8. forduló (2017.09.30-10.01.)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Ibrány SE

Újfehértó SE
2017.10.01. vasárnap, 15:00


Tippel: Trencsényi Imre, az Ibrány SE
elnöke.

Szombat:

Kemecse (2.)–Ramocsaháza (16.): – Úgy érzem, a vendégek nagy különbségű győzelmet aratnak szombaton Kemecsén. Elhitték? Csak vicceltem.

Vasárnap:

Kállósemjén (11.)–Apagy (3.): – Hazai győzelmet várok, és vendég győzelmet tippelek.

Biri (10.)–Terem (15.): – Szerintem a Biri otthon tartja a három pontot.

Nyírtelek (12.)–Máriapócs (14.): – Izgalmas mérkőzésre és hazai győzelemre számítok.

Levelek (7.)–Gávavencsellő (13.): – A vendégcsapat egy kisebbfajta gödörbe került. Itt az újabb lehetőség számukra, hogy bebizonyítsák, többre képesek attól, mint amit eddig nyújtottak. Mindenesetre ezúttal sem lesz könnyű dolguk.

Nyíribrony (8.)–Encsencs (9.): – Fifti-fifti, mondta Pifti!

Nyírlugos (4.)–Nagykálló (5.): – Két nagyon jó csapat között, a pillanatnyi forma dönt majd. Pillanatnyilag úgy érzem, döntetlen lesz.

Ibrány (1.)–Újfehértó (6.): – Először is szeretném megköszönni szurkolóinknak, hogy ilyen szép számban kilátogatnak a mérkőzéseinkre. Ráadásul idegenbe is annyian elkísérnek bennünket, hogy nyugodtan otthon érezhetjük magunkat. Ezúttal sem szeretnénk csalódást okozni, ezért mindent meg fogunk tenni, hogy a nagyon jó formában lévő Újfehértó ellen is begyűjtsük a három pontot!


Tudósítások, eredmények

Ibrány SE–Újfehértó SE 3–1 (0–1)

Ibrány, 400 néző, v.: Major O. (Molnár S., Goneth B.)

Ibrány: Szobonya G. – Kiss P. (Kovács G.), Deme A., Vidoven M. (Tóth Zs.), Farkas M., Majoros Á., Kiss T., Csáki J., Szabó M., Jeddi B., Somogyi M. Edző: Madalina György.

Újfehértó: Lippa J. – Karaffa I., Fülöp G., Szilágyi Á. (Veres D.), Petics Gy., Kántor T., Dénes K., Zámbó D. (Zámbó J.), Tóth Sz., Potyók J. (Pallai B.), Mogyorósi Á. (Csizmarik Á.). Játékos-edző: Szilágyi Ákos.

Gól: Tóth Zs. (65., 85. 11-esből), Kiss T. (52.), illetve Szilágyi Á. (27.).

Kiállítva: Lippa J. (14. perc), Petics Gy. (84. perc).

Ifi: 2–1.

Ugye azzal minden, a focit objektíven szemlélő szurkoló tisztában volt, hogy Újfehértónak nem fogunk 12-t lőni. Valószínűleg azzal is tisztában volt, hogy New White Lake City már nem az eddigi alsóházi csapatok által képviselt színvonal. És most már azt is tudjuk, hogy a megye II. nem feltétlenül lesz könnyed fáklyás menet, mert bizony itt is össze kell szorítani néha a fogakat és küzdeni, harcolni, szenvedni kell.

Egy nagyon elszánt és összetett ellenfél látogatott ma Ibrányba. Kerestük a fogást, csak éppen nem leltük. Ami eddig becsukott szemmel, hátrakötött kézzel is gól volt, az most mellé, fölé, alá… Aztán eljött a mérkőzés fordulópontja – legalább is azt hittük. Lippa nyilvánvaló gólhelyzetben elütötte Somogyit, amiért pirosat kapott. Az egyszeri ibrányi szurkoló ekkor nyugodtam hátradőlt, nagyot kortyolt a söréből és megtette hendikeppel a mérkőzést… Rosszul tette.

Az emberelőny egyszerűen nem látszott. A vendégek helyezkedéssel, lelkesedéssel pótolták a hátrányukat, sőt az a történelmi helyzet is előállt a mérkőzésen, hogy az ellenfél megszerezte a vezetést, amit egészen a második félidőig tartott.

A szünetben frissített a csapaton Madalina mester, bár nehéz helyzetben volt, mert a csapat nagy része ma önmagához képest mérsékelten játszott. Mindenesetre összejött a lélektani szempontból kulcsfontosságú egyenlítés és egy kicsit higgadtabban lehetett tovább játszani. Szerencsére Fortuna is szépen visszavette magára a kék-sárga mezt, és ha keservesen is, de begyötörtük a vezető gólt. Támadásban maradt a csapat, de most valahogy nem éreztük azt a magabiztosságot, amit már oly jól megszoktunk a csapattól itt a megyei másodosztályban.

Ez a mérkőzés nem a kapusokról szólt újfehértói oldalról. A cserekapussá avanzsált Tóth összehozott egy 11-est, mindezek tetejébe Petics valami nagyon sértőt mondhatott a játékvezetőre, mert ő is pirosat kapott. A büntetőt Johnny higgadtan gurította a hálóba és ezzel eldőltek a lényegi kérdések.

Ma nem brillíroztunk, ma küzdöttünk. Ezért a győzelemért is 3 pontot adnak, amit nagyon meg kell becsülni és odatenni magunk elé mementónak.

Szép volt srácok! Helyén volt a szívetek. Csak így tovább, hajrá Ibrány! Ezt a győzelmet a csapat gyúrójának, masszőrének Tündik Tamás szombaton született kisfiának küldjük! Jó egészséget az egész családnak!

Update: "Sajnos nem egyenlő feltételeket kaptunk a mérkőzésen." Kedves Szilágyi Ákos! Ha nagyon szigorúan a szabálykönyveket nézzük, akkor 8 emberrel kellet volna ezt a mérkőzést a vendégcsapatnak befejezni...

Madalina György: – Úgy gondolom, hogy a gólkülönbségünket már rendbe tettük, nem azon fog múlni a helyezésünk. Ugyanakkor a hátralévő mérkőzéseken semmi mást nem kell csinálni, mint nyerni. Ilyen volt ez a mai mérkőzés is.

Szilágyi Ákos: – Tizennégy percig tudtuk azt játszani amit elterveztünk. Sajnos nem egyenlő feltételeket kaptunk a mérkőzésen. Emelem kalapom a csapat előtt.


További mérkőzések:

Kemecse–Ramocsaháza 3–0 (2–0)

Kemecse, 100 néző, v.: Mónus G.

Kemecse: Duleba S. – Bárány T., Márton P. (Karkusz A.), Pap M., Sándor D., Brondics P., Babják Cs. (Horváth N.), Hokk Á., Hornyák M. (Flavio), Hokk B. (Bárdos A.), Szathmári D. (Bagoly Z.). Edző: Borza László.

Ramocsaháza: Nagy G. – Zsíros L., Hajdu G. (Tóth A.), Lakatos M., Damasiewicz, Karasz L., Tóth M., Bacskai A., Szabó D. (Ragányi M.), Szegedi Z. (Kiss Z.), Fodor Cs. Játékos-edző: Ragányi Mihály. Gól: Sándor D. (11-esből), Brondics P., Pap M.
Ifi: 9–1.

Borza László: – Nagyon takaréklángon égtünk, ugyanakkor a három pontot megszereztük. Hozzáteszem, sok sikert kívánok a sportszerű vendégcsapatnak.

Ragányi Mihály: – Ez volt a szezonban a második olyan meccsünk, amelyen igazi csapatként „működtünk”. Tisztességesen helyt álltunk, a vereség ellenére büszke vagyok a srácokra. Sok sikert a Kemecsének.

Kállósemjén–Apagy 2–2 (2–0)

Kállósemjén, 250 néző, v.: Kosztyu J.

Kállósemjén: Jenei N. – Marozsán Zs., Kóth Á., Sándor K., Mészáros M., Marozsán M., Jávor N. (Mészáros T.), Docsa I., Leka A., Lábas P., Mészáros Á. Játékos-edző: Mészáros Ákos.

Apagy: Polgári L. – Árpási D., Marcsek T., Szalka N., Orosz G. (Svelta Z.), Nagy J. (Kóka K.), Lakatos J. (Trencsényi R.), Németh A., Varga Z. (Bakró A.), Hegedüs L., Marics T. Játékos-edző: Németh Attila. Gól: Mészáros M. (11-esből), Sándor K., illetve Polgári L. (11-esből), Lakatos J. Ifi: 1–2.

Mészáros Ákos: – Megfogadtam, hogy nem fogom bántani a játékvezetőket, eddig bírtam. Kettő nullás vezetésnél a második félidőt úgy kezdtük, hogy két hibás döntéssel megfordították a mérkőzést. Ezt követően egy szabályos büntetőt nem ítélt meg javunkra. Az Apagy örülhet így az egy pontnak. Gratulálok a fiúknak a játékhoz!

Németh Attila: – Sajnos két ellenfelünk volt: a pálya talaja és a Kállósemjén. Elől és hátul súlyos egyéni hibákat vétettünk, így futnunk kellett az eredmény után. Ez minden volt, csak foci nem. Ilyen mérkőzésen nem megengedhető, hogy büntetőt hibázzunk. Annyi a pozitívum, hogy kettő nulláról egyenlíteni tudtunk.

Biri–Terem 2–0 (2–0)

Biri, 100 néző, v.: Szabó I.

Biri: Lovas B. – Asztalos A., Harmati K., Katona R., Barcsik J., Nagy T., Seres k., Vass G. (Pál P.), Fülöp D. (Simon B.), Szoták J., Kádár A. (Antal J.). Edző: Dankó Zsolt.

Terem: Sarkadi Zs. – Patita S., Holczberger K., Fábián P., Simon R., Lőcse L., Puscas R., Sopronyi R., Marincas A. (Izvoran P.), Szász R., Fodor T. Játékos-edző: Fábián Péter. Gól: Nagy T., Szoták J. Ifi: 6–1.

Dankó Zsolt: – Úgy látszik, a pénteki csapatbuli és Kádár Attila paprikás krumplija megtette jótékony hatását. Tóth Istvánnak köszönjük a két garnitúra mezt.

Fábián Péter: – A szezon leggyengébb játékával is kihagyunk öt száz százalékos ziccert. Javaslom leendő ellenfeleinknek, kapust ne is hozzanak, úgy sem tudunk gólt szerezni.

Nyírtelek–Máriapócs 5–4 (1–1)

Nyírtelek, 100 néző, v.: Sveda.

Nyírtelek: Valkó D. – Veres A., Bócsi G., Bistyei B., Boldi K., Csernyik T., Komor Sz. (Boldi Zs.), Orf F. (Dankó Z.), Sárosi D., Halastyák Á., Petruska A. Edző: Bodnár Csaba.

Máriapócs: Bagoly G. – Pekács Zs., Pásztor J., Orosz R., Iváncsik L., Hajdu A., Gyarmati N., Horváth K. (Lazók G.), Rousseau T., Horváth G. (Kovács Gy.), Gyügyi A. Edző: Hajas Pál. Gól: Halastyák Á. 3, Csernyik T., Boldi K., illetve Horváth K., Orosz R., Pásztor J., Iváncsik L. (11-esből). Ifi: 5–1.

Bodnár Csaba: – Végre megvan a harmadik is.

Hajas Pál: – Sajnos hiába lövünk négy gólt, ha hibákból kapunk ötöt. Így nehezen fogunk tudni mérkőzéseket nyerni. Továbbra is törekszünk a hibák javítására és az első győzelem megszerzésére.

Levelek–Gávavencsellő 0–2 (0–1)

Levelek, 100 néző, v.: Valu.

Levelek: Luksa Z. – Sitku G., Király T. (Majláth S.), Pásztor J., Páter I., Ruff L. (Murguly Cs.), Pekk T., Hajdu G., Busák L., Gebri Gy., Timák Cs. (Hegedüs D.). Edző: Lakatos Zsolt.

Gávavencsellő: Farkas L. – Natkó L., Hengsperger Attila, Guszti L. (Tóth Z.), Kovács I., Kőpájer J. (Pásztor Zs.), Bodnár S. (Dócs N.), Fekete Á. (Biró Cs.), Balogh R. (Tolnai T.), Hengsperger András, Koczogh I. Játékos-edző: Marcsek Zoltán. Gól: Koczogh I (11-esből), Biró Cs. Ifi: 4–1.

Marcsek Zoltán: – Nagyon jó ellenféllel szemben értékes győzelmet arattunk.

Nyíribrony–Encsencs 2–0 (1–0)

Nyíribrony, 100 néző, v.: Frindik J.

Nyíribrony: Nagy A. – Ujfalusy G., Konzili T. (Papp G.), Mihalovics M. (Sándor R.), Mészáros J. (Bagoly I.), Imre L., Marincsák R., Kantár J. (Somogyi G.), Galamb P. (Kerekes B.), Juhász M., Kriston R. Edző: Marincsák Viktor.

Encsencs: Dolhai T. – Horánszki L., Franku Sz., Budai R. (Kósa R.), Nagy M. (Kiss Z.), Budai J., Küzmös R. (Tallódi L.), Varga R. (Illés G.), Biró L., Konyha Cs., Biró Zs. Edző: Szedlár János. Gól: Juhász M., Papp G. Ifi: 5–0.

Marincsák Viktor: – Majdnem bejött a fifti, fifti, csak nem jött el “Pifti”, a végeredmény majdnem szikszti.

Szedlár János: – Megérdemelten nyert az Ibrony. Nagyon keveset tettünk ma a győzelemért.

Nyírlugos–Nagykálló 5–1 (3–1)

Nyírlugos, 100 néző, v.: Éva I.

Nyírlugos: Tóth N. – Sinka L., Illés Á., Horváth J., Balogh L., Horváth J., Fézer G., Posta G. (Illés G.), Bíró F. (Dankó Cs.), Sinka M., Holló Zs. Edző: Kavalecz Béla.

Nagykálló: Pekk J. – Málik J., Göncz B., Bencs Á. (Mező A.), Matejkó G., Szilágyi Z., Fodor T., Szenes I., Módis D.(Boda k.), Simon I., Koskovits Gy. Edző: Koskovits György. Gól: Balogh L. 2, Horváth J., Fézer G., Dankó Cs., illetve Szilágyi Z. Ifi: 4–4.

Kavalecz Béla: – Gratulálok a fiúknak a jó játékhoz. Úgy érzem, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Koskovits György: – Sajnos ma csődöt mondott a csapat játéka. Akaratgyengén és szervezetlenül játszottunk. Gratulálunk a Nyírlugosnak!


Tabella:

1. IBRÁNY SE 8 8 0 0 72 5 67 24
2. KEMECSE SE 8 7 1 0 30 5 25 22
3. APAGY SE 8 6 2 0 26 14 12 20
4. NYÍRLUGOSI SE 8 6 1 1 39 16 23 19
5. NAGYKÁLLÓI VSE 8 5 1 2 23 16 7 16
6. ÚJFEHÉRTÓ SE 8 4 1 3 37 12 25 13
7. NYÍRIBRONY SE 8 4 0 4 14 24 -10 12
8. LEVELEK SE 8 3 2 3 12 12 0 11
9. BIRI SE 8 3 1 4 13 20 -7 10
10. NYÍRTELEKI SE 8 3 0 5 15 31 -16 9
11. ENCSENCS SE 8 2 3 3 13 19 -6 9
12. GÁVAVENCSELLŐI SE 8 2 2 4 16 23 -7 8
13. KÁLLÓSEMJÉN SE 8 2 2 4 9 22 -13 8
14. MÁRIAPÓCSI LSK 8 0 2 6 10 40 -30 2
15. TEREMI SE 8 0 0 8 4 33 -29 0
16. RAMOCSAHÁZA SE 8 0 0 8 8 49 -41 0

Fel Következő