12. forduló (2020.11.07-11.08.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Vásárosnamény

2020.11.08. vasárnap, 13:00

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Egyértelmű, hogy nagyon jó erőkből álló csapatot fogadunk.  Ugyanakkor, amit az elmúlt mérkőzésen a pályára „vittünk” hozzáállásban és játékban, arra lehet építeni, ezt az arcunkat kell mutatnunk a Namény ellen is.

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Az eddig lejátszott mérkőzések során végig a dobogón álltunk, célunk az, hogy az ősz végén is ott végezzünk, ami nem lesz egyszerű, mert a hátralévő találkozók nehéznek ígérkeznek. Szerintem az Ibrány is az élcsapatok közé tartozik, a jelenlegi helyezésénél jobb együttes: ha az időjárás is engedi, színvonalas meccsre van kilátás, hisz mindkét fél játssza a futballt, úgyhogy valószínűleg nem kell félni attól, hogy a lefújás után hordágyon kell lehozni a labdát.


További mérkőzések:

Szombat

Nyírgyulaj (5.)–Kemecse (16.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Remélem, hétvégén már ott tudok lenni a csapat mellett, számomra az eredmény már másodlagos.

Hokk Béla, a Kemecse edzője: – Nagyon jó csapat otthonában lépünk pályára, ha azt a stabil játékot tudjuk nyújtani, mint legutóbb, akár meglepetést is szerezhetünk.

Csenger (8.)–Fehérgyarmat (15.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Hazai pályán nagy szükségünk van közönségünk biztatására, segítségére, mert nem titkoltan szeretnénk megnyerni ezt a szomszédvári mérkőzést. Annál is inkább, mivel otthon valamiért eddig nem úgy ment, ahogy azt szerettük volna.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Eddig itt Szatmárban a kézfogás elegendő volt, hogy az ígéreteket tartsuk. Megváltozott a világ és jó pár játékosom is. Akik maradtak, remélem tudják, hogy nekünk minden pont számít, főleg, ha befejezzük ezt a bajnokságot. Igazából az egészség számít, meglepő, hogy ezt néhányan másképp gondolják…

Nyírmeggyes (9.)–Balkány (10.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Sajnálom, hogy legutóbb nem játszottuk le a bajnoki mérkőzésünket, remélem, ez a formánkra nem fog kihatni. Tudjuk, jó csapat érkezik hozzánk, de mindent meg fogunk tenni, hogy megszerezzük a három pontot.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Meggyes sokat erősödött a nyáron a rutinos emberek érkezésével, azt gondolom, hazai pályán esélyesebb, de remélem, tartalékosan is sikerül felnőni a feladathoz és pontot tudunk szerezni.

Nagyecsed (4.)–Nagyhalász (11.)

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – A Halász jobb csapat annál, mint amit az eddigi elért eredményei mutatják, ugyanakkor itthon nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Jó csapathoz látogatunk, ezzel együtt amennyiben az elmúlt héten tapasztalt fegyelmezett játék egy kicsit nagyobb koncentrációval párosul, pontot, pontokat szerezhetünk.

Tarpa (1.)–Újfehértó (6.)

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – Jó futballt játszó, kemény csapattal találkozunk, amely egy színvonalas mérkőzést ígér, a többi eldől a pályán.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Úgy érzem, a legjobbkor találkozunk a bajnokság egyértelmű esélyesével, mivel Tarpára minden csapat teher nélkül utazhat el. A héten, így a meccsen kívül tudunk koncentrálni kicsit olyan dolgokra is, melyek nem gondoltam volna, hogy bárki számára nem egyértelműek. Ennek ellenére minden mérkőzéshez úgy állok, hogy nyerni szeretnék, mivel a sport egyik legfontosabb elem a győzni akarás és akiből ez a versenyszellem és mentalitás hiányzik, soha nem lesz igazi sportember. Remélem, hogy hétvégére már sikerül ebből valamennyit megmutatni, mert különben csúnya zakót is szabhatnak ránk.

Vasárnap

Mándok (12.)–Mátészalkai MTK (3.)

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Mindkét csapatra igaz lehet, hogy minden sorozat megszakad egyszer, csak az a kérdés: mikor?

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – Mikor Mándokról van szó, mindig az jut eszembe, hogy a top három csapatból játszunk az egyikkel. A tabellán elfoglalt helyezésük sem változtat ezen a megítélésén. A héten beszéltem a srácokkal, egyértelművé tették, hogy ki vannak éhezve a sikerre és a további jó szereplésre. Én bízom bennük, a célunk pedig Mándokon nem lehet más, mint a pontszerzés.

Gyulaháza (14.)–Baktalórántháza (13.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Rettenetesen fontos mérkőzés előtt állunk. Ha végre le tudnánk hozni egy meccset kapott gól nélkül, akkor egy aprócska szerzett góllal óriási örömet tudnánk szerezni.

 


Tudósítások, eredmények

Ibrány– Vásárosnamény 1–1 (0–0)

Ibrány, 200 néző, v.: Resán G.

Ibrány: Tóth N. – Nagy D., Lakatos B., Csáki J., Somogyi T., Gergrly B., Kovács G., Jeddi B., Szabó M. (Kiss P.), Lizenbold Zs., Haburcsák K. (Mészáros M.). Játékos-edző: Kiss Tamás.

Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Géczi I., Bátyi L., Illés P., Szabó R. (Filep R.), Zán B., Misák S., Csordás G., Barta F. (Ács Á.), Illés G., Sárosi M. Edző: Madalina György.

Gól: Jeddi B., illetve Illés G.

Ifi: 1–1.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a második játékrészben pedig nagyot harcolt mindkét csapat. A kontrák a vendégeknek sültek jobban, de Tóth Norbi majdnem mindent védett. Jeddi higgadt góljával Ibrány szerzett vezetést, de Namény szinte rögtön egyenlített. A vendégek igazolták a táblázaton elfoglalt helyüket. A döntetlen igazságos.

Kiss Tamás: – Úgy érzem, mindkét csapat kicsit tartott a másiktól, talán ezért is szép és folyamatos játék nem tudott kialakulni, amihez hozzájárult a pálya talaja. Összességépben azt mondhatom, igazságos döntetlen született, ettől függetlenül gratulálok a fiúknak.

Madalina György: – Küzdelmes, jó iramú mérkőzés volt a nehéz talaj ellenére. Az első félidőben egy-egy ordító helyzet volt mindkét kapu előtt, a szünet után viszont hatalmas ziccereket hagytunk ki, meg kellett volna nyerni a meccset.


További eredmények:

Szombat

Nyírgyulaj–Kemecse 2–0 (2–0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Pethő P. Nyírgyulaj: Oláh D. (Opre R.) – Kiss L., Phrakonkham (Bagi Á.), Balogh G. (Orosz D.), Buka B., Varga J. (Gömze A.), Fekete G., Vass I., Terdik Zs., Pócsi B. (Tóth B.), Kállai G. Edző: Lukács Tibor. Kemecse: Pintér L. – Gégény M. (Roszpopa G.), Sándor D., Szabó P., Majoros Á., Faragó L., Szaffián Sz. (Bárdos A.), Tóth T. (László A.), Soós T. (Varga B.), Farkas M., Hokk B. (Vass B.). Edző: Hokk Béla. Gól: Pócsi B., Kállai G. Ifi: 8–0.

Lukács Tibor: – Felejthető mérkőzésen kapott gól nélkül nyertünk, ez mindenképpen pozitívum.

Hokk Béla: – Lagymatag játékunk miatt nem érdemeltünk pontot.

Csenger–Fehérgyarmat 4–4 (0–4)

Csenger, 150 néző, v.: Takács A. Csenger: Makay Z. – Péter Gy. (Béres R.), Antal R., Stef, Varju P. (Csorvási Á.), Polácsek P., Nagy M., Balogh Á. (Katona P.), Lengyel M. (Bakó T.), Osváth S., Margitics L. Edző: Barcsay István. Fehérgyarmat: Jakocska Cs. – Sukály Gy., Orosz F., Barkaszi D., Kovács R., Petrohai M. (Alapi T.), Németh N. (Szász M.), Kóczé Sz., Imre Zs., Szabó T., Balogh P. (Horváth N.). Edző: Harbula Balázs. A vendégek négygólos előnye után hosszú hajrát indítva, emberhátrányban egyenlített a Csenger. Gól: Polácsek P. 2, Osváth S. (11-esből), Katona P., illetve Szabó T. 2, Kovács R. (11-esből), Antal R. (öngól). Kiállítva: Makay Z. Ifi: 1–4.

Barcsay István: – A mérkőzés elején sok helyzetünk volt, sajnos, egyet sem tudtunk értékesíteni. ellenfelünk pedig a szünetig minden hibánkat könyörtelenül kihasznált. A második félidőben – tíz emberrel – nagyot küzdöttünk, és sikerült a sírból pontot szerezni, sőt akár a győzelemre is lett volna esélyünk a végén. Úgy érzem, az összkép alapján igazságos döntetlen született.

Harbula Balázs: – Ez kabaré.

Nyírmeggyes–Balkány 6–2 (3–0)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Veres J. Nyírmeggyes: Tóth K. – Hornyák Zs., Nagy Zs., Török G. (Szántó I.), Nógrádi S., Batizi-Pócsi N. (Schebli M.), Pálvölgyi B. (Szép Á.), Gózner K., Rézműves F., Török I., Török S. Edző: Körmös Miklós. Balkány: Kőrösi N. – Sallai M., Szabó I., Kékesi A. (Patalenszki), Szabó M., Lakatos J. (Sinka Á..), Nagy D., Csatári Á. (Tóth T.), Szilágyi Z., Nagy T. (Hegyes B.), Furó Zs (Hüse). Edző: Mirgai László. Gól: Török I., Gózner K., Batizi-Pócsi N., Rézműves F., Török G., Török S., illetve Nagy D., Hegyes B. Ifi: 3–4.

Körmös Miklós: – Győzelmünket a régi meggyei futballista, Kovács Imre emlékének ajánlja a csapat. Köszönjük szépen az ellátást, Ganyu István támogatónknak és barátunknak, egyben boldog születésnapot kíván neki a csapat. Gratulálok a srácoknak, további sok sikert a Balkánynak!

Mirgai László: – Ennek a meccsnek az volt a pozitívuma, hogy szép, tavaszias idő volt, másrészt a három kapusom közül kettő a mezőnyben jól teljesített, Hegyes Benjámin például bombagólt fejelt. Az ifiedzőnknek is pályára kellett lépni, aki ugyancsak megtette a magáét. Ezek ismeretében az eredmény nem meglepő, gratulálok a Meggyesnek.

Nagyecsed–Nagyhalász 1–0 (1–0)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Kosztyu. Nagyecsed: Makó R. – Zámbó K., Bulyáki K., Bulyáki A. (Somlyai G.), Szabó B., Müller Zs., Kóka R., Erdős M., Bernáth M., Angyal N., Madzin I. (Nyíregyházi G.). Edző: Homann Richárd. Nagyhalász: Dukát P. – Csáki B., Tóth G., Bartha Z., Kató I., Hajzer L., Hudák M., Nagy N., Ludánszki I., Simon D. (Tóth M.), Nagy R. (Szabó D.). Játékos-edző: Ludánszki István. Gól: Angyal N. Ifi: 3–2.

Homann Richárd: – Küzdelmes mérkőzésen a gól hál’ istennek mi szereztük, ennyivel pedig mindenképpen jobbak voltunk. A Nyíregyházi családnak jobbulást kívánunk!

Kropkó András egyesületi elnök: – Kitűnő játékvezetés mellett a győzelmet jobban akaró hazai csapat megérdemelten nyert.

Tarpa–Újfehértó 4–1 (1–1)

Tarpa, 300 néző, v.: Gergely S. Tarpa: Sas I. – Buda P., Fejes J. (Balogh S.), Dobrovolszki, Nadimov, Barta G. (Dán V.), Djacsenko (Lyáh A., Rácz I.), Vajda A., Trombola (Tüzes Zs.), Gál R., Kurilcsik. Edző: Mihajlo Ivanicja. Újfehértó: Piskóti R. – Kerecsen J., Torma T. (Seres K.), Petics Gy., Boros M. (Tóth Sz.), Dénes K., Papp Cs., Zámbó D. (Csizmarik Á.), Pallai G., Daróczi P., Pallai B. Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Vajda A. 2 (mindkettőt 11-esből), Dán V., Dénes K. (öngól), illetve Papp Cs.

Mihajlo Ivanicja: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk, a második félidőben más, jobb felfogásban játszottunk, sikerültek a cseréink. Szeretném megköszönni a szurkolók támogatását. Sok sikert a szimpatikus, jól játszó Fehértónak,

Piskóti Zsolt: – Rettentően csalódott vagyok, mert nem volt ennyi a két csapat között. Sajnálom ezt a meccset mert gyakorlatilag nyolc perc alatt tökön szúrtuk magunkat. A játékvezetőt egyáltalán nem szeretném kritizálni, mert úgy gondolom jól vezette a meccset, de a két tizenegyest nagyon könnyen befújtnak érzem. További sok sikert Tarpának azt kívánom, hogy érjék el a céljaikat.

Vasárnap

Mándok–Mátészalkai MTK 3–1 (2–0)

Mándok, 100 néző, v.: Papp F. Mándok: Lovász G. – Lakatos I., Ari A., Katona Gy., Lusánszki L., Toldi A., Baglyos L., Krajnyák Zs. (Maroda N.), Dallos L., Bökönyi Á., Elek Á. Edző: Dancs Attila. Mátészalka: Szilagyi P. – Botos D., Varga M. (Szabó D.), Mos, Magyari M., Bodó L., Sarkadi G. (Farkas Z.), Szántó Z. (Szabó B.), Gergely M., Ötvös Sz. (Betuker), Feier (Molnár Sz.). Megbízott edző: Illak Adrian. Biztos hazai győzelem. Gól: Toldi A. 2, Elek Á., illetve Farkas Z.

Dancs Attila: – Ha megvan megfelelő akarat és hozzáállás, akkor íme az eredménye. Köszöntjük Tamás Zoltán iker unokáit, ami azért húzódott el, mert mindenképpen győzelemmel szerettük volna őket üdvözölni.

Illak Adrian: – Megérdemet hazai siker egy nagyon jó, küzdelmes mérkőzésen. Sajnáljuk, hogy így alakult, legközelebb megpróbálunk javítani.

Gyulaháza–Baktalórántháza 2–3 (1–2)

Gyulaháza, 100 néző, v.: Paráda. Gyulaháza: Bandor F. – Csontos P. (Ponczók T.), Kozma M., Lévai Cs., Köblps B., Koszta Z., Csépke M., Bálint N., Tóth D., Lakatos P., Csercsa G. (Savrnoh). Edző: Bardi Gábor. Baktalórántháza: Hajzer T. – Fehér M., Varga L. (Maleskovits  K.), Puluczkai P., Fábri Z., Istenes E., Vidoven M. (Papp J.), Szűcs Z., Varga B., Molnár L., Károlyi R. Edző: Borza László. Gól: Lévai Cs., Tóth D., illetve Varga L., Papp J., Károlyi R.

Borza László: – Rémálomszerű kezdés után teljesen megérdemelten sikerült megfordítani a mérkőzést. Nagy gratuláció a csapatnak, mert mentálisan kitűnően helytállt.


Tabella:

1. TARPA SC 12 12 0 0 33 7 26 36
2. VÁSÁROSNAMÉNY 12 8 2 2 32 13 19 26
3. NAGYECSED RSE 12 8 1 3 21 19 2 25
4. NYÍRGYULAJ KSE 12 7 3 2 30 15 15 24
5. MÁTÉSZALKAI MTK 12 7 2 3 32 18 14 23
6. IBRÁNY SE 12 5 3 4 26 21 5 18
7. ÚJFEHÉRTÓ SE 12 5 3 4 22 23 -1 18
8. CSENGER FC 12 4 4 4 27 25 2 16
9. NYÍRMEGGYES SK 11 5 1 5 27 28 -1 16
10. MÁNDOK VSE 12 4 2 6 27 29 -2 14
11. BALKÁNYI SE 12 4 1 7 17 31 -14 13
12. NAGYHALÁSZI SE 12 3 3 6 20 22 -2 12
13. BAKTALÓRÁNTHÁZA 12 3 2 7 15 28 -13 11
14. FEHÉRGYARMAT SC 11 1 3 7 13 25 -12 6
15. GYULAHÁZA KSE 12 2 0 10 20 38 -18 6
16. KEMECSE SE 12 1 2 9 14 34 -20 5

Fel

Következő