Újabb brazil játékos, Mantena érkezett (201.01.28.)

Az őszi szezonban foglalkoztatott négy dél-amerikai futballista közül Adriano és Cafu már bekapcsolódott az edzésmunkába, Reinaldo hamarosan érkezik, Ze Carlos sorsa pedig egyelőre kérdéses.

Már csak azért is, mert Wellington Viera da Silva, vagyis Mantena személyében újabb játékos érkezett Brazíliából. A támadó legutóbb Spanyolországban, egy Madrid környéki negyedosztályú csapatban szerepelt, és most próbajátékon vesz részt az NB III-as szabolcsi társulatnál. Ha megfelel, akkor mérlgelniük kell a vezetőknek a hogyan továbbot, hiszen a szabályok szerint egyszerre három Európai Unión kívüli játékos léphet pályára, illetve további egy ilyen státuszú futballista ülhet a kispadon.

Ugyancsak megfigyelés alatt állnak romániai, egészen pontosan nagykárolyi és nagyváradi illetőségű játékosok, az ő sorsukról is hamarosan döntés születik. A csapatnál egyébként van is kiket pótolni, hiszen távozók is akadnak. Az őszi keretből Balla Krisztián bejelentette, hogy továbbállna, Turóczi Csaba és Tilki Mihály az élet más területén szeretne boldogulni, Illak Ádám pedig külföldi munkavállalás előtt áll.