28. forduló (2019.05.18-19.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Kisvárda II.

Ibrány SE
2019.05.18. szombat, 17:00

 

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – A bajnoki címre is esélyes csapatot fogadunk. Mi a saját játékunkat akarjuk játszani, és megpróbáljuk legyőzni az Ibrányt.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Egy nagyon fiatal, sokat futó, a futballt játszó csapathoz látogatunk, játékosai hazai pályán biztos, hogy mindent megtesznek majd a győzelemért. Ha a Namény elleni második félidei lelkesedést és harci szellemet ki tudjuk vinni a pályára, akkor akár mind a három pontot el tudjuk hozni Kisvárdáról.


További mérkőzések:

Tarpa (8.)–Baktalórántháza (11.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Remélem, nem altatta el a csapatot, hogy „sorozatban” nyertünk egyet!

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Remélem, a szezon utolsó idegenbeli meccse felvillanyozza a csapatot, és jó eredménnyel térhetünk haza.

Nyírgyulaj (5.)–Gyulaháza (14.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Hazai pályán csak a győzelem az elfogadható.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Tisztában vagyunk vele, hogy a Gyulaj az osztály egyik legjobb csapata, de a mi helyzetünkben egyszerűen muszáj győzelemre játszani. Bízom benne, hogy borítjuk a papírformát, és meglepetést tudunk okozni.

Vásárosnamény (6.)–Mátészalka (13.)

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Sajnos Ibrányban nemcsak három pontot, hanem két meghatározó játékosunkat is elveszítettük. Hazai pályán a győzelem a célunk egy olyan Mátészalka ellen, amely ellenünk mindig jó teljesítményt nyújt.

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Úgy gondolom, nehéz mérkőzés vár ránk. Az egyik legjobb formában lévő csapathoz látogatunk, de számunkra nagyon fontos lenne a pontszerzés.

Tiszavasvári (16.)–Fehérgyarmat (12.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – A sorsunk eldőlt, tehát teher nélkül játszhatunk. Sérültjeink folyamatosan cserélődnek, annyi a pozitívum, hogy nem kell gondolkoznom a csapat rotálásán. Hazai pályán mindenképpen győzelemre fogunk játszani. Ha kitart a múlt heti lelkesedés, akkor itthon tartjuk a három pontot.

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – A hazai csapat biztos nem feltartott kézzel fog pályára lépni. Ennek szellemében készülünk egy számunkra fontos mérkőzésre.

Mándok (4.)–Nagyecsed (1.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Vasárnap tizennégy órától a Nagyecsed csapatával mérkőzünk meg, és ennyi…

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Kijelenthetjük, hogy ez az év mérkőzése lesz számunkra. Ha nem kapunk ki, akkor a dobogó már valószínűleg meglesz, de ezzel így vannak a hazaiak is. Úgyhogy jöjjön, aminek jönnie kell.

Nagyhalász (3.)–Tiszakanyár (9.)

Ludánszki István, a Nagyhalász edzője: – Hazai pályán nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése, még akkor is, ha sok a hiányzó és sérült játékosunk.

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Ez a tavasz eddig nem rólunk szól. Bár nem lehet panaszom a csapat hozzáállására, valamint a mutatott játékra sem, de ugyebár a focit gólra játsszák, illetve pontokért, melyből eddig nem sokat szereztünk. Kevesen vagyunk, és ez már a bajnokság végéig nem fog változni, de ennek ellenére minden megszerezhető pontért meg fogunk harcolni.

Csenger (15.)–Balkány (7.)

Szilágyi Sándor, a Csenger edzője: – Sajnos, a legfontosabb meccsre nem sikerült összekapni magunkat, így szinte kilátástalan helyzetbe kerültünk! Megpróbáljuk kihozni a legtöbbet az utolsó három mérkőzésünkből, de sorsunk már nem a saját kezünkben van.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Biztos vagyok benne, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen attól függetlenül, hogy matematikai esélye van még a hazaiaknak, otthon biztos, hogy szeretnének bizonyítani. Mi sokat építkezhetünk a Mándok elleni győzelemből. Ha ugyanolyan fegyelmezett, taktikus, koncentrált játékot fogunk nyújtani, akkor lehet esélyünk a pontszerzésre.


Tudósítások, eredmények

Kisvárda Master Good II.–Ibrány  1–1 (1–0)

Kisvárda, 400 néző, v.: Paráda.

Kisvárda II.: Odinszov – Czene B. (Abov), Lukancsuk, Hej V., Szőr L., Mevoungou, Elek Á., Kovácsréti M. (Délczeg), Misic, Atamas (Khimik), Rjasko (Gyüre). Edző: Nagy Sándor.

Ibrány: Félegyházi V. (Kiss T.) – Vidoven M., Majoros Á. (Kiss P.), Nagy D., Csáki J., Somogyi T., Gergely B., Kovács G., Jeddi B., Somogyi M. (Szabó M.), Farkas M. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Jó iramú mérkőzésen a sok lehetőséget kidolgozó hazaiak talán közelebb álltak a győzelemhez. A meccs krónikájához tartozik, hogy az első félidő derekán a térdsérülést szenvedett ibrányi kapus, Félegyházi Viktor helyére Kiss Tamás játékos-edző állt a kapuba.

Gól: Elek Á., illetve Somogyi M.

Kiállítva: Hej V. (a lefújás után).

Nagy Sándor: – Jó mérkőzésen, több helyzetet hagytunk ki, egy nagyon szépen és kulturáltan játszó Ibrány ellen, így mivel nem használtuk ki a lehetőségeinket, igazságos eredmény született. Félegyházi Viktornak mielőbbi gyógyulást kívánunk, sok sikert a továbbiakban az Ibránynak!

Kiss Tamás: – A mérkőzés képe alapján teljesen igazságos az eredmény, a játékosaimnak csak gratulálni tudok és mielőbbi gyógyulást kívánok Félegyházi Viktornak.


További eredmények:

Nyírgyulaj–Gyulaháza 4–0 (3–0)

Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Majoros (Szutorcsik, Tóth Á.)

Nyírgyulaj: Oláh – Czerula, Buka (Oxi), Tóth B., Erdei, Fekete, Haburcsák (Vass), Mezei, Siska (Kántor), Lovas, Erdei (Szabó) Sánta (Nagy). Edző: Lukács Tibor.

Gyulaháza: Bandor – Lakatos, Gáti Sz. (Bökönyi), Kovács E., Bacsó, Tóth D., Kozma (Éles), Gáti S. (Tóth), Kovács B., Lévai. Edző: Bardi Gábor.

A hazaiak magabiztos győzelmet arattak a jól küzdő Gyulaháza ellen.

Gól: Fekete 4. Ifi: 4–1.

Lukács Tibor: – Az első félidőben helyenként jól játszottunk. A második játékrészben kicsit visszaesett a játékunk, ennek ellenére megérdemelten győztünk.

Bardi Gábor: – Gratulálok a Nyírgyulajnak!

Vásárosnamény–Mátészalka 0–0

Vásárosnamény, 300 néző, v.: Sipos (Pethő, Papp I.)

Vásárosnamény: Kardos – Géci, Nagy D., Illés, Tóth, Nagy (Szabó), Deskó, Bancsi (Ács), Fehér, Schmidt, Németh. Edző: Dudás Zoltán.

Mátészalka: Somogyi – Szántó (Huszti), Hevele, Barnucz, Lyáh (Szabó), Botos A., Farkas (Tóth), Botos D., Magyar, Tempfli P., Simonka. Játékos-edző: Tempfli Imre.

A helyzetek alapján a hazaiaknak állt a zászló.

Dudás Zoltán: – Tompák voltunk, sok hibával játszottunk, de így is megvoltak a lehetőségeink a hátrom pont megszerzésére, ugyanis a negyedik percben már a harmadik ziccerünket hagytuk ki.

Tempfli Imre: – Úgy gondolom, hogy megérdemelten hoztuk el az egyik pontot Szalkáról, annak ellenére, hogy a hazaiak sok ziccert hagytak ki a mérkőzés elején. Nekünk is megvoltak a lehetőségeink, de sajnos nem tudtunk élni velük.

Tiszavasvári–Fehérgyarmat 5–3 (2–1)

Tiszavasvári, 80 néző, v.: Takács (Kosztyu, Kertész).

Tiszavasvári: Lakatos D. – Szolyka T., Mészáros, Huszti, Bakos (Gyurján), Bodnár, Lakatos Gy. (Tóth), Száraz (Bolega), Szolyka G., Ujj (Demkó), Bolgár. Megbízott edző: Szabó Zoltán.

Fehérgyarmat: Jakocska – Farkas, Lakatos F., Orosz, Popovics, Barta, Antal, Imre, Istenes, Kóczé (Geletey), Dascal. Edző: Siti Ferenc.

Gól: Ujj, Száraz, Mészáros, Bolega, Bakos, illetve Orosz, Barta, Lakatos F. Ifi: 0–8.

Szabó Zoltán: – Becsületbeli ügyet csináltunk a mérkőzésből és nyertünk.

Siti Ferenc: – Csapatként jöttünk el, de egy láthatatlan hordaként megyünk haza. Oktatófilmben szerepeltünk, de nem mi voltunk a főszereplők.

Csenger–Balkány 3–2 (2–1)

Csenger, 200 néző, v.: Resán (Hegedűs, Lengyel).

Csenger: Béres (Cséke) – Balogh, Péter, Srjuba (Lázin), Pankotai, Csorvási (Katona), Mona, Margitics (Orosz), Pálfi, Osváth, Stef. Edző: Szilágyi Sándor.

Balkány: Hegyes – Zagijev, Bátyi, Kiss, Gelsi, Kállai, Potornai (Onisziko), Posta (Tóth), Csehil, Ohár, Lakatos. Edző: Mirgai László.

Változatos, helyenként jó iramú mérkőzésen a jobban akaró hazai csapat megérdemelten nyert.

Gól: Margitics, Srjuba, Csorvási, illetve Lakatos, Kiss. Ifi: 4–1.

Szilágyi Sándor: – Most vakarhatjuk igazán a fejünket az elmúlt fordulókban elhullajtott pontok miatt. Egyszerűen nem értem, ha egy ilyen jó csapat ellen így tudnunk küzdeni, akkor a riválisok ellen miért megyünk feltartott kézzel a pályára. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez!

Mirgai László: – Azért vagyunk amatőrök, mert egy bravúros győzelem után képesek voltunk most egy olyan meccsen kikapni, amelyen gyenge játékkal is legalább pontot szerezhettünk volna. De hát a nagyobbnál nagyobb helyzeteket sem tudtuk a kapu torkából berúgni, ezért nem is érdemeltünk volna többet. A hazaiak akaratban nagyon oda tették magukat, rászolgáltak a győzelemre. Azt még szeretném elmondani, az amatőr utánpótlásfoci szó szerint haldoklik, hiszen hetek óta házalnom kell, hogy az ifi egyáltalán ki tudjunk állni. Ez szégyen, gyalázat, de ahogy hallom, nem csak mi küszködünk ezzel.

Mándok–Nagyecsed 0–0

Mándok, 150 néző, v.: Sándor (Papp F., Goneth)

Mándok: Csáki – Kohutka, Ari, Hidi, Dallos (Győri), Baglyos, Dávid, Szabó (Sipos), Budai, Pallagi, Vezhdel. Edző: Kiss Gábor.

Nagyecsed: Makó – Somlyai,Sarkadi, Zámbó, Marinas, Ascsillán, Homman (Bulyáki A.), Bulyáki K., Kóka, Dobos, Nyíregyházi. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Ifi: 11–1.

A jó iramú mérkőzésen a vendégek álltak közelebb a győzelemhez.

Kiss Gábor: – Tartom magam ahhoz amit a játékosoknak mondtam a mérkőzés előtt, jelenleg mi csak szeretnénk győzni, nem pedig akarunk.

Ádámszki Róbert: – Nem gólarányt kellett volna javítani, de a nagyon sok száz százalékos ziccerből értékesítenünk kellett volna egyet. Néha én sem hittem a szememnek, hogy miket hagyunk ki, ettől függetlenül mind a két csapatot dicséret illeti, mert a meleg ellenére egy jó iramú mérkőzést játszott.

Nagyhalász–Tiszakanyár 3–1 (3–0)

Nagyhalász, 150 néző, v.: Király (Kovács I. Z., Kaibás)

Nagyhalász: Dukát – Balogh, Varga (Ladányi), Barzó, Gégény (Csáki), Bartha, Hajzer, Hudák, Nagy (Böszörményi), Tóth, Mátrai (Kató). Játékos-edző: Ludánszki István.

Tiszakanyár: Kanyári – Molnár, Tóth, Bodnár, Varga, Csáki R. (Vicickó), Matisz, Nagy (Timkó), Soós (Dobra), Jánvári, Rézinger. Játékos-edző: Csáki Róbert.

Gól: Nagy, Mátrai, Gégény, illetve Timkó. Ifi: 2–0.

A hazaiak az első félidőben eldöntötték.

Ludánszki István: – Ugyanazt tudom mondani, mint két hete. Az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést, fordulás után ráültünk az eredményre, ami miatt ellenfelünk vérszemet kapott. Gratulálok a csapatnak, de csak az első félidei teljesítményükért.

Csáki Róbert: – Az első félidőben óriási egyéni hibák miatt komoly hátrányba kerültünk. Fordulás után lefutballoztuk az erő hiányában az időt szenzációsan húzó ellenfelet. Helyzeteket dolgoztunk ki, kapufát rúgtunk, de sajnos csak szépítenünk sikerült.

 


Tabella:

1. NAGYECSED 28 17 6 5 49 29 20 57
2. NAGYHALÁSZ 28 16 6 6 61 41 20 54
3. IBRÁNY 28 15 8 5 64 22 42 53
4. NYÍRGYULAJ 28 15 8 5 58 27 31 53
5. MÁNDOK 28 15 6 7 60 34 26 51
6. VÁSÁROSNAMÉNY 28 12 7 9 62 49 13 43
7. BALKÁNY 28 12 5 11 49 51 -2 41
8. TARPA 28 12 3 13 51 58 -7 39
9. BAKTALÓRÁNTHÁZA 28 11 4 13 62 56 6 37
10. KISVÁRDA II. 28 9 9 10 42 38 4 36
11. TISZAKANYÁR 28 10 6 12 52 60 -8 36
12. MÁTÉSZALKA 28 8 6 14 37 48 -11 30
13. FEHÉRGYARMAT 28 8 6 14 43 59 -16 30
14. CSENGER 28 7 4 17 42 68 -26 25
15. GYULAHÁZA 28 6 7 15 32 68 -36 25
16. TISZAVASVÁRI 28 4 3 21 34 90 -56 15

 

 

Fel Következő