Mérlegen a csapat (2021.07.30.)

Kiss Tamás játékosedző értékelte a csapat eddigi teljesítményét

Az Ibrány SE vezetése többek között azzal a céllal vágott neki a megye egyes bajnokság második felének, hogy - ellentétben az őszi szezonnal - ne veszítsenek sok pontot olyan csapatok elleny amelyek a tabella alsó felében helyezkednek el.
- Ez összességében sikerült - értékelt Kiss Tamás, az ötödik helyen végzett Ibrány edzője.

Egy döntetlenünk volt a Balkány ellen, elég rossz körülmények között, Szakolyban kis pályán játszottunk, nem tudtunk úgy futballozni, ahogy szerettünk volna. A többi, kötelezőnek mondott meccset behúztuk tavasszal. Ősszel huszonegy gólt kaptunk tizenkét meccsen, tavasszal tizenkettőt tizennyolc mérkőzésen és mi hoztuk le a legtöbb meccset kapott gól nélkül. Védekezésben nagyon sokat javultunk csapatszinten. A pici pluszok hiányoztak, amik a döntetleneket győzelemre fordították volna. Ha erre rá tudunk tenni egy lapáttal, akkor még előrébb léphetünk ősszel.

Az őszi szezonra a legfontosabb célunk egyben tartani a csapatot és hiányposztokra olyan játékosokat keresni, akik segítséget jelentenek minden téren. Szeretnénk még jobban stabilizálni magunkat az élmezőnyben, ami nem lesz könnyű, mert a Tarpa marad, és több gárda is merészebb álmokkal vágna neki a bajnokságnak, illetve mindig van egy-két meglepetéscsapat is. Ismét erős bajnokságunk lesz, de nem kell mással foglalkoznunk, bele kell tennünk a munkát, aminek előbb-utóbb learathatjuk a gyümölcsét - zárta mondandóját az Ibrány SE játékosedzője.