Még nem született döntés (2011.09.08.)

A második tárgyalási napon sem hozott döntést a versenybizottság az NB III. Tisza-csoportjának második fordulójában félbeszakadt Ibrány SE–Várda SE mérkőzés ügyében.

Ismeretes, hogy egy héttel ezelőtt a versenybizottság elhalasztotta a döntést, hiszen képi bizonyítékok kerültek elő a mérkőzéssel kapcsolatosan.

A szerdai tárgyaláson az érintettek megtekintették az Ibrány SE vezetősége által benyújtott képi- és mozgóképi bizonyítékokat a 73. percben, 2–1-es hazai vezetésnél rendbontás miatt beszüntetett találkozóról. Ennek nyomán a bizottság számára továbbra sem tiszta minden, ezért bizonyítási eljárást rendelt el.

Valószínüleg a játékvezetői-, illetve az ellenőri jelentésben leírt tíz berohanó hazai drukker megkeresése okozhatta a legnagyobb fejtörést a bizottságnak. A fotóbizonyítékok alapján megállapítható ugyanis, hogy a felvételeken csak három kisvárdai illetőségű, a pályán semmi keresnivalójú személy látható...

A jövő hét szerdára elnapolt tárgyaláson meghallgatják Berencsi Béla polgármestert, valamint a meccset biztosító helyi polgárőrség vezetőjét, Éles Andrást.