8. forduló (2019.09.28-29.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Nyírgyulaj KSE
2019.09.29. vasárnap, 15:00

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – A héten pár dolgot helyre kellett tennünk a fejekben, sok időnk viszont nincs a vakarózásra. Hétvégén komoly feladat vár ránk, hiszen egy nagyon jó csapat látogat hozzánk, amely tele van jó játékosokkal. Ígérgetésekbe nem akarok bocsátkozni, tudjuk, hogy mi a dolgunk, a siker érdekében mindent meg fogunk tenni a pályán.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Újabb rangadó vár ránk, abban az esetben van esélyünk a pontszerzésre, ha a teljesítményünk erősen feljavul a múlt héthez képest.

 


További mérkőzések:

Szombat

Baktalórántháza (8.)–Kemecse (14.)

Kozma József, a Baktalórántháza edzője: – Most négy olyan mérkőzésünk következik, amiből ha nem jövünk ki jól, akkor bajba kerülhetünk.

Márton Péter, a Kemecse edzője: – A kemecsei játékosok élete nem csak játék és mese, most a baktai erdőben leselkedik rájuk veszély. A megyei első osztályban három fogalmat szajkózok: taktika, fegyelmezettség, csapategység. Ha ezek működnek, és spártai elszántsággal lépünk pályára, akkor jó eredményt érhetünk el, még a baktai katlanban is.

Mátészalka (7.)–Tiszakanyár (16.)

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Hiba lenne a Tiszakanyárt helyezése alapján megítélni, biztos mindent el fognak követni, hogy megszerezzék első pontjukat, pontjaikat. Nem szabad abba a hibába esnünk, hogy lebecsüljük őket, mert akkor nehéz dolgunk lesz.

Háda Tivadar, a Tiszakanyár elnöke: – Még mindig edző nélkül vagyunk, ettől függetlenül mindent megteszünk a pontszerzésért.

Vásárosnamény (6.)–Újfehértó (10.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Az utóbbi időben sok jó véleményt lehetett hallani vasárnapi ellenfelünkről, ennek megvolt az alapja az elért eredményeik ismeretében. Nekünk azonban nem ezzel kell foglalkozni, a hétvégi mérkőzés teljesen más lesz, mint az eddigiek, remélem, hogy a rólunk kialakult pozitív képet tovább erősítjük.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Véget ért a kupakaland, ami sok szép élményt adott nekünk, de most már a bajnokságra és a céljainkra kell koncentrálnunk. Sajnos akadnak sérültjeink, és tudom, a srácok nem is túl frissek, viszont ahhoz, hogy megszorongassuk a Naményt, újra tökéletes teljesítményre lenne szükség.

Tarpa (5.)–Nagyecsed (12.)

Márton István, a Tarpa edzője: – A két egyesület között jó a kapcsolat, az ellenfelünk első szóra beleegyezett a pályaválasztói jog felcserélésébe, így a mérkőzés a szilvanap egyik programja lehet, és természetesen meccs után dukál a vendéglátás a látogatóknak! Tudjuk, hogy az Ecsed ettől sokkal jobb csapat, biztos, hogy ki fog jönni a gödörből, eljön nekik a befelé pattanó időszak, de remélem, csak a jövő héttől! Bízom benne, hogy játékosaim most már végleg elhiszik, bárki ellen győzhetünk. Ehhez nem kell semmi extra, csak bízni saját magukban, egymásban és az elvégzett munkában!

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – A Tarpa eddigi szereplése nem a véletlen műve. Akkor van ellenük esélyünk, ha kulcsjátékosaikat ki tudjuk kapcsolni, és nem a szilvanapi meghívással fogunk foglalkozni, hanem most már tényleg a focival.

Vasárnap

Mándok (3.)–Nyírmeggyes (15.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Nem gondolom, hogy a szerencsének köszönhetők a Nyírmeggyes pontszerzései az utóbbi mérkőzéseken. Körmös Miklós csapata kezdi felvenni a megye I. ritmusát. Azonban nekünk saját magunkkal és a kitűzött célunk elérésével kell foglalkoznunk, amibe nem fér bele egy esetleges hazai botlás.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Mádokról pontot, vagy pontokat elhozni nagyon nehéz feladat. Ha azonban át tudjuk menteni az elmúlt heti teljesítményünket, akármi is kisülhet belőle.

Kisvárda II. (11.)–Nagyhalász (2.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Az osztály egyik legjobb csapatát fogadjuk, ezért nehéz mérkőzésre számítok. Az elmúlt hét végén fiatal játékosaim bebizonyították, hogy képesek bármire, jó meccset várok, mindent megteszünk, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Papíron mi vagyunk az esélyesek, de ezek a mérkőzések néha a legnehezebbek. Remélem, minden játékosom csak a győzelemre koncentrál, és nem más jár a fejében.

Fehérgyarmat (9.)–Balkány (13.)

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Férfias küzdelemre számítok! Mindkét csapatnak fontos lenne a három pont. Várom, hogyan reagálnak labdarúgóink az elmúlt meccsen történtekre, s remélem, végre felnövünk a feladathoz! A Balkány ellen pontot sem szereztünk az utóbbi két évben, szóval illene javítani ezen!

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – Szeretnénk a bajnokságban jól szerepelni, és ehhez pontokat kell gyűjtenünk, kitűztünk egy célt a szezon előtt, ezt teljesítenünk kell! Nehéz mérkőzésre számítok, stabil, masszív csapat a Fehérgyarmat, aki otthon biztosan győzelemre fog játszani, de mi is azért utazunk, hogy győzelemmel térjünk haza!


Tudósítások, eredmények

Ibrány SENyírgyulaj KSE 43 (30)

Ibrány, 300 néző, v.: Valu.

Ibrány: Kopasz – Bernáth (Boros), Nagy, Csáki, Gergely (Majoros), Kovács, Jeddi, Somogyi M. (Viszokai), Farkas, Haburcsák K. (Pápa), Pócsi. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Nyírgyulaj: Oláh (Kincses) – Scheibli (Kállai), Fekete, Kovács (Tóth), Haburcsák (B.), Mezei, Vass, Bagi, Czerula, Buka, Kiss. Edző: Lukács Tibor.

A hazaiak a végére maguknak tették nehézzé a mérkőzést.

Gól: Somogyi M. 2, Jeddi, Nagy D., illetve Fekete 2, Kállai.

Ifi: 1-0.

Kiss Tamás: – Hatvanöt percig nagyszerűen futballoztunk, viszont a mérkőzés utolsó szakasza abszolút nem tetszett. Saját butaságunk miatt felhoztuk ellenfelünket, ettől függetlenül gratulálok a csapatnak, a múlt héthez képest jelentős javulást tapasztaltam

Lukács Tibor: – Folytattuk a múlt heti gyenge játékunkat, amibe lehet kapaszkodni, hogy 4–0-ról legalább sikerült felállnunk.


 Jeddi Béla vezetést jelentő gólja:

 

Video: Kulcsár Béla


További eredmények:

Mándok–Nyírmeggyes 4–0 (2–0)

Mándok, 150 néző, v.: Gergely S.

Mándok: Vasas – Balogh, Dallos, Phrakonkham, Baglyos, Szabó, Sipos (Ráduly), Fodor, Pallai, Győri (Veres), Vezdel (Dancs). Edző: Kiss Gábor.

Nyírmeggyes: Hajzer (ifj. Körmös M.) – Hornyák, Szántó, Török, Paragh, Éles, Batizi-Pócsi, Sitku (Nagy), Gózner, Nemes (Rézműves), Drabik (Szőke). Edző: Körmös Miklós. Megérdemelt győzelmet arattak a hazaiak. Gól: Győri, Fodor, Vezdel, Dallos L. Ifi: 1-5.

Kiss Gábor: – Szeretném megköszöni a nyírmeggyesieknek, hogy elfogadták az időpont változtatást. A mérkőzést megérdemelten nyerték meg a fiúk ilyen különbséggel is.

Körmös Miklós: – Ennyivel jobb volt Mándok, felemelt fővel megyünk tovább!

Kisvárda II.–Nagyhalász 1–2 (1–1)

Kisvárda, 200 néző, v.: Resán.

Kisvárda: Zöldesi – Avetiszian, Cukalasz, Gyüre (Ötvös), Szőr, Lusánszki (Tóth), Nahirnij (Molnár), Barta (Újvári), Riznyicsenko (Illés), Kimik, Szevernyov. Edző: Nagy Sándor.

Nagyhalász: Dukát – Csáki, Pap, Kató, Hajzer, Hudák, Nagy (Ludánszki), Simon, Tóth (Bognár), Varga (Tóth), Mátrai (Barzó). Játékos-edző: Ludánszki István. Végig a hazaiak akarata érvényesült, de két pontrúgás megpecsételte a sorsukat. Gól: Szevernyov, illetve Nagy, Pap.

Nagy Sándor: – Ezen a mérkőzésen nem a jobbik csapat nyert. Egy nullás vezetésünknél száz százalékos ziccert hibáztunk. Sajnos, az első félidő végén és a második elején két pontrúgásnál – ez utóbbi vitatható volt – bealudtunk, utána jogos piros lappal emberhátrányba kerültünk, igaz, ezt egy ütés előzött meg, amit az én játékosom rúgással törlesztett. Tíz emberrel is mi domináltunk, több lehetőségünk volt, óriási bravúrt fogott az ellenfél kapusa. Sajnálom a fiúkat, de amit a sors elvett, azt majd visszaadja nekünk.

Ludánszki István: – Minden győzelemre és minden pontra szükségünk van ebben a helyzetben. Gratulálok a srácoknak, hogy megtettek mindent a győzelemért!

Fehérgyarmat–Balkány 4–2 (1–1)

Fehérgyarmat, 200 néző, v.: Király.

Fehérgyarmat: Jakocska – Farkas, Lakatos (Bobal), Orosz, Ács (Varga), Barta, Mócsán, Antal, Szatke, Kóczé (Imre), Kovács (Geletey). Edző: Harbula Balázs.

Balkány: Zán – Bátyi (Petruska), Müller, Misák, Belényesi, Varga, Csehil, Szabó, Csatári (Huszár), Angyal (Sándor), Szabó (Onisziko). Játékos-edző: Belényesi Miklós. „Uff én beszéltem” – mondta Ülőbika, s ülve maradt. „Uff, mi futballoztunk” – mondták a fehérgyarmati játékosok és megnyerték a mérkőzést. „Az élet megy tovább, én meg jövök szembe” – énekelte a Bikini. Nincs más hátra mint előre, ezen az úton kell továbbmenni. Tanítani való játékvezetés mellett megérdemelt hazai győzelem. Gól: Bobal 2, Barta, Lakatos, illetve Belényesi 2. Ifi: 6–0-nál félbeszakadt.

Harbula Balázs: – Isten tudja, mikor vertük meg utoljára a Balkányt! A négy gól mellett kihagytunk egy tizenegyest, két kapufát lőttünk és három ziccer is kimaradt, ettől függetlenül nagyon kreatívan futballozó ellenfelet győztünk le.

Belényesi Miklós: – Gratulálok az ellenfélnek, teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, Köszönöm Zán Krisztiánnak, hogy ilyen napot fogott ki és négy gólon tartotta az ellenfelet.

Baktalórántháza–Kemecse  0–1 (0–1)

Baktalórántháza, 100 néző, v.: Sipos L. Baktalórántháza: Kőrösi N. – Balogh P., Csordás G., Kántor F., Kozma J. (Molnár L.), Lakatos L., Ráti G., Rakóczi Zs. (Zámbori Z.), Hajdu G.,  (Illés L.), Lakatos I., Nagy T. Játékos-edző: Kozma József. Kemecse: Sánta T. – Kovács I., Bárány T. (Tóth T.), Varga B., Nagy D., Bakó T. (Hubicsák Z.), Ruska T. (Szathmári D.), Szaffián Sz., Hokk Á. (Brondics P.), Listván D., Sándor D. Edző: Márton Péter. Gól: Balogh P. (öngól). Ifi: 6–1.

Kozma József: – Az ellenfél nulla, azaz nulla kaput eltaláló lövéssel megnyerte a meccset. Ettől függetlenül gratulálok nekik. Köszönöm!

Márton Péter: – Már már tradíció, hogy az első félidőben a megbeszéltek szerint játszunk, most kifejezetten tetszetősen. A második a védekezésről szólt, de jól zártunk, mint a svájci trezor. Gratulálok minden játékosnak.

Mátészalkai MTK–Tiszakanyár 4–4 (2–0)

Mátészalka, 100 néző, v.: Homonai. Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D., Szántó Z., Tempfli I., Catuna, Nagy Z. (Bodó L.), Botos D., Magyari M., Tempfli P., (Farkas Z.), Szűcs Z., Papp N. Játékos-edző: Tempfli Imre. Tiszakanyár: Kanyári G. – Molnár Zs., Ujj K. (Nagy Á.), Tóth N., Bodnár G., Varga D. (Bacsó A.), Vicickó L., Illés A., Soós T., Jánvári D., Rézinger B. Edző: Ember Roland. A hazaiak már 3–0-ra vezettek, nagyobbnál nagyobb helyzeteket hagytak ki, majd a 90. percben jött a büntetés, egyenlített a Kanyár. Gól:  Nagy Z. 2, Botos D., Szabó D., illetve Bacsó A. 3, Vicickó L.

Tempfli Imre: – Jobb, ha most nem mondok semmit.

Ember Roland: – Ez a siker a srácoké! Három nullról és 4–2-ről is fel tudtunk állni, amihez óriási mentális erőre volt szükség! Elhitték, hogy pontot szerezhetünk és tettek is érte sokat. Ahogy Ádó szokta mondani: akkor is van esély, ha nincs esély! Ezt a pontot annak az embernek ajánlom, aki épp mellettem volt, mikor felkértek erre a feladatra és maximálisan támogatott benne, hogy vállaljam el. Neki üzenem hogy kitartok és vigyázok magamra!

Vásárosnamény–Újfehértó 5–2 (3–2)

Vásárosnamény, 100 néző, v.: Pethő P. Vásárosnamény: Kardos Z. – Géczi I., Dascal, Illés P., Lyáh A. (Berecz G.), Zán B., Deskó D., Fehér M., Srjuba (Bancsi G.), Schmidt P., Szabó R. (Filep R.), Edző: Madalina György. Újfehértó: Gégény B. – Kerecsen J. (Marinka Á.), Mogyorósi Á (Boros M.), Csizmarik Á. (Piskóti R.), Seres K. (Veres D.), Petics Gy., Dénes K., Daróczi P., Tóth Sz. (Tóth E.), Pallai B., Szigeti V. Edző: Piskóczi Zsolt. A hazaiak győzelméhez ezúttal sem férhetett kétség. Ez a győzelem legyen a Mihály napi ajándék! Gól: Deskó D. 3 (kettőt 11-esből), Srjuba, Filep R., illetve Petics Gy., Mogyorósi Á. Kiállítva: Gégény B. (70. perc). Ifi: 4–2.

Madalina György: – Gratulálok a csapatomnak, nagyszerű hozzáállást mutatva játszotta végig a mérkőzést. Úgy gondolom, erre a sorozatra Farkas Béla is csettintene egyet!

Piskóczi Zsolt: – Na ez az a mérkőzés, amikor nem tudok elmenni szó nélkül a játékvezetés mellett. Kettő egyes állásnál csapatunk gólt szerez, a játékvezető megadja, de az asszisztense 40 méterről talpalást lát… Az orrom előtt megy ki a labda, ugyanez az asszisztens tovább engedi, ezzel lett: 2–2. Három kettes hátránynál ziccert hibáz Namény mindenki készül a kirúgáshoz, erre 11-es és piros lap a kapusnak és a mezőnybeli dolgokra ki sem térek. Ehhez még hozzájön természetesen a fölényes viselkedésük. Köszönjük többet nem kérünk belőle! Gratulálok egyébként a hazaiaknak jó meccset játszhattunk volna.

Tarpa–Nagyecsed 5–0 (2–0)

Tarpa, 150 néző, v.: Veres J. Tarpa: Molnár Cs. – Lakatos B., Balogh Gy., Fejes J., Törtei T. (Dudics I.), Losonczi B. (Vitéz M.), Nadimov (Rozman S.), Illés Gy. (Dolináj), Kacsó R., Djacsenko (Ködöböcz N.), Gál R. Edző: Márton István. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Zámbó K., Marinas (Ádámszki R.), Nyíri Gy., Homann R., Bulyáki K., Bulyáki A., Kóka R., Török S. (Nyíregyházi G.), Somlyai G. Játékos-edző: Ádámszki Róbert. Küzdelmes mérkőzésen a hazai csapat megérdemelt győzelmet aratott. Gól: Djacsenko, Törtei T., Illés Gy., Nadimov, Dolináj

Márton István: – Minden a tervek szerint alakult. Most már csak jól kell magunkat érezni!

Ádámszki Róbert: – Gratulálok a hazaiak megérdemelt győzelméhez. Erre nem mentség, hogy tizenegyen vagyunk és nem a saját posztjaikon játszanak az emberek, mindemellett  úgy gondolom, egy-két játékos ilyen mentalitással, hozzáállással még ennek az osztálynak a szintjét sem üti meg!

 


 

Tabella:

1. NAGYHALÁSZI SE 8 6 1 1 29 10 19 19
2. MÁNDOK VSE 7 6 0 1 26 6 20 18
3. IBRÁNY SE 8 6 0 2 27 14 13 18
4. NYÍRGYULAJ KSE 8 6 0 2 23 12 11 18
5. TARPA SC 8 5 2 1 33 15 18 17
6. VÁSÁROSNAMÉNY 8 5 0 3 25 19 6 15
7. FEHÉRGYARMAT SC 8 4 0 4 21 19 2 12
8. MÁTÉSZALKAI MTK 8 3 2 3 11 13 -2 11
9. BAKTALÓRÁNTHÁZA 8 3 1 4 11 18 -7 10
10. ÚJFEHÉRTÓ SE 7 2 2 3 12 16 -4 8
11. NAGYECSED RSE 7 1 4 2 11 15 -4 7
12. KISVÁRDA II. 8 2 1 5 11 16 -5 7
13. KEMECSE SE 8 2 1 5 10 21 -11 7
14. BALKÁNYI SE 7 2 0 5 13 23 -10 6
15. NYÍRMEGGYES SK 8 1 1 6 14 35 -21 4
16. TISZAKANYÁR SE 8 0 1 7 8 33 -25 1

 

 

Fel Következő