Még három meccs hátravan (2022.11.24.)

Bár az Ibrány számára véget ért az őszi szezon, három pótmérkőzés még hátravan a Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokságban.

Szombat

A 4. fordulóból elhalasztott mérkőzés (kezdés: 13 óra)

Nyírbátor (9.)–Kemecse (5.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – A szezon utolsó mérkőzésén szeretnénk a számunkra legjobb eredményt elérni egy olyan csapattal szemben, amely ősszel kiválóan teljesített.

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Nem hiszem, hogy ettől szorosabb élmezőny bármelyik tabellán lenne az országban. Mivel az első és a harmadik kivételével mindenki elmaradt meccset játszik valószínű, hogy a dobogó harmadik fokán helycsere lesz. Szerintem a legnehezebb dolgunk nekünk lesz a hétvégi „helyosztók” során, de Bátorban a bátraké a szerencse, és ez az ősz megérdemelné tőlünk, hogy ezüstben pompázva lépjen át a télbe.

A 6. fordulóból elhalasztott mérkőzés (kezdés: 13 óra)

Mátészalkai MTK (4.)–Nyírmeggyes (15.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Tisztában vagyok vele, hogy egy Szalka–Meggyes meccs nem olyan, mint a többi, így biztos, a vendégek nem feltartott kezekkel érkeznek hozzánk, viszont hazai pályán nem lehet más célunk, mint a három pont begyűjtése. Ennek érdekében maximális fegyelmezettséget és koncentrációt várok el minden egyes játékostól, egy másodpercre sem kényelmesedhetünk el.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – A bajnokság során több alkalommal is megnéztem a Szalkát, amely a végére nagyon elkapta a fonalat és szemre is tetszetős játékkal rukkolt elő. Természetesen tudjuk, hogy papíron nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de most mégis csak egy Mátészalka–Nyírmeggyes meccs következik. Vannak problémák, amik nehezítik a dolgunkat, de ezen a találkozón nem lehet kifogás!

Vasárnap

A 11. fordulóból elhalasztott mérkőzés (kezdés: 13 óra)

Balkány (13.)–Kállósemjén (2.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Semjén a dobogóért, mi pedig a bennmaradásért küzdünk. A vendégek jelentős erőfeszítést tettek annak érdekében, hogy ilyen acélos keretet alakítsanak ki, természetesen ehhez nagy szükség volt Gáll László egyesületi elnök személyére. Látom, hogy nagy a bizonyítási vágy, ebben a gazdasági helyzetben ez különösen becsülendő dolog, pláne amatőr szinten. A mi elnökünk, Obsitos Norbert is nagyon sokat tesz, hogy túléljük ezt a válságot, köszönjük neki! A kiesőhelyről már elkerültünk, igyekszünk mindent megtenni a meccsen, hogy a jóval esélyesebb Semjén dolgát megnehezítsük.

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Kell a három pont!

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)