19. forduló (2020.03.14-15.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Újfehértó SE

Ibrány SE
2020.03.14. szombat, 12:00

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nehéz mérkőzés előtt állunk, hiszen ellenfelünk elmúlt két meccsén tizenegy gól szerzett és egyébként is kombinatív, gyors támadó focit játszik az Ibrány. Ehhez megvannak a megfelelően képzett játékosok és egy remek edző, Kiss „Play” Tamás barátom személyében. Biztos vagyok benne, hogy színvonalas mérkőzést fogunk tudni játszani, ahol apróságok dönthetik el a három pont sorsát.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Először is szívből gratulálok az újfehértói különítmény elért díjaihoz, legfőképpen Piskóti Zsolt barátomnak, aki teljesen megérdemelte az év edzője elismerést! A szombati meccsel kapcsolatban abban biztos vagyok, hogy a megye egy egyik legszervezettebb, legalázatosabb csapatához látogatunk, amely rendkívül jól felkészített taktikailag és fizikailag egyaránt. Az őszből kiindulva nagy iramú találkozóra számítok, amelyen bízom benne, hogy a nüánszok a mi javunkra fognak dönteni.


További mérkőzések:

Szombat

Nagyhalász (1.)–Mátészalkai MTK (14.)

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Jó sorozatunkat szeretnénk hazai pályán is folytatni.

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – Úgy gondolom, az utolsó meccsen már csak a szerencsén múlt, hogy nem szereztünk pontot, ezért a héten erre meg rádolgoztunk és szombaton megpróbáljuk megszerezni első pontjainkat.

Baktalórántháza (13.)–Austria Juice-Vásárosnamény (4.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Tiszteljük a szombati ellenfelünket, de nekünk sokkal nagyon szükségünk van a három pontra, aminek megszerzése érdekében mindent meg is fogunk tenni. Ha a múlt heti mezőnyjátékunk jobb helyzetkihasználással párosulna, akkor képesek is lehetünk ezt elérni.

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei első osztályú csapatok országos csúcsot állítottak fel az utóbbi öt fordulóban! A lejátszott negyven mérkőzésből egyetlen egy – a Tiszakanyár–Nyírmeggyes – végződött döntetlenre. Akár még büszkék is lehetnénk, ha a második ikszet mi érnénk el szombaton, mert már ez sem lesz egyszerű feladat.

Kisvárda II. (5.)–Mándok (3.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Szomszédvári rangadónak nevezhetjük a találkozót. Nagyon jó meccset várunk egy kiváló ellenféllel szemben.

Mirgai László, a Mándok edzője: – Aki nyomon követi a megyei futballt, az tudja, hogy a Baktalórántházát idegenben és otthon is legyőzni nagyon nehéz. Ez nekünk sikerült, de borzasztóan meg kellett dolgozni érte, és ha ebben az összeállításban fog tudni játszani a Bakta, akkor még sok csapatnak fog borsot törni az orra alá. Ebből kell erőt merítenünk a következő mérkőzésekre: mindjárt a Kisvárda II. ellen, amely csapat pontot képes szerezni, az már bravúrnak számít. Nem mi vagyunk az esélyesek, de nem feltartott kézzel lépünk pályára. Aztán meglátjuk, ebből mi fog kisülni…

Tiszakanyár (16.)–Nagyecsed (12.)

Ember Roland, a Tiszakanyár edzője: – Nincs más hátra, mint előre, mindenképpen pontokat kell szereznünk!

Siti Ferenc, a Nagyecsed edzője: – Szépen lassan kiegyenesedünk létszámban, utol fogjuk érni magunkat erőben is, ugyanakkor biztosíthatok mindenkit arról, hogy a Kanyár nem adja olcsón a bőrét. Sokkal nehezebb mérkőzésre számítok, mint amilyen a legutóbbi volt.

Nyírmeggyes (15.)–Nyírgyulaj (2.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – A legutóbbi mérkőzésből mindenképpen erőt kell merítenünk, annál is inkább, mert egy bajnokaspiráns csapattal találkozunk. De ha úgy fogunk játszani, mint Tarpán, biztos vagyok abban, hogy otthon tartjuk a három pontot.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Saját bőrünkön tapasztaltuk, milyen egy kiesés ellen küzdő csapat otthonában játszani, éppen ezért minden meg fogunk tenni a sikeres szereplés érdekében.

Balkány (10.)–Tarpa (9.)

Antal István, a Balkány edzője: – A sikeres szereplés apró dolgokon múlik, mostanában ezek az apró dolgok nekünk nem jól alakulnak. Átbeszéltük a történteket és hiszem, nem esti mesét hallgattam a fiúktól, egyben remélem, kicsit jobbra fordul sorsunk és eredményesebbek leszünk.

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Olyan mérkőzés vár ránk, amelyen mindkét csapatnak nagy szüksége van a pontokra, mi megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy pozitív eredménnyel távozzunk. A többi eldől a pályán…

A Kemecse–Fehérgyarmat mérkőzést március 25-én rendezik.


Tudósítások, eredmények

Újfehértó SE–Ibrány SE 0–2 (0–2)

Nyíregyháza, v.: Jakab Gy.

Újfehértó: Gégény B. – Kerecsen J., Mátrai N. (Osikóczki I.), Petics Gy., Csizmarik Á. (Tóth E.), Boros M., Veres D. (Tóth Sz.), Zámbó D., Pallai B., Daróczki P., Torma T. (Dénes K.),  Edző: Piskóti Zsolt.

Ibrány: Kopasz J. – Kiss P. (Pápa S.), Majoros Á., Nagy D., Csáki J., Somogyi T. (Pápa Sz.), Kovács G., Jeddi B., Somogyi M. (Bakosi M.), Varga K., Pócsi B. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Az újfehértóiak számára balszerencsésen alakult a mérkőzés: az első félidőben Veres Dávid fejsérülést szenvedett, a szünet után pedig Mátrai Norbertet – egy ütközés követő követő bokasérülés miatt – mentő szállította el a pályáról.

Gól: Csáki J., Varga K.

Ifi: 2–4.

Piskóti Zsolt: – Azzal kezdeném, hogy gratulálok Ibránynak mert akaratban és játékban is felülmúltak ma minket. Tamás barátom nagyon jó taktikával és harci szellemmel küldte fel csapatát, amihez mi csak asszisztáltunk, pláne az első félidőben. Annyit hozzá tennék, hogy két súlyos sérülést szenvedtünk el úgy, hogy sárga lap nélkül folytatódott a játék és azt gondolom, a fejsérülést illik megnézni, bárki is vezesse a meccset!

Kiss Tamás: – Sajnos, az Újfehértó elleni meccsünk ismét súlyos sérüléssel járt, mielőbbi gyógyulást kívánunk Mátrai Norbertnek és Veres Dávidnak! Mindemellett parázs hangulatú meccset játszottunk, amelyen úgy gondolom, a helyzetek alapján abszolút rászolgáltunk a győzelemre. További sok sikert a Fehértónak! Zsoltika, a barátság örök!


További eredmények:

Nagyhalász–Mátészalkai MTK 4–0 (1–0)

Nagyhalász, v.: Veres J. Nagyhalász: Dukát P. (Bodnár) – Csáki B., Ladányi D., Bartha Z. (Csáki J.), Kató I., Hudák M., Nagy N. (Ludánszki), Simon D., Tóth G., Varga D. (Tóth M.), Tóth V. (Nagy R.). Játékos-edző: Ludánszki István. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D. (Szabó B.), Szántó Z., Tempfli I. (Molnár Sz.), Feiér D., Botos D. (Huszti B.), Petrohai M., Gergely M., Magyari M., Bodó L., Nagy I. (Tóth G.). Játékos-edző: Botos Alexandru. Gól: Kató I. 2, Ladányi D., Simon D.

Kropkó András egyesületi elnök: – A mai mérkőzésen Dukát Péternek nem lehetett gólt rúgni, Kató István folytatta a gólgyártást, Ladányi Dávid bebizonyította, miért ő a megye legjobb játékosa, Nagy Norbert pedig csatárerényeket csillogtatva vette ki részét a győzelemből. Gratulálok az egész csapat tavaszi teljesítményéhez, amire ezen a meccsen tette fel a koronát.

Botos Alexandru: – Ma győzött az akarat!

Baktalórántháza–Vásárosnamény 1–1 (1–0)

Baktalórántháza, v.: Kosztyu J. Baktalórántháza: Kőrösi N. – Lakatos I., Kántor F., Rakóczi Zs., Lakatos L., Ráti G., Fábri Z. (Istenes E.), Csordás G., Zámbori Z., Ruska T. (Varga L,), Balogh P. Edző: Borza László. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Géczi I., Kondor M., Dascal, Zán B., Deskó D., Filep R. (Berec G.), Fehér M. (Bökönyi L.), Srjuba, Schmidt P., Szabó R. Edző: Madalina György. Gól: Balogh P., illetve Deskó D. (11-esből). Ifi: 0–3.

Borza László: – Nem sikerült a győzelem, de az egy pont is jobb, mint a semmi.

Madalina György: – Nem volt egy magas színvonalú mérkőzés, viszont a küzdelem annál nagyobb. Igazságos döntetlen született. Halkan kérdezem, lehet, hogy Ludánszki Pistának át kellene ugrani a 280-at, hogy az év edzője lehessen? Évek óta a bajnoki címért van a harcban a csapata és minden évben a dobogón végeznek, Úgy gondolom, megérdemelné az elismerést, és ne válaszolja senki, hogy nem a megyében él.

Kisvárda II.–Mándok 3–0 (0–0)

Kisvárda, v.: Valu. Kisvárda: Odincov – Atamas (Illés), Szőr L., Czene Z., Baranyai Á., Obradovic, Ivancho. Kovácsréti M. (Lusánszki), Abov, Schimd Á. (Riznicsenko), Jelena R. Edző: Nagy Sándor. Mándok: Vasas G. – Csehil, Balogh G., Dallos L., Baglyos L., Toldi A., Szabó T., Pallai G., Szabó M. (Ari A.), Ács Á. (Buda P.), Elek Á. Edző: Mirgai László. Gól: Jelena R. 2, Szőr L.

Nagy Sándor: – Nehéz mérkőzésen vagyunk túl! Gyakorlatilag 70 percig ki-ki meccset játszottunk. Megvoltak nekünk is a lehetőségeink, megvoltak a Mándoknak is. A 75. perc környékén, miután megszereztük a vezetést kijöttek a kondicionális különbségek, kicsit feldaráltuk a Mándokot. Igazából 90 perc alapján megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Sok siket kívánok a Mándoknak, és érjék el a célukat mait terveztek!

Mirgai László: – Hetvenhét percig azt gondolom egész jól játszottunk – voltak helyzeteink, kapufát rúgtunk – utána elfáradtunk. Sajnos csak két cserénk volt, ez meglátszott a csapaton és kijött a két csapat közti erőnléti különbség. Én azt gondolom, hogy ez döntött, de a csapatom előtt le a kalappal, nem tudok rájuk egy rossz szót sem mondani. Sok helyzetünk volt 70 percig, ezeket nem tudtuk kihasználni, elfáradtunk a középpályán, és ezt rögtön kihasználta az ellenfél azzal, hogy a cserékkel frissítettek és ott már nem bírtuk a tempót.

Tiszakanyár–Nagyecsed 3–5 (2–2)

Tiszakanyár, v.: Varga F. Tiszakanyár: Révész D. – Molnár Zs., Bodnár G. (Ujj K.), Varga D., Illés A. (Vicickó L.), Fábián I., Nagy Á., Soós T., Jánvári D., Rézinger B., Bacsó A. Edző: Ember Roland. Nagyecsed: Makó R. – Bátyi L., Sarkadi G., Zámbó K., Ascsillán L., Marinas (Papp Cs.), Bulyáki K. (Bulyáki A.), Kóka R. (Nyíregyházi G.), Szabó B., Somlyai G. (Erdős M.). Edző: Siti Ferenc. Gól: Soós T. 2, Rézinger B., illetve Angyal N. 2, Marinas 2 (egyet 11-esből), Kóka R. Ifi: 3–2.

Ember Roland: – A felelősséget vállalom a mai eredményért, a tanulságokat levontuk, és megyünk tovább. Gratulálok az ellenfélnek.

Siti Ferenc: – A pálya talajához képest mindkét csapat őszinte futballt játszott, bár ez nekünk az első félidőben nem igazán állt jól, a szünet után – a félidőben megbeszéltek alapján – ült a játékunk, ennek köszönhető a győzelmünk.

Nyírmeggyes–Nyírgyulaj 0–2 (0–0)

Nyírmeggyes, v.: Gergely S. Nyírmeggyes: ifj. Körmös M. – Szondi R., Hornyák Zs. (Török G.), Szántó I., Nagy Zs., Paragh M., Nógrádi S. (Folytán Z.), Török S. (Nemes Z.), Scheibli M., Sitku Á., Gózner K. Edző: Körmös Miklós. Nyírgyulaj: Oláh D. – Buka B., Tóth B., Kiss L., Fekete G., Haburcsák B. (Gömze A.), Mezei B., Vass I., Bagi Á., Varga J. (Kállai G.), Terdik Zs. Edző: Lukács Tibor. Gól: Fekete G. 2.

Körmös Miklós: – Gratulálok a srácoknak, 82. percig állták a sarat, a végén a rutin döntött.

Lukács Tibor: – Végig hatalmas nyomás alatt tartottuk a hazaiakat, de csak a végén sikerült begyötörni a gólokat.

Balkány–Tarpa 0–4 (0–2)

Balkány, v.: Paráda R. Balkány: Hegyes B. – Szilágyi Z. (Décsi K.), Hüse S., Csatári Á., Lakatos J. (László A.), Kovács A. (Petruska A.), Burkus D., Gali V., Kóka S., Vidoven M., Anda Sz. (Huszár S.). Edző: Antal István. Tarpa: Cip J. – Kacsó R., Gál R., Fejes J., Lakatos B., Balogh Gy. (Bartha K.), Dolináj P. (Rozman), Törtei T., Nadimov (Kiss K.), Djacsenko (Losonczi B.), Rácz I. (Bartha K.). Edző: Varga Gyula. Gól: Djacsenko 3, Törtei T.

Antal István: – Akaratban, gondolkodásban, gyorsaságban fölénk nőt a Tarpa, amely megérdemelten nyert.

Varga Gyula: – Jó iramú mérkőzésen ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Köszönjük a Balkánynak a vendéglátást, további sok sikert nekik.

 


 

Tabella:

1. NAGYHALÁSZI SE 19 14 3 2 57 22 35 45
2. NYÍRGYULAJ KSE 19 14 1 4 40 20 20 43
3. MÁNDOK VSE 19 12 0 7 44 29 15 36
4. VÁSÁROSNAMÉNY 19 11 2 6 54 32 22 35
5.. KISVÁRDA II. 19 11 1 7 50 27 23 34
6. IBRÁNY SE 19 11 1 7 50 32 18 34
7. TARPA SC 19 9 2 8 50 36 14 29
8. FEHÉRGYARMAT SC 18 9 1 8 44 43 1 28
9. ÚJFEHÉRTÓ SE 19 8 3 8 38 37 1 27
10. BALKÁNYI SE 19 8 0 11 39 48 -9 24
11. NAGYECSED RSE 18 5 7 6 29 35 -6 22
12. KEMECSE SE 18 6 2 10 28 43 -15 20
13. BAKTALÓRÁNTHÁZA 18 5 2 11 21 40 -19 17
15. MÁTÉSZALKAI MTK 19 4 3 12 23 45 -22 15
14. NYÍRMEGGYES SK 19 4 3 12 30 64 -34 15
16. TISZAKANYÁR SE 19 2 3 14 29 73 -44 9

 

 

Fel Következő