeretnénk abba a hibába esni, mint a kupamérkőzésen, mindent megteszünk majd azért, hogy győzelemmel rajtoljunk.

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Kezdésként az évek óta egyik legmarkánsabb klubhoz látogatunk, mindezt nem feltett kézzel tesszük, amennyire csak lehet, szeretnénk megnehezíteni a Nyírgyulaj dolgát.

Tarpa–Nagyhalász

Márton István, tarpai edző: – Újjáalakuló csapatunk sokszor még számomra is tud meglepetést okozni, egy nagyon stabil és jó Nagyhalász ellen kíváncsian várom, hogy melyik arcát mutatja az együttesünk.

Ludánszki István, nagyhalászi edző: – Megpróbálunk győzelemre törni egy jól megerősített Tarpa ellen.

Vasárnap

Csenger–Baktalórántháza

Csík Tibor, csengeri edző: – Izgulunk már nagyon, várjuk a kezdést. Sikeres rajtban bízunk, de minden meccs ugyanolyan fontos lesz. A legfontosabb azonban, hogy a bajnokság végén bennmaradjon a csapat.

Gebri Pál, baktalórántházi edző: – Jól sikerült a bajnoki főpróba a kupával, remélem, ezt a formát átmentjük az első bajnoki fordulóra is, bár nagyon nehéz lesz az újonc csapat otthonában.

Mándok–Tiszakanyár

Kiss Gábor, mándoki edző: – A rövid felkészülési időszak miatt van hiányérzetem, azonban már élesben kell bizonyítanunk. Bízunk a sikeres szezonkezdésben.

Csáki Róbert, tiszakanyári edző: – A megyei első osztály egyik legjobb, és az átigazolási szezon egyik legaktívabb csapata ellen kezdünk, aki nagyon jól erősített. A felkérés az első osztályra kicsit átírta a számításainkat, de a múlt heti kupameccsen nyújtott teljesítményünk bizakodásra adhat okot, bár a bajnoki mindig más, mint a kupa.


Tudósítások, eredmények

Gyulaháza KSE–Ibrány SE 0–0

Gyulaháza, 250 néző, v.: Takács A.

Gyulaháza: Kovács-Tóth F., Kovács B., Lakatos T., Radvánszky, Kozma M., Gáti S., Bacsó A., Farkas G., Horváth M., Bandor F.
Edző:
Bardi Gábor.

Ibrány: Tóth – Pócsi, Majoros, Farkas M., Balogh G., Nagy D., Kiss T., Csáki J., Gergely B., Jeddi B., Somogyi M.
Edző:
Madalina György.

Az első félidőben a vendégek elpuskázták a helyzeteiket így a szünet után a hazaiaknak is volt lehetősége a győzelemre.

Ifi: 0-6

Bardi Gábor: – Bármilyen hihetetlen, győzelmi esélyünk volt a bajnokesélyes ellen. Azt el kell ismerni, hogy a focit Ibrány játszotta, de taktikus és fegyelmezett játékunk pontot eredményezett.

Madalina György: – Az első félidőben jól játszottunk, meg kellett volna nyerni a mérkőzést, szünet után nem tudtunk mit kezdeni a nagyon lelkesen és jól játszó Gyulaházával.


További mérkőzések:

Tiszavasvári–Kisvárda II. 1-6 (1-5)

Tiszavasvári, 250 néző, v: Takács A.

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka T., Demkó B., Bakos (Vadász), Bodnár, Lajos (Holozsnyák, Huszti), Gyurján, Szolyka G., Ujj, Bolega (Száraz), Bolgár. Edző: Nagy István.

Kisvárda II.: Révész – Elek (Abov), Hats (Köblös), Országos, Bálint (Lővei), Khmil, Kovácsréti, Szőr (Severenyov), Melnyik, Protic, Gyüre (Ötvös), Edző: Erős Gábor.

Az első húsz percben kiderült, hogy itt a vendégek számára terem majd babér. A hazaiak a nayg helyzetüket kihagyták, a kisvárdaiak viszont nem. Szünet után már kiegyenlítettebb lett a játék ám a vendégek sikeréhezn nem férhetett kétség.

Gól: Demkó B., illetve Gyüre T. 3, Kovácsréti, Bálint, Ötvös. Ifi: (később)

Nagy István: – Egy erősebb Kisvárdával szemben maradtunk alul, próbálunk tanulni a hibáinkból folytatjuk a munkát.

Erős Gábor: – Gratulálok a srácoknak a bemutatkozó meccshez, de helyén kezeljük a dolgot, hiszen egy újjá alakult vasvári csapattal játszottunk..

Mátészalka–Balkány 1-1 (1-0)

Mátészalka, 100, néző, v.: Gergely.

Mátészalka: Somogyi – Szántó, Barnucz, Lyáh, Gábor, Petrohai M. (Maxim), Csák, Bodó, Magyari, Simonka. Edző: Marius Botan.

Balkány: Hegyes – Kállai, Hamar (Ogyicsenkó), Csehil (Vajda), Ohár, Tóth Z., Csatári, Vajda, Jakab, Posta (Dudás M.), Gelsi. Edző: Mirgai László.

Gól: Lyáh, illetve Ogyicsenkó.

Az első félidei vezetés után a szalkaiak visszaálltak kontrajátékra, úgy nézett ki hogy sikerrel, ám a 93. percben egyenlítettek a vendégek.

Marius Botan: – Gratulálok a fiúknak a hozzáállásukért és az akarásért, amennyiben kiegészül a keretünk akkor remélhetőleg eredményesebbek leszünk.

Mirgai László: – Igazságtalanság lett volna, ha egy szabadrúgással kikapunk. Több helyzetünk volt mint a hazaiaknak, ám ahelyett, hogy három ponttal jöttünk volna haza, meg kellett elégednünk az egy ponttal. A csapat dicséretet érdemel, de a helyzetkihasználáson van mit javítanunk.

Vásárosnamény–Nagyecsed 1-2 (1-2)

Vásárosnamény, 300, néző, v: Vitkai.

Vásárosnamény: Kardos – Nagy D., Tóth, Nagy M., Deskó (Bancsi), Filep (Illés P.), Géci, Szabó R., Lakatos, Schmidt, Puskás. Edző. Dudás Zoltán.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi (Ádámszki, Bodogán), Zámbó, Ascsillán, Homann, Bulyáki, Kóka, Dobos, Erdős, Török, Nyíregyházi (Nyíri). Edző: Ádámszki Róbert.

Fél perc sem telt el és már vezettek a vendégek, utána helyzetek tömkelegét puskázták ki a hazaiak de nem érdemeltek vereséget.

Gól: Puskás, illetve Bulyáki, Erdős. Ifi: 21-0.

Dudás Zoltán: – A szokásos potyagóljainkat megkaptuk, hiába támadtuk végig a meccset, a mezőny legjobbja Makó Róbert volt.

Ádámszki Róbert: – Rúgtunk két szép gólt, ez meghatározta a játék kimenetelét. Utána védekezésből jelesre vizsgáztunk.

Nyírgyulaj–Fehérgyarmat 1-1 (0-1)

Nyírgyulaj, 250 néző, v: Tóth

Nyírgyulaj: Oláh – Czerula (Buka), Tóth B., Orosz, Fekete (Török), Kántor, Nagy B., Lovas, Mezei (Erdei), Haburcsák, Oxi (Turbicz). Edző: Lukács Tibor.

Fehérgyarmat: Jakocska – Gál, Popovics, Orosz, Veress, Barta, Istenes (Mihalovics), Antal, Szatke (Lucian), Nagy Z., Mócsán (Farkas S,). Edző: Siti Ferenc.

Nagyon sok helyzetet dolgoztak ki a gyulajiak, amiket ki is hagytak, így az eredmény igazságos.

Gól: Kántor (11-esből), illetve Istenes. Ifi: 0-4

Lukács Tibor: – A kihagyott helyzetek a végén majdnem megbosszulták magukat, így fájó pontokat vesztettünk el hazai pályán.

Siti Ferenc: – A hazaiak szerint csaltuk a játékot, ehhez képest a 90-94. percek között két meccslabdát hagytunk ki. Viszont ilyen kaliberű csapat ellen öngyilkosság a nagyon nyílt játékot felvállalni. Tudom, hogy nem esik jól nekik, de ez van. Az egy pontot gyászoló csapattagjainknak, illetve az alelnökünk születésnapjára ajánljuk.

Tarpa–Nagyhalász 2-1 (0-0)

Tarpa, 200 néző, v.: Hegedűs.

Tarpa: Kanócz – Ricsei, Madzin (Rácz), Törtei, Rozman (Csizmár), Nadinov (Stefán), Illés, Lakatos, Djácsenkó (Ködöböcz), Szidor, Balogh. Edző: Márton István.

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh, Tóth, Barzó, Ladányi, Gégény, Hajzer, Hudák, Da Silva, Varga D. Kacsó. Edző: Ludánszki István. A villanyfény mindkét csapat játékosait feldobta, színvonalas meccsen nyertek a hazaiak.

Gól: Djacsenkó, Törtei (11-esből), illetve Hajzer. Kiállítva: Dukát (78.)

Márton István: – Gratulálok a játékosaimnak, hiszen minden előre megbeszéltet betartottak.

Ludánszki István: – NB III-as színvonalú mérkőzésen sajnos mi húztuk a rövidebbet, a jövő héten megpróbálunk javítani hazai pályán


Tabella:

1. KISVÁRDA II.  1 1 0 0 6 1 5 3
2. BAKTALÓRÁNTHÁZA 1 1 0 0 4 0 4 3
3. NAGYECSED 1 1 0 0 2 1 1 3
4. TARPA 1 1 0 0 2 1 1 3
5. TISZAKANYÁR 1 1 0 0 1 0 1 3
6. BALKÁNY 1 0 1 0 1 1 0 1
7. FEHÉRGYARMAT 1 0 1 0 1 1 0 1
8. GYULAHÁZA 1 0 1 0 0 0 0 1
9. IBRÁNY 1 0 1 0 0 0 0 1
10. MÁTÉSZALKA 1 0 1 0 1 1 0 1
11. NYÍRGYULAJ 1 0 1 0 1 1 0 1
12. NAGYHALÁSZ 1 0 0 1 1 2 -1 0
13. VÁSÁROSNAMÉNY 1 0 0 1 1 2 -1 0
14. MÁNDOK 1 0 0 1 0 1 -1 0
15. CSENGER 1 0 0 1 0 4 -4 0
16. TISZAVASVÁRI 1 0 0 1 1 6 -5 0

 

 

Fel Következő