12. forduló (2019.10.26-27.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Mándok VSE

Ibrány SE
2019.10.27. vasárnap, 14:00

Mirgai László, a Mándok edzője: – Nagyon remélem, hogy a múlt héttel ellentétben teljes kerettel tudunk kiállni. Az ibrányi egy gyors, technikás, jól összeszokott csapat, nehéz dolgunk lesz ellenük. Kíváncsian várom, hogy mire leszünk képesek egy ilyen rangadón.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: –Hétvégén az osztály egyik legerősebb csapatához látogatunk, ahol az igazi arcunkat szeretnénk mutatni. Tudom, hogy a csapatunk sokkal jobb annál, mint amit most mutatunk, én is és a csapat is azon vagyunk, hogy ezt meg is mutassuk. Igazi rangadóhoz méltó játékot várok.


További mérkőzések:

Szombat

Tiszakanyár (16.) – Nagyhalász (1.)

Ember Roland, a Tiszakanyár edzője: – Múlt héten pontosságban javultunk, figyelem terén azonban sajnos nem. Lassan be kell mondanunk az all int.

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Papíron ismét mi vagyunk a találkozó esélyesei, de mindig ezek a mérkőzések a legnehezebbek. Remélem, hogy mindenki bevethető lesz, és tovább gyűjtögetjük a pontokat.

Baktalórántháza (9.) – Balkány (11.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Kíváncsian várom, hogy milyen játékkal fogunk tudni előrukkolni az elkövetkező négy mérkőzésen a visszatérő játékosainkkal. Mindenképpen pontokat kell még szereznünk a hátralevő mérkőzéseken, hogy nyugodtabban tudjunk nekimenni a téli felkészülésnek.

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – Kitűnő pályán fogunk játszani hétvégén egy nagyon szervezett és masszív csapat ellen, hajtós, küzdelmes meccsre számítok. Szeretnénk elhozni a három pontot, hogy nyugodtan készülhessünk a szerdai, történelmi kupameccsünkre.

Mátészalka (12.) – Tarpa (6.)

Papik Zoltán, a Mátészalka megbízott edzője: – Régen győztünk már hazai pályán, de régen is kaptunk ki. Ha választani lehet, akkor most az előbbi mellett tenném le a voksomat.

Márton István, a Tarpa edzője: – Vannak sérültjeink, eltiltottjaink, mindezek ellenére ideje lenne már idegenben is eredményesen szerepelni!

Vásárosnamény (3.) – Nyírgyulaj (2.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Az elmúlt mérkőzés hozadéka, hogy lesznek hiányzóink a hétvégén. Ennek ellenére megpróbálunk a minőségi játékosokat felsorakoztató Nyírgyulaj ellen felnőni a feladathoz.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – A lendületes, gyors focit játszó hazaiak ellen csak fegyelmezett, taktikus játékkal van esélyünk a pontszerzésre.

Vasárnap

Kemecse (10.) – Újfehértó (13.)

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Először is szeretném megköszönni az Újfehértónak, hogy elfogadták az időpont-módosítást. Ellenfelünk fiatal csapat, nagy elszántsággal és hatalmas futómennyiséggel. Koncentráltan, fegyelmezetten, motiváltan kell játszanunk egész mérkőzésen, nem csak egy félidőben, ha így teszünk és Fortuna kisasszony is kegyeibe fogad minket, begyűjthetjük a pontokat.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A héten igyekeztünk rendezni a sorokat, mert sajnos, az utóbbi időben nem úgy alakultak a dolgaink, ahogy szerettük volna. Nagyon nehéz megjósolni, hogy a csapat melyik arcát fogja mutatni. Továbbra is bízom a játékosokban, hogy átérzik a hátralévő mérkőzések fontosságát és bebizonyítják nekem, valamint maguknak is, hogy ettől sokkal többre vagyunk képesek.

Kisvárda II. (8.) – Nyírmeggyes (15.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok egy szívós ellenféllel szemben, de számunkra csak a győzelem elfogadható.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Az esélytelenek nyugalmával utazunk Kisvárdára, aztán majd meglátjuk, mi lesz.

Fehérgyarmat (5.) – Nagyecsed (14.)

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Ibrányból sikeresen hazabicikliztünk, edzettünk is és jöhet a szatmári el Classico! Czegus esetén nevetek egész héten, nekünk mást kell kitalálni ellenük, de van némi elképzelés, hogy lehetünk sikeresek vasárnap. Nem téveszt meg minket a Nagyecsed helye a tabellán, ugyanis teljes kerettel jön hozzánk. Remélem, sok néző kilátogat a mérkőzésre.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – A nagy elnök a tippmixen szereti az ikszeket, de most már velem együtt
kezd kicsit elege lenni belőle! Úgyhogy nincs más választásunk, idegenbeli bravúr szükségeltetik a szatmári rangadón – a jó formában lévő Gyarmat otthonában.


Tudósítások, eredmények

Mándok VSE–Ibrány SE 0–2 (0–0)

Mándok, 140 néző, v.: Bíró Cs.

Mándok VSE: Vasas Gergő Balogh Gábor, Dallos László, Phrakonkham Ádám, Baglyos Levente, Szabó Tamás (Sipos Tamás 88.), Buda Péter Pál (Győri József Roland 82.), Fodor András, Pallai Gergő, Erős Gábor, Vezhdel Ivan. Edző: Mirgai László.

Ibrány: Tóth Norbert Majoros Ádám (Pápa Sándor 93.), Nagy Dávid (Kiss Péter 93.), Csáki József, Boros István, Gergely Balázs, Kovács Gergő (Viszokai Krisztofer 93.), Jeddi Béla, Somogyi Márk (Somogyi Tibor 91.), Farkas Márton (Pápa Szabolcs 89.), Pócsi Balázs. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Gól: Jeddi B. (63.), Majoros Á. (81.)

Ifi: 2–3.

Mirgai László: – Nagyon nehéz az ilyen vereséget megemészteni, amikor az első félidőben akár három góllal is vezethettünk volna, miközben 11-est hibáztunk. A szünet után az ellenfél pontrúgásból előnybe került, de ezen kívül a kapusunknak ziccert nem kellett védeni – mégis kétszer kellett közepet kezdeni. Nagyon sajnálom a fiúkat, mert mindent megtettek a győzelemért, ugyanakkor az ellenfél kapusa, Tóth Norbert lehetetlen szituációkban is hárítani tudott. Sajnos, ennek a három pontnak az elveszését a rossz helyzetkihasználásnak  köszönhetjük.

Kiss Tamás: – Nagyon büszke vagyok a csapatra, azt a taktikát, amit a meccs előtt megbeszéltünk, végig betartották. Az első félidőben szükségünk volt Tóth Norbi bravúrjaira, aki 11-est is hárított, de a szünet után látottak alapján úgy érzem, rászolgáltunk a három pontra.


  Tóth Norbert hárítja a mándoki tizenegyest

 

Jeddi Béla megszerzi a vezetést

 

Video: Kulcsár Béla


Szombat:

Tiszakanyár–Nagyhalász 1–1 (1–1)

Tiszakanyár, 100 néző, v.: Gergely S.

Tiszakanyár: Kanyári – Molnár, Bodnár, Varga, Vicickó, Illés, Ujj K. (Kovics), Soós, Jánvári, Rézinger, Bacsó. Edző: Ember Roland.

Nagyhalász: Dukát – Csáki B., Pap, Ladányi, Kató, Hajzer, Hudák, Simon, Tóth, Varga, Mátra. Játékos-edző: Ludánszki István. Ragyogó időben, kitűnő mérkőzésen igazságos eredmény született.

Gól: Rézinger, illetve Ladányi. Ifi: 0–0.

Ember Roland: – Annak ellenére, hogy a második félidőben kapusunk bravúrt bravúrra halmozott, hiányérzetem van, mert több volt ebben mérkőzésbe.

Ludánszki István: – Rossz felfogásban játszottunk. Rengeteg helyzetet kihagytunk, amivel megnyerhettük volna a mérkőzést. További sok sikert a Tiszakanyárnak!

Baktalórántháza–Balkány 0–5 (0–4)

Baktalórántháza, 100 néző, v.: Resán.

Baktalórántháza: Kőrösi (Borkó) – Balogh, Csordás, Kántor, Varga, Lakatos L., Ráti, Hajdu, Lakatos I. (Zámbori), Istenes, Rakóczi. Edző: Borza László.

Balkány: Hegyes – Csehil (Csatári), Patalenszki, (Onisziko), Müller, Szabó, Angyal (Huszár), Lakatos J. (Petruska), Belényesi M., Varga, Vidoven, Szabó (Bátyi). Játékos-edző: Belényesi Miklós.

A hazai csapat az első negyedórában elveszítette a mérkőzést.

Gól: Csehil, Angyal, Belényesi M., Szabó, Bátyi. Ifi: 4-2.

Borza László: – Sajnos a mérkőzéssel kapcsolatban semmi pozitívat nem tudok mondani. A Balkány teljesen megérdemelten vitte el a három pontot. Nekünk meg abból kell főznünk, ami van…

Belényesi Miklós: – Gratulálok a csapatnak ragyogóan játszottunk! Mindenki úgy állt hozzá ahogy egy ilyen találkozón szükséges! Most még örülünk a győzelemnek de hétfőtől készülünk a történelmi kupameccsünkre!

Mátészalka–Tarpa 3–0 (1–0)

Mátészalka, 120 néző, v.: Lipcsei.

Mátészalka: Szilágyi – Szabó D., Szántó, (Tempfli P.), Tempfli I., Catuna, Nagy, Botos D., Petrohai (Farkas), Magyari, Bodó (Szabó), Papp. Edző: Papik Zoltán.

Tarpa: Shosh – Balogh, Fejes, Dolináj, (Ködöböcz), Törtei, Rácz, Losonczi (Kiss), Nadimov, Illés, Djacsenko (Rozman), Gál. Edző: Márton István.

A rengeteg helyzetet kihagyó haza csapat hazai csapat nagy energiákat mozgósított a siker érdekében.

Gól: Nagy, Szántó, Petrohai.

Papik Zoltán: – Gratulálok a fiúknak, ez férfimunka volt! A csapat a győzelmet Varga Gyuszó törzsszurkolónk felépülésére ajánlja.

Márton István: – Szégyen!

Vásárosnamény–Nyírgyulaj 0–0

Vásárosnamény, 350 néző, v.: Kosztyu.

Vásárosnamény: Kardos – Géczi, Dascal, Lyáh, Berec G. (Bökönyi), Zán, Deskó, Filep, Fehér, Bancsi, Szabó. Edző: Madalina György.

Nyírgyulaj:Oláh – Domokos (Tóth), Sárga, Szabó, Haburcsák, Bagi, Gömze, Buka, Oxi (Vass), Kállai, Kiss. Edző: Lukács Tibor.

Jó időben, sok néző előtt nagy küzdelemben igazságos eredmény született.

Ifi: 6–0

Madalina György: – Mivel többen hiányoztak a csapatból, ráadásul egy élcsapattal játszottunk, így értékesnek mondható egy pontot szereztünk.

Lukács Tibor: – A sok hiányzó ellenére megérdemelten szereztünk egy pontot. Ebben most ennyi volt.

Vasárnap:

Kemecse–Újfehértó 2–2 (0–1)

Kemecse, 150 néző, v.: Varga F.

Kemecse: Sánta T. – Kovács I., Bárány T., Varga B. (Tóth T.), Bakó T. (Brondics P.), Szaffián Sz. (Ruska T.), Madzin I., Hokk Á., Listván D. (Szathmári D.), Sándor D., Hokk B. Edző: Márton Péter.

Újfehértó: Gégény B. – Tóth E. (Zámbó R.), Marinka Á., Mogyorósi Á., Petics Gy., Csizmarik Á. (Szigeti V.), Veres D. (Boros M.), Seres K. (Osikóczki I.), Zámbó R., Daróczi P., Tóth Sz. Edző: Piskóti Zsolt. 

Gól: Madzin I. (11-esből), Kovács I., illetve Daróczi P., Osikóczki I. Ifi: 1–8

Márton Péter: – Újból egy félidős csapat voltunk, viszont a második félidő magas színvonalú játékot hozott. Igazságos döntetlen született.

Piskóti Zsolt: – Érdekes, fordulatos mérkőzést játszottunk, amiben úgy érzem ma több lehetett volna. Addig amíg ilyen százalékkal használjuk ki a helyzeteinket nagyon nehéz lesz mérkőzéseket nyerni.

Fehérgyarmat–Nagyecsed 2–2 (0–1)

Fehérgyarmat, 400 néző, v.: Veres J.

Fehérgyarmat: Szűcs K. – Farkas S., Lakatos F. (Geletey Z.), Orosz F., Popovics N., Barta F., Mócsán E. (Imre M.), Antal R., Imre Zs. (Sukály Gy.), Szatke M. (Kóczé Sz.), Kovács R. Edző: Harbula Balázs.

Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Zámbó K., Marinas (Erdős M.), Nyíri Gy., Homann R., Bulyáki K. (Török S.), Kóka R., Dobos Z., Papp Cs. (Bulyéki A.), Somlyai G. (Ádámszki R.). Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Fehérgyarmaton keservesen megtanultak egy nagy igazságot az elmúlt években, ami úgy általában az életre és a focira is igaz. „Nem szerencsés, ha a szűzleányok egyetemén az erkölcs tanórát örömlányok tartják.”. Nem mindig hálás dolog mézzel teli bödönnel a medvéktől hemzsegő erdei úton sétálni, de ha az út végére érsz, megkönnyebbülten, jó ízűen elfogyaszthatod a mézecskédet. Gyarmaton most egy kicsit nyalakodhatnak az idei őszön, ami mindenkit boldoggá tesz, de biztos, hogy végig kell még menni a medvecsapáson. Nagyon jó játékerőt képviselő Ecsed ellen a sírból hozták vissza az egy pontot Antal Roliék, rekordszámú közönség előtt.

Gól: Kovács R., Antal R., illetve  Kóka R. 2. Ifi: 6–3. (Tudósító Papp Attila)

Harbula Balázs: –  A második félidő alapján igazságos döntetlen született, amikor sikerült egy nagyon fegyelmezetten, taktikusan futballozó ellenfelet legyőzni. Érthetetlen számomra miért áll ott az Ecsed, ahol áll.

Ádámszki Róbert: – Ezért állunk ott, ahol, mert az a csapat, amely 2–0-ás előnyt nem tud megtartani, az ne csodálkozzon.

Kisvárda II.–Nyírmeggyes 4–0 (1–0)

Kisvárda, 200 néző, v.: Király A.

Kisvárda II.: Odinszov – Lusánszki L. (Riznicsenko), Gyüre T. (Atamas), Szőr L., Bíró R., Rubus T., Ivancho, Hej V. (Czene Z.), Anderson, Khimik (Illés G.), Baranyai Á. (Abov). Edző: Nagy Sándor.

Nyírmeggyes: Hajzer T. – Szántó I., Nagy Zs. (Szondi Á.), Török G., Paragh M., Éles B., Nemes Z. (Szép Á.), Hornyák Zs., Sitku Á., Gózner K., Drabik M. Edző: Körmös Miklós.

A 29. másodpercben született kisvárdai gól után ellaposodott a mérkőzés. A Nyírmeggyes néhány kihagyott helyzete felpiszkálta a hazaiakat, akik a második jelentős mezőnyfölényben játszottak, ami további gólokat eredményezett.

Gól: Anderson 2, Baranyi Á., Atamas.

Nagy Sándor: — Annak örülök, hogy először nem kaptunk gólt ebben a bajnokságban, és zsinórban harmadszor nyertünk.

Körmös Miklós: – Az első félidőben egyenrangú ellenfele voltunk a Kisvárdának, a szünet után elfáradtunk és megérdemelten nyert a hazai csapat. További sok sikert nekik!


 

Tabella:

1. NAGYHALÁSZI SE 12 8 3 1 37 14 23 27
2. NYÍRGYULAJ KSE 12 8 1 3 26 17 9 25
3. VÁSÁROSNAMÉNY 12 7 1 4 36 21 15 22
4. IBRÁNY SE 12 7 1 4 31 19 12 22
5. FEHÉRGYARMAT SC 12 7 1 4 32 24 8 22
6. MÁNDOK VSE 11 7 0 4 27 14 13 21
7. TARPA SC 12 6 2 4 36 22 14 20
8. KISVÁRDA II. 12 5 1 6 26 22 4 16
9. BALKÁNYI SE 11 5 0 6 25 27 -2 15
10. MÁTÉSZALKAI MTK 12 4 3 5 15 18 -3 15
11. KEMECSE SE 12 4 2 6 19 30 -11 14
12. BAKTALÓRÁNTHÁZA VSE 12 4 1 7 15 30 -15 13
13. ÚJFEHÉRTÓ SE 11 3 3 5 20 25 -5 12
14. NAGYECSED RSE 11 1 7 3 14 19 -5 10
15. NYÍRMEGGYES SK 12 2 2 8 18 46 -28 8
16. TISZAKANYÁR SE 12 1 2 9 16 45 -29 5

 

 

Fel Következő