4. forduló (2018.09.01-02.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Tiszavasvári SE

Ibrány SE
2018.09.01. szombat, 16:00

Nagy István, tiszavasvári edző: – Ismét nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, mivel az egyik legerősebb kerettel rendelkező gárda látogat el hozzánk. Azonban ez nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel lépünk pályára. Épp ellenkezőleg, tudjuk mit akarunk, nem tisztes helytállást, hanem pontokat.

Madalina György, ibrányi edző: – Szinte biztos, hogy hétről-hétre acélosabb lesz a Tiszavasvári és egyre nehezebb lesz őket megverni. Az majd szombaton fog eldőlni, hogy jó időben találkozunk-e velük, de az tény, hogy mindenféleképpen győzni szeretnénk.


További mérkőzések:

Szombat

Tarpa (5.)–Mándok (12.)

Márton István, tarpai edző: – A bajnokság előtt is sejtettem, hogy kétarcú lesz a csapatunk, ez még egy mérkőzésen belül is igaz. Bízom benne, hogy szombaton a szebbik arcunkat mutatjuk és győzelmünkkel szeretnénk jobbulást kívánni a keddi edzésen bokatörést szenvedő Kanócz Bélának.

Kiss Gábor, mándoki edző: – Hat nap alatt ez lesz a harmadik mérkőzésünk, sérültjeink is vannak, azonban ezek csak másodlagos dolgok, számomra csak a győzelem létezik. Remélem, a játékosaim is így gondolják.

Tiszakanyár (6.)–Vásárosnamény (13.)

Csáki Róbert, tiszakanyári edző: – Múlt szombaton beleszaladtunk egy ötösbe Nyírgyulajon. Ahogy győzelmeinknek sem tulajdonítottunk nagy jelentőséget, így a vereségen is hamar túlléptünk. Az elkövetett hibákat szombaton megpróbáljuk kijavítani az elmúlt szezon negyedik helyezettje ellen. Mit mondjak, nem lesz könnyű feladat.

Dudás Zoltán, vásárosnaményi edző: – A Tiszakanyár velünk ellentétben jól kezdte a bajnokságot. Tudjuk, hogy többet várnak tőlünk, tudjuk, hogy több is van a csapatunkban, de ez jó lenne, ha eredményben is megmutatkozna.

Mátészalka (14.)–Baktalórántháza (3.)

Marius Botan, mátészalkai edző: – Végre korrekt játékvezetés mellett szeretnénk egy jó mérkőzést játszani a harmadik helyen posztoló Baktalórántházával.

Gebri Pál, baktalórántházi edző: – Egy újabb nehéz mérkőzés vár ránk, egy jó csapat otthonában. Mindent megteszünk az eredményes szereplés érdekében.

Nagyecsed (1.)–Balkány (11.)

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékosedző: – Eddigi szereplésünkre alapozva, a ránk jellemző hozzáállással győzelmet várok együttesemtől. Ez azonban nem lesz könnyű egy jól felkészített Balkány ellen.

Obsitos Norbert, balkányi egyesületi elnök: – Nem véletlenül áll az élen a Nagyecsed, otthon különösen veszélyesek. A szerdai kupameccsel a lábunkban én is kíváncsian várom, mire leszünk képesek.

Vasárnap

Nagyhalász (9.)– Csenger (15.)

Ludánszki István nagyhalászi játékosedző: – Remélem a helyzetkihasználásunk javulni fog az előző fordulóhoz képest. Amennyiben a hozzáállásunk is megfelelő lesz, három ponttal gazdagodhatunk.

Csík Tibor, csengeri edző: – Jó csapattal játszunk, a győzelem igényével lépünk pályára. Mindent pont számít, ezért a döntetlennel sem lennék elégedetlen.

Kisvárda Master Good II. (4.)–Nyírgyulaj (7.)

Erős Gábor, kisvárdai edző: – Egy komoly erőpróba előtt állunk, a tavalyi ezüstérmes ellen lépünk pályára. Kíváncsian várom mire, leszünk képesek.

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Az elmúlt hétvégi jó játékunkat remélem vasárnap meg tudjuk ismételni.

Fehérgyarmat (8.)–Gyulaháza (10.)

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Az eddigi három mérkőzésünk akkor lesz igazán értékes, ha hazai pályán három ponttal tudunk gazdagodni. Talán ez lesz a legnehezebb az eddigiek közül.

Bardi Gábor, gyulaházi edző: – Nagyon bízom benne, hogy az első két mérkőzésen nyújtott formánkat tudjuk hozni. Amennyiben ez párosul kellő fegyelemmel és figyelemmel, akár pontot, pontokat is szerezhetünk.


Tudósítások, eredmények

Tiszavasvári SE–IbránySE 1–7 (1–5)

Tiszavasvári, 250 néző, v.: dr. Resán

Tiszavasvári: Szolyka T. – Huszti (Bakos), Bodnár A., Lajos (Ujj), Lakatos Gy., Gyurján, Szolyka G., Holozsnyák). Tóth L., Bolgár, Bolega (Száraz), Susányszky (Nagy). Edző: Nagy István.

Ibrány: Félegyházi – Somogyi M. (Somogyi T.), Pócsi, Majoros (Kovács G.), Balogh G. (Csáki J.), Nagy D., Kiss T., Szabó M. (Vidoven), Gergely, Jeddi Farkas M. (Kiss P.). Edző: Madalina György.

Már az első percben vezetést szerzett az esélyesebb vendégcsapat és érvényesítette a papírformát a néhány szép akciót vezető hazaiak ellen.

Gól: Bolega, illetve Nagy D. 3, Majoros, Kiss T., Jeddi, illetve Ujj (öngól) Ifi: 0-2.

Nagy István: – Megint nem tudtunk csodát tenni, megérdemelt vendégsiker született. Dolgozunk tovább!

Madalina György: – Ha valaki azt hiszi, hogy boldog vagyok, hát nem. Együtt érzek a Tiszavasvárival, átéltem már hasonlót, sok türelem és munka kell. Ám, ha nekem sikerült megoldani, akkor nekik is sikerülni fog. Csapatom fáradtan mozgott, 27 nap alatt 7 meccset játszottunk, ez meglátszott, de így is biztosan győztünk.


További mérkőzések:

Szombat

Tarpa–Mándok 3-1 (1-0)

Tarpa, 300 néző, v.: Homonai P.

Tarpa: Shosh – Ricsei, Madzin, Törtei, Rozman (Stefán), Nádimov (Rácz), Illés (Szilágyi K.), Kacsó (Szidor), Lakatos B., Djácsenkó, Balogh Gy. Edző: Márton István.

Mándok: Csáki – Ari, Hidi, Nagy K., Dalos, Tudja (Bátyi), Szabó T., Buda, Bodnár L., Fábián (Kohutka), Hegedüs. Edző: Kiss Gábor.

A rendkívül magas színvonalú mérkőzést a hazaiak sokkal hamarabb lezárhatták volna.

Gól: Madzin 2, Rozman, illetve Ari.

Márton István: – Mindegy nekünk, hogy négykor vagy hétkor játszunk, de így legalább hamarabb tudunk ünnepelni.

Kiss Gábor: – No komment….

Tiszakanyár–Vásárosnamény 2-5 (1-3)

Tiszakanyár, 200 néző, v.: Király A.

Tiszakanyár: Kanyári – Matisz, Csáki P., Jánvári, Tóth N. (Vicickó), Varga, Illés A., Rézinger (Horváth N.), Bodnár G., Soós (Pukis), Nagy Á. Edző: Csáki Róbert.

Vásárosnamény: Kardos – Fejes, Nagy D., Illés P. (Deskó), Danku, Puskás, Nagy M., Filep, Bancsi (Sebestyén), Szabó R.(Szabó L.), Lakatos I. Edző: Dudás Zoltán.

Gól: Varga, Vicickó, illetve Nagy M. 2, Filep, Szabó R., nagy Á. (11-esből). Ifi: 1-5.

Csáki Róbert: – Csapatszinten és egyénileg is nagyon sok hibát követtünk el, az első húsz percben ismét lerendeztük magunkat, az ellenfél ilyen arányban is megérdemelten győzött, amihez gratulálok.

Filep Sándor egyesületi elnök: – Végre elől pontosak voltunk, igaz hátul még akadtak hibák a szimpatikus hazaiakkal szemben megérdemelten szereztük meg a három pontot. A csapat a sikerrel kíván boldog születésnapot Dudás mesternek.

Baktalórántháza–Mátészalka 3-2 (2-1)

Mátészalka 100 néző, v.: Major.

Baktalórántháza: Kőrösi – Pénzes (Geda), Csordás, Kozma J. (Molnár), Toldi, Lakatos I., Fábri, Lakatos L., Rakóczi, Sitku, Nagy T. Edző: Gebri Pál.

Mátészalka: Somogyi – Havele (Csák), Barnucz, Lyáh (Farkas Z.), Gábor (Makszim), Petrohai M., Bodó, Magyari, Ozsváth, Tempfli, Simonka. Edző: Marius Botan.

Gól: Lakatos L., Toldi, Lakatos I., illetve Havele, Lyáh.

Az első félidőben vezetéshez jutottak a hazaik, ám hajrában a baktaiak fordítani tudtak. Szünet után egyenlített a szalkai csapat, ám egy figyelmetlenség miatt a a baktaiak tizenegyesből megszerezték a győztes gólt. A baktaiak három pontot vittek ajándékba a csapatkapitány Dodi szülinapi ünnepségére.

Gebri Pál: – A játékosok megmutatták, hogy a sok hiányzót ellenére tudnak egymásért küzdeni. Büszke vagyok a csapatomra, köszönjük Kígyó!

Marius Botan: – Újra bosszantó hibák miatt kaptuk a gólokat, pedig ismét vezettünk. A szünetben megbeszélteket pedig nem tartották be a játékosok.

Nagyecsed–Balkány 1-1 (0-0)

Nagyecsed, 200 néző, v.: Bíró Cs.

Nagyecsed: Makó – Ádámszki, Sarkadi, Zámbó (Bodogán), Ascsillán, Nyíri, Homann, Bulyáki, Kóka (Bulyáki), Dobos Z., Erdős. Játékosedző: Ádámszki Róbert.

Balkány: Tóth – Oniszyko, Kállai (Huszár), Hamar (Posta), Molnár F., Csehil (Dudás), Ohár, Tóth Z., Csatári, Potornai, Gelsi. Megbízott edző: Obsitos Norbert.

Gól: Nyíri, illetve Potornai. Kiállítás: Bulyáki (82.) Ifi: 8-1.

Ádámszki Róbert: – Az első félidőben jobban játszottak a vendégek, szünet után úgy, ahogy helyre tettük a dolgokat, megérdemelten szereztünk vezetést. Az első játékrészben mi voltunk gyengék, a folytatásban a játékvezetés volt katasztrofális, igazságos a pontosztozkodást.

Obsitos Norbert: – Nagyon jól játszott a csapat, a hazaiak Makó Robi bravúrjainak köszönhetik, hogy nem kaptak ki. Ezt a jó játékot Harcsa Zoli bácsinak ajánljuk fel. Mindenki aki szereti a megyében, márpedig sokan vannak, mondjon el érte egy imát…

Vasárnap

Nagyhalász–Csenger 2-1 (1-1)

Nagyhalász, 200 néző, v.: Gergely.

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh, Tóth G. (Bognár), Barzó, Ladányi, Gégény (Barta Z.), Hajzer, Hudák (Reinaldo), Nagy N. (Kató), Varga D. (Mátrai). Játékosedző: Ludánszki István.

Csenger: Juhász – Pankotai, Stef, Orosz (Almási), Kövesligeti (Katona), Lengyel M. (Lázin), Pálfi, Balogh, Osváth (Mosdóczi), Gaál, Bodó (Császár). Edző: Csík Tibor. Gyenge színvonalú mérkőzésen mindkét csapat közel állt a három pont.

Gól: Nagy N., Ladányi. Illetve Bodó.

Ludánszki István: – Gratulálok a csapatnak azért, hogy egy gyenge meccsen nyeri tudtunk. Jobbulást kívánok az ellenfél ifijátékosának és köszönjük a szurkolást.

Csík Tibor: – Várjuk azt a napot, amikor felnövünk a megye elsőosztály színvonalára, legalábbis helyzet kihasználásban.

Kisvárda II–Nyírgyulaj 0-1 (0-0)

Kisvárda, 150 néző, v.: Kosztyu.

Kisvárda Master Good II: Cserepkó – Partsvaniia, Országos, Bálint (Szikszai), Kovácsréti, Khmil, Szőr, Avetisyan (Köblös), Berios, Karasiuk, Gyüre. Edző: Erős Gábor.

Nyírgyulaj: Oláh – Czerula, Angyalos (Sárga Zs.), Buka (Tóth B.,), Orosz D., Kántor, Mezei, Nagy B. (Szabó Á.), Lovas, Erdei Z. (Oxi), Török I. (Fekete G.). Edző: Lukács Tibor.

Gól: Török. A nagy hazai mezőnyfölény helyzetekbe nem mutakozott meg, és érvényesült a futball törvényszerűsége…

Erős Gábor: – Hatalmas fölényben játszottunk, ám a focit gólra játsszák. A vendégek kétszer kerültek a kapunk elé, az egyik lehetőséget gólra váltották. Így nem marad más, mint gratuláljak a Gyulajnak.

Lukács Tibor: – Fegyelmezett taktikus játékunk megérdemelt jutalma a három pont.

Fehérgyarmat–Gyulaháza 5-2 (2-1)

Fehérgyarmat, 300 néző, v.: Tordai.

Fehérgyarmat: Jakocska – Gál, Farkas S. (Mócsán), Orosz F., Veress, Barta (Mihalovics), Istenes (Szabó G.), Antal, Imre Zs. (Dascal), Szatke, Nagy Z. (Imre M.). Edző: Siti Ferenc.

Gyulaháza: Darvai – Gáti, Kovács E., Tóth F., Kovács B., Kozma M., Horváth M., Gáti, Lakatos T., Lévai. Edző: Bardi Gábor. A hazaik tartottak egy kicsit attól, hogy nehogy úgy kelljen táncolniuk, ahogy a roppant tehetséges mulatós zenész testvérpár, a Gáti-tesók muzsikál. Végül a hazai szurkolók számára csodás dallamként szólalt meg a mérkőzés végén Tordai spori sípja, mivel győztes találkozónak vetett véget. A szezonkezdet eddig nem alakul rosszul Fehérgyarmaton, egész tűrhető a csapat nézése, meg a járása.

Gól: Istenes 2 (egyet 11-esből),Veres, Barta, Imre M., illetve Bacsó 2. Kiállítás: Antal ( 83.). Ifi: 7-1.

Siti Ferenc: – Tudtam, hogy nehéz mérkőzés lesz, félelmem be is igazolódott, de tettünk eleget érte. Tizenöt perc jó játék elég volt ma, a játék képe alapján nem volt ekkora különbség a két csapat között.

Bardi Gábor: – Kétszer álltunk fel a padlóról, kettő-kettő után meccslabdánk is volt, amit elhibáztunk. Mindkét csapat győzni akart ebből most a gyarmatiak jöttek ki jobbal. A mérkőzésen volt egy ember, akit a nagy meleg megzavart.

 


Tabella:

1. IBRÁNY 4 3 1 0 16 2 14 10
2. BAKTALÓRÁNTHÁZA 4 3 1 0 12 5 7 10
3. NAGYECSED 4 3 1 0 8 4 4 10
4. TARPA 4 3 0 1 11 7 4 9
5. FEHÉRGYARMAT 4 2 2 0 11 6 5 8
6. NYÍRGYULAJ 4 2 2 0 9 4 5 8
7. KISVÁRDA II. 4 2 1 1 9 4 5 7
8. NAGYHALÁSZ 4 2 1 1 8 5 3 7
9. TISZAKANYÁR 4 2 0 2 7 12 -5 6
10. VÁSÁROSNAMÉNY 4 1 1 2 10 10 0 4
11. BALKÁNY 4 0 3 1 4 8 -4 3
12. GYULAHÁZA 4 0 2 2 3 8 -5 2
13. MÁTÉSZALKA 4 0 1 3 5 9 -4 1
14. MÁNDOK 4 0 1 3 3 7 -4 1
15. CSENGER 4 0 1 3 4 10 -6 1
16. TISZAVASVÁRI 4 0 0 4 4 23 -19 0

 

 

Fel Következő