6. forduló (2007.09.23)

| Forduló-hangoló | Tudósítások, eredmények |

 

Forduló-hangoló

Révész Csaba, ibrányi edző:

– Ahelyett, hogy javult volna a helyzetünk, még rosszabb lett. Most úgy néz ki, hogy nincs tizenegy egészséges játékos a keretben, ráadásul Turóczi kisárgult. Enyhén szólva nem a legjobb előjelekkel készülünk a diósgyőri ligaegyüttes ellen. Egyet tehetünk: becsülettel végig kell hajtani a mérkőzést.


Tudósítások, eredmények

Diósgyőr IIIbrány SE 5-0 (3-0). Hejőcsaba, 100 néző, v.: Puskás.

Diósgyőri VTK II: Vass – Menyhért (Németh B.), Bokros, Lakatos, Németh Gy., Rebecsák, Kovács (Lindák), Huszák (Kánya), Roger, Peguy, Kanga.

Edző: Földesi Károly.

Ibrány: Vatai – Farkas, Kántor, Kovács M., Varga, Tóth, Novák, Tilki, Szilágyi V., Obrácz, Marcsek.

Edző: Révész Csaba.

Szűk félórán át, az első gólig felvették a versenyt az ibrányiak a házigazdákkal, utána viszont a negyedóra alatt kapott három találat alaposan visszavetette őket. Noha próbálták megúszni a nagy különbségű vereséget, a több helyzetet kidolgozó DVTK II sikeréhez nem férhetett kétség.

Gól: Roger (41., 58.), Huszák (28.), Menyhárt (43.), Peguy (88.).

Jó: Huszák, Lakatos, Roger, Peguy, illetve Varga, Szilágyi V.

Földesi Károly: – Jól játszottunk, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

Révész Csaba: – Megérdemelten nyert az ellenfél, sajnos, ebben az összetételben csak ennyire voltunk képesek.


További eredmények:

Mátészalka–Balkány 2–1 (1–0)
Mátészalka, 100 néző, v.: Sipos. Mátészalka: Szűcs K. – Nagy A., Mos, Mastan, Lukács, Risai (Mészáros), Patály, Rézműves, Dascal, Riskó (Újfalusi), Puskás D. (Szabó K.). Edző: Tóth Zoltán. Balkány: Varga I. – Gégény, Dán, Vass Z., Szabó I., Tóth Z., Málik (Román), Rácz L., Gilányi, Lovas J. (Krakkó), Vasas (Bistyei). Edző: Selyem Nándor.
A szalkai gárda megérdemelten jutott kétgólos előnyhöz, ám kicsit kiengedett, így szépíteni tudott a vendégcsapat, de a hajrában is inkább a házigazda előtt nyílt gólszerzési lehetőség. A találkozón a szalkaiak két 17 éves labdarúgó személyében újoncot avattak: Szűcs Krisztián és Szabó Krisztián először szerepelt az NB III-as felnőttcsapatban. Gól: Mos (32. perc), Patály (47.), illetve Vass Z. (69.). Jó: Szűcs, Mastan, Patály, illetve Varga I., Vass Z., Tóth Z.
Tóth Zoltán: – Számunkra is ugyanolyan fontos volt ez a mérkőzés, mint az ellenfélnek, a hatpontos találkozót végül nem érdemtelenül sikerült megnyernünk.
Selyem Nándor: – Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, majd a szünet után kapott gólt követően sikerült felülkerekednünk, és bár a hajrában hiába uraltuk a meccset, nem tudtunk egyenlíteni.

Berettyóújfalu–Várda SE 1–2 (0–0)
Berettyóújfalu, 400 néző, v.: Tyukodi. Berettyóújfalu: Jenei – Csordás, Trencsényi, Szitkó, Safar (Kun), Nagy Z., Nagy T., Varga Zs., Nagy I. (Lovas), Kolompár (Kisikán), Ékes. Edző: Kártik József. Várda SE: Petranics – Dolhai, Deák, Jánvári (Varga J.), Cseke, Baksa, Kalu (Kerepesi), Vicickó, Cipf, Vincze V. (Spekker), Balázsi. Edző: Kocsis János.
Az első perctől a Kisvárda lépett fel támadólag, de a szervezett hazai védelemmel szemben nehezen alakítottak ki helyzeteket. A váratlanul született berettyóújfalui gól még idejében érkezett ahhoz, hogy felébredjen a Várda SE, és sikerült megfordítani az állást. Gól: Safar (70.), illetve Varga J. (76.), Balázsi (84.). Kiállítva: Varga Zs. (91.). Jó: Szitkó, Trencsényi, Kolompár, illetve az egész vendégcsapat.
Kocsis János: – Ekkora viharban az Onedin család is nehezen haladt a tengeren, de egy győztes meccs után nem a játékvezetővel kell foglalkozni, hanem annak kell örülni, hogy Kisvárdának ilyen csapata és szurkolótábora van.

Létavértes–Nyíregyháza Spartacus II 1–2 (0–1)
Létavértes, 200 néző, vezette: Kujbus. Létavértes: Tóth F. – Hajdú, Szilágyi G., Barabás, Dávid (Murvai), Kónya, Kanál, Balogh (Kiss D.), Hadházi, Korhut (Pandur), Bácsi. Edző: Gyarmati András. Nyíregyháza II.: Pintér – Orgován, Zaleh, Markos, Tomas, Oláh, Jeddi (Kóder), Krajnc, Lovas, Szilágyi N. (Debróczki), Demeter (Anderka). Edző: Balogh Zoltán. Jó iramú mérkőzésen mindkét kapu többször is veszélyben forgott, a vendégek ráadásul remekül kihasználták a rutintalan hazai védők megingásait. A helyzetek alapján a döntetlen igazságosabb lett volna. Gól: Kanál (62.), illetve Szilágyi N. (23., 60.). Jó: Tóth F., Barabás, illetve Zaleh, Oláh, Szilágyi N.

Nyírmada–Nagyecsed 1–0 (1–0)
Nyírmada, 600 néző, v.: Vitkai. Nyírmada: Tuza – Fejes, Tóth Sz., Bagin, Bancsi, Mátyus, Benkő, Vadicska, Németh (Szőke), Papp Z. (Bíró), Nagy Sz. (Katona). Edző: Szilágyi Bertalan. Nagyecsed: Makó (Angyal) – Molnár, Ricsei, Tősér, Gádzsa, Kovács N., Ascsillán, Balogh J., Szarka, Bíró, Bulyáki A. (Nagy M.). Edző: Berettyán Gábor.
A két csapat jó kapcsolatot ápol egymással, hiszen az edzőmérkőzéseken rendre találkoznak. Ezúttal lényegesen más volt a motiváció. Egyenlő erők küzdelme folyt a pályán, tipikus egygólos meccset játszottak a felek. Noha a 35. perc után a madaiak szerették volna növelni a különbséget, az ecsediek pedig próbálkoztak az egyenlítésért, Papp Zoltán találata döntött.
Gól: Papp Z. (35.). Jó: az egész hazai csapat, illetve Balogh J., Kovács N.
Szilágyi Bertalan: – Megérdemelten nyertünk egy góllal.
Berettyán Gábor: – A helyzeteit jobban kihasználó csapat győzött.

Volán-Sényő–Balmazújváros 1–1 (0–0)
Sényő, 250 néző, v.: Kassai Á. Volán-Sényő: Polgári – Pljutyinszkij, Puskás, Márton I., Fiumei, Dóczi, Asztalos, Farkas, Haburcsák, Bagoly, Nyisztor (Knoblok). Játékos-edző: Rubóczki Tibor. Balmazújváros: Barna – Németi (Kiss M.), Tornyai, Kiss A., Tóth Z. (Rédei), Kovács I., Murák, Szabó B., Kálai, Nagy Cs., Virág (Nagy D.). Edző: Nagy Lajos.
A közel azonos játékerőt képviselő együttesek találkozóján a hazaiak többször is eldönthették volna a meccset, az első félidőben az üres kapuba sem találtak be. A vezető gól után még örültek, amikor az ellenfél egyenlített. Utóbb az utolsó percben szerzett találattal nyertek a balmazújvárosiak, a revansra volt esély, ám a 90. percben Márton I. tizenegyesét kivédte Barna.
Gól: Haburcsák (50.), illetve Szabó B. (51.). Jó: Polgári, Haburcsák, Márton I., Dóczi.
Rubóczki Tibor: – Az első félidőben jól játszottunk, sokat tettünk a gólért, ám nem találtunk a kapuba. Utána egy percig vezettünk, az utolsó percben pedig nem tudtunk élni a lehetőséggel, így csak egy pontot szereztünk.

Hajdúböszörmény–Hajdúnánás 1–2,

Nyíradony–DVSC II-DEAC 1–5.


Tabella:

1. Várda SE 5 4 – 1 16–4 12
2. DVSC II 5 4 – 1 14–7 12
3. Nyírmada 5 4 – 1 12–8 12
4. Diósgyőr II 5 3 1 1 10–5 10
5. Balmazújváros 5 3 – 2 9–8 9
6. Hajdúböszörmény 5 3 2 – 13–5 8
7. Nagyecsed 5 2 1 2 12–6 7
8. Nyíregyháza II 5 2 1 2 5–6 7
9. Volán-Sényő 5 2 1 2 8–10 7
10. Hajdúnánás 5 1 2 2 5–6 5
11. Berettyóújfalu 5 1 2 2 5–9 5
12. Mátészalka 5 1 2 2 2–7 5
13. Balkány 5 1 1 3 6–13 4
14. Ibrány 5 1 – 4 6–10 3
15. Létavértes 5 – 2 3 5–10 2
16. Nyíradony 5 – 1 4 7–20 1

 

 

 


 

Fel Következő