Felfüggesztették a bajnokságot (2020.05.04.)

A felfüggesztett megyei I. osztályú bajnokságok nem folytatódnak, a bajnokságok elmaradt és hátralévő mérkőzései nem kerülnek lejátszásra

A legfontosabb tudnivalók az alábbiak:

A felfüggesztett versenysorozatok nem folytatódnak, lezárásra kerülnek, a Versenysorozatok elmaradt és hátralévő mérkőzéseit nem játsszák le a csapatok.

A bajnoki táblázatok a jelenlegi állapotuk szerint rögzülnek (a továbbiakban: Záró táblázat), a versenyprogramok hivatalos végeredmény nélkül kerülnek lezárásra, nincsenek végső helyezések, nincsenek bajnokok, nincsenek végeredmény alapján feljutók és kiesők, nincs érem és
oklevél díjazás;

Azoknál a Versenysorozatoknál, amelyeknél a 2020/21-es idényben a 2019/20-as idény helyezéséhez kötődik a nevezés joga, a 2019/20-as bajnokságban részt vett csapatok jogosultak az ismételt nevezésre.

A Tiszántúli Takarék megyei I. osztályú bajnokság "Záró táblázatán" első helyén álló csapat – a Nagyhalászi SE – jogosult a 2020/21-es idényben az NB III-as bajnokságba történő nevezésre. (Megjegyzés: a Nagyhalászi SE nem adott be NB III-as licenc-kérelmet, így nem fog tudni indulni a magasabb osztályban)