23. forduló (2019.04.13-14.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Csenger FC
2019.04.13. szombat, 16:00


Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – A Csenger tavaszi eredményei nagyon figyelemre méltóak, mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél több pontot összegyűjtsenek, viszont nekünk hazai pályán csak a győzelem lehet a célunk, és játékosaimat ismerve tudom, hogy ezért mindent el fognak követni.

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Ismételten olyan csapattal játszunk, amelyik bajnoki címet szeretne szerezni, míg a mi célunk a bennmaradás, mindkét csapatnak nagy szüksége van a pontokra, reméljük, hogy legalább megosztozunk rajtuk.


További mérkőzések:

Nyírgyulaj (1.)–Mándok (2.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Mindig színvonalas, jó mérkőzést játszunk a Mándokkal, azt gondolom, most sem lesz ez másként. Fegyelmezettnek, valamint türelmesnek kell lennünk az egész mérkőzésen, és akkor van esélyünk a sikerre.

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – A feladat adott, azonban a megoldás nem egyszerű. Meglátjuk, mire megyünk!

Vásárosnamény (10.)–Tiszavasvári (16.)

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Csak a három pont megszerzése érdekében léphetünk a pályára, és szem előtt tartjuk, hogy a Tiszavasvári a tavasszal már begyűjtött egy pár skalpot.

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – A bajnokság hajrájára fordultunk, és már nem elég az ígérgetés, fogadkozás, mert pontok kellenek a bennmaradáshoz. Ennek szellemében készülünk, és kíváncsian várom a hétvégi mérkőzést, hogy mire leszünk képesek az eddig hazai pályán gyengélkedő Namény otthonában.

Mátészalka (14.)–Tarpa (6.)

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, de mindenféleképpen szeretnénk a három pontot itthon tartani, mert nagy szükségünk van rá.

Márton István, a Tarpa edzője: – Lassan úgy vagyunk, hogy egy volt csapattársam mondása jut eszembe, amit akkor mondogatott, amikor épp nem nyertünk sok meccset: „jó az idő, jó a pálya, csak egyszer ne jönne már el az ellenfél, hogy miénk legyen a három pont!”

Nagyecsed (3.)–Tiszakanyár (7.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Egy masszív Kanyár jön Ecsedre, ha hozzáállásban tudunk változtatni, ami eddig jellemzett minket, akkor itthon tudjuk tartani a három pontot.

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Nem dőlhetünk hátra, és nem is fogunk. Egy rutinos és jó csapathoz látogatunk, ahol már a pontszerzés is bravúr lenne. Mindent megteszünk ennek érdekében, bár sérülés(ek), eltiltás és munkahelyi elfoglaltság miatt létszámban kicsit foghíjasok leszünk.

Baktalórántháza (11.)–Fehérgyarmat (12.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Remélem, a múlt heti küzdőszellem és csapategység fogja jellemezni a társaságot. Kevesen vagyunk, de mindenképpen nyerni szeretnénk.

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – A Baktával rendre parázs meccseket játszunk, szerintem hétvégén sem lesz másképp. Az kerülhet ki győztesen, aki minden körülmények között a játékra koncentrál.

Gyulaháza (15.)–Nagyhalász (4.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Egyre szűkül a kör, akkor lesz sanszunk megtartani megyei elsőosztályú tagságunkat, ha a hazai mérkőzéseket kötelező jelleggel behúzzuk! Így a hétvégit is, bár tudjuk, hogy egy nagyon jó csapat érkezik hozzánk!

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Mindenképpen győzelemre kell játszanunk, hogy tudjuk tartani a lépést az élmezőnnyel. Ellenfelünknek is nagy szüksége van a pontokra, így egy küzdelmes mérkőzésre számítok.

Balkány (8.)–Kisvárda II. (9.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – A múlt hetihez képest kettővel többen leszünk, hiszen két játékosunknak lejár az eltiltása. Tudjuk nagyon jól, hogy nagyban befolyásolja ellenfelünk szereplését, hogy milyen összetételben érkeznek hozzánk. Az edzőváltásnak köszönhetően biztos vagyok benne, hogy egy agresszív, hajtós csapat érkezik hozzánk, így egy jó meccsre van kilátás.

Nagy Sándor, a Kisvárda edzője: – Egy jó csapathoz utazunk, egy erős támadójátékot játszó gárdához. Ebben a szezonban csak egyszer nem rúgtak gól, ettől eltekintve mi szeretnénk folytatni sorozatunkat.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Csenger FC  6–0 (4–0)

Ibrány, 300 néző, v.: Bíró (Kosztyu, Kiss P.)

Ibrány: Félegyházi V. – Majoros Á., Balogh G. (Vidoven), Nagy D., Csáki J. (Szabó M.), Somogyi T., Gergely B., Kovács G. (Kiss P.), Jeddi B., Somogyi M. (Haburcsák K.), Pócsi B. (Boros I.). Játékos-edző: Kiss Tamás.

Csenger: Juhász S. – Katona P. (Lázin B.), Balogh T., Péter Gy. (Varga Gy.), Srjuba, Pankotai I., Stef, Mona Á., Margitics L., Pálfi I. (Simó Cs.), Osváth S. (Orosz F.). Edző: Csík Tibor

A hazaiak még ilyen arányban is megérdemelten nyertek.

Gól: Nagy D. 5 (hármat tizenegyesből), Somogyi T.

Ifi: 2–0.

Kiss Tamás: – Gratulálok minden játékosomnak, büszke vagyok rájuk! Még egyszer szeretném megköszönni Feczkó Tamás szerdai közreműködését.

Csík Tibor: – Fájdalmas vereséget szenvedtünk, de nekünk nem ezeket a meccseket kell megnyernünk céljaink eléréséhez.


További eredmények:

Nyírgyulaj–Mándok 1–1 (1–0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Paráda (Piskóczi, Papp).

Nyírgyulaj: Oláh – Buka, Tóth, Fekete, Kántor, Haburcsák, Mezei (Czerula), Vass, Lovas, Sánta, Vass (Nagy). Edző: Lukács Tibor.

Mándok: Virágh – Kohutka, Ari, Dallos (Fábián), Baglyos, Dávid (Hegedűs), Szabó, Buda, Pallai, Vezdel, Javoriv. Edző: Kiss Gábor.

Egyenlő erők küzdelmében igazságos eredmény született.

Gól: Sánta J., illetve Hegedűs T. Ifi:

Lukács Tibor: – Egy nullás vezetésünknél nem döntöttük el a mérkőzést, pedig megvoltak a lehetőségeink. A végén viszont örülnünk kellett az egy pontnak is.

Kiss Gábor: – Sajnos, be kell érnünk az egy ponttal, mert ajándékoztunk egy gólt a hazaiaknak. Azonban a játék összes elemében felülmúltuk a listavezetőt, ezért fájdalmas csak az egy pont.

Vásárosnamény–Tiszavasvári 4–1 (1–0)

Vásárosnamény, 200 néző, v.: Veres (Kósa, Novák).

Vásárosnamény: Kardos – Géci, Nagy D., Illés (Bancsi), Tóth (Csehil), Deskó, Filep (Danku), Nagy M., Lakatos, Schmidt, Németh (Szabó). Edző: Dudás Zoltán.

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka T. (Demkó), Huszti, Bodnár, Lajos, Lakatos (Vadász), Száraz, Szolyka G., Bolgár, Bolega, Ujj L. (Mészáros) Edző: Nagy István.

A hazai csapat sima és megérdemelt győzelmet aratott.

Gól: Schmidt 2, Filep, Nagy, illetve Száraz. Ifi: 7–0.

Dudás Zoltán: – Tudtam, hogy nem fogunk úgy játszani, mint legutóbb, de most a három pont megszerzése volt a cél, amit a csapat teljesített. Gratulálok az ifi csapatunknak is.

Nagy István: – Felesleges bármit nyilatkozni a mérkőzésekkel kapcsolatban, mivel kb. annyira érdekli az olvasókat, mint a játékvezetőket a tiszavasvári csapat meccsei… Kisárgul a védelem, mentő viszi el a játékosomat, és még verbálisan is nyomorba taszítanak minket! Ettől függetlenül a Namény kihasználta hibáinkat, gratulálok neki.

Mátészalka–Tarpa 2–1 (0–0)

Mátészalka, 100 néző, v.: Major (Luzsinszki, Kovács L.)

Mátészalka: Somogyi – Szabó, Szántó, Hevel, Barnucz, Lyáh (Csák), Botos S., Farkas (Tóth), Botos D., Tempfli P., Simonka, Edző: Tempfli Imre.

Tarpa: Shosh – Balogh, Ricsei, Ködöböcz, Madzin, Törtei, Szilágyi (Kiss), Rozman (Rácz), Illés (Losonczi), Kacsó, Karmacsi (Djacsenko). Edző: Márton István.

Küzdelmes mérkőzésen megérdemelten nyertek a hazaiak.

Gól: Hevele, Botos, illetve Rácz.

Tempfli Imre: – Úgy gondolom, hamarabb is lezárhattuk volna a mérkőzést, de így is nagyon örülök a győzelemnek

Márton István:– A sokkal motiváltabb hazai csapat megérdemelt győzelmet aratott. Ameddig nem lesz meg a csapategység, a futball iránti alázat és nem tesz meg mindenki mindent a győzelem érdekében, addig sok jóra nem számíthatunk.

Nagyecsed–Tiszakanyár 3–2 (1–1)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Sipos (Takács, Kiss P.)

Nagyecsed: Sarkadi Zs.–Somlyai (Bodogán), Sarkadi G., Marinas (Roszel), Ascsillán, Nyíri, Homann, Bulyáki, Kóka, Dobos, Erdős (Török). Edző: Ádámszki Róbert.

Tiszakanyár: Kanyári – Molnár, Tóth, Bodnár, Varga, illés, Soós (Vicickó), Csáki P. (Matisz), Jánvári, Rézinger, Dobrai (Nagy). Edző: Csáki Róbert.

A hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Gól: Marinas 2 (mindkettőt tizenegyesből), Bulyáki, illetve Vicickó. Ifi: 0–5.

Ádámszki Róbert: – Egy jó Kanyárt sikerült legyűrnünk hazai pályán. Vesztett állásból fordítottunk, amihez gratulálok a csapatnak, bár hamarabb is lezárhattuk volna a mérkőzést. Pistának jobbulást, Guszti bácsit meg Isten éltesse a csapat nevében!

Csáki Róbert: – Egy jó iramú, változatos mérkőzésen szenvedtünk vereséget, mert valaki úgy döntött, hogy mi nem nyerhetünk. Nem az ellenünk megítélt két büntetővel van bajom, mert az mindkettő az volt, hanem a részünkre be nem fújt kettővel. De szerencsére, mint a tavasz folyamán mindig, az illetékeseknek sikerült minden döntését megmagyaráznia, csak az a baj, hogy ezek mindig a mi kárunkra történnek. Gratulálok a fiaimnak, további sok sikert az ellenfélnek.

Baktalórántháza–Fehérgyarmat 5–1 (0–1)

Baktalórántháza, 150 néző, v.: Tomori (Tordai, Maleskovits).

Baktalórántháza: Borkó – Balogh (Illés), Kántor, Toldi, Ráti, Fábri, Hajdu (Kőrösi), Geda, Lakatos, Sitku, Nagy. Edző: Gebri Pál.

Fehérgyarmat: Zán – Gál, Lakatos, Veress, Popovics, Kanyó (Talpas), Antal, Imre, Szatke, Mócsán, Dascal. Edző: Siti Ferenc.

Két ellentétes félidő után a hazai csapat látványos gólokkal magabiztos győzelmet aratott.

Gól: Toldi 3, Nagy, Imre (öngól), illetve Szatke. Ifi:1–10.

Gebri Pál:– Maroknyi csapatom a körülményekhez jobban alkalmazkodott és a második félidőben ilyen arányban is megérdemelt sikert aratott, amely lehetett volna nagyobb különbségű is.

Siti Ferenc: – Gratulálok a hazaiaknak, mindeközben köszönetet mondunk megye hármas csapatunknak, szombat délben még úgy volt, hogy tízen leszünk. Ehhez képest 45 percig egész jól tartottuk magunkat. Nehéz időket élünk, de ezek azért vannak, hogy a völgyből kikerülve megerősödve nyerjük meg a sorsdöntő ütközeteket.

Gyulaháza–Nagyhalász 2–1 (2–1)

Gyulaháza, 150 néző, v.: Ésik I.

Gyulaháza: Bandor F. – Lakatos T., Gáti Sz., Kovács E. (Németh T.), Bacsó A., Kovács B., Tóth D. (Savrnoh), Éles I., Kozma M., Horváth M., Bökönyi L. (Lévai Cs.). Edző: Bardi Gábor.

Nagyhalász: Dukát P. – Simon D., Balogh N., Varga D., Ladányi D., Bartha Z. (Gégény), Hajzer L., Hudák M., Bognár A. (Mátrai N.), Nagy N. (Ludánszki I.), Tóth G. Játékos-edző: Ludánszki István.

Gól: Tóth D., Kovács R., illetve Nagy N. Ifi: 2–0.

Bardi Gábor: – Újra él a remény. Az első félidőben helyenként jól futballoztunk, megérdemelten szereztünk vezetést. A második játékrészben lezártuk a területeket, próbáltunk kontrákra játszani, és bár többször eldönthettük volna a mérkőzést, a vége nagyon melegre sikeredett.

Nagy Lajos szakmai vezető: – Nagy lendülettel vonultunk be a kuplerájba, de rájöttünk, hogy lankadt szerszámmal semmire sem megyünk, miközben a hazaiaknak volt vér a pucájukban.

Balkány–Kisvárda Master Good II. 0–0

Balkány, 120 néző, v.: Pethő P. Balkány: Tóth D. – Zagijev, Bátyi L., Kiss R., Gelsi L., Kállai G. (Onisziko),  Potornai M., Posta N., Csehil, Ohár, Tóth Z. (Lakatos P.). Edző: Mirgai László. Kisvárda II.: Odinszov – Atamas (Bálint N.), Misic, Ene, Országos D., Elek Á., Kovácsréti M. (Illés G.), Vári B., Gyüre T., Hej V., Khimik (Ötvös). Edző: Nagy Sándor. Küzdelmes, hajtós, sportszerű meccsen igazságos eredmény született. Ifi: 9–0.

Mirgai László: – Nagyon erős kerettel érkezett a Várda, azt gondolom, fiatal játékosaimat mindez feldobta. Nagyon fegyelmezetten, koncentráltan játszottunk, viszont a vendégeknek is megvoltak a helyzeteik, szerintem színvonalas, izgalmas mérkőzésen minden dicséret megérdemel mindkét csapat.

Nagy Sándor: – Nyerni szerettünk volna, ami sajnos, nem sikerült. Nézzük a pozitív oldalát, nem kaptunk gólt. Megvoltak a lehetőségeink, miként az ellenfélnek is, egy gólt eldöntött volna mindent. Így a lefújás után azt mondhatom, teljesen reális eredmény született.

 


Tabella:

1. NAGYECSED 23 14 4 5 40 27 13 46
2. NYÍRGYULAJ 23 13 6 4 49 22 27 45
3. MÁNDOK 23 13 5 5 46 24 22 44
4. IBRÁNY 22 13 4 5 55 15 40 43
5. NAGYHALÁSZ 23 12 5 6 50 37 13 41
6. VÁSÁROSNAMÉNY 23 9 6 8 49 43 6 33
7. TARPA 23 10 3 10 45 47 -2 33
8. TISZAKANYÁR 23 10 3 10 44 46 -2 33
9. BALKÁNY 23 9 5 9 40 45 -5 32
10. BAKTALÓRÁNTHÁZA 23 9 4 10 46 44 2 31
11. KISVÁRDA II. 23 8 7 8 33 29 4 31
12. FEHÉRGYARMAT 23 7 5 11 35 45 -10 26
13. MÁTÉSZALKA 23 6 4 13 26 42 -16 22
14. CSENGER 23 6 4 13 36 54 -18 22
15. GYULAHÁZA 22 5 5 12 24 49 -26 20
16. TISZAVASVÁRI 23 3 2 18 25 74 -49 11

 

 

Fel Következő