15. forduló (2019.11.16-17.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Baktalórántháza VSE
2019.11.17. vasárnap, 13:00

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Azt szeretném, hogy hazai pályán újra nyerjünk, és a szurkolóink előtt szépen zárjuk az őszi szezont.

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de megpróbáljuk bravúrral lezárni az őszi szezont.


További mérkőzések:

Péntek

Tarpa (6.)–Kemecse (11.) (18 óra)

Márton István, a Tarpa edzője: – Úgy tűnik, péntek este valamelyik Márton boldog lesz!

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Tarpa, péntek, villanyfény.

Szombat

Nyírmeggyes (15.)–Újfehértó (10.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Nagyon jó csapatot fogadunk hétvégén. Sok a sérültünk, mellette vannak eltiltott játékosaink is, nem tudom, hogy fogjuk csinálni, de mindenképpen győzelemmel szeretnénk a téli pihenőre vonulni.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Úgy gondolom, az elmúlt három fordulóban nyújtott jó teljesítményünk nem a véletlen műve. Sokat dolgoztunk azon, hogy javítsunk. Remélem, a soron következő bajnokin is ugyanazt látom a játékosoktól, mint az elmúlt időben, mert a Nyírmeggyes biztos, hogy nem szeretné elbukni az utolsó hazai meccsét.

Nagyecsed (14.)–Mátészalka (12.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Szomszédvári derbi következik. Egyik csapat sem úgy szerepelt az ősszel, ahogy szerette volna. Ahhoz, hogy szurkolóinktól jó hangulatban búcsúzzunk, mindent meg fogunk tenni, hogy a három pontot itthon tartsuk.

Papik Zoltán, a Mátészalka edzője: – A szezon utolsó mérkőzése következik, ráadásul egy olyan helyszínen, ahol nem sok babér termett nekünk eddig. Ettől függetlenül megpróbálunk pontosan távozni, hogy kozmetikázzunk kicsit az őszi szerepelésünkön.

Nyírgyulaj (1.)–Kisvárda II. (7.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Hazai pályán szeretnénk szépen búcsúzni az őszi szezontól, ami rettenetesen nehéz lesz az egyre jobb formába lendülő Kisvárda ellen.

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: Erős, masszív csapathoz látogatunk, nagyon jó mérkőzésre számítok, de szeretnénk folytatni a sorozatunkat.

Vasárnap

Fehérgyarmat (8.)–Vásárosnamény (4.)

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Ha törik, ha szakad, teljes kerettel kell kiállni a derbire! Szeretnénk győzelemmel búcsúzni a szurkolóinktól, akik megérdemelnének egy jó futballt itt, Gyarmaton! Az akarati tényező mellett a szerencsefaktor döntő lesz a mérkőzésen, amely játékvezetői szempontból sem lesz könnyű.

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – A vasárnapi fehérgyarmati mérkőzésünk eredményétől függetlenül úgy érzem, hogy a mutatott játék és a megszerzett pontok alapján elmondhatjuk, hogy eredményes őszt zárunk.

Balkány (9.)–Tiszakanyár (16.)

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – Szerencsések vagyunk, hogy a két utolsó meccsünket egyaránt hazai környezetben, hazai közönség előtt vívhatjuk meg! Tartozunk a lelkes és mindig kitartó szurkolóinknak, ezért nem is lehet más célunk, mint győzelemmel venni ezt a két nagyon nehéz akadályt!

Ember Roland, a Tiszakanyár edzője:– Mindent megteszünk azért, hogy szépen búcsúzzunk az őszi szezontól.

Nagyhalász (2.)–Mándok (3.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Az év utolsó mérkőzését szeretnénk győzelemmel zárni. Ellenfelünknek kiváló edzője és remek játékosai vannak, akik bizonyára meg fogják nehezíteni a dolgunkat.

Mirgai László, a Mándok edzője: – Számomra nagyon szimpatikus a halászi játékosok mentalitása, mint ahogy edzőjük, Pista is közel áll hozzám, tehetséges fiatal trénernek tartom. A múlt héten végre úgy cserélhettem, hogy azzal a mérkőzést is tudtam befolyásolni, hiszen cseréim kétszer is betaláltak. Sajnos, most a kispadom vékonyabb lesz, de nem feltartott kezekkel megyünk: győzzön a jobbik!


Tudósítások, eredmények

Ibrány–Baktalórántháza 0–2 (0–1)

Ibrány, 200 néző, v.: Paráda R.

Ibrány: Tóth N. – Majoros Á., Viszokai K. (Pápa S.), Csáki J., Boros I. (Kiss T.), Somogyi T. (Kiss P.), Gergely B., Jeddi B., Somogyi M., Farkas M., Pócsi B. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Baktalórántháza: Kőrösi N. – Balogh P., Csordás G., Kántor F., Varga L., Lakatos L., Ráti G., Hajdu G. (Istenes E.), Lakatos I. (Fábri Z.), Rakóczi Zs., Nagy T. Edző: Borza László. Az egész őszi szereplés „megkorozása” volt ez a mai ibrányi teljesítmény.

Gól: Csordás G., Ráti G.

Kiállítva: Ráti G. (83. perc).

Ifi: 6–3.

Kiss Tamás: – Nagyon nehéz bármit is mondani. Úgy érzem, ha reggelig játszunk se rúgunk gólt, pedig a helyzeteink bőven megvoltak. Jó pihenést mindenkinek, nagyon ránk fér.

Borza László: – Végre hosszú idő után komplett volt a létszám, ez meg is látszott az eredményen. Okosan, szervezetten futballoztunk, gratulálok minden játékosomnak.


További eredmények:

Péntek

Tarpa–Kemecse 0–2 (0–1)

Tarpa, 200 néző, v.: Kertész Cs.

Tarpa: Sas I. – Lakatos B., Balogh Gy., (Rácz I.), Törtei T., Fejes J. Losonczi B. (Kiss K.), Rozman S., Nadimov, Kacsó R., Djacsenko, Gál R. Edző: Márton István.

Kemecse: Sánta T. – Kovács I., Varga B. (Szathmári D.), Nagy D., Bakó T. (Listván D.), Deme A., Szaffián Sz. (Bárdos A.), Tóth T., Ruska T. (Brondics P.), Sándor D., Hokk B. Edző: Márton Péter.

A Kemecse lelkesedésből példát mutatott a hazai csapatnak.

Gól: Kovács I., Nagy D.

Márton István: – Szégyen, amit hetek óta művelünk! Néhány embernek el kell gondolkodnia, mit akar Tarpán, vagy egyáltalán a futballtól. A gondok már sokkal hamarabb jelentkeztek, rég lépni kellett volna, de azt hittem, van annyi becsület a játékosokban, hogy kihúzzák a szezon végéig.

Márton Péter: – Boldog vagyok! Le a kalappal a fiúk előtt, egyben köszönjük a Tarpának a vendéglátást, további sok sikert nekik!

Szombat

Nyírmeggyes–Újfehértó 0–4 (0–2)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Kosztyu J.

Nyírmeggyes: Hajzer T. – Szántó I., Nagy Zs., Török G., Éles B., Batizi-Pócsi N., Szondi Á. (Rézműves F.), Éles R., Gózner K. (Oláh Á.), Nemes Z. (Paragh M.), Drabik M. Edző: Körmös Miklós.

Újfehértó: Gégény B. – Tóth E., Mogyorósi Á.(Osikóczki I.), Petics Gy. (Kerecsen J.), Csizmarik Á., Boros M. (Dénes K.), Veres D. (Szigeti V.), Zámbó D., Daróczi P., Tóth Sz., Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt.

Gól: Veres D., Boros D., Mogyorósi Á. (11-es), Osikóczki I.

Ifi: 3–8

Körmös Miklós: – Gratulálok a Fehértónak, a mérkőzésről pedig inkább nem mondok semmit. Jó pihenést mindenkinek!

Piskóti Zsolt: – Gratulálok a fiúknak, átérezték a mérkőzés fontosságát. Az eredmény ellenére nagyon nehéz mérkőzés volt. Az ificsapat előtt is le a kalappal tizenegy emberrel szép győzelmet arattak. További sok sikert Nyírmeggyesnek!

Nagyecsed–Mátészalka 4–1 (1–0)

Nagyecsed, 250 néző, v.: Vasas G.

Nagyecsed: Makó R. (Sarkadi Zs.) – Sarkadi G., Zámbó K., Marinas, Ascsillán L., Homann R. (Erdős M.), Bulyáki K., Bulyáki A. (Török S.), Kóka R., Papp Cs. (Nyíri Gy.), Somlyai G. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Mátészalka: Szilágyi P. – Farkas Z. (Szabó D.), Szántó Z., Tempfli I. (Tempfli P.), Catuna, Nagy I. (Botos A.), Botos D., Petrohai M., Magyari M. (Szabó B.), Bodó L., Papp N. Edző: Papik Zoltán.

Biztos hazai győzelem.

Gól: Kóka R., Marinas (11-esből), Sarkadi G., Bulyáki A., illetve Petrohai M.

 Ifi: 10–0.

Ádámszki Róbert: – Fontos győzelmet arattunk a szomszédvári rangadón, ami lehetett volna nagyobb különbségű is. Gratulálok csapatomnak a mai jó teljesítményhez!

Papik Zoltán: – Győzött a hasmenés…

Nyírgyulaj–Kisvárda II. 3–1 (2–0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Lipcsei M.

Nyírgyulaj: Oláh D. – Domokos M. (Sárga Zs.), Czerula Zs., Tóth B., Kovács G., Haburcsák B., Mezei B. (Szabó Á.), Vass I., Bagi Á., Gömze A., Kállai G. Edző: Lukács Tibor.

Kisvárda II.: Odinszov – Czene B., Avitsan, Szőr L., Atamas, Bíró R. (Molnár M.), Ivancho, Bartha Á. (Illés G.), Riznicsenko (Gyüre T.), Khimik, Severnyov. Edző: Nagy Sándor.

A mezőnyben jól játszó ellenfelet a hazaiak nagy szívvel futballozva győzték le.

Gól: Domokos M., Gömze A., Sárga Zs., illetve Szőr L.

Lukács Tibor: – Gratulálok a csapatnak az egész őszi szerepléshez! Ezen a mérkőzésen jobban használtuk ki a lehetőségeinket, így megérdemelt győzelmet arattunk.

Nagy Sándor: – Gratulálok az őszi bajnoki címhez a Nyírgyulajnak! Úgy gondolom, ezúttal a rutin győzött, ugyanakkor jól játszottunk, érzésem szerint null nullás állásnál szabályos gólunkat nem adták meg, a mérkőzés fordulópontjaiból pedig, sajnos, nem mi jöttünk ki jól.

Vasárnap

Fehérgyarmat–Vásárosnamény 2–5 (1–1)

Fehérgyarmat, 400 néző, v.: Veres J.

Fehérgyarmat: Jakocska Cs. – Popovics N. (Imre M.), Farkas S., Orosz F., Barta F., Sukály Gy., Antal R., Imre Zs. (Szunyogh L.), Szatke M., Kóczé Sz., Kovács R. Edző: Harbula Balázs.

Vásárosnamény: Kardos Z. (Kasza Á.) – Géczi I., Dascal, Illés P., Zán B., Lyáh A. (Bancsi G.), Deskó D., Fehér M., Schmidt P. (Berec G.), Bökönyi L., Szabó R. Edző: Madalina György.

Az örömlányok is tudnak örömet szerezni jó pénzért az arra vágyó férfiaknak, akik erre hajlandók áldozni. Csak az a baj, hogy ebben nincs szív, sem az örömlány, sem az ezzel élő férfi esetében. Fehérgyarmaton úgy indult az ősz, mint egy válságban lévő házasság, amiben egyik fél sem leli az örömét. Idővel rendeződtek a dolgok, s ahogy egy tisztességes asszonyka a férjének, úgy Antal Roliék is sok örömet szereztek a hazai szimpatizánsoknak, Ma megérdemelten győzött a Vásárosnamény, de  bizakodással tekintünk a tavasz elé. Gratulálunk a vendégek ificsapatának az őszi bajnoki címhez, szakvezetőjüknek üzenjük, hogy a legerősebb embernek is akad idővel ellenfele! Szőke Zoltán kikerült a Barátok köztből, Baksa Andris bekerült, úgyhogy itt mi Gyarmaton mind barátok közt vagyunk. 

Gól: Orosz F., Kóczé Sz., illetve Lyáh A., Deskó D. (11-esből), Zán B., Schmidt P., Szabó R. (11-esből).

 Ifi: 0–1. (Tudósító: Papp Attila)

Harbula Balázs: – A rossz időben kapott gólok ellenére 1-2-nél sanszunk volt, hogy visszajöjjünk a meccsbe, de a játékvezető egy jogos büntetőtől fosztott meg minket. Ezután rossz döntéseket hoztam a cserékkel, így a vereséget magamra vállalom. Szeretném megköszönni az önkormányzat éves támogatását és szurkolóin buzdítását, akik kitartottak a megfiatalított csapat mellett.

Madalina György: – Először is az ifivel kezdeném, hisz rangadót játszottak és kilenc emberrel sikerült kiharcolni a győzelmet. Jár nekik a gratuláció, akárcsak a felnőtteknek is. Nem megbántva a Fehérgyarmatot, nagyon el lettem volna keseredve, ha ezt a mérkőzést nem nyerjük meg, mivel mindkét félidőben nagyon sok ajtó-ablak ziccerünk adódott. De hát minden jó, ha jó a vége, büszkék lehetünk a megszerzett huszonnyolc pontra.

Balkány–Tiszakanyár 4–1 (0–1)

Balkány, 80 néző, v.: Bíró Cs.

Balkány: Hegyes B. – Varga B., Csehil J., Müller Zs. (Patalenszki J.), Szabó M. (Onisziko), Misák S. (Csatári Á.), Belényesi M., Varga K., Vidoven M., Petruska A. (Lakatos J.), Bátyi L. Játékos-edző: Belényesi Miklós.

Tiszakanyár: Révész D. – Molnár Zs. (Vicickó L.), Tóth N., Varga D., Illés A., Kovics M. (Soós T.), Nagy Á., Ujj K., Jánvári D., Rézinger B., Bacsó A. Edző: Ember Roland.

A hazaiak nagyon sok helyzetet hagytak ki, így a saját dolgukat nehezítették meg.

Gól: Nagy Zs. (öngól), Belényesi M., Bátyi L., Patalenszki J., illetve Varga D.

Ifi: 1–0.

Belényesi Miklós: – Gratulálok a csapatnak. Az egyik legnehezebb meccsünk volt az ősszel, amit magunknak tettük nehézzé a kihagyott helyzetek miatt, ugyanakkor gratulálok a Kanyárnak, hogy ilyen jó szellemben állt a mérkőzéshez. Nagyon szimpatikus csapat, szurkolók nekik, mert többet érdemelnek attól, hogy az utolsó helyen legyenek. Köszönjük szépen a szurkolók biztatását, nélkülük nem sikerült volna a győzelem. Arra szeretném kérni őket a jövőben, hogy az edzőt lehet szidni, bántani, pocskondiázni, de a játékosaimat hagyják békén!

Ember Roland: – Mivel a hazai csapat rengeteg helyzetet dolgozott ki, és sokáig csak a kapusunkon múlt, hogy ne vezessen hamarabb az ellenfél, ezért teljesen megérdemelt a győzelme, amihez gratulálok neki. Ettől függetlenül gratulálnom kell saját csapatomnak is, mert ma nagyon jó felfogásban és fegyelmezetten játszottunk,

Nagyhalász–Mándok 2–1 (1–1)

Nagyhalász, 200 néző, v.: Jakab Gy.

Nagyhalász: Dukát P. – Csáki B., Pap M., Bartha Z. (Bognár A.), Kató I., Hajzer L., Hudák M., Nagy N., Simon D., Tóth G. (Tóth V.), Mátrai N. (Gégény M.). Játékos-edző: Ludánszki István.

Mándok: Vasas G. – Ari A., Dallos L., Phrakonkham, Baglyos L., Szabó T., Buda P. (Sipos T.), Fodor A., Pallai G., Győri J. (Veres F.), Vezdel. Edző: Mirgai László.

Küzdelmes mérkőzésen győzelemmel búcsúzott a hazai csapat lelkes szurkolótáborától.

Gól: Tóth G., Hajzer L. (11-esből), illetve Ari A.

Kropkó András egyesületi elnök: – Köszönjük az egész évben nyújtott támogatást mindenkinek, aki hozzátett ahhoz, hogy ez a csapat sikeres esztendőt tudjon zárni.

Mirgai László: – Jó hangulatú mérkőzésen mindkét csapat nagyot küzdött, véleményes tizenegyessel kaptunk ki. Ennek ellenére el kell ismernem, mivel a hazaiak hármat tudtak cserélni, több helyzetet alakítottak ki, nekem pedig nem igazán volt esélyem belenyúlni a meccsbe, mert kevesen voltunk. Úgy gondolom, a srácok mindent megtettek, nem tudom őket elmarasztalni. Gratulálok a tizenhat éves Veres Ferikének, aki nagyon ügyesen szállt be erre a rangadóra.

 


 

Tabella:

1. NYÍRGYULAJ KSE 15 11 1 3 34 19 15 34
2. NAGYHALÁSZI SE 15 10 3 2 46 20 26 33
3. VÁSÁROSNAMÉNY 15 9 1 5 45 28 17 28
4. MÁNDOK VSE 14 9 0 5 34 16 18 27
5. IBRÁNY SE 15 8 1 6 37 26 11 25
6. TARPA SC 15 7 2 6 39 30 9 23
7. KISVÁRDA II. 15 7 1 7 37 26 11 22
8. FEHÉRGYARMAT SC 15 7 1 7 36 36 0 22
9. ÚJFEHÉRTÓ SE 14 6 3 5 34 30 4 21
10. BALKÁNYI SE 14 7 0 7 33 34 -1 21
11. KEMECSE SE 15 6 2 7 26 36 -10 20
12. NAGYECSED RSE 14 3 7 4 21 25 -4 16
13. BAKTALÓRÁNTHÁZA 15 5 1 9 19 35 -16 16
14. MÁTÉSZALKAI MTK 15 4 3 8 18 29 -11 15
15. NYÍRMEGGYES SK 15 2 3 10 23 56 -33 9
16. TISZAKANYÁR SE 15 1 3 11 22 58 -36 6

 

 

Fel Következő