8. forduló (2018.09.29-30.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Csenger FC

Ibrány SE
2018.09.30. vasárnap, 15:00

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Kíváncsi vagyok, mennyire tudunk felnőni játékban és hozzáállásban egy élbolyhoz tartozó csapat ellen.

Madalina György, az Ibrány edzője: – A világ nem dőlt össze a kupakiesésünkkel, most már csak a bajnokságra kell koncentrálnunk. Nyolc nap alatt három mérkőzés vár ránk, amiből szeretnénk kihozni a maximumot, az első rögtön egy Csenger elleni lesz, ami nem ígérkezik könnyűnek.


További mérkőzések:

Szombat

Tiszavasvári (16.)–Vásárosnamény (10.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Az elmúlt hetek játéka mutatja, hogy folyamatosan fejlődünk, amit a játékosok is éreznek. Nagyon ki vagyunk éhezve a sikerre, ha a balszerencse elhagy minket, akkor pontosan fejezzük be a hetet.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy félvállról vegyük a Vasvárit, igazán komolyan kell vennünk őket, hiszen az utóbbi mérkőzéseken nem adták olcsón a bőrüket. A múlt heti győzelmünk akkor ér igazán valamit, ha pontjaink számát tovább gyarapítjuk és megkezdjük a felzárkózást.

Tarpa (7.)–Mátészalka (14.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Felesleges lenne mellébeszélni, három vereség után nem lehet más, csak a győzelem a célunk, már csak a miatt is, hogy a Szilva Nap jó hangulatban teljen!

Marius Botan, a Mátészalkai edzője: – Azt várom, hogy a fiúk végre felnőjenek a feladathoz és végre kilábaljunk ebből a gödörből. Nem lesz egyszerű, de győzni szeretnénk Tarpán.

Tiszakanyár (8.)–Nagyecsed (1.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: – A mezőny egyik legrutinosabb, és az őszi szezon egyik legjobb formájában lévő csapatát fogadjuk. Igaz, hogy a hétvégén meccset nem játszottunk, de jó hangulatú, tartalmas edzésekkel töltöttük az elmúlt két hetet. Bízom benne, hogy ez a jó kedv a jövő hétre is megmarad, ezért elsősorban a játékosok tehetnek a legtöbbet szombaton.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékosedzője: – Egy idegenbeli mérkőzés mindig nehéz, viszont ha hozzuk az elmúlt két hét jó formáját, pontosan térhetünk haza.

Fehérgyarmat (11.)–Baktalórántháza (5.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Egy élcsapat jön hozzánk, a számok azt mutatják, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy feledtessük legutóbbi botlásunkat. Kíváncsi vagyok, mit főz ki a baktai boszorkánykonyhában a Gebri-Illés-Kozma szakácstrió.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Szeretnénk visszatérni a bajnokság elején megkezdett utunkra, nem lesz egyszerű a masszív hazai csapat ellen. Ez a nap több szempontból is fontos…

Vasárnap

Mándok (13.)–Nyírgyulaj (2.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – A nagyon jó erőkből álló és veretlen Nyírgyulaj ellen kell hazai pályán megmutatnunk, hogy van tartásunk, csak a győzelem az elfogadható eredmény számunkra.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az elmúlt hétvégén gyenge játékkal szerencsés győzelmet arattunk, úgy vélem, most viszont jobb teljesítményre lesz szükségünk egy jó Mándok otthonában.

Nagyhalász (4.)–Gyulaháza (15.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékosedzője: – Papíron mi vagyunk az esélyesek, de ezek szoktak a legnehezebb mérkőzések lenni.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Tudjuk, hogy jó csapattal játszunk a hét végén, de ha ugyanazt az alázatot és fegyelmet visszük ki a pályára, mint a Kisvárda ellen, lehet esélyünk a pontszerzésre.

Kisvárda Master Good II. (6.)–Balkány (9.)

Erős Gábor, a Kisvárda II. edzője: – A hétvégi gyenge játékunkat szeretnénk feledtetni. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű, de hazai pályán nyerni szeretnénk a Balkány ellen.

Mirgai László, balkányi edző: – A héten a kupameccs fáradalmait próbáltuk kipihenni, frissítő jellegű munkát végeztünk. Sajnos, három komolyabb sérültünk is van, én sem tudom még, hogy hány hadra fogható játékosom lesz, de mindent megteszünk a pontszerzés érdekében.


Tudósítások, eredmények

Csenger FC–Ibrány SE 1–4 (0–1)

Csenger, 100 néző, v.: Paráda.

Csenger: Juhász – Varga Gy., Stef, Mona, Orosz, Kövesligeti (Katona P.), Lengyel, Pálfi, Balogh Á., Orváth, Lázin (Almási). Edző: Csík Tibor.

Ibrány: Tóth – Somogyi M., Pócsi, Majoros, Balogh G., Nagy D. (Somogyi T.), Kiss T. (Vidoven), Csáki J., Jeddi, Farkas M. Edző: Madalina György.

Nagyot küzdött a hazai csapat a kiváló Ibrány ellen, még tíz emberrel is megvolt az esély a pontszerzésre, ám a hajrában kijött a vendégek nagyobb tudása.

Gól: Balogh (11–esből), illetve Somogyi M., Somogyi T., Kiss, Majoros. Kiállítás: Orosz (68.) Ifi: 0–5.

Csík Tibor: – Az ibrányiak nívóját tekintve tőlük ez a minimum. Gratulálok nekik!

Madalina György: – Nem tudom eldönteni, hogy a győzelemnek örüljek, vagy Nagy Dávid sérülése miatt bánkódjak.


További eredmények:

Szombat

Tiszavasvári–Vásárosnamény 3-4 (3-3)

Tiszavasvári, 70 néző, v: Resán.

Tiszavasvári: Susánszky – Huszti, Bakos, Bodnár, Lajos, Lakatos Gy., Tóth L. (Szabó G.), Szolyka, Bolgár, Bolega (Száraz), Ujj. Edző: Nagy István.

Vásárosnamény: Kardos – Fejes, Nagy D., Illés P. (Ács), Danku, Nagy M. (Szabó J.), Deskó, Bancsi (Tóth T.), Géci, Schmidt, Puskás. Edző: Dudás Zoltán.

Gól: Bolega, Szolyka, Tóth L., illetve Deskó 3 (az elsőt 11-esből), Schmidt. Ifi.: 0-2.

A hazaiak játszották a futballt, mégis a vendégek nyerték.

Nagy István: – Mindent megtettünk a győzelem érdekében, jól játszott a csapat, de tizennégy ember ellen nehéz nyerni.

Dudás Zoltán: – A lelkesen játszó hazaiak ellen bekövetkezett az, amire felkészítettem a csapatomat. 0-2, 3-2, 3-4 … ilyen teljesítménnyel csoda, hogy győztünk, viszont három pontot kaptunk ezért is.

Tarpa–Mátészalka 3-2 (0-1)

Tarpa, 200 néző, v.: Veres.

Tarpa: Shosh – Ricsei, Törtei, Rozman (Ködöböcz), Nádimov (Rácz I.), Illés, Stefán (Szilágyi N.), Lakatos B., Djácsenkó (Kacsó), Szidor, Balogh Gy. Edző: Márton István.

Mátészalka: Somogyi – Barnucz (Gábor), Lyáh, Petrohai (Hevele), Tóth P. (Csák), Bodó, Magyari, Ozsváth, Makszim (Farkas Z.), Tempfli, Simonka. Edző: Marius Botan.

Gól: Illés Gy., Szilágyi N, Nádimov, illetve Lyáh 2 – a második 11-esből. Kiállítás: Szidor (44. – Tarpa).

Az első félidőben langyosan csordogált a játék, de a kiállítás felpörgette a hazai csapatot.

Márton István: – Amit a második félidőben műveltünk, azelőtt le a kalappal.

Marius Botan: – Az első féli a Mátészalkáé, a második félidő tíz emberrel is a Tarpáé, minden elismerésem a tarpai játékosoknak a győzni akarásukért.

Tiszakanyár–Nagyecsed 2-0 (0-0)

Tiszakanyár, 100 néző, v.: Gergely.

Tiszakanyár: Takács – Bodnár G., Vicickó (Varga D.), Illés, Rézinger (Horváth N.), Csáki R., Tóth N, Csáki P., (Matisz) Nagy Á., Pukis (Sós), Jánvári (Dobrai). Edző: Csáki Róbert.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi, Marinas, Ascsillán, Nyíri, Bulyáki K. (Roszel), Kóka (Bulyáki A.), Dobos, Erdős, Török, Nyíregyházi. Játékosedző: Ádámszki Róbert.

Gól: Horváth N., Csáki. Ifi.: 5-1.

Fegyelmezett játékkal megérdemelt győzelmet aratott a hazai csapat.

Csáki Róbert: – Úgy gondolom, hogy jól játszottunk, az egész mérkőzésen csapatként, egymásért küzdöttünk, megérdemelt győzelmet arattunk, melyhez gratulálok a csapatnak. További sok sikert a Nagyecsednek!

Ádámszki Róbert: – Egy rossz mérkőzésen mindkét csapat előtt adódott lehetőség, a hazaiak kihasználták, mi nem, ezért gratulálok nekik.

Fehérgyarmat–Baktalórántháza 2-2 (2-1)

Fehérgyarmat, 200 néző, v.: Hegedűs.

Fehérgyarmat: Jakocska – Gál, Orosz, Veress, Barta (Popovics), Istenes, Imre Zs. (Farkas S.), Szatke, Nagy Z. (Imre M.), Mócsán, Dascal (Antal). Edző: Siti Ferenc.

Baktalórántháza: Borkó – Pénzes (Nagy T.), Ráti, Kántor, Csordás, Kozma, Toldi, Lakatos I., Fábri (Molnár L.), Balogh P., Sitku Á (Balogh Zs.). Edző: Gebri Pál.

Gól: Mócsán, Dascal, illetve Toldi 2.0. Ifi.: 8-1.

Az idén a hazaiakat egyszer már jól „kupán vágták” a vendégek, lett volna tehát miért törleszteni, nem beszélve az utóbbi három évtized sok fájdalmas pillanatáért. Fehérgyarmat „gyilkosa”, Marics Gabi ugyan már nem futballozik a vendégeknél, de azért sok ellenfelet, „odaKozmáltatnak” Gebri Pali fiai. Ma a Siti-fiúk félig már kézben érezték a győzelmet, de végül egy gyermeteg hiba miatt, a hazai drukkerek szomorúan baktathattak át a kézi meccsre a sportcsarnokba.

Siti Ferenc: – Az első félidőben jól játszottunk, magunk javára fordítottuk az eredményt, a második félidőben viszont nem melóztunk eleget, emiatt reálisnak mondható a döntetlen. Boldog születésnapot Veres Lacinak, és Gebri Pali barátunknak.

Gebri Pál: – Nagyon jó csapat otthonából tudtunk egy ponttal távozni, nem sokan fognak itt nyerni, a csapat megalkuvást nem tűrő játéka egy pontot eredményezett, amit jelen esetben elfogadok születésnapi ajándéknak. Tudom a kötelességemet a csapat felé.

Vasárnap

Mándok–Nyírgyulaj 1–1 (0–0)

Mándok, néző, v.. Takács A.

Mándok: Csáki – Kohutka, Ari, Hidi, Dallos, Baglyos, Tudja, Szabó T., Buda, pallai, Ryavoriv. Edző: Kiss Gábor.

Nyírgyulaj: Oláh – Czerula, Orosz, Fekete G. (Szabó Á.), Haburcsák B. (Mezei), Buka, Nagy B. (Sárga Zs.), Lovas, Erdei (Kántor), Oxi, Török I. (Tóth B.). Edző: Lukács Tibor.

Gól: illetve Török. Kiállítva: Orosz D. (52.). Ifi: 2–3

Kiss Gábor: – Nem tudok mit mondani, hiába támadtuk végig a mérkőzést, nem tudtunk nyerni.

Lukács Tibor: – Török saját térfelünkről szerzett csodagólját követően, egy érthetetlen kiállítás után nem sikerült megszerezni a győzelmet.

Nagyhalász–Gyulaháza 8–1 (3–0)

Nagyhalász, 250 néző, v.: Fehér.

Nagyhalász: Dukát (Homonnai) – Simon , Balogh N., Varga D. (Csáki J.), Barzó (Bognár), Ladányi (Kató), Gégény, Hajzer, Hudák, Nagy N. (Mátrai), Tóth G. Játékosedző: Ludánszki István.

Gyulaháza: Darvai (Mészáros) – Gáti (Kovács E.), Bacsó, Tóth F., Horváth M., Szabó Cs. (Radvánszky), Gáti Juhász L.), Szilágyi D.(Kovács B.), Kozma, Lakatos T., Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Gól: Tóth G. Mátrai 2–2, Ladányi, Hajzer (11–esből), Kató, Simon. Ifi: 2–0.

Ludánszki István: – Az elején eldöntöttük a mérkőzés sorsát, utána pedig szinte minden helyzetet értékesítettünk.

Bardi Gábor: – Ilyen különbséggel is megérdemelten nyertek a hazaiak.

Kisvárda II.–Balkány 3–3 (1–1)

Kisvárda 150 néző, v.: Kosztyu.

Kisvárda: Cserepkó – Hats, Partsvaniia (Elek), Kovácsréti, Khimich, Szőr (Bálint), Gyüre, Jánvári (Országos), Atamas, Izing, Lukiancsuk. Edző: Erős Gábor.

Balkány: Tóth – Oniszyko, Bogdanovics, Csehil (Vajda), Ohár, Tóth Z., Csatári (Dudás), Potornai, Posta (Molnár F.), Hamar, Gelsi. Edző: Mirgai László.

Gól: Kmimich, Kovácsréti, Bálint, illetve Potornai, Hamar, Molnár.

A gólgazdag mérkőzésen a hazaiak egy percen belül két százszázalékos helyzetet puskáztak el, így 4–2 helyett 3–3 lett az eredmény.

Erős Gábor: – Három kettőnél lezárhattuk volna a meccset, sajnos nem sikerült, így meg kell elégednünk az egy ponttal.

Mirgai László: – Nagyon erős kerettel állt ki ellenünk a Kisvárda, ennek ellenére kétszer is vezettünk, a szünet után fordítottak a várdaiak, mi nem adtuk fel, és egy szép kontrával egyenlítettünk. A végén mindkét csapat eldönthette volna a találkozót. Értékes a döntetlen, mert kevesen voltunk, és ketten sérülten vállalták a játékot.

 


Tabella:

1. IBRÁNY SE 8 5 3 0 26 4 22 18
2. NAGYHALÁSZ 8 5 2 1 23 11 12 17
4. NYÍRGYULAJ 8 4 4 0 16 7 9 16
3. NAGYECSED 8 5 1 2 16 14 2 16
5. BAKTALÓRÁNTHÁZA 8 4 2 2 18 12 6 14
6. KISVÁRDA II. 8 3 4 1 16 9 7 13
7. TARPA 8 4 0 4 16 16 0 12
8. TISZAKANYÁR 7 4 0 3 11 15 -4 12
9. VÁSÁROSNAMÉNY 8 3 2 3 21 19 2 11
10. FEHÉRGYARMAT 8 2 3 2 15 15 0 9
11. BALKÁNY 7 2 4 1 12 13 -1 10
12. CSENGER 8 2 2 4 9 14 -5 8
13. MÁNDOK 8 1 4 3 7 8 -1 7
14. MÁTÉSZALKA 8 1 1 6 11 17 -6 4
15. GYULAHÁZA 8 0 3 5 5 20 -15 3
16. TISZAVASVÁRI 8 0 0 8 7 35 -28 0

 

 

Fel Következő