Tisztújító taggyűlés (2020.07.01.)

Tisztújító taggyűlést tartott az Ibrány SE vezetése június 30-án a helyi művelődési központban, ahol Kulcsár Béla eddigi alelnök lépett Trencsényi Imre leköszönő elnök helyébe.

A taggyűlés egyhangúlag elfogadta az egyesület vezetésének elmúlt idénybeli gazdasági beszámolóját, akik egyben vázolták a jövő évi terveket. Számos tárgyalást követően összeállt a következő idény költségvetése, amely biztosítja, hogy a labdarúgócsapat nemcsak elkezdi, hanem be is fejezi a megyei I. osztály küzdelmeit.

Ezt követően Trencsényi Imre elnök egyéb társadalmi és munkahelyi elfoglaltságai miatt lemondott elnöki posztjáról és Kulcsár Béla alelnököt javasolta maga helyett az egyesület vezetésére. A tagság újfent egyhangú szavazatait követően 5 esztendőre Kulcsár Béla lett az Ibrány SE elnöke. Trencsényi Imre alelnökként, Dr. Ferenczi Tamás pedig továbbra is sportigazgatóként segíti az egyesület munkáját.

Kulcsár Béla a bajnoki mezőny első felét tűzte ki célul és köszönetet mondott a játékosoknak, akik klubhűségüket bizonyítva támogatták a költségvetés csökkentését. Továbbra is cél a helyi fiatalok beépítése a csapatba, amely újra Kiss Tamás vezetésével kezdte meg a felkészülést.