24. forduló (2019.04.19-21.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Baktalórántháza VSE

Ibrány SE
2019.04.20. szombat, 17:00


Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – A Csenger tavaszi eredményei nagyon figyelemre méltóak, mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél több pontot összegyűjtsenek, viszont nekünk hazai pályán csak a győzelem lehet a célunk, és játékosaimat ismerve tudom, hogy ezért mindent el fognak követni.

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Ismételten olyan csapattal játszunk, amelyik bajnoki címet szeretne szerezni, míg a mi célunk a bennmaradás, mindkét csapatnak nagy szüksége van a pontokra, reméljük, hogy legalább megosztozunk rajtuk.


További mérkőzések:

Tarpa (6.)–Gyulaháza (15.)

Csank János, a Tarpa szakmai tanácsadója: – Kisebb gödörbe kerültünk, de hazai pályán mindig győzelmet várok a csapattól. Biztos, hogy a nehéz helyzetben lévő Gyulaháza nem fogja olcsón adni a bőrét.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Lesz eltiltottunk, vannak sérültjeink, de a mi helyzetünkben nem tudok mást mondani, három pontért utazunk Tarpára!

Tiszavasvári (16.)–Mátészalka (13.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Tisztában vagyunk azzal, hogy a bennmaradáshoz nagy csoda kellene, de nem adjuk fel, bár az eltiltottak, sérültek nem könnyítik meg a helyzetünket. A múlt héten is megvoltak a helyzeteink, de ezek rendre kimaradtak. Ha csak a játékkal fogunk foglalkozni, és javul a helyzetkihasználásunk, akkor a kiesési rangadón begyűjthetjük a három pontot.

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de mindent el fogunk követni, hogy ne kapjunk ki.

Kisvárda II. (11.)–Nagyecsed (1.)

Nagy Sándor, A Kisvárda II. edzője: – A listavezetőt fogadjuk, így előreláthatólag egy jó mérkőzést fogunk játszani. Szeretnénk a három pontot itthon tartani.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-­edzője: – Egy fiatal, sokat futó Várdához látogatunk, ebben kell felvennünk a versenyt, de én nem féltem a srácokat.

Tiszakanyár (7.)–Fehérgyarmat (12.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-­edzője: – Az elmúlt fordulókban már kezdtünk hasonlítani őszi önmagunkhoz, és ez nemcsak játékban, hanem pontokban is megmutatkozott. Ha megmarad a hozzáállás és alázatos játék, mely mostanában jellemez minket – mely tulajdonságokról azt gondolom, hogy alapnak kellene lennie egy olyan kis csapatnál, mint amilyen mi vagyunk –, akkor hazai pályán ismételten képesek vagyunk egy számunkra megfelelő eredmény elérésére.

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Most már muszáj lenne pontokat szereznünk, ellenkező esetben meleg lesz a bajnoki hajrá. Tudjuk mit kell tennünk.

Csenger (14.)–Nyírgyulaj (2.)

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Ismét nehéz feladat előtt állunk, de lehetetlenek nincsenek, a legjobb példa az Ajax Juventus elleni sikere. Meg kell próbálni, miért ne?

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Fontos pontokat veszítettünk múlt hétvégén, mindenképpen javítani szeretnénk.

Nagyhalász (5.)–Balkány (9.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-­edzője: – Vízválasztó mérkőzés elé nézünk hétvégén. Jó ellenfél ellen szeretnénk jó eredményt elérni.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Megint egy bajnokesélyes csapathoz utazunk. Azt gondolom, ha a Kisvárda elleni fegyelmezett játékot meg tudjuk ismételni, és a helyzeteinket jobban ki tudjuk használni, akkor egy jobb eredményt is elérhetünk.

Mándok (3.)–Vásárosnamény (8.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Vélhetőleg a Vásárosnamény szeretne az élmezőnyhöz minél közelebb férkőzni, amihez a játékosállománya adott, azonban hazai pályán minden idegszálunkkal a győzelemre fogunk törekedni.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Nem akármilyen mérkőzés vár ránk, ugyanis a Mándok hazai pályán a legtöbb pontot szerezte. Ennek ellenére mi szeretnénk minél többet kihozni a mérkőzésből.


Tudósítások, eredmények

Baktalórántháza–Ibrány 1–2 (0–1)

Baktalórántháza, 300 néző, v.: Vitkai (Kiss P., Luzsinszki).

Baktalórántháza: Borkó – Balogh, Csordás, Kántor, Toldi, Ráti, Fábri, Hajdú, Lakatos, Rakóczi, Nagy (Sitku). Edző: Gebri Pál.

Ibrány: Félegyházi – Majoros (Kiss P.), Balogh, Nagy, Somogyi, Szabó, Kovács (Gergely), Jeddi, Farkas, Haburcsák (Vidoven), Pócsi. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Közönségszórakoztató mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó vendégcsapat megérdemelten nyert.

Gól: Toldi, illetve Nagy D. 2.

Ifi: 22.

Gebri Pál: – A játékosaim mindent megtettek, a második félidőben akár pontot is szerezhettünk volna.

Kiss Tamás: – Hatalmas gratuláció a fiúknak. Ha a meccs összképét nézem, teljesen megérdemelten hoztuk el a három pontot Baktáról.


További eredmények:

Tiszavasvári–Mátészalka 0–3 (0–2)

Tiszavasvári, 65 néző, v.: Király (Takács, Kornis).

Tiszavasvári: Susánszky – Huszti, Bakos, Bodnár, Holozsnyák (Nagy), Lajos, Lakatos, Vadász, Száraz, Szolyka G., Mészáros. Játékos-edző: Nagy István.

Mátészalka: Somogyi – Szántó (Szabó), Hevele, Barnucz, Lyáh (Tempfli I.), Botos S., Farkas (Huszti), Botos D. (Tóth), Magyari, Tempfli P., Simonka. Játékos-edző: Tempfli Imre. Küzdelmes mérkőzésen a jobban akaró vendégcsapat elvitte a három pontot. Gól: Farkas, Botos S., Lyáh.

Nagy István: – A Mátészalka a játék minden elemében felülmúlt bennünket, akaratgyenge játékkal nem lehet győzni. A Mátészalkának sok sikert kívánok a bennmaradáshoz.

Tempfli Imre: – Úgy gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk, az elejétől az utolsó percig uraltuk a játékot. Gratulálok az ellenfélnek, nagyon sportszerű volt a meccs. Örülök a három pontnak, fontos volt nekünk. Megyünk tovább.

Csenger–Nyírgyulaj 0–2 (0–1)

Csenger, 200 néző, v.: Kósa (Pethő, Papp).

Csenger: Béres – Katona, Balogh (Rózsa), Péter (Varga), Srjuba (Csorvási), Pankotai, Stef, Mona, Margitics (Lázin), Osváth, Simó (Pálfi). Edző: Csík Tibor.

Nyírgyulaj: Oláh – Buka, Tóth, Fekete (Oxi), Kántor, Haburcsák (Nagy), Mezei, Vass, Lovas, Erdei (Czerula), Sánta (Vass). Edző: Lukács Tibor. Megérdemelten nyert a jobb játékerőt képviselő Nyírgyulaj. Gól: Fekete 2. Ifi: 4–1.

Csík Tibor: – A rutin és a tudáskülönbség legyőzte az akaraterőt. Dicséret illeti a fiúkat, hogy végig hajtották a mérkőzést. Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Lukács Tibor: – Kellemetlen stílusban játszó hazaiak ellen megérdemelt győzelmet arattunk.

Tiszakanyár–Fehérgyarmat 1–1 (0–1)

Tiszakanyár, 150 néző, v.: Kosztyu (Lipcsei, Goneth).

Tiszakanyár: Kanyári – Molnár (Tóth), Csáki P., Bodnár (Dobrai), Varga, Vicickó, Illés, Rézinger, Timkó, Soós (Nagy), Jánvári. Játékos-edző: Csáki Róbert.

Fehérgyarmat: Jakocska – Gál (Dascal), Farkas (Kanyó), Orosz, Veress, Popovics, Antal, Imre, Szatke, Mócsán, Lengyel. Edző: Siti Ferenc. A hazaiak rengeteg helyzetet hagytak kihasználatlanul, kettő pontjuk bánta. Gól: Csáki P. (11-esből), illetve Veress (11-esből). Ifi: 0–3.

Csáki Róbert: – Aki itt volt, látta, aki nem, az sajnálhatja. Ismét jól játszottunk, rengedeg helyzetet dolgozunk, és hagytunk is ki. Azt kell hogy mondjam, veszítettünk két pontot. További sok siker a Gyarmatnak!

Siti Ferenc: – Az osztályhoz képest elég jó ritmusú mérkőzés volt, mindét csapat megnyerhette volna a találkozót, így igazságos a döntetlen.

Nagyhalász–Balkány 1–0 (1–0)

Nagyhalász, 200 néző, v.: Újhelyi (Szoboszlai, Nagy G.).

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh, Varga, Ladányi, Gégény (Mátrai), Bartha, Hajzer, Hudák, Nagy (Kató), Tóth G. (Ludánszki). Játékos-edző: Ludánszki István.

Balkány: Tóth – Zagiev, Bátyi, Kiss, Gelsi, Kállai, Potornai, Posta (Oniszyko), Ohár, Lakatos, Tóth Z. (Takács) Edző: Mirgai László. Küzdelmes mérkőzésen a hazaiak egy kapufás góllal otthon tartották mind a három pontot. Gól: Tóth G. Ifi: 6-0.

Ludánszki István:– Tettük a dolgunkat és most a szerencse is mellénk pártolt. Kiváló játékvezetést láthattunk, amihez külön gratulálok a sporiknak. Sok sikert a Balkánynak a továbbiakhoz.

Mirgai László:– Úgy látszik nekünk mumus a Nagyhalász. Ősszel is egy szabadrúgásgóllal kaptunk ki, mint ahogy most is. Akkor sem érdemeltünk vereséget és most sem, sajnálom a játékosaimat, hiszen mindent megtettek a pontszerzésért, nagyon rossz így kikapni.

 


Tabella:

1. NAGYECSED 24 15 4 5 43 29 14 49
2. NYÍRGYULAJ 24 14 6 4 51 22 29 48
3. IBRÁNY 23 14 4 5 57 16 41 46
4. MÁNDOK 23 13 5 5 46 24 22 44
5. NAGYHALÁSZ 24 13 5 6 51 37 14 44
6. TARPA 24 11 3 10 47 48 -1 36
7. TISZAKANYÁR 24 10 4 10 45 47 -2 34
8. VÁSÁROSNAMÉNY 23 9 6 8 49 43 6 33
9. BALKÁNY 24 9 5 10 40 46 -6 32
10. KISVÁRDA II. 24 8 7 9 35 32 3 31
11. BAKTALÓRÁNTHÁZA 24 9 4 11 47 46 1 31
12. FEHÉRGYARMAT 24 7 6 11 36 46 -10 27
13. MÁTÉSZALKA 24 7 4 13 29 42 -13 25
14. CSENGER 24 6 4 14 36 56 -20 22
15. GYULAHÁZA 23 5 5 13 25 51 -26 20
16. TISZAVASVÁRI 24 3 2 19 25 77 -52 11

 

 

Fel Következő