17. forduló (2006.03.19)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

Forduló-hangoló

Volán-Sényő–Balmazújváros

Rubóczki Tibor, sényői játékos-edző: – Nagyon kitolódott ez a téli szünet, éppen itt van már az ideje a bemutatkozásnak. A pályaviszonyok még nem az ideálisak, ahogy halljuk, Újvárosban is az edzőpályán látnak bennünket vendégül, de a lényeg, hogy kezdődik a szezon. Mint minden idegenbeli mérkőzésen, számunkra vasárnap is megfelelő lenne az egy pont.

Mád–Szakoly

Csoma Dezső, szakolyi szaktanácsadó: – Nem kirándulni, még csak nem is a szőlőültetvényeket megcsodálni megyünk Mádra, hiszen nem vagyunk olyan helyzetben, hogy megengedhessük magunknak ezt a luxust. Minden mérkőzést komolyan kell venni, csak így van esélyünk a felzárkózásra. Szeretnénk győztesen távozni Mádról, de megsúgom, akkor sem leszek elkeseredve, ha „csak” egy ponttal térünk haza.

Az Ibrány–Rakamaz, a Balkány–Tuzsér, a Mátészalka–Berettyóújfalu és a Sátoraljaújhely–Létavértes mérkőzés a pálya használhatatlansága miatt elmarad.

(KM)


Tudósítások, eredmények

Mád–Szakoly 0–2 (0–2)

Mád, 100 néző, v.: Bodnár.
Mád: Lövei - Gacsal, Takács, Babos, Szabó S., Tóth, Barna, Szuba (Kassai), Szabó P., Szabó J., Harsányi. Edző: Zupkó Mihály. Szakoly: Morauszki – Mészáros, Burik, Újfalussy, Borza, Trencsényi (Kriston), Pámer, Palaga, Dán, Szabó M., Balázsi (Szemán). Szakmai tanácsadó: Csoma Dezső.

Nagyszerűen indult a tavasz a Szakoly számára, hiszen a sereghajtó már az első támadásából bevette a hazaiak kapuját. Ezt követően is szívvel-lélekkel játszottak a vendégek, és rászolgáltak a győzelemre, amely az első volt ebben a bajnokságban. Gól: Szabó M. (1. és 17. perc). Jó: Palaga, Burik, Balázsi, Újfalussy, Morauszki, Szabó M.

Csoma Dezső: Ha a támadójátékban kicsit jobban összpontosítunk, úgy nagyobb lehetett volna a gólkülönbség.

Balmazújváros–Volán-Sényő 0–3 (0–0)

Balmazújváros, 300 néző, v.: Jakkel.
Balmazújváros: Barna – Kristóf, Kiss A., Kerekes, Vincze S. – Szabó B., Czellár (Kovács K., 70.), Vincze Cs. (Kovács T., 72.), Szabó I. – Kis M., Virág. Edző: Nagy Lajos. Volán-Sényő: Polgári – Pljutyinszkij, Kóka, Asztalos, Fiumei, Ruska, Rubóczki (Molnár L.), Bodnár, Haburcsák (Székely), Komi, Nyisztor. Játékos-edző: Rubóczki Tibor.

Edzőpályán ugyan, de ragyogó körülmények között léptek fel a csapatok. A sényőiek végig a kezükben tartották az irányítást, és a második félidőben közönségszórakoztató játékkal, a gólok mellett számos helyzetet kialakítva szerezték meg a három pontot. Ennek jelentőségéről csak annyit: a tavasznak azonos pontszámmal vágtak neki a felek... Gól: Bodnár (52.), Komi (57. és 61.). Jó: Kóka, Asztalos, Ruska, Bodnár, Komi.

Rubóczki Tibor: Tipikus szezon eleji mérkőzésen a második félidő alapján megérdemelten nyertünk.

Szirmabesenyő – Nyíradony 11 (11)

Szirmabesenyő, 60 néző. V.: Csáki.
Szirmabesenyő: Valkányi - Ártim, Geszti, Gável, Nagy J. (Zugrovics), Nyitrai, Köteles, Mizser (Tóth G.), Orosz N., Pál, Varga N. Edző: Békési Ferenc.
Nyíradony: Katona - Hogya, Tóth Sz. (Kovács A.), Szilágyi, Babotan, Terdik, Kálmán, Bodogan, Nagy I., Nagy Á. (Halász), Bucskó (Kovács N.). Edző: Selyem Nándor.
Gólszerző: Orosz N. (1-0) a 15., Nagy Á. (11-esből, 1-1) a 45. percben.
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Békési Ferenc: - Küzdelmes és jó iramú mérkőzésen közelebb álltunk a győzelemhez.
Selyem Nándor: - A pálya talaja miatt nem alakulhatott ki folyamatos játék, az eredmény hízelgő ránk nézve.

Hajdúböszörmény-Hajdúnánás 3-1 (2-0)

Hajdúböszörmény, 300 néző, V.: Némethi.
Hajdúböszörmény: Dobó – Andorkó, Frida, Hortó – Papp, Berta – Hajdú (Marján, 76.), Kiss L. (Nagy II. S., 81.), Lovas – Szabó I. – Jámbor (Lábas, 52.). Edző: Papp Ferenc. Hajdúnánás: Gencsi – Oborzil (Nagy T., 74.), Boros, Bocz – Tar, Magyari – Sebestyén (Nábrádi, 41.), Szemán, Csehi, Deák (Horváth, 71.) - Mikita. Edző: Vígh Tibor. A többet futó böszörményiek megérdemelten gyűjtötték be a három pontot a végére elfáradó nánásiakkal szemben. Gól: Szabó I. a 17., a 35., Lovas a 81., illetve Tar a 85. percben. Jók: Frida, Kiss L., Szabó I., illetve Tar. Ifi: 6-1.

 A többi mérkőzést elhalasztották.

 


Az elmaradt mérkőzést április 26-án pótolták be a felek.

Ibrány–Rakamaz 1-1 (1-0). Ibrány, 400 néző, v.: Kristán (Kocsis Zs, Nagy F.)

Ibrány: Vatai – Csobán , Kántor, Csáki I., Kovács M., Milka, Kléninger (Hegedüs), Korsoveczki, Hengsperger (Bardi), Szilágyi V. (Harsányi), Imre.
Edző:
Németh Károly.

Rakamaz: Mudri – Baka, Riczu, Göncz, Bessenyei, Koskovits, Csikai, Marcsek, Galambosi, Debróczki (Anderka), Leskó.
Edző:
Brekk János.

Megyei rangadóhoz méltó, remek iramú mérkőzést láthattak a nézők. Az Ibrány idei legjobb játékát nyújtotta, s a meccs képe alapján közelebb állt a győzelemhez.

Gól: Hengsperger, ill. Bessenyei.

Jó: az egész hazai csapat, ill. Mudri, Baka, Bessenyei.

Hengsperger juttatta vezetéshez az Ibrányt

Fotó: KM-Sport

 

 

 

 


 

Fel Következő