10. forduló (2007.10.21)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Mátészalka (14.)–Ibrány (10.)
Tóth Zoltán, mátészalkai edző: – Ebben a félévben a versenykiírás nekünk kedvez, ugyanis két 21 éven aluli játékost kell szerepeltetni. Mi akkor lennénk nagy bajban, ha fordítva lenne a passzus, ugyanis ebben a szezoban nem sok meccsen tudtunk volna kiállni. Hadra fogható mezőnyjátékosaink egy sem idősebb 21 évesnél! Emiatt az is szép eredmény, hogy partiban tudunk lenni ellenfeleinkkel. Az utóbbi időben nagyon jól szerepelnek az ibrányiak, reméljük, nálunk megszakad a jó sorozatuk.
Vígh Sándor, megbízott ibrányi edző: – Ismét egy megyei rangadó következik. A Volán-Sényő ellen begyűjtöttük az értékes három pontot, tehát az alaphangulattal nincs gond.
Hozzánk közel hasonló képességű csapathoz látogatunk, szeretnénk, ha a hosszú hét vége számunkra „pontosan” telne.


Tudósítások, eredmények

Mátészalka–Ibrány 0–2 (0–1)
Mátészalka, 100 néző, v.: Vitkai. Mátészalka: Gergely – Mos, Mastan, Nagy A. (Mészáros), Rissai, Patály, Rézműves, Riskó, Újfalusi, Dascal, Makszim. Edző: Tóth Zoltán. Ibrány: Borkó – Kovács M., Kántor, Tilki, Tóth Z., Tóth Zs. (Kovács G.), Turóczi, Laskai M., Szilágyi V., Fekete Á., Varga K. Megbízott edző: Vígh Sándor.
A helyzeteket a hazai csapat dolgozta ki, kapufákat is lőtt, míg az Ibrány két kapuralövésből két gólt szerzett. Gól: Fekete Á. (33. és 81. perc). Jó: Patály, illetve Fekete Á., Kántor, Laskai M., Turóczi. (Tudósító: Papp Zsolt)
Tóth Zoltán: – Ha a mérkőzéseket helyzetekre és kapufákra játszanák, akkor simán nyertünk volna. Az ellenfél két helyzetéből kettőt ezelőtt, ezzel megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.
Vígh Sándor: – Nagyon lelkes, jóképességű csapatot sikerült, azt hiszem megérdemelten legyőznünk.


További eredmények:

Berettyóújfalu–Nagyecsed 0–2 (0–0)
Várda SE–Balkány 4–1 (3–0)
Volán-Sényő–Diósgyőr II 0–1 (0–1)
Nyírmada–Nyíradony 3–1 (1–0)
Hajdúböszörmény–Nyíregyháza Spartacus II 3–0 (1–0)
Létavértes–Balmazújváros 2–2
Hajdúnánás–DVSC II-DEAC 0–4.

 

 


 

Fel Következő