7. forduló (2018.09.22-23.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Az Ibrány ezen a héten nem játszik bajnokit, mint ahogy a Balkány sem. A két csapat a Magyar Kupa főtáblájának első körében érdekelt, az Ibrány Kalocsára utazik, míg a Balkány az Andráshidát fogadja. Ezért a Fehérgyarmat és a Tiszakanyár szabadnapos.

Szombat

Mátészalka (14.)–Nagyhalász (6.)

Marius Botan, a Mátészalka edzője: – Elszántan, fegyelmezetten, koncentráltan kell pályára lépnünk, száz százalék feletti teljesítményre lesz szükségünk a győzelemhez.

Ludánszki István, a Nagyhalász edzője: – Készülünk első idegenbeli pontjaink megszerzésére, amennyiben ez sikerül, tudunk tapadni az élmezőnyhöz. Izgalmas mérkőzésre számítok.

Nyírgyulaj (4.)–Tiszavasvári (16.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Hazai pályán csak a győzelem elfogadható.

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Nyírgyulajban senkinek sincs könnyű dolga, de ha abból indulunk ki, hogy a múlt héten saját magunkat vertük meg, akkor meglepetést is okozhatunk. Játékosaink fejében rendet kellett tenni, mivel a hozzáállásbeli probléma nem egyenlő a fiatalsággal és a rutintalansággal.

Vásárosnamény (12.)–Tarpa (7.)

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Halászban igen szervezetten, jól játszottunk, de sajnos mégis kikaptunk, tudjuk, hogy miért. Ami ennél is jobban fáj, Filep Richárdra két hétig, Szabó Rolandra hat hónapig nem számíthatunk, de megígérhetem, aki pályára lép, mindent meg fog tenni a győzelemért a beregi el Clásicón.

Márton István, a Tarpa edzője: – Nem feltétlenül a mi csapatunk miatt, csak úgy általában foglalkoztat egy gondolat! Ha egy játékos folyamatosan rosszul játszik, kikerül a csapatból, egy edző ha rosszul dolgozik, számon kérik, viszont vannak a labdarúgásnak olyan szereplői, akik minden következmény nélkül hétről hétre tevékenykednek, ráadásul az ő szavuk szent és sérthetetlen! Amúgy meg játszunk egy szomszédvári rangadót, amire nem kell senkit külön motiválni!

Nagyecsed (3.) – Baktalórántháza (2.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos­edzője: – Ismét egy rangadó vár ránk, ahol a második helyezett a harmadikkal csap össze. A két klub baráti viszonyt ápol egymással, ezt azonban kilencven percre félretesszük, remélem a mérkőzés végén helyet cserél a két együttes a tabellán.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Egy nagyon jó csapat otthonában remélem, tudjuk folytatni idei idegenbeli szereplésünket.

Vasárnap

Gyulaháza (15.)–Kisvárda II. (5.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Megpróbálunk kellőképpen felkészülni a mérkőzésre, tisztában vagyunk ellenfelünk képességeivel, ennek ellenére itthon szeretnénk tartani a három pontot.

Erős Gábor, a Kisvárda II. edzője: – Tudjuk, hogy a Gyulaháza problémákkal küszködik, de biztos vagyok benne, hogy hazai pályán mindent megtesznek a győzelemért. Ezt mi nagyon nem szeretnénk, három pontért lépünk pályára vasárnap.

Csenger (11.)–Mándok (13.)

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Két sikeres forduló után szeretnénk folytatni ezt a szériát, pontot, pontokat kell szerezni vasárnap, és a jövőben is.

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Nagyon fegyelmezett és taktikus játékra lesz szükségünk, hogy eredményesen tudjunk szerepelni.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Fehérgyarmat SC 0–0

(A mérkőzést az Ibrány kupamérkőzése miatt 2018.10.03-án játszották)

Ibrány, 250 néző, v.: Király.

Ibrány: Félegyházi – Somogyi (Vidoven), Pócsi, Majoros, Balogh, Kiss, Csáki, Somogyi, Szabó, Kovács, Jeddi. Edző: Madalina György.

Fehérgyarmat: Jakocska – Gál, Popovics (Mihalovics), Orosz, Veress, Berta, Istenes, Antal, Szatke, Mócsán (Farkas), Dascal. Edző: Siti Ferenc.

Ifi: 1-3.

Az időjáráshoz képest nagyon jó pálya fogadta a csapatokat, a hazaiak végig támadták a mérkőzést, de gólt nem tudtak szerezni.

Madalina György: – Kulcsembereim hiányoztak, ennek ellenére végig nagy fölényben játszottunk, számos gólhelyzetet kialakítottunk, amelyek sajnos kimaradtak.

Siti Ferenc: – Óriási fegyelemmel léptünk pályára, nagyrészt ennek köszönhető pontszerzésünk, még akkor is, ha időnként a nagyon jó Ibrány ránk tudta kényszeríteni akaratát.


További mérkőzések:

Szombat

Mátészalka-Nagyhalász 1-2 (0-0)

Mátészalka, 80 néző, v.: Majoros.

Mátészalka: Somogyi – Barnucz, Lyáh (Tóth P.), Farkas (Gábor), Petrohai, Bodó, Magyari, Ozsváth (Csák), Makszim, Tempfli, Simonka. Edző: Marius Botan.

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh, Tóth (Goncalves), Barzó, Ladányi, Bartha (Mátrai), Nagy (Ludánszki), Hajzer, Hudák, Varga (Gégény). Edző: Ludánszki István.

Gól: Tóth, illetve Nagy 2.

Gyenge iramú mérkőzésen, a jobban akaró Nagyhalász megérdemelten vitte haza a három pontot.

Marius Botan: Rengeteg hibát követtünk el a mérkőzésen, mégis ki tudtunk egyenlíteni, egy egyéni hiba azonban megpecsételte sorsunkat.

Ludánszki István: – A helyzetek alapján megérdemeltük a győzelmet, de a siker ellenére nem játszottunk jól.

Vásárosnamény-Tarpa 4-2 (2-0)

Vásárosnamény, 300 néző, v.: Kosztyu.

Vásárosnamény: Kardos – Fejes, Nagy D., Illés (Géci), Danku (Szabó), Nagy M., Deskó, Bancsi (Tóth T.), Lakatos, Schmidt (Ács), Puskás. Edző: Dudás Zoltán.

Tarpa: Molnár – Ricsei, Madzin (Rozman), Törtei, Szilágyi (Ködöböcz), Nádimov, Illés (Kacsó), Lakatos, Djácsenkó (Stefán), Szidor, Balogh. Edző: Márton István.

Gól: Deskó 3, Nagy M., illetve Szilágyi, Stefán.

Magas színvonalú játékvezetés mellett a hazaiak akár nagyobb arányban is győzhettek volna.

Dudás Zoltán: – Kifejezetten sportszerű mérkőzésen Deskó mesterhármasával teljesen megérdemelten győztünk. Így megszereztük az első hazait, amiért jár a gratuláció a csapat minden tagjának.

Márton István: – Okosat nem tudok, hülyeséget meg nem akarok mondani.

Nyírgyulaj-Tiszavasvári 3-0 (1-0)

Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Szabó.

Nyírgyulaj: Opre – Sárga (Oxi), Czerula, Tóth, Orosz, Fekete (Erdei), Haburcsák, Nagy, Mezei (Szabó), Lovas, Török. Edző: Lukács Tibor.

Tiszavasvári: Susánszky (Nagy) – Szojka T., Huszti (Száraz), Bakos, Bodnár, Lajos, Lakatos, Tóth (Holozsnyák), Szojka G., Bolega (Szabó), Bolgár. Edző: Fazekas Viktor.

Gól: Török, Haburcsák, Orosz. Kiállítás: Szojka T. Ifi: 5-0.

A lelkes vendégek megnehezítették a hazaiak dolgát.

Lukács Tibor: – Gyengén, sok hibával játszottunk, de szerencsével találtunk három gólt.

Fazekas Viktor: – Nagyon sajnálom a fiúkat, óriásit küzdöttek. A hazai szurkolók soraiból is azt hallottam, hogy mi vezetünk, de ők játsszák a focit.

Nagyecsed-Baktalórántháza 2-0 (0-0)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Ésik.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi, Marinas, Ascsillán, Nyíri, Homann, Bulyáki K. (Bulyáki A.), Kóka, Dobos, Török (Roszel), Nyíregyházi (Erdős). Edző: Ádámszki Róbert.

Baktalórántháza: Borkó – Pénzes (Molnár), Ráti, Kántor, Csordás, Kozma, Toldi, Lakatos, Fábri, Balogh, Sitku. Edző: Gebri Pál.

Gól: Marinas, Bulyáki K. Ifi: 3-6.

A játék képe alapján megérdemelt hazai siker született.

Ádámszki Róbert: – Az első félidő kiegyenlített játéka után a második félidőben többet tettünk a győzelemért. Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Gebri Pál: – Gratulálok a hazai csapatnak.

Vasárnap

Gyulaháza-Kisvárda II 1-1 (0-0)

Gyulaháza, 200, néző, dr. Resán.

Gyulaháza: Darvai – Lakatos T., Gáti Sz., Tóth F., Szilágyi D., Kozma, Gáti S., Bacsó, Éles (Kovács R.), Lévai, Szabó Cs. (Horváth M.) Edző: Bardi Gábor.

Kisvárda II: Cserepkó – Hats, Orzságos, Bálint (Köblös), Ötvös (Dibáczi), Khmil, Szőr, Bohdan, Artem, Abov, Gyüre T. Edző: Erős Gábor.

Átok sújt a hazaiakat, hiszen három kapufát is lőttek, mégis csak egy pontot szereztek.

Gól: Kovács R., illetve Melnyik (11-esből).

Bardi Gábor: – Őszintén mondom, ezt a meccset nekünk kellett volna megnyerni.

Erős Gábor: – Borzasztó gyengén játszottunk, remélem a szezonban először és utoljára láttam ilyen teljesítményt a csapattól.

Csenger-Mándok 0-0

Csenger, 200 néző, v.: Homonai.

Csenger: Juhász – Pankotai (Orosz F.), Császár (Kövesligeti), Stef, Mona, Lengyel, Pálfi, Balogh Á., Osváth, Bodó (Katona P.). Edző: Csik Tibor.

Mándok: Csáki – Ari, Hidi, Nagy K., Dallos (Vezhdel), Baglyos, Tudja (Bátyi), Szabó T., Buda, Pallai (Kohutka), Ryavoriv. Edző: Kiss Gábor.

A küzdelmes mérkőzésen, mindkét csapat nyerhetett volna. Ifi: 4-2.

Csík Tibor:

Kiss Gábor: – Nagyon sokat tettek a srácok a győzelem megszerzéséért, azonban a helyzetek alapján itt hagytunk két pontot.

A Balkány-Tiszakanyár mérkőzést október 24-én rendezik.

 


Tabella:

1. NAGYECSED 7 5 1 1 16 12 4 16
2. NYÍRGYULAJ 7 4 3 0 15 6 9 15
3. IBRÁNY SE 6 4 2 0 22 3 19 14
4. NAGYHALÁSZ 7 4 2 1 15 10 5 14
5. BAKTALÓRÁNTHÁZA 7 4 1 2 16 10 6 13
6. KISVÁRDA II. 7 3 3 1 13 6 7 12
7. TARPA 7 3 0 4 13 14 -1 9
8. BALKÁNY 6 2 3 1 9 10 -1 9
9. TISZAKANYÁR 6 3 0 3 9 15 -6 9
10. VÁSÁROSNAMÉNY 7 2 2 3 17 16 1 8
11. FEHÉRGYARMAT 6 2 2 2 13 13 0 8
12. CSENGER 7 2 2 3 8 10 -2 8
13. MÁNDOK 7 1 3 3 6 7 -1 6
14. MÁTÉSZALKA 7 1 1 5 9 14 -5 4
15. GYULAHÁZA 7 0 3 4 4 12 -8 3
16. TISZAVASVÁRI 7 0 0 7 4 31 -27 0

 

 

Fel Következő