14. forduló (2021.11.13-14.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

   

Ibrány SE

Tarpa SC

2021.11.14. 13:00

Nyír-Wetland Megyei I. osztály
14. forduló
 

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – A Tarpát sokkal jobb csapatnak tartom annál, mint amit az őszi szezonban mutatott, számunkra viszont egy cél létezik, hogy az idei utolsó hazai meccsünket megnyerjük.

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Nem egyszerű a feladat, hisz nagy szükségünk lenne a pontokra, amit viszont Ibrányban nem könnyű megszerezni. De mivel nincs más hátra, mint előre – reménykedünk.


További mérkőzések:

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (2.)–Nyírmeggyes (15.)

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Kissé alulértékelt csapatom szombaton azt a Meggyest fogadja, amely többször vert minket a felkészülés során, ekkor óriási pánik tört ki, de igyekszünk feledtetni az akkori eredményt.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – A Namény nagyon elkapta a fonalat, így most nehéz feladat pontot szerezni ellene, azonban egyenlőre azon kell idegeskedjek, hogy megfelelő létszámban lépjünk pályára. Eltiltás, sérülés, betegség nehezítik az amúgy sem könnyű helyzetünket!

Nyírbátor (10.)–Újfehértó (9.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Az utolsó hazai mérkőzésünkön szeretnénk a közönségünket – esetleg – jó játékkal, leginkább eredményes futballal kiszolgálni. Ehhez viszont elengedhetetlenül szükséges az a hozzáállás, amit a legutóbbi, Namény elleni mérkőzésen tapasztalhattunk.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nehéz megtippelni melyik arcunkat fogjuk mutatni, de remélem a szebbiket és akkor lehet esélyünk, hogy tovább növeljük pontjaink számát. A többi, amit mondanék már csak lerágott csont lenne.

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Nyírgyulaj (8.)

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Rengeteg problémával küszködünk, fogalmam sincs, hogy állunk ki hétvégén. Ettől függetlenül természetesen, mint mindig, ezúttal is a maximumra törekszünk.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az esélytelenek nyugalmával lépünk pályára, de mindent megfogunk tenni annak érdekében, hogy pontot szerezzünk.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Kemecse (13.)–Nagyhalász (14.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Minden szempontból szomszédvári rangadó, létszámban mind városi, mind labdarúgás szinten a halásziak vannak többen. Remélem, a mennyiségi többség nem válik minőségivé is. Szombaton vagy ellépünk vagy stagnálunk, netán helyet cserélünk – több opció nincs. Annak kimondottan örülök előre is, hogy a labdarúgást reálisan látó játékvezetői hármast kap a mérkőzés, amelyért szívből hálás vagyok a játékvezető küldést irányítóknak.

Borza László, a Nagyhalász edzője: – Nagyon sokan sérüléssel bajlódnak a csapatban, de ez legyen a mi problémánk. Ugyanakkor most sincs értelme mellébeszélni, rajtunk csak a pontok gyűjtése segít.

Gyulaháza (12.)–Nagyecsed (11.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – A múlt heti sokkot meglehetősen nehéz kiheverni, de játszottunk már úgy ebben a szezonban, hogy el tudjam hinni, pontot, pontokat szerezhetünk akár az Ecsed ellen is. Egy fontos hiányzónk lesz: Csercsa Gergő a futsal U19-es válogatott összetartására hivatalos.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Nagyon szeretnénk pontjaink számát növelni, bár idegenben ez nem egyszerű, de ha a helyzetkihasználáson jelentősen tudunk javítani, akkor úgy gondolom, reális esélyünk lehet a győzelemre.

Csenger (3.)–Mátészalkai MTK (7.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk az utolsó hazai bajnoki mérkőzésünket megnyerni, és lehetőleg kiszolgálni közönségünket.

Illak Adrián, a Mátészalka megbízott edzője: – Nagyon jó csapat otthonában debütálunk, mindemellett számunkra ez egy kisebbfajta El Clásico, amely háromesélyes. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy meglepetést szerezzünk.

Vasárnap

Balkány (4.)–Mándok (5.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Megint egy nagyon fontos meccs előtt állunk, amelyen természetesen szeretnénk folytatni jó sorozatunkat. Bár tisztában vagyunk azzal, a Mándok is szeretne minél előrébb zárni, de tartozunk annyival közönségünknek, hogy hazai pályán szépen búcsúzzunk ettől az évtől.

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Masszív csapat a Balkány, különösen hazai pályán, az utóbbi hetekből kiindulva, ha végre sikerülne teljes létszámban befejezni a mérkőzést és fejben mindenki elhiszi, hogy van keresnivalónk, akkor lehet esélyünk a pontszerzésre.


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Tarpa SC 2–0 (1–0)

Ibrány, 114 néző, v.: Kosztyu J.

Ibrány: Tóth N. – Mészáros M. (Szőlősi P.), Kiss P., Lakatos B., Csáki J., Somogyi T., Pápa Sz. (Nagy E.), Jeddi B., Szabó M., Lyáh A. (Kiss T.), Zubora T. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Tarpa: Sas I. – Komári Gy. (Rozman S.), Marcsenko, Dolináj P., Moticska, Barta K. (Rácz I.), Kofel (Morilyák), Djacsenko, Lovincsuk, Bodan, Gál R. Edző: Varga Gyula.

Az első, majd a második félidő elején szerzett gólokkal alapozta meg sikerét a hazai csapat.

Gól: Somogyi T., Lyáh A.

Kiss Tamás: – Tudtam, hogy nehéz mérkőzés elé nézünk annak ellenére, hogy a Tarpa ebben a szezonban közel sem úgy szerepel, mint ahogy azt sokan várták. Nem vagyok maradéktalanul elégedett a mutatott játékkal, viszont ami mindenképpen pozitívum, hogy ismét kapott gól nélkül hoztuk le a meccset, így az utolsó őszi hazai fellépésünket sikerrel teljesítettük, ezért jár a gratuláció.

Varga Gyula: – A mai teljesítményünk értékelhetetlen és lelketlen volt. Tudom, hogy a fiataloknak nehéz átállni a felnőtt futballra, de mi döcögünk, mint fakerekű szekér a macskakövön.


További eredmények:

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény–Nyírmeggyes 3–2 (1–1)

Vásárosnamény, 93 néző, v.: Veres J. Vásárosnamény: Kardos Z. (Szabolcsi M.) – Bátyi L., Berec G. (Illés G.), Szabó R. (Rakóczi Zs.), Zán B., Deskó D., Misák S., Csordás G., Barta F., Szabó G. (Horváth N.), Orosz F. Edző: Harbula Balázs. Nyírmeggyes: Schupler Sz. – Nagy Zs., Török G., Éles B., Nógrádi S., Batizi-Pócsi N., Preg I.,Székelyi N. (Savrnoh), Balogh S., Nagy D. (Hadadi K.), Gózner K. Edző: Kovács László. Gól: Deskó D. (11-esből), Barta F., Illés G., illetve Gózner K. (11-esből), Hadadi K.

Harbula Balázs: – Nyertünk!

Kovács László: – Úgy gondolom, többet tettünk a győzelemért, mint a hazai csapat, de a futballban még mindig az a csapat nyer, amely több gólt szerez. Ettől függetlenül gratulálok a Naménynak és további sok sikert neki!

Nyírbátor–Újfehértó 2–1 (0–0)

Nyírbátor, 104 néző, v.: Tiszóczki A. Nyírbátor: Kiss B. – Czerula Zs., Bakosi M. (Selymes T.), Szabó M., Nyeste Cs. (Medve M.), Sőre P. (Nagy T.), Danó M., Bakó T. (Erdei Z.), Nemes Z. (Török I.), Hegedűs T., Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Újfehértó: Dukát P. – Dénes K., Csáki B. (Veres D.), Petics Gy., Csizmarik Á. (Szilágyi Á.), Seres K., Hudák M., Zámbó D., Daróczi P. (Tóth Sz.), Pallai B., Somogyi M. Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Török I. 2, illetve Seres K.

Erdei Zoltán: – Gratulálok az egész csapat mai meccsen nyújtott teljesítményéhez, valamint Török Istu két fejesgóljához! Nem utolsósorban gratulálunk a kisfia születéséhez, neki ajánljuk a két gólt.

Piskóti Zsolt: – Azt mondták, ne nyilatkozzak addig, míg dühös vagyok, éppen ezért próbálom visszafogni magam. Egy biztos, ez ebben a formában tovább nem működik. Én ezt vállalhatatlannak tartom teljes mértékben, amit itt tapasztalok hozzáállás és akarat terén. Igények, elvárások, magyarázkodás és folyamatos cserben hagyás folyik hétről hétre. Gratulálok a Nyírbátornak, ők egy csupa szív csapat szurkolok nekik, hogy megtudják ezt őrizni évekig!

Nyíregyháza Spartacus II.–Nyírgyulaj 2–1 (1–1)

Örökösföld, 100 néző, v.: Lipcsei M. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Tagai A., Hrczku A., Pataki B. (Rácin R.), Hunyadi B., Magyar G., Gönczör R., Torkos M., Hleba T., Bányai (Csörgő R.), Sztankó D. (Kecskeméti P.). Edző: Huszák Géza. Nyírgyulaj: Oláh D. – Kiss L., Fedor I. (Bégányi B.), Buka B., Tóth B., Ács Á., Haburcsák B., Phrakonkham (Fekete M.), Vass I., Bagi Á. (Kállai G.), Terdik Zs. Edző: Lukács Tibor. Gól: Torkos M., Rácin R., illetve Terdik Zs.

Huszák Géza: – Jól kezdtük a mérkőzést, irányítottuk a játékot, majd talált egy gólt az ellenfél és nagy erőket kellett mozgósítani a fordítás érdekében, Jó csapat a Gyulaj, a végén pontrúgásaikból még akadt egy-két meleg pillanat a kapunk előtt, ettől függetlenül az összkép alapján azt gondolom, megérdemelten nyertünk.

Lukács Tibor: – Nem vallottunk szégyent, sőt, az utolsó húsz percben akár fordíthattunk is volna, de a gólvonalon végigguruló labdát nem tudtuk a kapuba préselni.

Kemecse–Nagyhalász 3–1 (1–1)

Kemecse, 89 néző, v.: Major O. Kemecse: Baráth B. – Csáki P. (Mészáros G.), Hadházi D., Ács Sz. (Mészáros M.), Majoros Á., Ádám D., Bárdos A. (Szilágyi D.), Hokk Á., Madzin I., Sándor D., Hokk B. (Kovács I.) Edző: Resán Attila. Nagyhalász: Bodnár M. – Tóth L., Kató I. (Tóth M.), Varga B., Bognár A., Babják Cs., Korsoveczki A., Károlyi R. (Ferenczi Z.), Puluczkai P., Mátrai N. (Listván D.), Molnár Z. (Huncsik Á.). Edző: Borza László. Noha a vendégek szereztek vezetést, a második félidőben megérdemelten felülkerekedett a hazai csapat. Gól: Ádám D., Hokk B., Madzin I., illetve Károlyi R.

Resán Attila: – Sem az időjárás, sem az ellenfél passzivitása nem tett jót a mérkőzésnek, de csak felülkerekedett a játék és sikerült az ellépés!

Borza László: – Akadt három óriási lehetőségünk, hogy eredményesen szerepeljünk ezen a meccsen, de azt is el kell ismerni, a Kemecsének rengeteg átlövése volt, melyeket kapusunk nagy bravúrral hárítani tudott. Gratulálok a hazaiaknak.

Csenger–Mátészalkai MTK 0–1 (0–1)

Csenger, 154 néző, v.: Varga F. Csenger: Makay Z. – Lakatos T. (Péter Gy.), Popovics N. (Csorvási Á.), Antal R., Stef (Nagy M.), Ohár R., Barcsay M., Balogh Á., Osváth S., Gaál K. (Fejes J.), Lengyel M. (Katona P.). Edző: Barcsay István. Mátészalkai MTK: Szilágyi P. – Szántó Z., Ötvös Sz. (Szabó B.), Farkas Z. (Varga N.), Huszti P., Makó P., Gergely M., Magyari M., Bodó L., Papp Cs. (Scheibli M.), Mos. Edző: Bákonyi György, Illak Adrián. A nagy hazai mezőnyfölény ellenére a vendégek bravúros győzelmet arattak. Gól: Papp Cs.

Barcsay István: – Minimum nyolc ziccert „sikerült” kihagynunk, az ellenfélnek egyetlen egy lehetősége volt, amit kihasznált. Nem játszottunk rosszul, de a gól nagyon hiányzott.

Illak Adrián: – Nagyon jó csapat otthonából sikerült a hátrom pontot elhozni. Köszönjük azoknak a szurkolóknak a támogatását, akik elkísértek minket erre a meccsre. Sok sikert a Csengernek!

Gyulaháza–Nagyecsed 1–1 (1–1)

Gyulaháza, 100 néző, v.: Gergely S. Gyulaháza: Kőrösi N. – Kozma J., Parádi B., Koszta Z., Dolhai D. (Tintér I.), Illés A., Soós T., Kozma Zs., Varga D., Kozma M., Galambos B. Edző: Bardi Gábor. Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Zámbó K. (Sarkadi G.), Gömze A (Bulyáki A.), Pócsi B., Bulyáki K., Szabó T., Kóka R., Erdős M., Mezei B., Angyal N., Somlyai G. Edző: Homann Richárd. A mérkőzésre tizenkét bevethető embert nevező hazai csapat nagyot küzdve szerzett értékes pontot. Gól: Koszta Z., illetve Somlyai G.

Bardi Gábor: – A múlt héten letoltam csapatomat, most viszont nagyon meg kell dicsérjem. Péntek este hárman jelezték, hogy betegség miatt nem tudnak pályára lépni, így négy kezdőjátékosunk esett ki. A mérkőzés előtt nem voltam nehéz helyzetben, hiszen tizenkét játékos állt rendelkezésemre. Nagyot küzdöttek a srácok és megérdemelten tartottuk itthon az egy pontot.

Homann Richárd: – Igazságos döntetlen.

Vasárnap

Balkány–Mándok 3–5 (1–3)

Balkány, 98 néző, v.: Harsányi Cs. Balkány: Szalánczi Z. – Sallai M., Szabó R. (Lakatos J.), Furó Zs., Kovács E., Vasas T., Tőkés T. (Csatári Á.), Németi M., Kerecsen J., Bartha Z., Tóth D. (Máté G.). Edző: Mirgai László. Mándok: Lőrincz Zs. – Maroda N., Lakatos I., Ari A., Törtei T., Lusánszki L. (Gyüre K.), Gyüre T. (Krajnyák Zs.), Molnár Zs., Jánvári D., Bökönyi L. (Nardai N.), Haller R. Játékos-edző: Lakatos István. A hazai csapat mindjárt a mérkőzés elején vezetést szerzett 11-esből, az első félidő derekán érkezett a dupla mándoki „válasz”. A folytatásban is lendületben maradt a vendég együttes, amely további gólokkal tette biztossá győzelmét. Gól: Kerecsen J. 3 (kettőt 11-esből), illetve Haller R. 3, Lakatos I., Ari A.

Mirgai László: – Hamar gólt szereztünk, majd többször eldönthettük volna a mérkőzést. A folytatásban óriási védelmi hibából gólt kaptunk, innentől átvette a kezdeményezést a Mándok, és ami mostanában nem volt megszokott, olyan hibákat követtünk el, amiket könyörtelenül kihasznált az ellenfél. Kicsit bosszantó, hogy három rúgott góllal még pontot sem tudtunk szerezni, viszont el kell ismerni, hogy ma a vendégek gyorsaságban, helyzetkihasználást tekintve jobbak voltak. Ezek is mi vagyunk.

Lakatos István: – Az első félidei játékunknak köszönhetően sikerült megnyerni a mérkőzést. Nagyot küzdött a csapat, a győzelemhez pedig gratulálok a srácoknak.

 


Tabella:

1. NYÍREGYHÁZA II. 13 12 0 1 41 15 26 36
2. VÁSÁROSNAMÉNY 14 9 2 3 30 22 8 29
3. CSENGER FC 14 7 5 2 46 25 21 26
4. MÁNDOK VSE 14 8 1 5 32 20 12 25
5. IBRÁNY SE 13 7 3 3 28 17 11 24
6. MÁTÉSZALKAI MTK 14 6 6 2 29 15 14 24
7. BALKÁNYI SE 14 7 2 5 34 23 11 23
8. NYÍRGYULAJ KSE 14 6 2 6 26 21 5 20
9. NYÍRBÁTORI LSE 14 6 1 7 18 30 -12 19
10. ÚJFEHÉRTÓ SE 13 5 4 4 23 16 7 19
11. NAGYECSED RSE 14 4 5 5 24 19 5 17
12. KEMECSE SE 13 4 2 7 15 30 -15 14
13. GYULAHÁZA KSE 13 4 1 8 16 31 -15 13
14. NAGYHALÁSZI SE 14 3 0 11 17 43 -26 9
15. NYÍRMEGGYES SK 14 2 0 12 12 41 -29 6
16. TARPA SC 13 1 2 10 8 31 -23 5
 

 

Fel Következő