26. forduló (2019.05.04-05.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Tiszakanyár SE

Ibrány SE
2019.05.04. szombat, 17:00


 

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – A múlt héten a védelmünkben volt egy hétperces rövidzárlat. A legnagyobb áramütés a kapusunkat érte, mivel ő volt az áramkör végén. Megnyugtatok mindenkit, hogy nem volt halálos a baleset. A héten meg fogjuk találni a hibás biztosítékot és ki fogjuk cserélni, hogy újra megfelelően működhessen a gépezet.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Nagyon fegyelmezett és szervezett csapathoz látogatunk, de biztos vagyok abban, hogy csapatom a maximumot fogja kihozni magából, mivel nálunk futballoznak a legjobb srácok.


További mérkőzések:

Tarpa (7.)–Nagyecsed (1.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Szeretnénk itthon tartani a három pontot, ami nem lesz egyszerű a jó erőkből álló Ecsed ellen, akik nem véletlenül vannak ott évek óta az élmezőnyben, rengeteg a nyerő típusú futballistájuk, közülük is kiemelném Homann Ricsit, akit minden fiatalnak példaként tudnék állítani! Jellemző a nyerni akarásunkra, hogy nemegyszer vesztünk már össze ellenfélként Ricsivel és Ádóval, de a vége mindig ugyanaz: pályán kívül a barátság megmarad!

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Legnagyobb problémánk az, hogy négy emberem „besárgult”, de valahogy ezt is megoldjuk, ami nem lesz egyszerű egy jó Tarpa otthonában. Meccs után meg jöjjön, aminek jönnie kell…

Tiszavasvári (16.)–Balkány (8.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – A múlt hétvégi mérkőzés nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezúttal bízunk a tisztes helytállásban, bár lenne miért törleszteni a Balkánynak…

Mirgai László, a Balkány edzője: – Annak ellenére, hogy a hazai csapat nehéz helyzetben van, úgy gondolom, nem feltartott kezekkel várnak minket. Mi is nagyon komolyan vesszük a meccset, ha tudunk javítani helyzetkihasználásunkon, akkor van esélyünk a három pont megszerzésére.

Csenger (14.)–Mátészalka (13.)

Szilágyi Sándor, a Csenger edzője: – Nagyon fontos mérkőzés vár ránk. Remélem, mindenki átérzi ennek jelentőségét, számunkra csak a győzelem az elfogadható.

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Teljesen mindegy, hogy mi történt hét közben Csengerben, így is, úgy is borzasztóan nehéz mérkőzés lett volna, hiszen mindkét csapat az „életéért” küzd. A lényeg az, semmiképpen nem bukhatjuk el ezt a meccset!

Nyírgyulaj (2.)–Vásárosnamény (6.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Egy jó formában levő ellenfél ellen hazai pályán mindent megteszünk a győzelem érdekében.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Újra egy idegenbeli nemes feladat vár csapatunkra. A bajnokság során a Nyírgyulaj talált legkevesebbszer legyőzőre, mivel nem vagyok nagyravágyó, az őszi eredménnyel kiegyeznék.

Mándok (4.)–Gyulaháza (15.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Bőven van mit kijavítanunk hazai pályán, gondolok itt elsősorban a legutóbbi csúfos hazai vereségünkre. Hál’ istennek a játékosaim bebizonyították, hogy a bajban is képesek összefogni és csapatként nagyszerűen játszani. De óva intek minden egyes mándoki játékost, hogy a Gyulaháza ellen már a meccs előtt elkönyvelje a három pontot. Ennek a felfogásnak a kártékony hatását korábban már Tiszavasváriban saját bőrünkön megtapasztaltuk. Továbbá figyelemre méltó ellenfelünk hétközi pontszerzése is, ami arra kell, hogy figyelmeztessen bennünket, kemény kilencven perc vár ránk vasárnap.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Sok a sérültünk, sok az eltiltottunk, de ha el akarjuk érni célunkat, minimum egy pontot szereznünk kell.

Kisvárda II. (11.)–Baktalórántháza (9.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Nehezen megemészthető vereséget szenvedtünk a múlt hétvégén, ezt nagyon komolyan átbeszéltük. Ebből tanulva sok mindenen kell változtatnunk, amit a héten meg is tettük. A hétvégi rossz játékot jó játékkal és eredményesen szeretnénk kijavítani.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Remélem, hogy a múlt hétvégi siker lendületet adott a csapatnak, és felszabadultan, lelkesen tudunk majd játszani.

Nagyhalász (5.)–Fehérgyarmat (12.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Szeretnénk visszavágni ellenfelünknek az őszi vereségért és begyűjteni a három pontot. Hazai pályán csak ez lehet a célunk.

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Jó csapathoz látogatunk, de a célunk, hogy ponttal vagy pontokkal jöjjünk haza. Részünkről játszhatunk egy jó meccset.


Tudósítások, eredmények

Tiszakanyár–Ibrány 1–1 (1–0)

Tiszakanyár, 200 néző, v.: Séra (Kujbus, Varga).

Tiszakanyár: Kanyári – Molnár, Tóth (Timkó), Bodnár, Varga (Vicickó), Illés, Csáki R., Nagy Á. (Rézinger), Soós (Matisz), Csáki P., Jánvári. Játékos-edző: Csáki Róbert.

Ibrány: Félegyházi – Majoros, Nagy D., Csáki J., Somogyi T. (Kiss), Szabó, Gergely (Farkas), Kovács, Jeddi, Haburcsák (Somogyi M.), Pócsi. Játékos-edző: Kiss Tamás.

A hazai csapat megismételte őszi teljesítményét. Első és egyetlen kidolgozott helyzetüket gólra váltották, majd mesteri módon húzták az időt, tördelték a játékot egy erélytelen játékvezetés mellett. Csapatunk végigtámadta a 90 percet, de ismét kimaradtak a legordítóbb gólhelyzetek is. Gratulálunk Tiszakanyár csapatának, sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban.

Gól: Nagy Á. (35.), illetve Majoros (89.).

Ifi: 2–1.

Csáki Róbert: – Összességében igazságos eredmény született, de nagyon fájó a kilencvenedik percben két pontot veszíteni. Boldog születésnapot kívánok a gólszerzőnknek, Nagy Ádámnak, az érettségizőknek sok sikert, és jobbulást az orrcsonttörést szenvedett ifjúsági játékosunknak!

Kiss Tamás: – A játékosokat elmarasztalni nem tudom, hiszen egész mérkőzésen mindent megtettek a győzelem érdekében.


További eredmények:

Csenger–Mátészalka 1–4 (1–1)

Csenger, 200 néző, v.: Sándor (Lipcsei, Harsányi).

Csenger: Béres – Katona (Péter), Srjuba, Varga, Pankotai, Stef, Mona, Margitics, Pálfi, Osváth (Rózsa), Simó (Csorvási). Edző: Szilágyi Sándor.

Mátészalka: Somogyi M. – Szabó (Lyáh), Szántó (Huszti), Hevele, Barnucz, Botos A., Botos D., Magyari, Tempfli P., Tempfli I. (Tóth), Simonka. Játékos-edző: Tempfli Imre.

A Mátészalka a második félidei játékával megérdemelten vitte el a három pontot.

Gól: Pálfi, illetve Botos A., Simonka (11-esből), Lyáh.

Szilágyi Sándor: – Csodák márpedig nincsenek… A kihagyott tizenegyes megpecsételte a sorsunkat. Gratulálok a Mátészalka győzelmének!

Nyírgyulaj–Vásárosnamény 0–2 (0–0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Király (Major, Kosztyu).

Nyírgyulaj: Oláh – Nagy B. (Czerula), Buka, Tóth B., Fekete, Kántor (Szabó), Vass I., Siska, Lovas, Sánta, Vass O (Erdei). Edző: Lukács Tibor.

Vásárosnamény: Kardos – Géci, Nagy D., Illés (Nagy M.), Tóth T. (Fehér), Deskó (Ács), Filep, Bancsi (Danku), Lakatos, Schmidt (Csehil), Német. Edző: Dudás Zoltán.

A vendégek megérdemelten vitték el a három pontot.

Gól: Schmidt, Illés. Ifi: 1–2.

Lukács Tibor: – A vendégek nemcsak játékban, hanem akaratban is felülmúltak bennünket.

Dudás Zoltán: – Mit is mondhatna egy edző, amikor a csapata idegenben, kettő nullára győz? Természetesen gratulálok és büszke vagyok a játékosaimra! Ezt a győzelmet a szép számú közönségünknek ajánljuk, viszont Dankó József gyászában osztozik az egész egyesület.

Tiszavasvári–Balkány 2–4 (1–2)

Tiszavasvári, 80 néző, v.: Fehér (Oláh, Szilágyi).

Tiszavasvári: Susánszky (Lakatos D.) – Szolyka T., Huszti (Demkó), Bakos (Szabó), Bodnár, Lajos, Lakatos Gy. (Nagy), Száraz, Mészáros, Szolyka G. (Holozsnyák), Bolgár. Játékos-edző: Nagy István.

Balkány: Hegyes – Zagiev, Bátyi (Oniszyko), Kiss (Takács), Gelsi, Kállai, Potornai (Tóth Z.), Posta (Tóth D.), Csehil, Ohár, Lakatos P. Edző: Mirgai László.

Ideális futballidőben a jobban akaró vendégcsapat megérdemelten győzött.

Gól: Száraz, Nagy., illetve Kállai, Csehil, Gelsi, Lakatos. Kiállítva: Hegyes. Ifi: 4–1.

Nagy István: – Nagyszerű játékvezetés mellett minden lehetőség adott volt, hogy győzzünk, de akaratban, hozzáállásban a Balkány felénk nőtt, és megérdemelten vitte el a három pontot. Az édesanyáknak sok boldogságot!

Mirgai László: – Egy nagyon motivált hazai csapattal találtunk magunkat szemben. Sajnos, már a második percben kiállították a kapusunkat, teljesen jogosan, aztán a hazai csapat megszerezte a vezetést, de jókor sikerült egyenlítenünk. Nem sokkal később a vezetést is megszereztük, onnantól kezdve kézben a tartottuk a mérkőzést. Azt lehet mondani, hogy látványosan játszottunk tíz emberrel is, de a helyzetkihasználásunk megint elég gyenge volt. Ennek ellenére büszke vagyok a játékosaimra a teljesítményükért.

Mándok–Gyulaháza 9–1 (2–0)

Mándok, 100 néző, v.: Gergely.

Mándok: Csáki – Kohutka, Ari, Dallos (Bodnár), Baglyos, Dávid (Győri), Szabó (Sipos), Buda, Pallag, Vezhdel (Patai), Hegedűs (Hidi). Edző: Kiss Gábor.

Gyulaháza: Bandor – Lakatos, Gáti Sz., Kovács, Bacsó, Tóth (Németh), Gáti S., Kozma, Éles (Radvánszki), Kovács, Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Gól: Baglyos 3, Vezhdel 2, Bodnár 2, Hegedűs, Dávid, illetve Kozma. Ifi: 1-4.

A második félidőben a hazai csapat kiütötte a Gyulaházát.

Kiss Gábor: Nagyon fontos volt ez a győzelem és örülök, hogy sikerült véghez vinni.

Bardi Gábor: – Ilyen arányban is megérdemelten nyert a Mándok.

Kisvárda II.–Baktalórántháza 3–1 (1–1)

Kisvárda, 150 néző, v.: Kósa.

Kisvárda II.: Odyntsov –  Lukianchuk (Severnyov), Hej, Avetsyan, Szőr, Elek (Barta), Kovácsréti (Dibáczi), Matija, Khimich (Bálint), Atamas (Kolozsi), Ryashko. Edző: Nagy Sándor.

Baktalórántháza: Kőrös – Balogh, Csordás, Kántor (Nagy T.), Lakatos, Kozma, Toldi, Fábri, Hajdú (Molnár), Lakatos, Rakóczi (Sitku). Edző: Gebri Pál.

Helyenként tetszetős játékkal a több helyzetet kidolgozó hazai csapat megérdemelten nyert.

Gól: Kovácsréti 2, Khimich, illetve Lakatos.

Nagy Sándor: – A múlt héthez képest mentalitásban sokat javultunk, többször sikerült az ellenfél védelme mögé kerülnünk, sok helyzetet dolgoztunk ki. Megérdemelten nyertünk. További sok sikert kívánok a Baktalórántházának.

Gebri Pál: – Őszies időben nagy iramú mérkőzésen a fiúk jól küzdöttek, de sajnos három rövidzárlat megpecsételte a sorsunkat.

Nagyhalász–Fehérgyarmat 4–1 (3–0)

Nagyhalász, 100 néző, v.: Paráda.

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh (Böszörményi), Varga (Mátrai), Barzó, Gégény, Bartha, Hajzer, Hudák, Nagy (Kató), Tóth (Ludánszki). Játékos-edző: Ludánszki István.

Fehérgyarmat: Jakocska – Popovics, Orosz, Antal, Lengyel, Veres, Imre (Bartha), Farkas, Nagy, Dascal, Istenes. Edző: Siti Ferenc.

A hazai csapat az első félidőben eldöntötte a mérkőzést.

Gól: Nagy 2, Hudák, Bartha, illetve Nagy. Ifi: 3-0.

Ludánszki István: – Az első félidőben a helyzeteink nagy részét berúgtuk, a második félidő elején volt egy kis rövidzárlat a játékunkban, de ebből sikerült kiegyenesednünk. Gratulálok a fiúknak és az ifistáinknak is.

Siti Ferenc: – Az első félidei gyatra játékunknak köszönhetően veszítettük el a mérkőzést. Gratulálok a Nagyhalásznak!

 


Tabella:

1. NAGYECSED 26 16 5 5 45 29 16 53
2. MÁNDOK 26 15 5 6 60 33 27 50
3. IBRÁNY 26 14 7 5 60 19 41 49
4. NYÍRGYULAJ 26 14 7 5 52 25 27 49
5. NAGYHALÁSZ 26 14 6 6 55 38 17 48
6. VÁSÁROSNAMÉNY 26 12 6 8 60 46 14 42
7. BALKÁNY 26 11 5 10 46 48 -2 38
8. TARPA 26 11 3 12 47 52 -5 36
9. TISZAKANYÁR 26 10 5 11 49 55 -6 35
10. KISVÁRDA II. 26 9 7 10 39 35 4 34
11. BAKTALÓRÁNTHÁZA 26 10 4 12 55 52 3 34
12. FEHÉRGYARMAT 26 8 6 12 39 51 -12 30
13. MÁTÉSZALKA 26 8 4 14 35 46 -11 28
14. CSENGER 26 6 4 16 38 63 -25 22
15. GYULAHÁZA 26 5 7 14 29 63 -34 22
16. TISZAVASVÁRI 26 3 3 20 29 83 -54 12

 

 

Fel Következő