Ibrányba jön a bajnok Debrecen! (2012.05.18.)

Május 30-án egy jótékonysági mérkőzés erejéig Ibrányba látogat a magyar bajnok és kupagyőztes DVSC-TEVA!

A hír nagyszerű, hiszen május 30-án Ibrányban lép pályára a DVSC futballcsapata. Ugyanakkor szomorú is, mivel az apropót egy beteg gyermek felépülésébe vetett hit adja.

A hét esztendős, első osztályos paszabi Bazsa Tímea évek óta daganatos betegséggel él együtt, és az ibrányi klub – élén a paszabi iskolában testnevelőként dolgozó csapatkapitány, Kántor Zsolt – szeretne a gyógyuláshoz hozzájárulni azzal, hogy a mérkőzés teljes bevételét Timike családjának ajánlja fel azért, hogy ki tudják alakítani számára a csontvelő-átültetés után elengedhetetlenül szükséges steril szobát.

A DVSC vezetősége vállalta a fellépést, így május 30-án, szerdán 18 órakor, jótékonysági mérkőzésen láthatják az érdeklődők a bajnokcsapatot az Ibrány SE otthonában!

Egyébként már jóval korábban érdemes a helyszínre érkezni, ugyanis 16:30-tól a Nyíregyháza–Pap női labdarúgó mérkőzést is megtekinthetik a futballkedvelők.

A belépő 500 Ft, a jegyek elővételben is kaphatóak a városi könyvtárban, a Károlyi Mihály úti sportpályán és a Szabolcs úti lottózóban. 10 éven aluliak számára a belépés ingyenes!