5. forduló (2018.09.08-09.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Nagyecsed RSE
2018.09.09. vasárnap, 16:00

Madalina György, az Ibrány edzője: – Úgy látom, hogy kezd kialakulni a tabella eleje, azok a csapatok maradnak továbbra is az élbolyban, akik a rangadók közül többet tudnak megnyerni. Ilyen mérkőzés lesz ez is, amikor egy nagyon jó csapat ellen játszunk ismét.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékosedzője: – Nemrég találkozott a két csapat kupamérkőzésen, amiből egy jó meccs kerekedett ki. Remélem, most is egy ilyen derbi lesz és pontosan térünk haza, ami igen nehéz az ibrányi katlanban.


További mérkőzések:

Szombat

Mátészalka (13.)–Tiszakanyár (9.)

Marius Botan, a Mátészalka edzője: – Nincs mese, meg kell szereznünk a győzelmet! Látni szeretném a csapaton, hogy ezt ők is annyira akarják, mint én.

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: – Okos ember a más, a buta meg a saját hibájából tanul. Nagyon bízom benne, hogy a csapatom szombaton a buta gyerek szerepébe bújik és tanul az elmúlt hetek nem kevés hibájából.

Vásárosnamény (10.)–Kisvárda II. (7.)

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Az elmúlt mérkőzésen megszereztük első győzelmünket és remélem, a folytatásban felszabadultan, kellő önbizalommal fogunk pályára lépni. Amire a Kisvárda ellen nagy szükség is lesz, mert egy nagyon jól felkészített fiatal csapatról van szó, amelyet élvonalbeli játékosok is erősítenek. Szeretnénk a mérkőzésből minél többet kihozni.

Erős Gábor, a Kisvárda II. edzője: – Nem csap be minket a Vásárosnamény jelenlegi helyezése, ennél sokkal jobb csapatnak tartom őket. Egy nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de szeretnénk ponttal, vagy pontokkal hazatérni

Nyírgyulaj (6.)–Nagyhalász (8.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Egy masszív, jó játékosokból álló Halász ellen minden tudásunkra szükség lesz ahhoz, hogy hazai pályán nyerjünk.

Ludánszki István, a Nagyhalász játékosedzője: – Úgy gondolom, hogy a találkozó abszolút háromesélyes, ha jól sáfárkodunk a helyzeteinkkel, három pont lehet a jutalmunk.

Vasárnap

Gyulaháza (12.)–Baktalórántháza (2.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Tiszteletben tartjuk a Bakta eddigi eredményeit, nálunk a gondok nem csökkennek, hanem inkább sokasodnak, de ez nem lehet kifogás. Bízom benne, hogy az egészséges tizenhárom játékosom felszántja a pályát és mindent megtesz annak érdekében, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Egy újabb nehéz idegenbeli megmérettetés vár ránk, azonban szeretnénk sikeresen zárni a Baktalórántháza várossá válásának 25. évfordulójára rendezett ünnepi hetet.

Csenger (15.)–Tarpa (4.)

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Kemény ellenfél a Tarpa, de férfias küzdelemben szeretnénk végre megszerezni első győzelmünket.

Márton István, a Tarpa edzője: – Csengerben egyébként sem lenne egyszerű, az pedig tovább nehezíti a dolgunkat,hogy vannak sérültjeink, van aki munkahelyi elfoglaltság miatt hagyja ki a találkozót, de bízom benne, hogy a helyükre lépők élnek a lehetőséggel és sikeresen zárjuk a mérkőzést!

Mándok (14.)–Tiszavasvári (16.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – A legvadabb rémálmomban sem gondoltam volna, hogy ha szeptemberben megkérdezik tőlem, mikor nyertem utoljára bajnoki mérkőzést, akkor azt kell feleljen, hogy még június elején a Tiszavasvári trénereként. Ha lehetne, azt kívánnám, hogy ezen a mérkőzésen mindkét csapat három pontot szerezzen, azonban tudjuk, hogy a fociban nincsen „ha”.

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Szintén nagyon rosszul kezdő csapat otthonába látogatunk, ahol nem lesz könnyű dolgunk. Mindenki minket akar megverni, de arra törekszünk, hogy ez a vélemény megváltozzon ezen a hétvégén.

Balkány (11.)–Fehérgyarmat (5.)

Obsitos Norbert, balkányi egyesületi elnök: – Már nagyon ránk férne egy győzelem, bár a kupában szépen meneteltünk, a bajnokságban becsúszott három döntetlen. Remélem, a fiúk mindent megtesznek, hogy végre győzzünk.

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Lehet, hogy már mondtam, de muszáj megismételnem a kisari Nagy Karcsi bácsi mondását miszerint „dolgozunk, dolgozgatunk és néha követünk el eredményeket”. Elájulva nem vagyunk magunktól, most arra szeretnénk koncentrálni, hogy minél tovább tapadjunk az élbolyra.


Tudósítások, eredmények

IbránySE–Nagyecsedi RSE 6–1 (3–1)

Ibrány, 300 néző. Vezette: Németh (Jakab, Varga).

Ellentmondást nem tűrően kezdte a mérkőzést a hazai csapat, mert aki pár percet késett, az máris lemaradt az első gólról... Az ecsedi szurkolótábor közéjük tartozott... 30 perc elteltét követően eldőltek a lényegi kérdések, izgalmat a félidő végén szerzett vendéggól jelentett. A második félidőt gyakorlatilag letudtuk valamirevaló Tóth Norbi védés nélkül, és az az igazság, hogy gólarányt is javíthattunk volna. Az ecsedi drukkerek néha a csapatukkal is foglalkoztak, de inkább a mocskolódásban jeleskedtek. Persze errefelé mostanában savanyú nekik a szőlő... Sok sikert a Nagyecsednek a bajnokság hátralevő részében!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Tóth N. – Pócsi B., Csáki J., Jeddi B., Balogh G., Farkas M., Gergely B. (Kovács G.), Majoros Á. (Kiss P.), Nagy D., Kiss T. (Szabó M.), Somogyi M. (Somogyi T.).

Vezetőedző: Madalina György

Nagyecsed RSE: Makó R. – Ádámszki R. (Nyíregyházi G.), Zámbó K. (Bodogán Z.), Sarkadi G., Marinas, Ascsillán L. (Roszel R.), Nyíri Gy., Homann R., Kóka R., Dobos Z., Erdős M. (Bulyáki A.).

Játékosedző: Ádámszki Róbert

Gól: Kiss T. (2., 29.), Majoros Á. (11.), Nagy D. (80., 86., 89.), ill. Nyíregyházi G. (39.).

Kiállítva: Nyíri Gy. (24.)

Madalina György: – Két jó csapat találkozott egymással, ám a mérkőzés színvonala elmaradt egy rangadóétól. A kiállítás rányomta a bélyegét a találkozóra, és hogy nem lett jobb a meccs, arról a vendégjátékosok is tehetnek.

Ádámszki Róbert: – Két potyagól, és a felesleges kiállítás eldöntötte a mérkőzést. Az ecsedi szurkolók még 3–1 után is kitettek magukért. Ez volt a meccs egyetlen pozitívuma.


További mérkőzések:

Szombat

Mátészalka–Tiszakanyár 3-1 (3-1)

Mátészalka, 100 néző, v.: dr. Resán.

Mátészalka: Munkácsi – Havele (Farkas Z.), Barnucz, Lyáh (Csák M.), Petrohai M. )(Tóth P.), Bodó (Szabó D.), Magyari, Ozsváth (Gábor), Makszim, Tempfli, Simonka. Edző: Marius Botan.

Tiszakanyár: Kanyári – Matisz (Soós), Bodnár G. (Pukis), Varga D. (Dobrai), Vicickó, Illés A., Csáki R. (Tóth N.), Nagy Á., Csáki P., Jánvári, Rézinger (Horváth N.). Edző: Csáki Róbert.

Viharos időben az első félidő úgy játszottak a szalkaiak ahogyan azt szurkolóik korábban is szerették volna, a másodikban tartották az eredményt, elsősorban a védekezésre koncentráltak. Gól: Havele, Osváth, Templi, illetve Vicickó.

Marius Botan: – Először is szeretnék gratulálni a srácoknak a fegyelmezett játékért, a győzni akarásért. Az előző meccseken is sikeresebbek lehetettünk volna ilyen hozzáállással.

Csáki Róbert: – Korrekt játékvezetés, a végeredmény nem tükrözi hűen a játék képét, gratulálok a sportszerű hazaiaknak.

Vásárosnamény–Kisvárda II. 1-1 (1-0)

Vásárosnamény, 350 néző, v.: Hegedűs Cs.

Vásárosnamény: Kardos – Nagy D., Danku (Szabó J.), Puskás Á., Tóth T., Nagy M. (Deskó D.), Filep (Géczi), Bancsi (Ács Sz.), Szabó R., Lakatos I. Edző: Dudás Zoltán.

Kisvárda II: Cserepkó – Hats, Elek, Országos, Bálint (Ötvös), Kovácsréti, Khmil, Szőr, Inzig, Gyüre T., Atamas. Edző: Erdős Gábor.

A játék képe alapján a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez, az első félidőben eldönthették volna a három pont sorsát. Gól: Szabó R., illetve Kovácsréti.

Dudás Zoltán: – Nagyon nagy iramú, színvonalas mérkőzésen az első félidőben nagyobb különbséggel is vezethettünk volna. Sajnos szünet után a kisvárdaiak fölénye góllá érett. Nem tudok a játékosaimra haragudni, mert mindent megtettek a győzelem érdekében egy nagyon szimpatikus, jó csapat ellen.

Erdős Gábor: – Rendkívül jó iramú mérkőzést játszottunk, azt gondolom reális eredmény született. Sok sikert a naményiaknak.

Nyírgyulaj–Nagyhalász 2-2 (1-0)

Nyírgyulaj, 200 néző, v.: Sipos L.

Nyírgyulaj: Oláh – Czerula, Sárga (Oxi), Tóth B. (Szabó A.), Orosz, Fekete G., Haburcsák B. (Nagy B.), Mezei, Lovas, Erdei (Kántor), Török. Edző: Lukács Tibor.

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh N., Tóth G. (Csáki J.), Barzó, Ladányi, Gégény (Bartha Z.), Hajzer (Kató), Hudák, Nagy N. (Mátrai), Varga D. (Reinaldo). Játékosedző: Ludánszki István.

A vendégek nem cáfolták meg önmagukat.

Gól: Fekete, Török, illetve Ladányi, Bartha Z. Kiállítás: Mezei (75.). Ifi: 5-1.

Lukács Tibor: – Az utolsó percben sikerült az egyenlítést kicsikarni, 1-0-ás vezetésünknél lezárhattuk volna a mérkőzést.

Ludánszki István: – A helyzetek alapján igazságos a döntetlen, a meccs képe alapján veszítettünk két pontot.

Vasárnap

Gyulaháza–Baktalórántháza 0–2 (0–0)

Gyulaháza, 150 v.: Ésik I.

Gyulaháza: Darvai – Gáti (Mészáros), Kovács E., Tóth F., Kovács B. (Éles I.), Kozma M. (Szilágyi D.), Horváth M., Bacsó, Lakatos T., Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Baktalórántháza: Körösi – Kántor, Csordás, Toldi, Lakatos I., Fábri (Ráti), Lakatos L., Balogh P., Rakóczi (Balogh Zs.), Sitku, Nagy T. Edző: Gebri Pál.

Az első harminc percben eldönthették volna a meccset a hazaiak, utána felülkerekedtek a baktaiak. Döntőnek bizonyult két súlyos védelmi hiba.

Gól: Nagy T., Csordás. Kiállítva: Darvai (47.), Horváth M. (93.), illetve Lakatos L. (93.)Ifi: 5–1.

Bardi Gábor: – Az első félidőben helyzeteket hibáztunk, lett volna sanszunk a győzelemre. A második játékrész sajnos már nem úgy alakult, ahogyan szerettük volna. Nem maradt más, mint gratulálni a baktaiaknak, illetve Baráth Péternek az első korosztályos magyar válogatottbeli góljához. Büszkék vagyunk rá!

Gebri Pál: – Tudtuk, hogy nehéz lesz, ám a második félidő elején hamar lezártuk a mérkőzést.

Csenger–Tarpa 2–0 (1–0)

Csenger, 300 néző, v.: Pethő.

Csenger: Juhász – Pankotai, Császár (Katona P.), Stef, Mona, Lengyel (Kövesligeti), Pálfi, Balogh Á., Ostváth (Reszler), Gaál (Almási), Bodó. Edző: Csík Tibor.

Tarpa: Shosh – Ricse, Szidor, Rozman, Nádimov, Kacsó, Stefán (Szilágyi), Lakatos B., Madzin (Losonczi), Balogh Gy., Djácsenkó (Rácz). Edző: Márton István.

Változatos, helyenként jó iramú mérkőzésen, hosszú böjt után megérdemelten szerezte meg első győzelmét a csengeri csapat.

Gól: Bodó 2.

Csík Tibor: – Gratulálok mindenkinek, aki kivette a részét a győzelemből, ami már régóta érett. A győzelmet az édesapját elveszítő Rozikának ajánljuk, osztozunk a gyászában.

Márton István: – Nagyon gyengén játszottunk, és a hazaiak akaratban is felülmúltak minket. De ezek is mi vagyunk!

Mándok–Tiszavasvári 3–0 (2–0)

Mándok, 200 néző, v.: Paráda.

Mándok: Fegyinjiszinec – Ari (Bodnár L.), Hidi, Nagy K., Dallos (Kohutka), Bátyi, Tudja (Baglyos), Szabó T. (Hegedüs T.), Buda Pallai, Riavoriv. Edző: Kiss Gábor.

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka, Bodnár A. (Holzsnyák), Demkó B., Bakos, Lajos, Gyurján, Szojka, Ujj (Huszti), Bolega (Száraz), Bolgár (Lakatos L.). Edző: Nagy István.

Gól: Dallos 2, Baglyos. Ifi: 2–9.

Kiss Gábor: – Az első győzelem megszerzése volt a legfontosabb, azonban jóval többet kell majd nyújtani a továbbiakban, ha újabb sikereket akarunk aratni.

Nagy István: – Mindkét kapu veszélyben forgott, és a helyzeteivel jobban sáfárkodó csapat nyert.

Balkány–Fehérgyarmat 2–0 (2–0)

Balkány, 100 néző, v.: Takács A.

Balkány: Tóth – Oniszyko, Molnár F. (Hamar), Csehil (Parádi B.), Ohár, Tóth Z., Csatári, Potornai (Dudás), Jakab (Huszár), Posta, Gelsi. Megbízott edző: Obsitos Norbert.

Fehérgyarmat: Jakocska – Farkas S. (Petrohai G., Imre M.), Orosz F., Szatke, Popovics, Mócsán, Veress L., Imre Zs. (Mihalovics), Barta F., Istenes E., Dascal. Edző: Siti Ferenc. A hazaiak megmutatták az igazi arcukat, régen tapsoltak ennyit a hazai szurkolók a balkányi katlanban.

Gól: Gelsi, Jakab. Ifi: 0–6.

Obsitos Norbert: – Ragyogó első félidőt produkált a csapat, a szünet után is jól működött a pressing, és csak annyi a bosszantó, hogy megint rengeteg helyzetet puskáztunk el. Ebben javulnunk kell. A csapat Horváth Lászlónak ajánlja a győzelmet és együtt érez vele gyászában.

Siti Ferenc: – Nem tudtuk átlépni a saját árnyékunkat, egyébként sem szoktunk itt nyerni. Most is csak a második félidővel tudunk elszámolni tisztességesen.

 


Tabella:

1. IBRÁNY 6 4 2 0 22 3 19 14
2. BAKTALÓRÁNTHÁZA 6 4 1 1 16 8 8 13
3. NAGYECSED 6 4 1 1 14 12 2 13
4. NYÍRGYULAJ 6 3 3 0 12 6 6 12
5. KISVÁRDA II. 6 3 2 1 12 5 7 11
6. NAGYHALÁSZ 6 3 2 1 13 9 4 11
7. TARPA 6 3 0 3 11 10 1 9
8. BALKÁNY 6 2 3 1 9 10 -1 9
9. TISZAKANYÁR 6 3 0 3 9 15 -6 9
10. FEHÉRGYARMAT 6 2 2 2 13 13 0 8
11. CSENGER 6 2 1 3 8 10 -2 7
12. VÁSÁROSNAMÉNY 6 1 2 3 13 14 -1 5
13. MÁNDOK 6 1 2 3 6 7 -1 5
14. MÁTÉSZALKA 6 1 1 4 8 12 -4 4
15. GYULAHÁZA 6 0 2 4 3 11 -8 2
16. TISZAVASVÁRI 6 0 0 6 4 28 -24 0

 

 

Fel Következő