9. forduló (2018.10.06-07.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány

Baktalórántháza
2018.10.07. vasárnap, 15:00

Madalina György, ibrányi edző: – Szeretnénk a hétközi fiaskót kijavítani, bár tudjuk, hogy nem lesz annyi helyzetünk, mint szerdán volt. Ennek ellenére remélem, hogy a Bakta ellen sikerül begyűjtenünk a három pontot.

Gebri Pál, baktalórántházi edző: – A bajnokesélyes csapat otthonában mindent megteszünk az eredményes szereplés érdekében.


További mérkőzések:

Szombat

Mátészalka (14.)-Tiszavasvári (16.)

Marius Botan, mátészalkai edző: – Mindenképpen szeretnénk megnyerni az alsóházi derbit. Győzelmünkkel kapaszkodnánk egy kicsit felfelé a tabellán és kiengesztelhetnénk szurkolóinkat.

Nagy István, tiszavasvári edző: – Az elmúlt hetek mérkőzései alapján biztató a kilátás a hétvégi mérkőzéssel kapcsolatban, ha tudjuk állandósítani formánkat és a játékvezetők is komolyan vesznek bennünket, akkor győztesen tudjuk elhagyni a mátészalkai gyepet.

Vásárosnamény (9.)-Mándok (13.)

Dudás Zoltán, vásárosnaményi edző: – Ne kerteljünk, őszintén mondjuk ki, hogy mindkét csapat jobb kezdésben bízott. Míg a Mándok kevés gólt kap, viszont keveset is szerez, mi pont ellenkezőleg, sokat rúgunk, de sokat is kapunk, ezért érdekes mérkőzésre van kilátás. Egy biztos, nekünk a tiszavasvári teljesítményüknél jóval többet kell nyújtanunk a győzelem érdekében.

Kiss Gábor, mándoki edző: – Négy hete veretlenek vagyunk, mégis van hiányérzetem jócskán, ami az eredményességünket illeti. Közhelyként hangzik, de el kell kezdenünk nyerni a mérkőzéseket.

Nyírgyulaj (4.)-Csenger (12.)

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – A hazai mérkőzésen mindenképpen a győzelem reményével lépünk pályára, ami nem lesz egyszerű feladat.

Csík Tibor, csengeri edző: – Az Ibrány után ismét egy élcsapattal találkozunk. Az előző héten is felvettük a versenyt, de nem tudtuk kihasználni adódó lehetőségeinket, ha ezen javítani tudunk, megkeseríthetjük a Nyírgyulaj életét.

Nagyecsed (3.)-Kisvárda Master Good II. (6.)

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékos­edző: – Ahhoz, hogy dobogóközelben legyünk, hazai pályán győznünk kellene, ami nagyon nehéz lesz egy labdabirtoklós, szervezett csapat ellen, de gondolom, a srácok is tudják, kiért játszunk szombaton.

Erős Gábor, kisvárdai edző: – Tudom, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, a körülmények sem lesznek a legtökéletesebbek, ennek ellenére szeretnénk a maximumot kihozni a mérkőzésből.

Vasárnap

Gyulaháza (15.)-Tarpa (7.)

Bardi Gábor, gyulaházi edző: – Kíváncsian várom, csapatom melyik arcát fogja mutatni a mérkőzésen. Nagyon bízok benne, hogy a múlt heti rémálom után javítani tudunk és itthon tartjuk a három pontot.

Márton István, tarpai edző: – Mindent megteszünk, hogy tovább folytassuk az egy meccs óta tartó győztes „sorozatunkat”!

Fehérgyarmat (11.)-Tiszakanyár (8.)

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Veszélyes csapatot fogadunk, újonc létére szépen gyűjtögeti a pontokat. Csak maximális odafigyeléssel és a hibák minimalizálásával lehet esélyünk, de akkor nagy.

Csáki Róbert, tiszakanyári edző: – Nagyon nehéz októberünk lesz. Öt mérkőzést játszunk, ebből négyet idegenben. Ezek közül a Fehérgyarmat elleni lesz az első. Vasárnap két hasonló célokért küzdő csapat fog játszani egymás ellen, a mérkőzésen a Fehérgyarmat mellett a hazai pálya előnye, mellettünk pedig az szól, hogy az ellenfél szerdán pótolta az Ibrány ellen elmaradt mérkőzését, továbbá, hogy két megnyert meccs után érkezünk hozzájuk. Bízom benne, hogy idegenben is jól és eredményesen fogunk játszani.

Balkány (10.)-Nagyhalász (2.)

Mirgai László, balkányi edző: – A Kisvárda elleni teljesítményünkkel nagyon elégedett voltam. Sajnos sérültjeink száma gyarapodott, de aki hadra fogható lesz Halász ellen, annak 120 százalékot kell nyújtania, hogy sikerüljön pontokat szereznünk, mert egy nagyon jó, egységes, gyors játékot játszó, remekül felkészített csapat ellen fogunk játszani. A héten frissen megműtött Jakab Richárdnak és Kondor Milánnak jobbulást kíván az egész csapat.

Ludánszki István, nagyhalászi játékos­edző: – Szeretnénk a jó sorozatunkat tovább folytatni, remélem, három pontnak tudunk majd örülni a meccs végén.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Baktalórántháza VSE 2–0 (0–0)

Ibrány, 400 néző, v.: Jakab

Ibrány: Félegyházi – Majoros, Balogh, Kiss, Csáki, Somogyi (Pápa), Szabó, Kovács, Jeddi, Somogyi, Pócsi. Edző: Madalina György.

Baktalórántháza: Kőrösi – Pénzes (Nagy T.), Ráti (Rakóczi), Kántor, Csordás, Kozma (Balogh Zs.), Toldi, Lakatos, Fábri (Molnár), Balogh P. (Borkó), Sitku. Edző: Gebri Pál.

Gól: Kiss, Majoros.

Ifi: 4–8

Ezúttal nem brillírozott a hazai csapat, de sokat tett a győzelemért.

Madalina György: – Azt kaptuk, amire számítottunk, a Bakta nagyon fegyelmezetten és jól játszott. Nehéz helyzetben vagyunk, ennek ellenére a játékosok óriási küzdőszellemmel játszottak.

Gebri Pál: – Meg kell követnem a Szabolcs megyei játékvezetőket, ugyanis a borsodi sporik egész mérkőzés alatt éreztették velünk, hogy Ibrány közelebb van Borsodhoz. A középkörből vezette a meccset és nem adott meg egy tizenegyest, ami nagyon fájó, mert egy nagy iramú mérkőzésen a végén négy perc alatt elbuktuk az összecsapást. Ennek ellenére minden elismerésem a csapaté!


További mérkőzések:

Szombat

Mátészalka–Tiszavasvári 3–1 (0–1)

Mátészalka, 100 néző, v.: Gergely

Mátészalka: Somogyi – Hevele (Farkas), Barnucz, Lyáh, Gábor, Petrohai, Bodó, Magyari, Ozsváth, Makszim (Tóth), Tempfli (Szabó). Edző: Marius Botan

Tiszavasvári: Susánszky (Nagy) – Szolyka T., Huszti (Fazekas), Bakos, Bodnár, Lajos, Tóth, Szolyka G. (Holozsnyák), Ujj, Bolega, Lakatos (Szabó). Edző: Nagy István

Gól: Tempfli 3, ill. Bakos.

Marius Botan: – Gratulálok a csapatnak a második félidőért, és külön gratulálok Tempfli Imrének a mesterhármasért, valamint Barnucz Gergőnek, a vezéregyéniségéért, amit a szünetben mutatott.

Nagy István: – Az első félidőt lehoztuk kapott gól nélkül, a második félidőben a Mátészalka fölénk kerekedett, ezáltal ma sem sikerült pontokat szerezni. A megyei futball azért tart itt ahol, mert a játékvezetés ilyen gyenge.

Vásárosnamény–Mándok 1–2 (1–1)

Vásárosnamény, 300 néző, v.: Homonai

Vásárosnamény: Kardos – Fejes, Nagy D., Danku (Illés), Tóth, Nagy M. (Ács), Deskó, Filep, Géci (Szabó), Schmidt (Bancsi), Puskás. Edző: Dudás Zoltán.

Mándok: Fedinysinec – Kohutka, Ari, Dallos (Fábián), Bátyi (Hidi), Baglyos (Győri), Szabó, Buda, Pallai, Vezdel (Nagy K.), Hegedüs. Edző: Kiss Gábor.

Gól: Deskó, ill. Vezdel, Baglyos. Kiállítás: Ari (Mándok), Fejes (Vásárosnamény). Ifi: 17–0

Dudás Zoltán: – A korai kiállítás és tizenegyes után azt hitte a csapat, hogy megvan a meccs, ezután enerváltan, akarat gyengén futballozott.

Kiss Gábor: – Két perc híján a teljes mérkőzést emberhátrányban játszottuk le, mely során a srácok nagyon sokat küzdöttek. Hiszem, hogy ezen a meccsen váltunk igazi csapattá. Minden egyes mándoki játékos óriási gratulációt érdemel. Büszke vagyok rájuk!

Nyírgyulaj–Csenger 5–2 (3–0)

Nyírgyulaj, 200 néző, v.: Sipos L.

Nyírgyulaj: Oláh (Opre) – Czerula, Tóth, Fekete, Mezei (Szabó), Nagy, Kántor, Lovas, Erdei, Oxi (Angyalos), Török (Gömze). Edző: Lukács Tibor.

Csenger: Juhász – Katona (Kövesligeti), Vereytsi (Bodó), Péter, Varga (Reszler), Stef (Császár), Mona, Lengyel (Mosdóczi), Pálfi, Balogh, Osváth. Csík Tibor.

Gól: Török, Fekete 3, Szabó, ill. Osváth, Kövesligeti. Ifi: 9–1.

A lelkesen játszó csengeriek megnehezítették a hazaiak dolgát, de a végén a rutin győzedelmeskedett.

Lukács Tibor: – Az első félidőben jól játszottunk, megnyugtató előnyt szereztünk, amit a második félidőben érthetetlen kapkodás követett és csak a végén tudtuk biztosítani a megérdemelt győzelmünket.

Csík Tibor: – A különbség a helyzetkihasználásból fakad. Míg ők a nyolc helyzetükből rúgtak öt gólt, addig mi hat lehetőségből kettőt váltottunk gólra. Megérdemelt a hazaiak győzelme.

Nagyecsed–Kisvárda II. 1–1 (0–0)

Nagyecsed, 200 néző, v.: Major

Nagyecsed: Makó – Sarkadi, Marinas, Nyíri, Homann, Bulyáki K., Bulyáki A. (Bodogán), Kóka, Dobos, Török, Nyíregyházi (Ádámszki). Edző: Ádámszki Róbert

Kisvárda II: Cserepko – Parcvanija, Országos, Elek, Kovácsréti, Khmil, Szőr, Gyüre (Dibáczi), Köblös, Atamas (Lusánszki), Ötvös (Bálint). Edző: Erős Gábor.

Gól: Ádámszki, ill. Kovácsréti.

A helyzetek alapján a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez egy jól játszó vendégcsapat ellen.

Ádámszki Róbert: – Az ellenfelünk egyetlen kaput eltaláló lövéséből vezetést szerzett, a helyzetek alapján győzhettünk is volna. A csapat tartását mutatja, hogy nulla egy után sem adtuk fel. Nagyon nagy vezér elnökünknek, Fodor Andrásnak, születésnapja alkalmából sok boldogságot kíván az egész csapat.

Korolovszky György: – Semmi nem szólt mellettünk, mégis színvonalas meccset játszottunk, Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert kiemelkedő teljesítmények akadtak és értékes pontot szereztünk.

Vasárnap

Gyulaháza–Tarpa 2–3 (1–0)

Gyulaháza, 100 néző, v.: Hegedűs

Gyulaháza: Darvai – Lakatos, Gáti Sz., Kovács E., Horváth, Tóth, Kozma, Szabó (Szilágyi), Gáti S.. Bacsó, Kovács B. Edző: Bardi Gábor.

Tarpa: Shosh – Ricsei, Törtei, Szilágyi (Losonczi), Rozman (Rácz), Nádimov (Sütő), Illés, Kacsó (Ködöböcz), Stefán (Djácsenkó), Lakatos, Balogh. Edző: Márton István.

Gól: Kovács, Gáti Sz., ill. Rozman, Törtei, Nadimov.

A hazaiak az első félidőben eldöntették volna a mérkőzést, de a két, százszázalékos helyzetükből nem tudtak a kapuba találni.

Bardi Gábor: – Egy nulla után kétszer vezettük kapussal szemben a labdát, ha ezekből gólt tudunk szerezni, talán jobb eredményt értük volna el.

Márton István: – Nem ma fogok leszokni a piáról.

Fehérgyarmat–Tiszakanyár 3–3 (1–1)

Fehérgyarmat, 250 néző, v.: Takács

Fehérgyarmat: Jarocska – Gál, Popovics (Mócsán), Orosz, Veress, Barta (Mihalovics), Istenes (Farkas), Antal (Dascal), Imre Zs., Szatke (Imre M.), Nagy. Edző: Siti Ferenc.

Tiszakanyár: Takács – Horváth (Vicickó), Bodnár (Dobrai), Varga, Illés, Csáki (Matisz), Tóth, Soós, Nagy, Pukis (Rézinger), Jánvári. Edző: Csáki Róbert.

Gól: Veress 2, Barta, ill. Varga, Pukis, Rézinger ifi: 13–0

Az ibrányi hősies pontrablás után a hazai csapat saját otthonában győztes ütközetre készült, amit már joggal vártak el tőlük szurkolóik is. Sajnos kísértett a múlt, s a legutóbbi hazai mérkőzéshez kísértetiesen hasonlóan ismét az utolsó utáni pillanatokban bukta el a győzelmet a Fehérgyarmat. Ha valaki tudja, mi ennek az oka, kérjük jelezze nekünk! Az ificsapatra azonban joggal büszkék most Gyarmaton. (Tudósított: Papp Attila)

Siti Ferenc: – A héten szerezhettünk volna négy pontot, de csak hármat sikerült, eltoltuk a végét.

Csáki Róbert: – Az eredmény láttán lehet, hogy furcsán hangzik, de az első féliben lezárhattuk volna a mérkőzést. A második félidőben az ellenfél kihasználta hibáinkat, kétgólos előnyre tett szert, ezt követően nagyot küzdve sikerült döntetlenre hozni a meccset. Maradjunk annyiban, reális eredmény született.

Balkány–Nagyhalász 1–2 (1–1)

Balkány, 300 néző, v: Bíró Cs.

Balkány: Hegyes B. – Posta, Onisziko, Tóth Z., Molnár, Potornai, Ohár, Gelsi, Hamar (Huszár), Bogdanovics, Vajda. Edző: Mirgai László.

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh, Varga (Mátrai), Barzó, Ladányi, Gégény, Hajzer (Bartha), Hudák, Nagy (Kató), Tóth G. Játékos-edző: Ludánszki István.

Gól: Ohár, ill. Varga, Ladányi. Kiállítva: Tóth Z. (78. perc). Ifi: 1–7.

Nagyon jó iramú, élvezetes meccsen a hazai csapat nem érdemelt vereséget.

Mirgai László: – Örülnék, hogyha a játékvezető-küldők elgondolkodnának azon, hogy ugyanaz a bíró miért vezetett a nyolc meccsünk közül már ötödjére. Hogy csak tizenketten vagyunk, az egy dolog, de hogy egy ilyen mérkőzésen a csapat hősiesen küzd egy bajnokesélyes Nagyhalász ellen, és a játékvezető a kilencvenharmadik percben eldönti a mérkőzést… Nagyon sajnálom a játékosaimat, hiszen az ellenfél is elismerte, hogy a tévesen megítélt szabadrúgás döntötte el a meccset.

Ludánszki István: – Döntetlen szagú mérkőzésen egy klasszis döntött. Köszönöm a csapatnak és a szurkolóknak az ajándékot, gyermekeim születése alkalmából!


Tabella:

1. IBRÁNY 9 6 3 0 28 4 24 21
2. NAGYHALÁSZ 9 6 2 1 25 12 13 20
3. NYÍRGYULAJ 9 5 4 0 21 9 12 19
4. NAGYECSED 9 5 2 2 17 15 2 17
5. TARPA 9 5 0 4 19 18 1 15
6. KISVÁRDA II. 9 3 5 1 17 10 7 14
7. BAKTALÓRÁNTHÁZA 9 4 2 3 18 14 4 14
8. TISZAKANYÁR 8 4 1 3 14 18 -4 13
9. VÁSÁROSNAMÉNY 9 3 2 4 22 21 1 11
10. FEHÉRGYARMAT 9 2 5 2 18 18 0 11
11. MÁNDOK 9 2 4 3 9 9 0 10
12. BALKÁNY 8 2 4 2 13 15 -2 10
13. CSENGER 9 2 2 5 11 19 -8 8
14. MÁTÉSZALKA 9 2 1 6 14 18 -4 7
15. GYULAHÁZA 9 0 3 6 7 23 -16 3
16. TISZAVASVÁRI 9 0 0 9 8 38 -30 0

 

 

Fel Következő