13. forduló (2007.11.11)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Ibrány (8.)-Létavértes (15.)

Vigh Sándor, megbízott ibrányi edző: Csak óvatosan!... Noha utolsó előtti a Létavértes, az elmúlt héten például három gólt szerzett a listavezető Debrecen ellen. Fiatalos, lendületes együttes érkezik hozzánk, otthonunkban megpróbáljuk begyűjteni az újabb három pontot.


Tudósítások, eredmények

Ibrány-Létavértes 2-0 (1-0)

Ibrány, 300 néző, v.: Sipos A.

Ibrány: Vattai - Farkas (Koczogh), Kántor, Kovács M., Csáki, Turóczi (Csernák), Laskai M., Szilágyi V., Varga, Marcsek (Imre), Fekete Á. Megbízott edző: Vígh Sándor.

Létavértes: Szécsi - Németh (Balogh), Szilágyi G., Sárközi, Hajdú, Kónya, Bácsi, Kanál, Hadházi, Villás (Rusznyák), Mokánszki (Dávid). Edző: Gyarmati András.

Az első perctől férfias küzdelem alakult ki mindkét csapat részéről. A mély talajú játéktérhez a hazai csapat jobban alkalmazkodott, ez helyzetekben és gólban is megmutatkozott. A második félidőben váltott a vendégcsapat, három tamadóval rohamoztak, az ibrányiak hősiesen védekeztek. A hajrá előtt átlövésböl növelték előnyüket, ezzel bebiztosították győzelmüket

Gól: Varga K. (39.), Laskai M. (75.).

Jó: Vattai, Laskai M., Szilágyi V., Fekete Á., illetve az egész vendégcsapat.

Vígh Sándor: - Gratulálok az egész csapatnak. Akaratban, küzdenitudásban is bizonyítottak a játékosok a fiatalos, lelkes vendégek ellen.

Gyarmati András: - Kimaradtak a helyzeteink, a futballt gólra játsszák.


További eredmények:

 

 

 

Fel Következő