12. forduló (2021.11.30-31.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

 

Ibrány

Mátészalka

2021.10.31. 13:00

Nyír-Wetland Megyei I. osztály
12. forduló
 

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Az elmúlt hétvégén Ecseden szerzett pontot nagyon értékesnek tartom. A csapat maximálisan odatette magát, a Szalka elleni meccsen ugyanezt az elszántságot, hozzáállást akarom látni.

Virágh István, a Mátészalka edzője: – Az utóbbi hetekben látható formajavuláson átmenő csapathoz látogatunk, ugyanakkor remélem, mi kilábalunk a negatív dolgainkból. Ráadásul erős az ibrányi kispad, az ott helyet foglalók egyikével a héten még meglátogatjuk Neumann Gábor sírját is.


További mérkőzések:

Nyírbátor (11.)–Nyírmeggyes (15.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Most már szeretnénk lassan a pontjaink számát gyarapítani. Remélem, a héten felépülnek a sérüléssel és betegséggel küzdő játékosok, mert nagy szükségünk van a sikerre.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de az biztos, pontokért utazunk Nyírbátorba.

Kemecse (12.)–Újfehértó (6.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Ha leszünk tizenegyen, akkor kiállunk, ha tizenketten, akkor cserélni is fogunk. Minden más esemény úgy alakul majd, ahogy az élet hozza. Ennek a meccsnek nem mi vagyunk az esélyesei, de pont ez le is veszi a terhet a fiúk válláról. Tényleg nagyon remélem, hogy a srácok átérzik, minél többen „cipelik a terhet”, annál könnyebb mindenkinek a csapatban!

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A Kemecsével rendre kiélezett, szoros meccseket játszunk és véleményem szerint ez most is így lesz. Az elmúlt héten rendben volt a csapat támadójátéka, ha ezt át tudjuk menteni erre a hétvégére is, akkor lehet esélyünk a győzelemre.

Gyulaháza (13.)–Nyírgyulaj (9.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Elég kínkeserves az elmúlt hetek szereplése, nagyon bízom abban, hogy változtatni tudunk a hozzáálláson, lelkesebbek leszünk, ha ez megtörténik, akkor lehet esélyünk arra, hogy végre itthon is pontot szerezzünk.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Remélem, erőt tudunk meríteni a Csenger elleni mérkőzés utolsó tíz percéből, és jó eredményt tudni elérni ezúttal is.

Csenger (3.)–Nagyhalász (14.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Hazai pályán mindenképpen győzni szeretnénk, mert ott akarunk ragadni a közvetlen élmezőnyben.

Borza László, a Nagyhalász edzője: – Reméljük, a hétközi megbeszélés nem marad hatástalan, mindenki átgondolja, mi forog kockán és ennek megfelelő szellemben lépünk pályára a folytatásban.

Tarpa (16.)–Mándok (2.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Mivel közeledik az őszi idény vége, helyzetünkből adódóan minden egyes megszerzett pontra nagy szükség van. Tudom, a Mándok ellen nem könnyű, de nagyon bízom a fiúkban, hogy átérzik a mérkőzés súlyát.

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Ismét egy idegenbeli mérkőzés, amelyek közül egyik sem egyszerű. Játékban mindenképpen fel kell javulnunk a legutóbbi meccshez képest, hogy sikerrel vegyük ezt az akadályt.

Vasárnap

Balkány (7.)–Nagyecsed (10.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Nagyecseddel mindig jó meccset játszottunk, alighanem most is így lesz. Elkaptunk egy jó szériát, bízom a srácokban, hogy ezt tovább tudjuk folytatni.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Masszív, jó passzban lévő csapattal találkozunk, ettől függetlenül a feladat adott: „pontosan” szeretnénk távozni.

A Nyíregyháza Spartacus II.–Austria Juice-Vásárosnamény mérkőzést november 3-ra halasztották.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Mátészalkai MTK 2–2 (0–1)

Ibrány, 180 néző, v.: Harsányi Cs.

Ibrány: Tóth N. – Kiss P. (Nagy D. 78'), Szőlősi P. (Tóth M. 85') Lakatos B., Csáki J., Somogyi T., Gergely B., Jeddi B., Szabó M., Lyáh A. (Mészáros M. 46'), Zubora T. Edző: Kiss Tamás.

Mátészalka: Szilágyi P. – Szabó D., Ötvös Sz. (Szabó B. 75'), Farkas Z., Huszti P., Makó P., Gergely M. (Scheibli M. 66'), Magyari M., Bodó L., Papp Cs., Mos.

Edző: Virágh István.

Az első félidőben előbb vezetést szereztek, majd emberhátrányba kerültek a vendégek, de a szünet után fordított az Ibrány. A Szalka azonban nem adta fel, a hajrában egyenlítve pontot mentett.

Gól: Mészáros M. (49'), Szőlősi P. (65'), illetve Papp Cs. (33'), Huszti P (86').

Kiállítva: Magyari M. (44')

Az Ibrány–Mátészalka meccsen a vendégek pontot mentettek
Fotó: Ifj. Kulcsár Béla
 

Kiss Tamás: – A rengeteg hiányzó ellenére már az első félidőben sok helyzetet tudtunk kialakítani, amiket sajnos, ismét rendre kihagytunk, ezt a vendégek könyörtelenül kihasználták. A második játékrészbe is jó szellemben álltunk bele, hamar fordítottunk, viszont érthetetlen számomra, hogy immár sokadszor az utolsó pillanatokban nem figyelünk, ennek a következményeként újfent pontokat vesztettünk.

Virágh István: – Óriási küzdelem, rengeteg a pályára nem való fault mindkét csapat részéről, emberhátrányban viszont nagyot küzdöttek játékosaim, megérezték a mérkőzés utolsó szakaszában, hogy lehet esélyünk. Csak gratulálni tudok mindenkinek a mai teljesítményhez!


További eredmények:

Nyírbátor–Nyírmeggyes 3–2 (1–2)

Nyírbátor, 124 néző, v.: Majoros T. Nyírbátor: Tóth K. – Czerula Zs., Bakosi M. (Molnár R.), Szabó M., Hegedűs T., Danó M., Bakó T. (Selymes T.), Nyeste Cs., Erdei Z., Török I. (Nemes Z.), Lukács T. Edző: Erdei Zoltán. Nyírmeggyes: Zán K. – Nagy Zs., Török G., Éles B., Nógrádi S. (Kujbus B.), Batizi-Pócsi N. (Gózner K.), Preg I., Székelyi N. (Hadadi K.), Nagy D. (Savrnoh), Szondi R., Drabik M. Edző: Kovács László. A fordulatos, izgalmas mérkőzés első félidejében a hazai csapat 11-est hibázott, de így is kiküzdötte a győzelmet. Gól: Erdei Z., Czerula Zs., Hegedűs T., illetve Székelyi N., Nógrádi S.

Erdei Zoltán: – Tudtuk, hogy ez nagyon nehéz mérkőzés lesz, de amit kértem, hogy hazai pályán szerezzük meg a három pontot – megvalósult. Úgy gondolom, a második félidőben nyújtott játékkal megérdemelten nyertünk.

Kovács László: – Úgy gondolom, összességében nem érdemeltünk vereséget, sajnos, pontrúgásokból múlt felül minket a Bátor.

Kemecse–Újfehértó 0–0

Kemecse, 74 néző, v.: Paráda. Kemecse: Baráth B. – Sándor D., Hokk Á., Kovács I. (Szaffián Sz.), Bárdos A., Ács Sz., Hokk B. (Szilágyi D.), Hadházi D., Dénes Á., Majoros Á., Madzin I. (Sánta T.). Megbízott edző: Resán Attila. Újfehértó: Dukát P. – Petics Gy., Csizmarik Á. (Kántor T.), Seres K. (Szilágyi Á.), Veres D. (Dénes K.), Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P., Pallai B., Somogyi M. Edző: Piskóti Zsolt. Ifi: 1–6

Resán Attila: – Az Újfehértótól nem vártam ilyen durva játékot, nekik menne a foci is, ha akarnának játszani. Három alapemberünk sérülés miatt kényszerült cserével elhagyni a játékteret, a második félidő alapján így is nekünk állt a mérkőzés. Óriási dicséret illeti a fiukat a mai teljesítményükért!

Piskóti Zsolt: – Újabb roppant fontos pontokat hullajtottunk, ez sajnos nem fér bele, ha az élmezőnyhöz szeretnénk tartozni. Az első félidőben le kellett volna zárni a mérkőzést, öt-hat ordító ziccert hagytunk ki. Tudom, hogy mindenki dolgozik és ebben benne van a hiba, de a játékvezető az első félidőben érthetetlen, hogy miért nem látta a jól felfestett pályán, hogy belül történt a szabálytalanság.

Gyulaháza–Nyírgyulaj 1–0 (0–0)

Gyulaháza, 100 néző, v.: Veres J. Gyulaháza: Kőrösi N. – Kozma M., Kozma J., Koszta Z., Dolhai D. (Parádi B.), Illés A., Németh T. (Varga D.), Köblös B., Galambos B., Soós T., Csercsa G. (Kozma Zs.). Edző: Bardi Gábor. Nyírgyulaj: Oláh D. – Bégányi B. (Haburcsák B.), Buka B., Ács Á., Kállai G., Pataki I. (Fedor), Phrakonkham, Vass I., Bagi Á., Terdik Zs., Kiss L. Edző: Lukács Tibor. Gól: Csercsa G. Ifi: 3-3

Bardi Gábor: – Jó játékvezetés mellett több heti kínlódás után végre győztesen hagytuk el a hazai pályát. Gratulálok a srácoknak és a következő meccseken is ilyen hozzáállást várok tőlük! További sok sikert a Gyulajnak!

Lukács Tibor: – Saját kapunkra sokkal veszélyesebbek vagyunk, mint az ellenfelére, ráadásul akarat nélkül nem lehet egy meccset lejátszani. Ennek a teljesítménynek csak vereség lehetett a vége.

Csenger–Nagyhalász 6–2 (5–1)

Csenger, 139 néző, v.: Lipcsei M. Csenger: Béres R. – Varju P. (Popovics N.), Gaál R., Osváth S., Antal R., Stef, Lakatos T. (Nagy M.), Ohár, Balogh Á., Barcsay M. (Fejes J.), Lengyel M. (Katona P.). Edző: Barcsay István. Nagyhalász: Bodnár M. – Puluczkai P., Tóth L., Tóth M. (Mészáros T.), Varga B., Bognár A., Babják Cs., Huncsik Á. (Ferenczi Z.), Károlyi R., Mátrai N. (Listván D.), Molnár Z. (Kormány Sz.). Edző: Borza László. Biztos hazai győzelem a négy gólt szerző Barcsay Márk vezényletével. Gól: Barcsay M. 4., Lengyel M., Popovics N., illetve Molnár Z., Tóth L. Ifi: 6-1.

Barcsay István: – A közönségszórakoztató mérkőzést az első félidőben sikerült eldönteni. Sajnos, minden mérkőzésen kapunk két lekvár gólt, ma sem történt másként, ettől függetlenül gratulálok a fiúknak.

Borza László: – Az első félidő minősíthetetlen volt részünkről, a szünet után varázsütésre elkezdtünk jól futballozni. Ettől függetlenül a Csenger a legjobb csapat, amellyel eddig játszottunk!

Tarpa–Mándok 2–1 (1–0)

Tarpa, 83 néző, v.: Bíró Cs. Tarpa: Sas I. – Lovincsuk, Dolináj P., Moticska, Kárpács E., Barta K., Morilyák, Djacsenko (Komári Gy.), Csepovdi (Kovács R., Rozman S.), Bodan, Gál R. Edző: Varga Gyula. Mándok: Lőrincz Zs. – Maroda N. (Lakatos I.), Ari A. (Nardai N.), Törtei T., Gyüre T., Baglyos L., Molnár Zs., Jánvári D., Bökönyi L., Bugyi B. (Kovács R.), Haller R. Játékos-edző: Lakatos István. Gól: Bodan, Barta K., illetve Maroda N. Kiállítva: Bökönyi L., Baglyos L., Kovács R.

Varga Gyula: – Hosszú és nehéz szülés volt, de végre „világra jött” az első őszi győzelmünk, amihez gratulálok a csapatnak, és a szakmai stábnak. Ebből az alkalomból szeretnék gratulálni Rozman Sándornak, akinek kisfia született!

Lakatos István: – Saját magunkat vertük meg. Ezúttal többet vesztettünk három pontnál…

Balkány–Nagyecsed 1–0 (0–0)

Balkány, 159 néző, v.: Varga F. Balkány: Szalánczi Z. – Sallai M., Máté G., Szabó R., Fodor T. (Tóth D.), Furó Zs., Vasas T., Németi M., Kerecsen J., Bartha Z., Kanál R. (Lakatos J., Illés A.). Edző: Mirgai László. Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G. (Kóka S.), Gömze A., Pócsi B., Bulyáki K., Bulyáki A. (Somlyai G.), Szabó T. (Nyíri Gy.), Kóka R., Erdős M., Mezei B., Angyal N. (Nyíregyházi G.). Küzdelmes mérkőzésen csikarta ki a győzelmet a hazai csapat. Edző: Homann Richárd. Gól: Vasas T.

Mirgai László: – Tipikus egygólos mérkőzés volt. Tudtuk, hogy mindkét oldalon meghatározó emberek hiányoznak, ebből kiindulva próbáltuk úgy megszervezni a védekezést, hogy a pontrúgásokat semlegesítsük. Ez sikerült, bár az első félidőben volt két-három nagy helyzete a vendégeknek, a szünet után kicsit jobban kijöttünk és Vasas Tamás egy jól eltalált lövéssel megszerezte ezt a nagyon fontos három pontot.

Homann Richárd: – Gratulálok a Balkánynak.

 


Tabella:

1. NYÍREGYHÁZA II. 11 11 0 0 36 10 26 33
2. CSENGER FC 12 7 4 1 46 24 22 25
3. MÁNDOK VSE 12 7 1 4 27 15 12 22
4. MÁTÉSZALKAI MTK 12 5 6 1 28 14 14 21
5. BALKÁNYI SE 12 6 2 4 30 18 12 20
6. VÁSÁROSNAMÉNY 11 6 2 3 22 17 5 20
7. ÚJFEHÉRTÓ SE 12 5 4 3 22 14 8 19
8. IBRÁNY SE 11 5 3 3 24 17 7 18
9. NYÍRGYULAJ KSE 12 5 2 5 22 19 3 17
10. NYÍRBÁTORI LSE 12 5 1 6 16 28 -12 16
11. NAGYECSED RSE 12 4 3 5 23 18 5 15
12. GYULAHÁZA KSE 11 4 0 7 13 27 -14 12
13. KEMECSE SE 11 3 2 6 12 26 -14 11
14. NAGYHALÁSZI SE 12 2 0 10 13 38 -25 6
15. TARPA SC 11 1 2 8 8 28 -20 5
16. NYÍRMEGGYES SK 12 1 0 11 9 38 -29 3
 

 

Fel Következő